Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2641 - 2660 Napsat příspěvek

Severance (S01, zatím bez posledního dílu)

IMHO to má dost zbytečně pomalý rozjezd, kdy díly řekněme 2-5 se víceméně táhnou a člověk má čas přemýšlet, což je problém:
  • Proč si rebelující Kelly jen nějak viditelně neubližuje (monokl) - ta schopnost terorizovat Outieho je tam šíleně velká...
  • Stejně tak nechci pracovat => nepracuju a je mi docela jedno, co po mě chce nějaká firma, nebo nějaký Outie...
  • Stejně tak break room => proč bych to vůbec měl číst/poslouchat v globálnějším měřítku?
Přijde mi prostě divné, že je tam vyloženě rebelující postava (klidně se oběsím, hasičákem vysklím dveře apod.), která zároveň není ochotná dělat cokoli méně extrémního (jako třeba být špatná ve své práci). A problém je, že se člověk ty první díly zvládá nudit a vrtat v té absurdnosti. Až později, když se to začne víc rozjíždět, to začne fungovat jako celek. Další výtku mám ke cliffhangerům. Hraje si to na nějaký high concept high quality seriál, ale pak se tam 30 minut "nic neděje" aby v poslední minutě byl cliffhanger... v moderním seriálu... určeném pro stream... Evidentně chtít možnost pustit si večer před spaním jeden díl a odejít je moc velký požadavek. Fakt mě nebaví to pravidelně vypínat 5 minut po startu dalšího dílu.

Jinak forma je hodně luxusní, přesah, společenský komentář a tak parádní, hlavní záporáčku nenávidím skoro jako Joffreyho, aniž by vlastně cokoli přímo dělala, což je působivé samo o sobě... Jen doufám, že se dost těch porodních bolestí vyřeší.
První díl a poslední díly 4-5*, ale s tím balastem, cliffhangery apod. je to spíš 3-4* jako celek.
937070
IMHO to má dost zbytečně pomalý rozjezd, kdy díly řekněme 2-5 se víceméně táhnou a člověk má čas přemýšlet, což je problém: [list][*][spoiler]Proč si rebelující Kelly jen nějak viditelně neubližuje (monokl) - ta schopnost terorizovat Outieho je tam šíleně velká...[/spoiler][/*][*][spoiler]Stejně tak nechci pracovat => nepracuju a je mi docela jedno, co po mě chce nějaká firma, nebo nějaký Outie...[/spoiler][/*][*][spoiler]Stejně tak break room => proč bych to vůbec měl číst/poslouchat v globálnějším měřítku?[/spoiler][/*][/list]Přijde mi prostě divné, že je tam vyloženě [spoiler]rebelující postava (klidně se oběsím, hasičákem vysklím dveře apod.), která zároveň není ochotná dělat cokoli méně extrémního (jako třeba být špatná ve své práci). [/spoiler][spoiler][/spoiler]A problém je, že se člověk ty první díly zvládá nudit a vrtat v té absurdnosti. Až později, když se to začne víc rozjíždět, to začne fungovat jako celek. Další výtku mám ke cliffhangerům. Hraje si to na nějaký high concept high quality seriál, ale pak se tam 30 minut "nic neděje" aby v poslední minutě byl cliffhanger... v moderním seriálu... určeném pro stream... Evidentně chtít možnost pustit si večer před spaním jeden díl a odejít je moc velký požadavek. Fakt mě nebaví to pravidelně vypínat 5 minut po startu dalšího dílu. Jinak forma je hodně luxusní, přesah, společenský komentář a tak parádní, hlavní záporáčku nenávidím skoro jako Joffreyho, aniž by vlastně cokoli přímo dělala, což je působivé samo o sobě... Jen doufám, že se dost těch porodních bolestí vyřeší. První díl a poslední díly 4-5*, ale s tím balastem, cliffhangery apod. je to spíš 3-4* jako celek.
Severance (S01, zatím bez posledního dílu)
3 0
reagují: hroubek
reagovat

Škola cudnosti

Dal jsem si další dva díly a zase pecka. :+ 

(Ano, vím, že si to tady píšu jen pro sebe, ale aspoň jsem tu stále přítomný.)
937046
Dal jsem si další dva díly a zase pecka. *:+*  (Ano, vím, že si to tady píšu jen pro sebe, ale aspoň jsem tu stále přítomný.)
Škola cudnosti
1 -1
reagovat

Animezone - Devil May Cry

Ony stylové trailery nalákaly i ten hezký hudební opening (já mám ale radši ending :) ).

