Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23441 - 23460 Napsat příspěvek
reaguje na: Gorecki
Souhlasím. 6 sérii se čekalo na to až se konečně WW pohnou ke zdi. A když se to stalo tak to bylo totálně boží. 
A kam dál chcete vyvíjet postavy? To chcete vidět jak Jamie a Cersei farmáři u užívají si rodinný život? Jak Tyrion vede obchod s vínem v západozemí. Jon Snow a Daenerys nevím co. Nic mě nenapadá. Bran se jede podívat do pevnosti WW. Když už mu nehrozí žádný nebezpečí.
Jsem rád že to už skončí příští týden.
A nebude se to natahovat jako Lost. Fuj.
717886
Souhlasím. 6 sérii se čekalo na to až se konečně WW pohnou ke zdi. A když se to stalo tak to bylo totálně boží.  A kam dál chcete vyvíjet postavy? To chcete vidět jak Jamie a Cersei farmáři u užívají si rodinný život? Jak Tyrion vede obchod s vínem v západozemí. Jon Snow a Daenerys nevím co. Nic mě nenapadá. Bran se jede podívat do pevnosti WW. Když už mu nehrozí žádný nebezpečí. Jsem rád že to už skončí příští týden. A nebude se to natahovat jako Lost. Fuj.
717881
1 -8
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Myslim, ze som to napisal celkom zrozumitelne.
717885
Myslim, ze som to napisal celkom zrozumitelne.
717884
2 -6
reagovat
Takže konsenzus poklesu kvality milionů diváků a stovek recenzentů je protože to není horší? Aha. 

Breaking Bad šel kvalitativně nahoru, přestože byla poslední řada dost jiná, přesně proto jsem tenhle příklad použil. 
717884
Takže konsenzus poklesu kvality milionů diváků a stovek recenzentů je protože to není horší? Aha.  Breaking Bad šel kvalitativně nahoru, přestože byla poslední řada dost jiná, přesně proto jsem tenhle příklad použil. 
5 -4
reagují: Gorecki
reagovat
Vacsina serialov takto funguje. Je to logicke. Ked nemate jasne dany koniec pribehu, sustredite sa na postavy, ich charaktery, rozvijate ich, pribeh sa posuva minimalnym tempom. Niekomu to vyhovuje, niekomu nie. Pri GoT si na to divaci dlho zvykali, ale zvykli si. To ze bola vobec druha seria bol maly zazrak a velky risk. (Btw, dost pomohol fenomen Red Wedding.) Ini vsak dlhodobo remcali, ze sa tam nic nedeje, Danny sa stale mota niekde v pusti, WW stale len kracaju k stene atd.

Akonahle aj ine serialy mali dany koniec, zacali tvorit pribeh od konca a samozrejme, ako prve padne za obet to nekonecne pilovanie charakterov, pretoze dolezity je zrazu pribeh. 

Mal to podobne aj Breaking Bad. Ten mal tiez v prvych seriach extremne pomale tempo btw. Skylar alebo depresivny Hank ci jeho zena boli vrazedne. Stvrta a piata seria su vrchol aj kvoli tomu, ze presne vedeli, kam pribeh pojde.

Rozumiem, ze sa posledne dve serie divakom GoT nepacia, LEBO SU INE. Tam by som hladal dovod toho poklesu hodnotenia. Nie preto, ze by to bolo odrazu horsie, prave naopak. Sledujeme vrchol televiznej tvorby. Divaci to skratka prezivaju intenzivne, velke ocakavania nie su naplnane, lietaju neobjektivne nizke hodnotenia.
Uzivajte si to.
Nepicujte furt.
Nic podobne sa uz nezopakuje.
717881
Vacsina serialov takto funguje. Je to logicke. Ked nemate jasne dany koniec pribehu, sustredite sa na postavy, ich charaktery, rozvijate ich, pribeh sa posuva minimalnym tempom. Niekomu to vyhovuje, niekomu nie. Pri GoT si na to divaci dlho zvykali, ale zvykli si. To ze bola vobec druha seria bol maly zazrak a velky risk. (Btw, dost pomohol fenomen Red Wedding.) Ini vsak dlhodobo remcali, ze sa tam nic nedeje, Danny sa stale mota niekde v pusti, WW stale len kracaju k stene atd. Akonahle aj ine serialy mali dany koniec, zacali tvorit pribeh od konca a samozrejme, ako prve padne za obet to nekonecne pilovanie charakterov, pretoze dolezity je zrazu pribeh.  Mal to podobne aj Breaking Bad. Ten mal tiez v prvych seriach extremne pomale tempo btw. Skylar alebo depresivny Hank ci jeho zena boli vrazedne. Stvrta a piata seria su vrchol aj kvoli tomu, ze presne vedeli, kam pribeh pojde. Rozumiem, ze sa posledne dve serie divakom GoT nepacia, LEBO SU INE. Tam by som hladal dovod toho poklesu hodnotenia. Nie preto, ze by to bolo odrazu horsie, prave naopak. Sledujeme vrchol televiznej tvorby. Divaci to skratka prezivaju intenzivne, velke ocakavania nie su naplnane, lietaju neobjektivne nizke hodnotenia. Uzivajte si to. Nepicujte furt. Nic podobne sa uz nezopakuje.
9 -9
reagují: HAL, RainMakeR
reagovat
reaguje na: Memphis
No když se koukneš na vývoj hodnocení diváků i kritiků, jak jinak chceš nazvat takový sešup? 
Tohle mělo gradovat jako Breaking Bad ne být "jakože ok" a velký hlučný. Navíc s totálně tragickými herci (až na výjimky jako Varys, Tyrion, Cersei).
Na to že to stáhli na 6 dílů, tak to prostě mělo rvát koule každým dílem jako vrcholy jednotlivých sezon. 
717869
No když se koukneš na vývoj hodnocení diváků i kritiků, jak jinak chceš nazvat takový sešup?  Tohle mělo gradovat jako Breaking Bad ne být "jakože ok" a velký hlučný. Navíc s totálně tragickými herci (až na výjimky jako Varys, Tyrion, Cersei). Na to že to stáhli na 6 dílů, tak to prostě mělo rvát koule každým dílem jako vrcholy jednotlivých sezon. 
717868
7 -5
reagovat
reaguje na: AndyKaufman

