Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2661 - 2680 Napsat příspěvek

1923

Tohle už ani není drama, tohle je jen vymýšlení jakými většími sračkami dokáží kladné postavy ještě protáhnout. Solidní depka.

Ale pořád rozsekané na pět separátních příběhů které dělají jakože buildup k tomu jak se spojí do jednoho... ale jestli je tohle poslední série, tak to finále bude asi pekelně uspěchané.
936768
Tohle už ani není drama, tohle je jen vymýšlení jakými většími sračkami dokáží kladné postavy ještě protáhnout. Solidní depka. Ale pořád rozsekané na pět separátních příběhů které dělají jakože buildup k tomu jak se spojí do jednoho... ale jestli je tohle poslední série, tak to finále bude asi pekelně uspěchané.
1923
2 0
reagují: TedGeorge, okkac
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Fuck :(:(:(
936756
Fuck *:(**:(**:(*
936734
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já včera v noci zkoušel dělat plugin do chromu, aby to na ukazovalo průměr hodnocení sledovaných, jak už jsme tu mnozí psali. 
Na první spuštění nic. :D Už jenom to, že jsem to dostal do Chromu je malý zázrak. Snad po další insomnii vychytám chyby.
936751
Já včera v noci zkoušel dělat plugin do chromu, aby to na ukazovalo průměr hodnocení sledovaných, jak už jsme tu mnozí psali.  Na první spuštění nic. *:D* Už jenom to, že jsem to dostal do Chromu je malý zázrak. Snad po další insomnii vychytám chyby.
936698
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ale joo. 
936747
Ale joo. 
936744
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Má to vibe Ash vs Evil Dead? Jako náplast na tento zbytečně brzo ukončený masterpiece bych to bral.
936744
Má to vibe Ash vs Evil Dead? Jako náplast na tento zbytečně brzo ukončený masterpiece bych to bral.
936740
0 0
reagují: hroubek
reagovat

Lovec démonů S01E01

Fajn béčková jednohubka s Baconem. Je to takový mix buranskeho Constantinea, Ghost Ridera nebo Preachera. Není to žádná velká pecka ALE má to jen 30 minut takže to nestačí tolik nudit. Po prvním díle za 6,5-7/10
936740
Fajn béčková jednohubka s Baconem. Je to takový mix buranskeho Constantinea, Ghost Ridera nebo Preachera. Není to žádná velká pecka ALE má to jen 30 minut takže to nestačí tolik nudit. Po prvním díle za 6,5-7/10
Lovec démonů S01E01
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Proto čekám až to bude celé venku.:+ 
936738
Proto čekám až to bude celé venku.*:+* 
936734
0 0
reagovat

Bosch Legacy 3x5

K tomu konci můžu napsat jen jediné:

VY ZM*DI!:o

Honem na další díl...
936734
K tomu konci můžu napsat jen jediné: VY ZM*DI!*:o* Honem na další díl...
Bosch Legacy 3x5
1 0
reagují: TedGeorge, hroubek
reagovat
Imo to bylo zahrano nejak tak klasicky, jak bych dnes cekal: ze syna se stal incel nebo "Andrew Tate", protoze proto a rodina videla jen to svoje. A samozrejme to bylo naroubovano na ty "spravne", aby to dostatecne sokovalo. "Zlo je mezi nami a tam, kde to nejmin cekame.". IMO.
936730
Imo to bylo zahrano nejak tak klasicky, jak bych dnes cekal: ze syna se stal incel nebo "Andrew Tate", protoze proto a rodina videla jen to svoje. A samozrejme to bylo naroubovano na ty "spravne", aby to dostatecne sokovalo. "Zlo je mezi nami a tam, kde to nejmin cekame.". IMO.
936728
1 0
reagovat
reaguje na: The Joker
jj, zajímavé, ale fakt mi nešlo čistě o migraci (to mě spíš pobavilo v kontextu kdy jsem ten článek zachytil). Toto je jedna z přiznaných inspirací k seriálu: link
A já se tedy ptám, kde je:
  • when his mother contacted him to tell him police wanted to speak to him he told her he was playing a computer game
  • he denied being in the city centre at all before going on to blame another boy for the stabbing
  • the boy, who has attention deficit hyperactivity disorder and attended a special school, had previously been subject to a community resolution notice after hitting a PCSO last July
  • he had also been arrested in May last year for assault on two women and by August it was suspected he was being exploited by known criminals
  • his father had been violent towards his mother and was jailed in 2015
Podle mě je prostě nefér tohle vypustit (a ničím nenahradit), protože pak ta message ztrácí význam, respektive se skoro až mění. Je jedno že jsi dobrý rodič a dáváš dítěti zázemí, stačí jeden blbý youtube klick a je z něj chladnokrevný vrah.
936728
jj, zajímavé, ale fakt mi nešlo čistě o migraci (to mě spíš pobavilo v kontextu kdy jsem ten článek zachytil). Toto je jedna z přiznaných inspirací k seriálu: https://www.bbc.com/news/uk-england-merseyside-62119537 A já se tedy ptám, kde je: [list][*][spoiler]when his mother contacted him to tell him police wanted to speak to him he told her he was playing a computer game[/spoiler][/*][*][spoiler]he denied being in the city centre at all before going on to blame another boy for the stabbing[/spoiler][/*][*][spoiler][/spoiler][spoiler]the boy, who has attention deficit hyperactivity disorder and attended a special school, had previously been subject to a community resolution notice after hitting a PCSO last July[/spoiler][spoiler][/spoiler][/*][*][spoiler]he had also been arrested in May last year for assault on two women and by August it was suspected he was being exploited by known criminals[/spoiler][/*][*][spoiler]his father had been violent towards his mother and was jailed in 2015 [/spoiler][/*][/list]Podle mě je prostě nefér tohle vypustit (a ničím nenahradit), protože pak ta message ztrácí význam, respektive se skoro až mění. [spoiler]Je jedno že jsi dobrý rodič a dáváš dítěti zázemí, stačí jeden blbý youtube klick a je z něj chladnokrevný vrah.[/spoiler]
936724