Parádní akce, skvělé souboje a dobré nápady. Vše se super hudbou. Spousta krve a něco toho gore. Příběh má dobré motivace (v jedné chvíli se těžko fandí). Postavy, alespoň většina těch hlavních je zábavných. Dante je přesně ten hrdina z osmdesátek, na Králika jsem se těšil (ale bavil mě spíš jen na začátku), Mary je též super (hlavně ve scénách s odkazem na film Dredd). Enzo = Marigold (trošku). 

Jenže ono to místy hodně skřípe a měl jsem z toho pocit, jako kdyby se autoři až moc dívali na marvelovky a cpali to sem. Někdy dost nelogické věci a zbytečné souboje (protože prostě nemohli vyhrát). Jindy zase příliš mnoho vysvětlování jako pro blbečky. 

I tak si toho počinu cením, docela to baví a utíká to dobře. Psal jsem to a napíšu to znova. Šestý díl je nejlepší už jen tím jak dokázal odvyprávět dva příběhy téměř beze slov. Kdyby autoři chtěli, tak je vůbec nepotřebovali v celém tohle díle. 
937035
Ony stylové trailery nalákaly i ten hezký hudební [url=https://youtu.be/ZtpIDJB79fg?si=URrPF4QsGE2bPq30]opening[/url] (já mám ale radši [url=https://youtu.be/LI61JJwiklg?si=u7_JYhd8eng3ZXcY]ending[/url] *:)* ). Parádní akce, skvělé souboje a dobré nápady. Vše se super hudbou. Spousta krve a něco toho gore. Příběh má dobré motivace (v jedné chvíli se těžko fandí). Postavy, alespoň většina těch hlavních je zábavných. Dante je přesně ten hrdina z osmdesátek, na Králika jsem se těšil (ale bavil mě spíš jen na začátku), Mary je též super (hlavně ve scénách s odkazem na film [spoiler]Dredd[/spoiler]). Enzo = Marigold (trošku).  Jenže ono to místy hodně skřípe a měl jsem z toho pocit, jako kdyby se autoři až moc dívali na marvelovky a cpali to sem. Někdy dost nelogické věci a zbytečné souboje (protože prostě [spoiler]nemohli vyhrát[/spoiler]). Jindy zase příliš mnoho vysvětlování jako pro blbečky.  I tak si toho počinu cením, docela to baví a utíká to dobře. Psal jsem to a napíšu to znova. Šestý díl je nejlepší už jen tím jak dokázal odvyprávět dva příběhy téměř beze slov. Kdyby autoři chtěli, tak je vůbec nepotřebovali v celém tohle díle. 
Animezone - Devil May Cry
0 0
reagovat

Masters of Air

Konečně jsem si našel čas na tuhle sérii o letcích z 2. světové. Technická stránka upřímně místy dost pokulhávala, což mě vzhledem k gigantickému rozpočtu nemile překvapilo. Bitvy často působí strašně počítačově, což je asi moje jediná velká výtka. Není to Bratrstvo neohrožených, ale i tak si mě MoA dokázali během 9 epizod získat. Kde totiž seriál občas ztrácel v efektech, tam to kompenzovalo vynikající obsazení a postavy, které mi dost přirostly k srdci. Skoro bych řekl, že jejich osudy a dobrodružství mimo kokpit mě bavily víc, než letecké vřavy. Místy je to správně epické, má to krásnou znělku a jako pohled do kokpitu B-52 mi to sedlo. 8/10 je asi adekvátní, první epizody jsem tomu tolik nevěřil, ale postupně si seriál začal hodně užívat.
937005
Konečně jsem si našel čas na tuhle sérii o letcích z 2. světové. Technická stránka upřímně místy dost pokulhávala, což mě vzhledem k gigantickému rozpočtu nemile překvapilo. Bitvy často působí strašně počítačově, což je asi moje jediná velká výtka. Není to Bratrstvo neohrožených, ale i tak si mě MoA dokázali během 9 epizod získat. Kde totiž seriál občas ztrácel v efektech, tam to kompenzovalo vynikající obsazení a postavy, které mi dost přirostly k srdci. Skoro bych řekl, že jejich osudy a dobrodružství mimo kokpit mě bavily víc, než letecké vřavy. Místy je to správně epické, má to krásnou znělku a jako pohled do kokpitu B-52 mi to sedlo. 8/10 je asi adekvátní, první epizody jsem tomu tolik nevěřil, ale postupně si seriál začal hodně užívat.
Masters of Air
7 0
reagovat
reaguje na: Vincent
Abys byl spokojený, tak já si to přidal do playlistu díky tomu jak jsi tu o tom tak pěkně psal. :+