GoT 8x5

Jsem schopnej pochopit, proč se to někomu nelíbí, ale průser to není ani zdaleka.

Já mám pocit, že všechny nářky, nebo aspoň většina z nich, plynou z toho, že se lidem nelíbí, kterým směrem se děj a postavy ubírají, spíš než následkem nějakýho hypotetickýho rapidního úpadku kvality. Že jsou motivace Daenerys nedostatečně vysvětlený? Já si naopak myslím, že byly nastíněný minimálně už několik sezon zpátky.

A vsadil bych se, že většina z těch, kteří dneska nadávají na překotnej a děj a nedostatek malých, osobních momentů, tady na stejným místě před čtyřma, pěti lety hemzala nad spoustou spoustou vaty a zbytečných dialogů.

Gorecki
:D:+
717868
Jsem schopnej pochopit, proč se to někomu nelíbí, ale průser to není ani zdaleka. Já mám pocit, že všechny nářky, nebo aspoň většina z nich, plynou z toho, že se lidem nelíbí, kterým směrem se děj a postavy ubírají, spíš než následkem nějakýho hypotetickýho rapidního úpadku kvality. [spoiler]Že jsou motivace Daenerys nedostatečně vysvětlený? Já si naopak myslím, že byly nastíněný minimálně už několik sezon zpátky.[/spoiler] A vsadil bych se, že většina z těch, kteří dneska nadávají na překotnej a děj a nedostatek malých, osobních momentů, tady na stejným místě před čtyřma, pěti lety hemzala nad spoustou spoustou vaty a zbytečných dialogů. [b]Gorecki *:D**:+*[/b]
GoT 8x5
717866
8 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
Mna este viac nebavia nareky nad narekmi nad narekmi..
717867
Mna este viac nebavia nareky nad narekmi nad narekmi..
7 -5
reagovat
Mne zase nebaví tyhle "nářeky nad nářeky" u poslední řady. Nelíbí se to kritikům ani divákům. ;)

Myslím, že po posledním dílu se o tom začne mluvit oficiálně nahlas, že je to prostě průser. Jasně, je tam sledovanost, ale to podle mne opravdu neodráží kvalitu nebo má Troška pravdu? 
717866
Mne zase nebaví tyhle "nářeky nad nářeky" u poslední řady. Nelíbí se to kritikům ani divákům. *;)* Myslím, že po posledním dílu se o tom začne mluvit oficiálně nahlas, že je to prostě průser. Jasně, je tam sledovanost, ale to podle mne opravdu neodráží kvalitu nebo má Troška pravdu? 
6 -4
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Memphis
Pokusím se zlepšit své psaní a nedělat gramatické chyby. Díky. :+
717865
Pokusím se zlepšit své psaní a nedělat gramatické chyby. Díky. *:+*
717850
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D
Krasna je ta cestina.
717861
*:D* Krasna je ta cestina.
717859
2 0
reagovat

Fotky 8*05

U mě dobrý... 7-8/10. Škoda že série nemá zase 10 dílů po 55 minutách. I když je to efektní, tak to bitkareni po čase začíná uspávat.
717860
U mě dobrý... 7-8/10. Škoda že série nemá zase 10 dílů po 55 minutách. I když je to efektní, tak to bitkareni po čase začíná uspávat.
Fotky 8*05
0 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Nechapu, jak si to mohl koukat s peckovymi sluchatky
717859
Nechapu, jak si to mohl koukat s peckovymi sluchatky
717856
5 -1
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: GuidoA.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+
717858
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
717857
0 0
reagovat
got
asi stejne zabavny jako andrej rublev :-
717857
got asi stejne zabavny jako andrej rublev *:-*
6 -3
reagují: pepo
reagovat
Presne ako som predpokladal, same sklamane komentare. Ja vam chlapi (a zena) fakt nerozumiem:( Tie ocakavania sa nedali naplnit. Najmilsie komenty su tie typu “to na toto som cakal 10 rokov??!”:D

Ja som si to s vypeckovanymi sluchatkami na 75 palcoch vychutnal a vrnel blahom od prvej do poslednej minuty. Vrchol TV tvorby. Zabalili to pekne a uhladne vratane klucovych postav. Vela veci uprimne a prijemne prekvapilo. Dakujem, pochutil som si.

To iba mne Cleganebowl pripomenul Highlandera?8)
717856
[spoiler]Presne ako som predpokladal, same sklamane komentare. Ja vam chlapi (a zena) fakt nerozumiem:( Tie ocakavania sa nedali naplnit. Najmilsie komenty su tie typu “to na toto som cakal 10 rokov??!”*:D* Ja som si to s vypeckovanymi sluchatkami na 75 palcoch vychutnal a vrnel blahom od prvej do poslednej minuty. Vrchol TV tvorby. Zabalili to pekne a uhladne vratane klucovych postav. Vela veci uprimne a prijemne prekvapilo. Dakujem, pochutil som si. To iba mne Cleganebowl pripomenul Highlandera?*8)*[/spoiler]
5 -9
reagují: TedGeorge
reagovat
Jak jeden soust mohl zachranit milion zivotu...
717855
Jak jeden soust mohl zachranit milion zivotu...
11 0
reagovat

GOT

Bylo to super. Úplně výborný a fakt jsem v šoku z těch reakcí. Nechápu.
717852
Bylo to super. Úplně výborný a fakt jsem v šoku z těch reakcí. Nechápu.
GOT
5 -8
reagovat
Co k tomu dodat... Na tohle se čekalo celých osm let. A stejně cítím zmar. Čím jsem starší, tím víc mi jsou cizí nesmyslné masakry a vraždění, i kdyby šlo o seriál z fiktivního fantasy světa.
717851
Co k tomu dodat... Na tohle se čekalo celých osm let. A stejně cítím zmar. Čím jsem starší, tím víc mi jsou cizí nesmyslné masakry a vraždění, i kdyby šlo o seriál z fiktivního fantasy světa.
1 -6
reagovat

GoT 8x5

Za mě v pohodě. Ale možná víc než ostatní vnímám v motivacích postav ten záměr tvůrců a vidím smysl ve způsobu jejich chování. Je to dobře nebo špatně? Sám ještě nevím, ale ten příspěvek, co linkoval Do_Od je naprosto přesnej a měl by si ho přečíst každej.

P.S. Hroubku, prosímtě, mužský rod, jednotný číslo — zvědavý. Bůh a Ted jsou mi svědkem, že tuhle chybu děláš furt (a nejsi sám), a mě to šíleně deptá. No offence. :D:D:D
717850
Za mě v pohodě. Ale možná víc než ostatní vnímám v motivacích postav ten záměr tvůrců a vidím smysl ve způsobu jejich chování. Je to dobře nebo špatně? Sám ještě nevím, ale ten příspěvek, co linkoval Do_Od je naprosto přesnej a měl by si ho přečíst každej. P.S. Hroubku, prosímtě, mužský rod, jednotný číslo — zvědav[b]ý[/b]. Bůh a Ted jsou mi svědkem, že tuhle chybu děláš furt (a nejsi sám), a mě to šíleně deptá. No offence. *:D**:D**:D*
GoT 8x5
4 -2
reagují: hroubek
reagovat

GoT S08E05

Mě se tento díl líbil, ale na Bitvu bastardů nebo Tvrdodomov se to nechytá. Opravdu jsem byl zvědaví co přijde, kdo zemře a jakým způsobem se to stane. Je příjemné, že tvůrci dokáží občas překvapit(Varys)nebo dojmout(rozhovor mezi Tyrionem a Jaimem). Akce je skvělá, je to velkolepé, je to nekompromisní a to co se místy předvádí je naprosto působivé. Ale pak je tu druhá stránka věci, a na tu se nekouká moc hezky. Od jednání postav, po některá rozhodnutí, nevygradování některých scén, logika, urychlenost a nebo nenaplnění diváckých očekávání. Jako fanouška mě čekalo několik nepříjemných zakončení. Hodně slabých 8/10.
717849
Mě se tento díl líbil, ale na Bitvu bastardů nebo Tvrdodomov se to nechytá. Opravdu jsem byl zvědaví co přijde, kdo zemře a jakým způsobem se to stane. Je příjemné, že tvůrci dokáží občas překvapit(Varys)nebo dojmout(rozhovor mezi Tyrionem a Jaimem). Akce je skvělá, je to velkolepé, je to nekompromisní a to co se místy předvádí je naprosto působivé. Ale pak je tu druhá stránka věci, a na tu se nekouká moc hezky. Od jednání postav, po některá rozhodnutí, nevygradování některých scén, logika, urychlenost a nebo nenaplnění diváckých očekávání. Jako fanouška mě čekalo několik nepříjemných zakončení. Hodně slabých 8/10.
GoT S08E05
3 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist