Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23421 - 23440 Napsat příspěvek

Game od Thrones

Bylo to epicky od začátku do konce!!

Pro mě TOP seriál. 

Těším se na spin off!!!
718797
Bylo to epicky od začátku do konce!! Pro mě TOP seriál.  Těším se na spin off!!!
Game od Thrones
1 -7
reagovat
Nemůžu už editovat a zapomněl jsem dodat, že to nejlepší na trůnech za všechna ta léta byl Ramin Djawadi.:+

A Song of Ice and Fire
718795
Nemůžu už editovat a zapomněl jsem dodat, že to nejlepší na trůnech za všechna ta léta byl Ramin Djawadi.*:+* [url=https://www.youtube.com/watch?v=HppOkD89ntQ]A Song of Ice and Fire[/url]
4 0
reagovat

GoT

Vsetko do seba krasne zapadlo, bolo logicke a aj napriek tomu bez pachute ocakavaneho. Debata pri stole skvela a scena v throne room paradna.
Snad uz aj ostatnym docvaklo, co bola Danny cely cas zac - fasistka.:D 
V podstate happyend, kazda postava dostala to co si zasluzila a co aj chcela.
Ako v kuse lietalo pri Endgame - lepsie to natocit neslo.8)
Skazky o hodnoteniach v ciernych cislach a nejake peticie o pretocenie s inym scenarom su esenciou trapnosti.
Vdaka, bola to jizda a fenomen doby, ktory nam buduce generacie budu zavidiet.:+
718791
[spoiler]Vsetko do seba krasne zapadlo, bolo logicke a aj napriek tomu bez pachute ocakavaneho. Debata pri stole skvela a scena v throne room paradna. Snad uz aj ostatnym docvaklo, co bola Danny cely cas zac - fasistka.*:D*  V podstate happyend, kazda postava dostala to co si zasluzila a co aj chcela. Ako v kuse lietalo pri Endgame - lepsie to natocit neslo.*8)* Skazky o hodnoteniach v ciernych cislach a nejake peticie o pretocenie s inym scenarom su esenciou trapnosti. Vdaka, bola to jizda a fenomen doby, ktory nam buduce generacie budu zavidiet.*:+*[/spoiler]
GoT
9 -6
reagovat

GoT

Tak jako asi ok. A strasne by me bavil serial jen o te parte u stolu. Jen tak koukat, jak se snazi obnovit kralovstvi. "Lodstvo je dulezitejsi, nez nevestince." "To prave neni uplne jiste." :D:D
718787
Tak jako asi ok. A strasne by me bavil serial jen o te parte u stolu. Jen tak koukat, jak se [spoiler]snazi obnovit kralovstvi. "Lodstvo je dulezitejsi, nez nevestince." "To prave neni uplne jiste."[/spoiler] *:D**:D*
GoT
7 -2
reagovat

GoT

A já jsem i spokojen. Nebylo to nejlepší, ale ani hrůza. :+
Sice zase zapomněli tentokrát odstranit pet láhev, ale co už.

Problémy mám akorát se Sansou
To musela všem tak vyklopit, že Branovi jaksi neslouží nádobíčko? Potupa fakt. 
Nezávislost Severu? Bitch please, co na to ostatní království, obzvláště Dorne? Troufalé rozhodnutí.

Proč mám pocit, že si Bran vybral z 14 000 605 variací budoucnosti tu, kde vyhrál?:D

Jinak si myslím, že tohle finále napsala a režírovala Catelyn Stark
Sansa je královna, Arya nezávislá a dělá si co chce, Bran je král a bastard Jon je vyhnán a zapomenut.