Btw Slow Horses jsi viděl ?
936981
Abys byl spokojený, tak já si to přidal do playlistu díky tomu jak jsi tu o tom tak pěkně psal. *:+* Btw Slow Horses jsi viděl ?
936947
2 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Vincent
Tak v tom pripade se omlouvam :D:D
936966
Tak v tom pripade se omlouvam *:D**:D*
936947
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Co konkrétně? Není tam nic, co by kazilo někomu zážitek ?)
Zrovna já jsem fakt na spoilery opatrný. 
936953
Co konkrétně? Není tam nic, co by kazilo někomu zážitek *?)* Zrovna já jsem fakt na spoilery opatrný. 
936951
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ty vole tohle davej cele do spoileru :(
936951
Ty vole tohle davej cele do spoileru *:(*
936935
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: The Joker
Tonymu? Jsem to tady propagoval kdyz to vyslo prvne v US :D
936947
Tonymu? Jsem to tady propagoval kdyz to vyslo prvne v US *:D*
936211
1 0
reagují: AndyKaufman, The Joker
reagovat
Tak oni mají super integraci překladu do veškeré grafiky. Taky jsem byl překvapený tím, že se říká Urgent jako u nás. :D
936942
Tak oni mají super integraci překladu do veškeré grafiky. Taky jsem byl překvapený tím, že se říká Urgent jako u nás. *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Doteď to tak hledám na imdb:D
936937
Doteď to tak hledám na imdb*:D*
936936
1 0
reagovat
The Urgent? :D
936936
The Urgent? *:D*
936935
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

The Urgent 14

Jsem si říkal, že je škoda, že si otce Fiony nezahral její otec Brad "Chucky" Dourif a já ho tvl nepoznal:D
Jinak teda tady mě extrémně lidi s.alo, ale v dobrém slova smyslu toho, jak to zabrnkalo na emoce - arogantní doktorka, psychopat syn, policajti na konci a nejvíc ta Google pizda.
Bude mi to hrozně chybět příští týden, ale rad si ty poslední díly dám jako jeden realisticky hrůzný film. 
936935
Jsem si říkal, že je škoda, že [spoiler]si otce Fiony nezahral její otec Brad "Chucky" Dourif a já ho tvl nepoznal*:D*[/spoiler] Jinak teda tady mě extrémně lidi s.alo, ale v dobrém slova smyslu toho, jak to zabrnkalo na emoce - [spoiler]arogantní doktorka, psychopat syn, policajti na konci a nejvíc ta Google pizda. [/spoiler]Bude mi to hrozně chybět příští týden, ale rad si ty poslední díly dám jako jeden realisticky hrůzný film. 
The Urgent 14
5 0
reagují: TedGeorge, Memphis
reagovat

Crunchyroll Anime Awards 2025

Můžete si zahlasovat
936910
Můžete si [url=https://www.crunchyroll.com/animeawards/vote/]zahlasovat[/url]. 
Crunchyroll Anime Awards 2025
2 0
reagovat
Proč neobsadili Bryana Decharta je pro mě záhadou.
936886
Proč neobsadili Bryana Decharta je pro mě záhadou.
936883
1 0
reagovat
936883
[url=https://media-club.tv/skupina-prima-uvadi-novy-komedialni-krimiserial-partak-na-baterky-s-tematikou-umele-inteligence/]Česko Become Human[/url] Tvl*:D*
3 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Vůbec, z Yellowstownu jsem viděl kdysi půlku prvního dílu. Chytlo mě to až po 1883.
936801
Vůbec, z Yellowstownu jsem viděl kdysi půlku prvního dílu. Chytlo mě to až po 1883.
936799
3 0
reagovat
Treba mat napozerany aj cely Yellowstone na tieto spin-offs? Aj by som dal niecomu sancu z tychto kratsich serii ale Yellowstone som vzdal po 2 serii.
936799
Treba mat napozerany aj cely Yellowstone na tieto spin-offs? Aj by som dal niecomu sancu z tychto kratsich serii ale Yellowstone som vzdal po 2 serii.
0 0
reagují: yeniczek
reagovat
reaguje na: HAL
Me uplne znicil konec tehle posledni mrazive epizody. Doufal sem,  že aspoň tady bude Sheridan trochu hodnej  :(
936791
Me uplne znicil konec tehle posledni mrazive epizody. Doufal sem,  že aspoň tady bude Sheridan trochu hodnej  :(
936768
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Snad bude mít finální epizoda 90-120 minut
936789
Snad bude mít finální epizoda 90-120 minut
936768
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se