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Z Ceska, relativne bez migrace, jsou ta data ale tez zajimava:

idnes: Statistika jeho slova potvrzuje. V porovnání s rokem 2023 došlo loni ke dvoutřetinovému nárůstu loupeží, jichž se dopustili nezletilí do sedmnácti. Více než dvojnásobně přibylo úmyslného ublížení na zdraví. O polovinu víc bylo loni znásilnění ze strany nezletilých.

novinky: Enormním způsobem narůstá násilná trestná činnost spáchaná dětmi, za dva roky jde o 25 procent, tedy o čtvrtinu víc. Alarmující je pak skokový rozdíl mezi loňským a letošním lednem, kdy se děti dopustily čtyřikrát víc násilných deliktů.
936724
Z Ceska, relativne bez migrace, jsou ta data ale tez zajimava: [spoiler]idnes: [i]Statistika jeho slova potvrzuje. V porovnání s rokem 2023 došlo loni ke dvoutřetinovému nárůstu loupeží, jichž se dopustili nezletilí do sedmnácti. Více než dvojnásobně přibylo úmyslného ublížení na zdraví. O polovinu víc bylo loni znásilnění ze strany nezletilých.[/i] novinky: [i]Enormním způsobem narůstá násilná trestná činnost spáchaná dětmi, za dva roky jde o 25 procent, tedy o čtvrtinu víc. Alarmující je pak skokový rozdíl mezi loňským a letošním lednem, kdy se děti dopustily čtyřikrát víc násilných deliktů.[/i][/spoiler]
936720
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: esmo
Ta imigrační korelace je tam nemalá, ale hlavně to jsou děti z rozvrácených rodin, zneužívané rodiči, rodiny alkoholiků, násilníků apod. - pointa je, že ti nejdřív chybí jakékoli normální kvalitní zázemí (buď rodiče, nebo nějaká solidní teta, babička apod) a až pak jsi snadno manipulovatelný, nebo bez morálního kompasu atd. Jsou na to tuny studií, plus "aktuální nárůst" má taky poměrně jednoznačnou korelaci, takže mi ta jejich myšlenka vyloženě kazí zážitek.
PS: tu myšlenku explicitně řekli v dokumentu z natáčení, že vyloženě nechtěli, aby byl otec alkoholik nebo násilník, že pointa je, že měl úplně normální, funkční rodinu => ehm
936720
[spoiler]Ta imigrační korelace je tam nemalá, ale hlavně to jsou děti z rozvrácených rodin, zneužívané rodiči, rodiny alkoholiků, násilníků apod. - pointa je, že ti nejdřív chybí jakékoli normální kvalitní zázemí (buď rodiče, nebo nějaká solidní teta, babička apod) a až pak jsi snadno manipulovatelný, nebo bez morálního kompasu atd. Jsou na to tuny studií, plus "aktuální nárůst" má taky poměrně jednoznačnou korelaci, takže mi ta jejich myšlenka vyloženě kazí zážitek. PS: tu myšlenku explicitně řekli v dokumentu z natáčení, že vyloženě nechtěli, aby byl otec alkoholik nebo násilník, že pointa je, že měl úplně normální, funkční rodinu => ehm[/spoiler]
936716
3 0
reagovat
I ty jeden rasisto! :o Taky už na mě ale taková "barevná" koláž vyškočila ... tentokrát zase stížnosti, že Netflix barvil naopak :D
936716
I ty jeden rasisto! *:o* Taky už na mě ale taková "barevná" koláž vyškočila ... tentokrát zase stížnosti, že Netflix barvil naopak *:D*
936709
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
S tím hodnocením, je tam víc vlivu, ale já si na csfd počítal starší statistiku do roku 2024 (musím ji někdy aktualizovat) a mám průměrné hodnocení 3,54*.

A jak píše do_Od, nejsem masochista, abych se díval na sračky. Takže si vybírám a co mi nesedí, tak vzdam.
936715
S tím hodnocením, je tam víc vlivu, ale já si na csfd počítal starší statistiku do roku 2024 (musím ji někdy aktualizovat) a mám průměrné hodnocení 3,54*. A jak píše do_Od, nejsem masochista, abych se díval na sračky. Takže si vybírám a co mi nesedí, tak vzdam.
2 0
reagovat

Adolescence

Forma
První půlka prvního dílu super, pak díl a půl spíš kontraproduktivní, pak docela super pro poslední dva díly. Zároveň to ale nemělo zas takovou přidanou hodnotu, když to byly "dvě postavy v místnosti/autě" a svým způsobem bych i ocenil, kdyby například ten "emotivní výbuch" klučiny natočili na "20" pokusů a vybrali ten nejlepší.
Obsah
Celkově super, 2. díl slabší ale jako "character study" docela parádička a jako celek to hodnotím hodně vysoko a doporučuji každému.
Zpětně mi dost vadí, jak si to ohřívá nějakou imaginární politickou polívčičku (může se to stát i ve slušné rodině - i vám :o), což je sice pravda, ale realita útoků, na které seriál upozorňuje, je statisticky někde úplně jinde (gangy, děti z rozvrácených rodin, imigranti, nebo jejich špatná integrace a pak jejich radikalizovaná první britská generace...).
Podle mě pak tahle fabulace je a) strašně naivní b) narušuje i seriál samotný: Klučinovo chování lze velmi těžce přijmout vzhledem k zázemí, které má. Buď to byl jeho první projev naprosté psychopatie - ehm, nebo si jeho normální fungující rodina nikdy nevšimla, že po večerech "mučí žáby" - ehm.A tak si divák může vybrat své ehm, které musí přehlížet, aby celek fungoval. Ehm. :D
A to vše jen protože nechceme na plnou hubu říct "Autoři nové zprávy, ze které citoval týdeník Focus, nezakrývají, že existuje přímá souvislost s neutuchajícím přílivem migrantů, kteří se na zločinech významnou měrou podílejí.", což na mě náhodou vyskočilo hned po shlédnutí :D:D .
936709
[b]Forma[/b] První půlka prvního dílu super, pak díl a půl spíš kontraproduktivní, pak docela super pro poslední dva díly. Zároveň to ale nemělo zas takovou přidanou hodnotu, když to byly "dvě postavy v místnosti/autě" a svým způsobem bych i ocenil, kdyby například ten [spoiler]"emotivní výbuch" klučiny[/spoiler] natočili na "20" pokusů a vybrali ten nejlepší. [b]Obsah[/b] Celkově super, 2. díl slabší ale jako "character study" docela parádička a jako celek to hodnotím hodně vysoko a doporučuji každému. [b]Message[/b] Zpětně mi dost vadí, jak si to ohřívá nějakou imaginární politickou polívčičku [spoiler](může se to stát i ve slušné rodině - i vám *:o*), což je sice pravda, ale realita útoků, na které seriál upozorňuje, je statisticky někde úplně jinde (gangy, děti z rozvrácených rodin, imigranti, nebo jejich špatná integrace a pak jejich radikalizovaná první britská generace...).[/spoiler] Podle mě pak tahle fabulace je a) strašně naivní b) narušuje i seriál samotný: [spoiler]Klučinovo chování lze velmi těžce přijmout vzhledem k zázemí, které má. Buď to byl jeho první projev naprosté psychopatie - ehm, nebo si jeho normální fungující rodina nikdy nevšimla, že po večerech "mučí žáby" - ehm.[/spoiler]A tak si divák může vybrat své ehm, které musí přehlížet, aby celek fungoval. Ehm. *:D* A to vše jen protože nechceme na plnou hubu říct [spoiler]"[i]Autoři nové zprávy, ze které citoval týdeník Focus, nezakrývají, že existuje přímá souvislost s neutuchajícím přílivem migrantů, kteří se na zločinech významnou měrou podílejí.[/i]", což na mě náhodou [url=https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-kriminalita-migrace-deportace-nancy-faeserova.A250402_194300_zahranicni_ceve]vyskočilo[/url] hned po shlédnutí *:D**:D* .[/spoiler]
Adolescence
4 0
reagují: esmo
reagovat
Samozřejmě! To je jasný. 
Já si jen rejpnul. Ale nemělo to bejt zlý. 
936708
Samozřejmě! To je jasný.  Já si jen rejpnul. Ale nemělo to bejt zlý. 
936707
2 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ja bych rozlisoval: Jedna vec je vkus, ten je do znacne miry subjektivni (i kdyz nikdy nepochopim akceptovani / prehlizeni upadku remesla u filmu). Druha pak... nazory na spoustu veci, rekneme. A tam jsem samozrejme nastaven jinak, nez ta vetsina tady. :)
936707
Ja bych rozlisoval: Jedna vec je vkus, ten je do znacne miry subjektivni (i kdyz nikdy nepochopim akceptovani / prehlizeni upadku remesla u filmu). Druha pak... nazory na spoustu veci, rekneme. A tam jsem samozrejme nastaven jinak, nez ta vetsina tady. :)
936706
2 0
reagují: verbst
reagovat
Ale seš takovej rezidentní frfla :))
936706
Ale seš takovej rezidentní frfla *:))*
936705
8 0
reagovat
reaguje na: do_Od
"nedejbože tady Joker, kterému se líbí za rok jedna věc" -- FAKE NEWS!
936705
[i]"nedejbože tady Joker, kterému se líbí za rok jedna věc" [/i]-- FAKE NEWS!
936700
3 0
reagují: verbst
reagovat
Tady bych byl ale hoodně opatrný s nějakými závěry, protože tohle je parametr, který je prakticky nemožné nějak smysluplně porovnávat mezi různými lidmi (a vlastně i u stejné osoby v různých životních fázích), protože každý máme trochu odlišné osobní okolnosti, které určují třeba už jen to, jak moc se díváme i na filmy/seriály, které nejsou úplně podle našeho gusta - což samozřejmě ovlivňuje to průměrné hodnocení naprosto zásadním způsobem... 8) (plus pak pochopitelně všechny ty další faktory, včetně těch, o nichž píše Gonzi dále...)
936703
Tady bych byl ale hoodně opatrný s nějakými závěry, protože tohle je parametr, který je prakticky nemožné nějak smysluplně porovnávat mezi různými lidmi (a vlastně i u stejné osoby v různých životních fázích), protože každý máme trochu odlišné osobní okolnosti, které určují třeba už jen to, jak moc se díváme i na filmy/seriály, které nejsou úplně podle našeho gusta - což samozřejmě ovlivňuje to průměrné hodnocení naprosto zásadním způsobem... *8)* (plus pak pochopitelně všechny ty další faktory, včetně těch, o nichž píše Gonzi dále...)
936694
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se