A plus za královskou malou radu.:D Ti by si zasloužili minisérii.
718786
A já jsem i spokojen. Nebylo to nejlepší, ale ani hrůza. *:+* Sice zase zapomněli tentokrát odstranit pet láhev, ale co už. Problémy mám akorát se Sansou [spoiler]To musela všem tak vyklopit, že Branovi jaksi neslouží nádobíčko? Potupa fakt.  Nezávislost Severu? Bitch please, co na to ostatní království, obzvláště Dorne? Troufalé rozhodnutí.[/spoiler] [spoiler]Proč mám pocit, že si Bran vybral z 14 000 605 variací budoucnosti tu, kde vyhrál?*:D* [/spoiler]Jinak si myslím, že tohle finále napsala a režírovala Catelyn Stark [spoiler]Sansa je královna, Arya nezávislá a dělá si co chce, Bran je král a bastard Jon je vyhnán a zapomenut. [/spoiler]A plus za královskou malou radu.*:D* Ti by si zasloužili minisérii.
GoT
8 -2
reagovat

GOT

NEbylo to tak strasne...
718782
NEbylo to tak strasne...
GOT
2 -2
reagovat
Westworld S3 teaser

"What's west of Westeros?"
"Westworld."
718776
[url=https://youtu.be/deSUQ7mZfWk]Westworld S3 teaser[/url] "What's west of Westeros?" "Westworld."
2 -3
reagovat

GoT 8x6

Aye :+

Hezké dotažení do konce, ne úplně očekávané, ale ani nijak nesmyslné, už žádné zkratkovité veletoče a podivnosti. Mohly by se stát i jiné věci, ale to by byla jen další dramatizace a seriál by nutně musel pokračovat dál.

Škoda toho neobratného odvyprávění předchozích dvou epizod, bez toho by to byla čistá jízda až do konce, a ty chybějící díly do plné délky sezony tu viditelně chybí - ale samotné finále funguje dobře.
718774
Aye *:+* Hezké dotažení do konce, ne úplně očekávané, ale ani nijak nesmyslné, už žádné zkratkovité veletoče a podivnosti. Mohly by se stát i jiné věci, ale to by byla jen další dramatizace a seriál by nutně musel pokračovat dál. Škoda toho neobratného odvyprávění předchozích dvou epizod, bez toho by to byla čistá jízda až do konce, a ty chybějící díly do plné délky sezony tu viditelně chybí - ale samotné finále funguje dobře.
GoT 8x6
12 -2
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tak se to bohužel potvrdilo :D Ani teď nevím, jestli to chci ještě i vidět :-
718773
Tak se to bohužel potvrdilo *:D* Ani teď nevím, jestli to chci ještě i vidět *:-*
718748
2 0
reagovat
si to najdete pres google, nebo pockejte ne :D 
718748
si to najdete pres google, nebo pockejte ne *:D* 
3 -2
reagují: Vardant
reagovat
Taky mě to zajímá. Daenerys všechny zabije nebo co? :D
718729
Taky mě to zajímá. Daenerys všechny zabije nebo co? *:D*
718707
0 -1
reagovat
Proc?
718711
Proc?
718707
0 -1
reagovat
Tak jsem to nevydrzel, precetl si GOT leak a jestli lidi picovali do ted, tak dnesni epizoda pude do cernych na CSFD :D:D
718707
Tak jsem to nevydrzel, precetl si GOT leak a jestli lidi picovali do ted, tak dnesni epizoda pude do cernych na CSFD *:D**:D*
8 0
reagují: DarkSith, vZeč
reagovat

GoT 8x4

Nj tak ona cela ta scena s deus ex euronem je jen hloupa berlicka k vecem nasledujicim ze jo. Tam nejde pochopit skoro nic a nikoho od vypravy na nezabezpeceny dragonstone, pres dalsi nahly prepad flotily, trema strelama tri zasahy, zniceni flotily a nasledne nepovrazdeni jeji posadky na brezich ostrova. Euron jim znicil lode a pak si rekl, ze dal na to proste kadi :D
718706
Nj tak ona cela ta scena s deus ex euronem je jen hloupa berlicka k vecem nasledujicim ze jo. Tam nejde pochopit skoro nic a nikoho od vypravy na nezabezpeceny dragonstone, pres dalsi nahly prepad flotily, trema strelama tri zasahy, zniceni flotily a nasledne nepovrazdeni jeji posadky na brezich ostrova. Euron jim znicil lode a pak si rekl, ze dal na to proste kadi *:D*
GoT 8x4
5 0
reagovat

The Dark

Jako dobre, ale mne tam prijdou vsichni hrozne stejni a když se v tretim díle dostanete do minulosti, tak vubec nevím, ktery postava je ktera...
Audiovizual ale skvělý, urcite to dosleduju, at si muzu napalit pak v červnu druhou řadu...
718705
Jako dobre, ale mne tam prijdou vsichni hrozne stejni a když se v tretim díle [spoiler]dostanete do minulosti, tak vubec nevím, ktery postava je ktera..[/spoiler]. Audiovizual ale skvělý, urcite to dosleduju, at si muzu napalit pak v červnu druhou řadu...
The Dark
1 -1
reagovat
reaguje na: HAL
ad video: právě říkám, že ten samostříl byl nebezpečný ale díky kontextu celé situace, tzn tam to bylo super včetně zranění draka a v 8x5 to bylo k ničemu protože se chovala tak, aby jí to netrefilo (což podle mě není jakkoli těžké), tzn jediná chvíle v celém seriálu, kdy ten samostříl byl stupidní byla 8x4. Všude jinde to do sebe zapadá.
718693
[spoiler]ad video: právě říkám, že ten samostříl byl nebezpečný ale díky kontextu celé situace, tzn tam to bylo super včetně zranění draka a v 8x5 to bylo k ničemu protože se chovala tak, aby jí to netrefilo (což podle mě není jakkoli těžké), tzn jediná chvíle v celém seriálu, kdy ten samostříl byl stupidní byla 8x4. Všude jinde to do sebe zapadá. [/spoiler]
718691
0 -1
reagovat

Its Bruno!

Je to divná meta geniální jednohubka. Ale napálím tomu 10/10 s poznámkou, že to rozhodně není pro každého. V podstatě je to artovější Man seeking Women s tím že jednotlivé alegorie vůbec nejsou doslovné. Zkrátka a dobře pustil jsem si první díl a po nějakých 120 minutých vypínal Netflix s bolavým břichem od smíchu a rozvrzaným krkem, protože jsem kroutil krkem jak je to na takovou šaškárnu kurva dobře natočené, jakože fakt, kamera, hudba, střih na áčkové filmové úrovni. 

PS nejvíc mne pobavil s agresivním mluvícím psem: "Sežeru tě a pak tě vyseru tvýmu páníčkovi na boty!" :D
718692
Je to divná meta geniální jednohubka. Ale napálím tomu [b]10/10[/b] s poznámkou, že to rozhodně není pro každého. V podstatě je to artovější Man seeking Women s tím že jednotlivé alegorie vůbec nejsou doslovné. Zkrátka a dobře pustil jsem si první díl a po nějakých 120 minutých vypínal Netflix s bolavým břichem od smíchu a rozvrzaným krkem, protože jsem kroutil krkem jak je to na takovou šaškárnu kurva dobře natočené, jakože fakt, kamera, hudba, střih na áčkové filmové úrovni.  PS nejvíc mne pobavil s agresivním mluvícím psem: "Sežeru tě a pak tě vyseru tvýmu páníčkovi na boty!" *:D*
Its Bruno!
1 -3
reagovat
reaguje na: Gonzi
Jak v čem - nekritizuji výsledek "příběhu" a postav ani v nejmenším, ale právě to že to šlo natočit a napsat výrazně lépe, a bez šustění papírem. Příliš okatě z toho na mne bije ten scénáristický konstrukt.
Ovšem to že se vykašlou na armádu kterou budovala sedm sérií a nechají ji vyplenit město jen s jedním drakem jakoby o nic nešlo, přičemž předtím mnohokrát ukazují že ti draci jsou relativně křehká stvoření a podobně sebevražedné nálety s nimi by měly dopadnout neúspěchem, to je fail úplně ve všem. Můžeme se bavit o tom jestli je v tomto větší blábol díl tento, nebo díly předchozí, ale to že k sobě pak nesedí a porušují vlastní ustanovená pravidla je jasné.

