Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2401 - 2420 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Ja bych tam dal klidne Omara Sy, protoze je proste oblibenej, ma unikatni presence a charisma a navic by hral total opak sveho obvykleho typu. Ale tohle je typicky problem vsech tech snah o inkluzivitu pred i za kamerou - vzdycky vyberou uplne random lidi, kdy proste na zaklade jejich cv nechapes proc zrovna oni a hlavne kdyz vis ze na to budou vyraznejsi reakce a takhle jdes tomu failu uplne naproti. U projektu za stovky milionu, ktery navic mohou poskodit komplet brand.

A jak pises... penize urcite jsou. Kdyz i ztratovej Paramount Global plati Hardymu 15 mega za sezonu MobLand (ktery je teda zas uplne bezkrevnej Ritchie a TH na tom neprekvapive to jediny zajimavy).
938129
Ja bych tam dal klidne Omara Sy, protoze je proste oblibenej, ma unikatni presence a charisma a navic by hral total opak sveho obvykleho typu. Ale tohle je typicky problem vsech tech snah o inkluzivitu pred i za kamerou - vzdycky vyberou uplne random lidi, kdy proste na zaklade jejich cv nechapes proc zrovna oni a hlavne kdyz vis ze na to budou vyraznejsi reakce a takhle jdes tomu failu uplne naproti. U projektu za stovky milionu, ktery navic mohou poskodit komplet brand. A jak pises... penize urcite jsou. Kdyz i ztratovej Paramount Global plati Hardymu 15 mega za sezonu MobLand (ktery je teda zas uplne bezkrevnej Ritchie a TH na tom neprekvapive to jediny zajimavy).
938125
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Urgent

Ta vec je napínavá aj po dopozeraní. 
link
938128
Ta vec je napínavá aj po dopozeraní.  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://deadline.com/2025/02/the-pitt-lawsuit-limbo-1236273053/&ved=2ahUKEwi--rjL5dmMAxXL0gIHHRELNOsQFnoECFMQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw37dx6ChjCd4qdIj_XxslAS
Urgent
0 0
reagovat
Mně nevadí černý Snape. Mně vadí ten herec. Tváře má jak křeček a má štěněčí výraz. 
Když už chtěli černocha, jakože chtěli. Tak bych jim vyjmenoval 30 lepších herců. Kdyby nebyli při castingu rasisti, tak 250 lepších herců. Co má sakra za sebou. Akční seriálový role, kde byl tak průměrný že jsem na něj uplně zapomněl ve 4 seriálech! Když už černoch, tak takhle ikonickou roli někdo tier Idris Elba. Který by to urval hlasem a šel by z něj strach. NIkdo by neřekl ani popel. Jenom největší rasisti. A není pravda, že chtějí mladší casting, dle potvrzených to neplatí. Jinak Cumberbatch, Driver, Brody!!!! , McGregor, McAvoy, Law, Bloom, Bale, CLaffin (Mrkněte na jeho záporáka v Peaky Blinders) , Bettany, Jedno kurevsky ikonický jméno vedle druhého. 
Peníze mají komplet na každého.
938125
Mně nevadí černý Snape. Mně vadí ten herec. Tváře má jak křeček a má štěněčí výraz.  Když už chtěli černocha, jakože chtěli. Tak bych jim vyjmenoval 30 lepších herců. Kdyby nebyli při castingu rasisti, tak 250 lepších herců. Co má sakra za sebou. Akční seriálový role, kde byl tak průměrný že jsem na něj uplně zapomněl ve 4 seriálech! Když už černoch, tak takhle ikonickou roli někdo tier Idris Elba. Který by to urval hlasem a šel by z něj strach. NIkdo by neřekl ani popel. Jenom největší rasisti. A není pravda, že chtějí mladší casting, dle potvrzených to neplatí. Jinak Cumberbatch, Driver, Brody!!!! , McGregor, McAvoy, Law, Bloom, Bale, CLaffin (Mrkněte na jeho záporáka v Peaky Blinders) , Bettany, Jedno kurevsky ikonický jméno vedle druhého.  Peníze mají komplet na každého.
12 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Casting je zatiaľ top, ale to, že nehodili balík peňazí smerom na Adama Drivera je proste neodpustiteľné. On by bol dokonalý Snape.
938122
Casting je zatiaľ top, ale to, že nehodili balík peňazí smerom na Adama Drivera je proste neodpustiteľné. On by bol dokonalý Snape.
938036
0 0
reagovat
The Agency komplet - Joo, tak tohle bylo moc dobry. A hned jsem z toho dostal chut konecne precist treti dil Rude volavky... ?)

The Last of Us S02E01 - Na csfd je to hned v modrym a plne rozumim proc... tohle me malem zabilo. ?) A jak je tady Pedro Pascal neoblibenej, nevim teda presne proc, tak mne cim dal vic na tom prijde jako to nejlepsi. Az tak ze s jeho odchodem uplne nevim, jestli pro me jako ne-gamera bude mit smysl pokracovat. ?)

No, zadna jina vec tady napric radami nema tak rozdilny prijeti jak White Lotus. To je fakt extremni rozptyl... :)
938121
The Agency komplet - Joo, tak tohle bylo moc dobry. A hned jsem z toho dostal chut konecne precist treti dil Rude volavky... *?)* The Last of Us S02E01 - Na csfd je to hned v modrym a plne rozumim proc... tohle me malem zabilo. *?)* A jak je tady Pedro Pascal neoblibenej, nevim teda presne proc, tak mne cim dal vic na tom prijde jako to nejlepsi. Az tak ze [spoiler]s jeho odchodem uplne nevim, jestli pro me jako ne-gamera bude mit smysl pokracovat. *?)* [/spoiler]No, zadna jina vec tady napric radami nema tak rozdilny prijeti jak White Lotus. To je fakt extremni rozptyl... :)
3 -2
reagovat
reaguje na: esmo
Jakoze úplně přesně, Pojmuli to naopak a ta katarze nebude taková jako ve hře, protože jak říkáš Ellie pojmuli jako vzdorovitého fracka a Abby holt fandíš a přeješ ji tu pomstu i díky herečce, myslim v seriálu, takže já to skupuju a dám si radši cinematic scény ze hry 
938119
Jakoze úplně přesně, Pojmuli to naopak a ta katarze nebude taková jako ve hře, protože jak říkáš Ellie pojmuli jako vzdorovitého fracka a Abby holt fandíš a přeješ ji tu pomstu i díky herečce, myslim v seriálu, takže já to skupuju a dám si radši cinematic scény ze hry 
938096
6 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Doporučil, rozhodně. Je to pořád jedna z nejlepších věcí, co je v TV. A nechali tam HBO znělku. Pro tebe tam bude dost lákadel, jak herecky, tak vizuálně. 
Já bych pořád ty řady ohodnotil: 10/10, 8,5/10, 6-7/10

První řada byla výjimečná, druhá more of the same datadisk, třetí bych řekl vynucený krok vedle. ALe podle toho co se dělo na place to je ještě úspěch a spíš bych se podíval na making of dokument. Mockumentary by to mohlo být fakt vtipný. Sakra, to by byla skvělá čtvrtá řada. Vyprávět ten příběh formou dokumentu o natáčení. 

Je docela drsný, když ostřílený drsný týpek napíše nebo si myslí tohle: 

Actor Jason Isaacs compared the intense seven-month shoot to Lord of the Flies after relations soured between some of the cast.

“It was a theatre camp, but to some extent an open prison camp: you couldn’t avoid one another,"

“There were alliances that formed and broke, romances that formed and broke, friendships that formed and broke. It’s a long period of time for people to be away from their family with an open bar and all the wildness being in Thailand allows.”

“People are away from home. It’s hot, people are drinking wine at night. There’s an offscreen White Lotus as much as an onscreen White Lotus — just with slightly fewer body bags — to navigate and to add to the intensity of the whole experience, which is not something I’m used to. Normally, you go home.”
938117
Doporučil, rozhodně. Je to pořád jedna z nejlepších věcí, co je v TV. A nechali tam HBO znělku. Pro tebe tam bude dost lákadel, jak herecky, tak vizuálně.  Já bych pořád ty řady ohodnotil: 10/10, 8,5/10, 6-7/10 První řada byla výjimečná, druhá more of the same datadisk, třetí bych řekl vynucený krok vedle. ALe podle toho co se dělo na place to je ještě úspěch a spíš bych se podíval na making of dokument. Mockumentary by to mohlo být fakt vtipný. Sakra, to by byla skvělá čtvrtá řada. Vyprávět ten příběh formou dokumentu o natáčení.  Je docela drsný, když ostřílený drsný týpek napíše nebo si myslí tohle:  Actor Jason Isaacs compared the intense seven-month shoot to Lord of the Flies after relations soured between some of the cast. “It was a theatre camp, but to some extent an open prison camp: you couldn’t avoid one another," “There were alliances that formed and broke, romances that formed and broke, friendships that formed and broke. It’s a long period of time for people to be away from their family with an open bar and all the wildness being in Thailand allows.” “People are away from home. It’s hot, people are drinking wine at night. There’s an offscreen White Lotus as much as an onscreen White Lotus — just with slightly fewer body bags — to navigate and to add to the intensity of the whole experience, which is not something I’m used to. Normally, you go home.”
938093
4 0
reagovat
reaguje na: studo
Taky mě to nějak extra nenadchlo. Lidé jsou různí. 
938110
Taky mě to nějak extra nenadchlo. Lidé jsou různí. 
938109
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Bro, okrem toho gay dielu to nebolo bohvie co, druhu polovicu prvej serie som preklikaval. Druhu ani nejdem zacinat. Hry som sa ani nedotkol. Takze nepodporujem tvoj argument :D
938109
Bro, okrem toho gay dielu to nebolo bohvie co, druhu polovicu prvej serie som preklikaval. Druhu ani nejdem zacinat. Hry som sa ani nedotkol. Takze nepodporujem tvoj argument *:D*
938107
0 0
reagují: DarkSith
reagovat
Se seriálem mohou být spokojení jen ti, co neznají předlohu. 🙄
938107
Se seriálem mohou být spokojení jen ti, co neznají předlohu. 🙄
938098
1 -2
reagují: studo
reagovat
reaguje na: HAL
Ajooo, já myslel, že jsi ji hrál :)
938098
Ajooo, já myslel, že jsi ji hrál *:)*
938097
0 0
reagují: DarkSith
reagovat
Žádný post obsahující spoilery tu nečtu.
Hru jsem nehrál a srovnávání s ní mě vůbec nezajímá, chci si seriál užít samostatně - zvlášť po zkušenosti s první sérií která byla narativně a samozřejmě i herecky a prací s postavami zvládnutá o dost lépe než první díl hry. 
938097
Žádný post obsahující spoilery tu nečtu. Hru jsem nehrál a srovnávání s ní mě vůbec nezajímá, chci si seriál užít samostatně - zvlášť po zkušenosti s první sérií která byla narativně a samozřejmě i herecky a prací s postavami zvládnutá o dost lépe než první díl hry. 
938096
3 -3
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: HAL
Bullshit, jediný co to bude mít za následek, je ten, že si budu přát, aby ta postava umřela ... Ellie byla sympatická holka, Abby byla nesympatická mužatka. Nevím proč máte někteří potřebu obhajovat tenhle markantní rozdíl oproti předloze :D
Ve hře sis i přes Abbynu nesympatičnost měl pomalu hledat sympatie a pochopení. U Ellie jsi i přes její sympatičnost objevoval ty démony a že je trochu magor. To tady prostě nebude absolutně fungovat, protože už od prvního záběru fandím Abby a kdykoliv tam je Bella, tak zas odvracím oči.
A úplně tím pohřbíváte tu myšlenku TLOU2, kterou jste tu vynášeli do nebes, když jsem ve Hrách měl potřebu psát, že je dvojka prostě na hovno hra! To si myslím do teď, ale mám pro ten tvůrčí záměr, ikdyž hodně brutální, jakž takž pochopení.
V seriálu je to naprosto missed opportunity.
938096
Bullshit, jediný co to bude mít za následek, je ten, že si budu přát, aby ta postava umřela ... Ellie byla sympatická holka, Abby byla nesympatická mužatka. Nevím proč máte někteří potřebu obhajovat tenhle markantní rozdíl oproti předloze *:D* [spoiler]Ve hře sis i přes Abbynu nesympatičnost měl pomalu hledat sympatie a pochopení. U Ellie jsi i přes její sympatičnost objevoval ty démony a že je trochu magor. To tady prostě nebude absolutně fungovat, protože už od prvního záběru fandím Abby a kdykoliv tam je Bella, tak zas odvracím oči. A úplně tím pohřbíváte tu myšlenku TLOU2, kterou jste tu vynášeli do nebes, když jsem ve Hrách měl potřebu psát, že je dvojka prostě na hovno hra! To si myslím do teď, ale mám pro ten tvůrčí záměr, ikdyž hodně brutální, jakž takž pochopení.[/spoiler] V seriálu je to naprosto missed opportunity.
938089
5 0
reagují: kristian.nguyen, HAL
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Doporučil bys někomu ten seriál nebo tě opravdu tak zklamal?
938093
Doporučil bys někomu ten seriál nebo tě opravdu tak zklamal?
938092
0 0
reagovat

White Lotos s3

Tak závěr docela studená sprcha. Linky se protnuly hrozně obvious. Spousta věcí hrozně na sílu. KLidně bych tomu dal ta 6-7/10. Když si vezmu ty jemné nuance z s1 včetně over the top řešení konfliktů. 
Uf uf uf.... tohle si ten výkon Isaacse se Schwarzíkem nezasloužil. 
938092
Tak závěr docela studená sprcha. Linky se protnuly hrozně obvious. Spousta věcí hrozně na sílu. KLidně bych tomu dal ta 6-7/10. Když si vezmu ty jemné nuance z s1 včetně over the top řešení konfliktů.  Uf uf uf.... tohle si ten výkon Isaacse se Schwarzíkem nezasloužil. 
White Lotos s3
1 0
reagují: Disketa1
reagovat

Zahradník

Další seriál, který tady uvidím jenom já. ;)

Netflixovské seriály a minisérie ze Španělska mě baví. Novinkový Zahradník není výjimkou. Mladý zahradník Elmer po nehodě z dětství nemá emoce a je tak snadným nástrojem své matky na špinavou práci. Dokud se jednoho dne nezamiluje do oběti, kterou měl původně zabít. Je to příjemné sledování, vizuál je fajn stejně jako hudba a hlavní antihrdina je krásný. Mám za sebou první dva díly a doufám, že se celý seriál ponese ve stejném duchu. :)
938091
Další seriál, [spoiler]který tady uvidím jenom já. *;)*[/spoiler] Netflixovské seriály a minisérie ze Španělska mě baví. Novinkový Zahradník není výjimkou. Mladý zahradník Elmer po nehodě z dětství nemá emoce a je tak snadným nástrojem své matky na špinavou práci. Dokud se jednoho dne nezamiluje do oběti, kterou měl původně zabít. Je to příjemné sledování, vizuál je fajn stejně jako hudba a hlavní antihrdina je krásný. Mám za sebou první dva díly a doufám, že se celý seriál ponese ve stejném duchu. *:)*
Zahradník
0 0
reagovat

TLOU 2

První díl výborný, skvěle pracují s charaktery, Pedro Pascal si tu našel životní roli - a to jak je Bella Ramsey ošklivá té postavě jenom prospívá, podporuje to její odtažitost a "bratství", typicky krásná holka by tu zdaleka tak dobře nefungovala. Zvlášť ve vztahu s tou Dinou.
938089
První díl výborný, skvěle pracují s charaktery, Pedro Pascal si tu našel životní roli - a to jak je Bella Ramsey ošklivá té postavě jenom prospívá, podporuje to její odtažitost a "bratství", typicky krásná holka by tu zdaleka tak dobře nefungovala. Zvlášť ve vztahu s tou Dinou.
TLOU 2
8 -2
reagují: esmo
reagovat

TLOU 2

Tohle bylo špatný. Ellie protivná od začátku do konce. Abby naopak působí v těch pár momentech sympaticky. Nejlepší na celém díle byla Dina. Isabela Merced nám hezky dozrála a má nezpochybnitelné charisma. Potvrzuje se, že obsadit Bellu Ramsey do role Ellie byl ten nevětší a naprosto nepochopitelný castingový omyl za dlouhé roky. Ve druhé sérii má být Ellie 19, ale ona pořád vypadá na dvanáct. Je extrémně nesympatická a hlavně na to prostě herecky nemá. Obávám se, že vzhledem k tomu, co nás čeká, tohle nemůže fungovat. Ramsey působí jako psychopatka už teď. 
938088
Tohle bylo špatný. Ellie protivná od začátku do konce. Abby naopak působí v těch pár momentech sympaticky. Nejlepší na celém díle byla Dina. Isabela Merced nám hezky dozrála a má nezpochybnitelné charisma. Potvrzuje se, že obsadit Bellu Ramsey do role Ellie byl ten nevětší a naprosto nepochopitelný castingový omyl za dlouhé roky. Ve druhé sérii má být Ellie 19, ale ona pořád vypadá na dvanáct. Je extrémně nesympatická a hlavně na to prostě herecky nemá. Obávám se, že vzhledem k tomu, co nás čeká, tohle nemůže fungovat. Ramsey působí jako [spoiler]psychopatka[/spoiler] už teď. 
TLOU 2
4 -4
reagovat

TLoU2

Všechno je jak má být, Dina je zlatíčko, Abby boží (už ted ji fandím), Jessee přesný, atmosféra v pořádku, ale jak jsem to jakž takž v první řadě toleroval, tak teď už si pevně stojím za tím, že Bella je jako Ellie totální miscast a to natolik, že mi to kazí všechny ty potenciálně silné momenty a bude to kazit i ty ostatní, na které čekám. 
Ale tohle jsem přesně po první řadě čekal, že se jim to postaršení nemůže v žádném případě povést.
Lidi zodpovědní za tohle obsazeni by měli stravit noc s Clickerem, když existují herečky jako Cailee Spaeny. Horší už by byla snad jen Millie Bobby Brown.
A k dílu... Tohle má být jeden z těch delších dílů a nestalo se tam nic zásadního. Takovým tempem to zas budou ke konci na úkor emocí urychlovat a nebude to dobře. 
Ale easter eggy (zaměstnanec měsíce) na hru byly fajn.
Jinak tipuju konec druhé řady v kině. 
938087
Všechno je jak má být, Dina je zlatíčko, Abby boží (už ted ji fandím), Jessee přesný, atmosféra v pořádku, ale jak jsem to jakž takž v první řadě toleroval, tak teď už si pevně stojím za tím, že Bella je jako Ellie totální miscast a to natolik, že mi to kazí všechny ty potenciálně silné momenty a bude to kazit i ty ostatní, na které čekám.  Ale tohle jsem přesně po první řadě čekal, že se jim to postaršení nemůže v žádném případě povést. Lidi zodpovědní za tohle obsazeni by měli stravit noc s Clickerem, když existují herečky jako Cailee Spaeny. Horší už by byla snad jen Millie Bobby Brown. A k dílu... Tohle má být jeden z těch delších dílů a [spoiler]nestalo se tam nic zásadního[/spoiler]. Takovým tempem to zas budou ke konci na úkor emocí urychlovat a nebude to dobře.  Ale easter eggy ([spoiler]zaměstnanec měsíce[/spoiler]) na hru byly fajn. Jinak tipuju konec druhé řady [spoiler]v kině. [/spoiler]
TLoU2
9 -1
reagovat

TLOU 2

Nope... po 20 minutach to vypinam, stejny voser jako cela prvni rada, krom toho mimo-dílu. Za to mi nestojí ani potenciální další mínusková hra a rekord.
938085
Nope... po 20 minutach to vypinam, stejny voser jako cela prvni rada, krom toho mimo-dílu. Za to mi nestojí ani potenciální další mínusková hra a rekord.
TLOU 2
5 -4
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se