Ad tvé video - ano, ona o něm neví, on se netrefí, pak na něj udělá sebevražedný nálet, a koupí to. Teď jsem se ztratil, tohle má podpořit tvou argumentaci, nebo tu mou? :) S touto scénou jsem neměl jediný problém.
(poněkud bizarní to tam bylo až o pár minut později kde se půl metru hluboký mokřad jedním střihem změnil na mariánský příkop :D)
718691
[spoiler]Jak v čem - nekritizuji výsledek "příběhu" a postav ani v nejmenším, ale právě to že to šlo natočit a napsat výrazně lépe, a bez šustění papírem. Příliš okatě z toho na mne bije ten scénáristický konstrukt. Ovšem to že se vykašlou na armádu kterou budovala sedm sérií a nechají ji vyplenit město jen s jedním drakem jakoby o nic nešlo, přičemž předtím mnohokrát ukazují že ti draci jsou relativně křehká stvoření a podobně sebevražedné nálety s nimi by měly dopadnout neúspěchem, to je fail úplně ve všem. Můžeme se bavit o tom jestli je v tomto větší blábol díl tento, nebo díly předchozí, ale to že k sobě pak nesedí a porušují vlastní ustanovená pravidla je jasné. Ad tvé video - ano, ona o něm neví, on se netrefí, pak na něj udělá sebevražedný nálet, a koupí to. Teď jsem se ztratil, tohle má podpořit tvou argumentaci, nebo tu mou? *:)* S touto scénou jsem neměl jediný problém. (poněkud bizarní to tam bylo až o pár minut později kde se půl metru hluboký mokřad jedním střihem změnil na mariánský příkop *:D*)[/spoiler]
718685
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
reaguje na: HAL
Myslel jsem znovu to co jsem poslal na yt, ne 8x5... tam už místy přešli do trochu divných záběrů, s tím souhlasím. Nemyslím si ale, že je to chyba "děje" či "poměru sil", jen to šlo "natočit lépe". Ostatně, proto reaguju, mě ty zvraty či vývoj událostí v tom díle nepřišly "mimo" či jako "scénaristický fail" či jako "špatné nastavení sil"... šlo to natočit i lépe, ale výsledek by byl stejný. Ty kritizuješ hlavně ten výsledek, jestli jsem tě tedy pochopil správně.
718685
Myslel jsem znovu to co jsem poslal na yt, ne 8x5... tam už místy přešli do trochu divných záběrů, s tím souhlasím. Nemyslím si ale, že je to chyba "děje" či "poměru sil", jen to šlo "natočit lépe". Ostatně, proto reaguju, mě ty zvraty či vývoj událostí v tom díle nepřišly "mimo" či jako "scénaristický fail" či jako "špatné nastavení sil"... šlo to natočit i lépe, ale výsledek by byl stejný. Ty kritizuješ hlavně ten výsledek, jestli jsem tě tedy pochopil správně.
718684
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Díval jsem se na to znovu, není to o nic lepší. Naopak, je pak jasně vidět že při vypalování hradeb se na ni už ani nepokouší mířit, prostě tam stojí a nechají se bombardovat.  Je to směšné.
718684
[spoiler]Díval jsem se na to znovu, není to o nic lepší. Naopak, je pak jasně vidět že při vypalování hradeb se na ni už ani nepokouší mířit, prostě tam stojí a nechají se bombardovat.  Je to směšné.[/spoiler]
718682
1 0
reagují: Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist