Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23461 - 23480 Napsat příspěvek
got
asi stejne zabavny jako andrej rublev :-
717857
got asi stejne zabavny jako andrej rublev *:-*
6 -3
reagují: pepo
reagovat
Presne ako som predpokladal, same sklamane komentare. Ja vam chlapi (a zena) fakt nerozumiem:( Tie ocakavania sa nedali naplnit. Najmilsie komenty su tie typu “to na toto som cakal 10 rokov??!”:D

Ja som si to s vypeckovanymi sluchatkami na 75 palcoch vychutnal a vrnel blahom od prvej do poslednej minuty. Vrchol TV tvorby. Zabalili to pekne a uhladne vratane klucovych postav. Vela veci uprimne a prijemne prekvapilo. Dakujem, pochutil som si.

To iba mne Cleganebowl pripomenul Highlandera?8)
717856
[spoiler]Presne ako som predpokladal, same sklamane komentare. Ja vam chlapi (a zena) fakt nerozumiem:( Tie ocakavania sa nedali naplnit. Najmilsie komenty su tie typu “to na toto som cakal 10 rokov??!”*:D* Ja som si to s vypeckovanymi sluchatkami na 75 palcoch vychutnal a vrnel blahom od prvej do poslednej minuty. Vrchol TV tvorby. Zabalili to pekne a uhladne vratane klucovych postav. Vela veci uprimne a prijemne prekvapilo. Dakujem, pochutil som si. To iba mne Cleganebowl pripomenul Highlandera?*8)*[/spoiler]
5 -9
reagují: TedGeorge
reagovat
Jak jeden soust mohl zachranit milion zivotu...
717855
Jak jeden soust mohl zachranit milion zivotu...
11 0
reagovat

GOT

Bylo to super. Úplně výborný a fakt jsem v šoku z těch reakcí. Nechápu.
717852
Bylo to super. Úplně výborný a fakt jsem v šoku z těch reakcí. Nechápu.
GOT
5 -8
reagovat
Co k tomu dodat... Na tohle se čekalo celých osm let. A stejně cítím zmar. Čím jsem starší, tím víc mi jsou cizí nesmyslné masakry a vraždění, i kdyby šlo o seriál z fiktivního fantasy světa.
717851
Co k tomu dodat... Na tohle se čekalo celých osm let. A stejně cítím zmar. Čím jsem starší, tím víc mi jsou cizí nesmyslné masakry a vraždění, i kdyby šlo o seriál z fiktivního fantasy světa.
1 -6
reagovat

GoT 8x5

Za mě v pohodě. Ale možná víc než ostatní vnímám v motivacích postav ten záměr tvůrců a vidím smysl ve způsobu jejich chování. Je to dobře nebo špatně? Sám ještě nevím, ale ten příspěvek, co linkoval Do_Od je naprosto přesnej a měl by si ho přečíst každej.

P.S. Hroubku, prosímtě, mužský rod, jednotný číslo — zvědavý. Bůh a Ted jsou mi svědkem, že tuhle chybu děláš furt (a nejsi sám), a mě to šíleně deptá. No offence. :D:D:D
717850
Za mě v pohodě. Ale možná víc než ostatní vnímám v motivacích postav ten záměr tvůrců a vidím smysl ve způsobu jejich chování. Je to dobře nebo špatně? Sám ještě nevím, ale ten příspěvek, co linkoval Do_Od je naprosto přesnej a měl by si ho přečíst každej. P.S. Hroubku, prosímtě, mužský rod, jednotný číslo — zvědav[b]ý[/b]. Bůh a Ted jsou mi svědkem, že tuhle chybu děláš furt (a nejsi sám), a mě to šíleně deptá. No offence. *:D**:D**:D*
GoT 8x5
4 -2
reagují: hroubek
reagovat

GoT S08E05

Mě se tento díl líbil, ale na Bitvu bastardů nebo Tvrdodomov se to nechytá. Opravdu jsem byl zvědaví co přijde, kdo zemře a jakým způsobem se to stane. Je příjemné, že tvůrci dokáží občas překvapit(Varys)nebo dojmout(rozhovor mezi Tyrionem a Jaimem). Akce je skvělá, je to velkolepé, je to nekompromisní a to co se místy předvádí je naprosto působivé. Ale pak je tu druhá stránka věci, a na tu se nekouká moc hezky. Od jednání postav, po některá rozhodnutí, nevygradování některých scén, logika, urychlenost a nebo nenaplnění diváckých očekávání. Jako fanouška mě čekalo několik nepříjemných zakončení. Hodně slabých 8/10.
717849
Mě se tento díl líbil, ale na Bitvu bastardů nebo Tvrdodomov se to nechytá. Opravdu jsem byl zvědaví co přijde, kdo zemře a jakým způsobem se to stane. Je příjemné, že tvůrci dokáží občas překvapit(Varys)nebo dojmout(rozhovor mezi Tyrionem a Jaimem). Akce je skvělá, je to velkolepé, je to nekompromisní a to co se místy předvádí je naprosto působivé. Ale pak je tu druhá stránka věci, a na tu se nekouká moc hezky. Od jednání postav, po některá rozhodnutí, nevygradování některých scén, logika, urychlenost a nebo nenaplnění diváckých očekávání. Jako fanouška mě čekalo několik nepříjemných zakončení. Hodně slabých 8/10.
GoT S08E05
3 -3
reagovat

GoT

Forma zabila obsah. Aby si mohli dovolit CGI hody, tak nas pripravili o x dilu, ktere by vypraveni daly vetsi smysl. Hodinu a ctvrt jsem nedychala, produkcne v televizi takoveho nikdy nic nebylo a asi dlouho nebude, herci se zmackli a Sapochnik je buh. Ale pachut v puse mam. Bohuzel. 
717845
Forma zabila obsah. Aby si mohli dovolit CGI hody, tak nas pripravili o x dilu, ktere by vypraveni daly vetsi smysl. Hodinu a ctvrt jsem nedychala, produkcne v televizi takoveho nikdy nic nebylo a asi dlouho nebude, herci se zmackli a Sapochnik je buh. Ale pachut v puse mam. Bohuzel. 
GoT
8 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Konec a osud postav ať je klidně úplně stejný - ale ať se k němu dojde nějakým smysluplnějším způsobem. Nejde o to "co" se stalo, ale "jak".
Musím dát za pravdu hlasům, které se stran seriálu ozývají už delší dobu - je to brutálně uspěchané, a Benioff s Weissem nezvládají svůj vývoj postav dost dobře napsat, takže se uchylují k podivným zkratkám (mám pocit že se teď urychleně snažili dohnat předlohu podle finále co jí vymyslel Martin, když se od ní předtím odchýlili)
717843
Konec a osud postav ať je klidně úplně stejný - ale ať se k němu dojde nějakým smysluplnějším způsobem. Nejde o to "co" se stalo, ale "jak". Musím dát za pravdu hlasům, které se stran seriálu ozývají už delší dobu - je to brutálně uspěchané, a Benioff s Weissem nezvládají svůj vývoj postav dost dobře napsat, takže se uchylují k podivným zkratkám (mám pocit že se teď urychleně snažili dohnat předlohu podle finále co jí vymyslel Martin, když se od ní předtím odchýlili)
717825
7 -1
reagovat

GoT

Tak za mě je to pecka díl! Jen jde vidět, že tohle je ten konec, který jim předlinkoval GRRM - problém je jen v tom, jak urychleně se k tomu konci v posledních dvou sériích dostali.
717842
[spoiler]Tak za mě je to pecka díl! Jen jde vidět, že tohle je ten konec, který jim předlinkoval GRRM - problém je jen v tom, jak urychleně se k tomu konci v posledních dvou sériích dostali.[/spoiler]
GoT
4 -4
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Nepředstavoval jsem si, že po těch silných úmrtích Neda Starka, Robba Starka a mnoha dalších, dostanu takové tuctové vyklizení značné části zaběhlého a hlavně důležitého castu. A najednou promyšlená taktika Dany, že všechny útočné síly vůči drakovi takhle snadno přelstí několika vývrtkami? Čekal jsem spíše nějakou promyšlenou infiltraci skupinkou vojáků a odstavení této palebné síly. Takhle jde umrtí druhého draka úplně do ztracena, neboť to znamenalo jen ušetření za CGI, aby se mohli pak vyblbnout v pátém díle.
Ne, tohle jsem jim vážně nesežral a říkám to nerad, ale ještě že těch dílů je jen šest a poslední kudlu do zad si nechám vrazit příští pondělí. 
717841
[spoiler]Nepředstavoval jsem si, že po těch silných úmrtích Neda Starka, Robba Starka a mnoha dalších, dostanu takové tuctové vyklizení značné části zaběhlého a hlavně důležitého castu. A najednou promyšlená taktika Dany, že všechny útočné síly vůči drakovi takhle snadno přelstí několika vývrtkami? Čekal jsem spíše nějakou promyšlenou infiltraci skupinkou vojáků a odstavení této palebné síly. Takhle jde umrtí druhého draka úplně do ztracena, neboť to znamenalo jen ušetření za CGI, aby se mohli pak vyblbnout v pátém díle. Ne, tohle jsem jim vážně nesežral a říkám to nerad, ale ještě že těch dílů je jen šest a poslední kudlu do zad si nechám vrazit příští pondělí. [/spoiler]
717825
8 -3
reagovat

GoT 8x5

no byl to luxusní masakr. A hodně stylově natočenej 8)

a fakt by mě zajímalo jak jste si představovali vy ten konec a osud některých postav ?
Pro mě za mě ...
link
717825
no byl to luxusní masakr. A hodně stylově natočenej *8)* a fakt by mě zajímalo jak jste si představovali vy ten konec a osud některých postav ? Pro mě za mě ... https://www.youtube.com/watch?v=shs7VQhVvxA
GoT 8x5
0 -9
reagují: HAL, Clavius
reagovat
reaguje na: Clavius
717823
[url=https://imgflip.com/i/30umef]link[/url]
717817
6 -1
reagovat

GoT E05

Nečekal jsem, že z GoT se stane podívaná u které už je nutností vypnout mozek. Škoda, velká škoda a malinko začínám mít obavy nad těmi SW, které budou mít tito dva pánové na starost.
717817
Nečekal jsem, že z GoT se stane podívaná u které už je nutností vypnout mozek. Škoda, velká škoda a malinko začínám mít obavy nad těmi SW, které budou mít tito dva pánové na starost.
GoT E05
11 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat

GOT 8x05

Shame
717806
Shame
GOT 8x05
8 -3
reagovat

GoT

Je to šíleně předvídatelný, je to chvílema stupidní - obzvlášť to, že najednou je drak totálně nezabitelnej, ale nevím, na mě to prostě funguje. Líbí se mi, že teda tu hru o trůny nakonec prohráli úplně všichni. Cersei, Noční král, všichni ostatní adepti na trůn jsou mrtví. Dany, která chtěla být spasitelkou zabila tak půl milionu civlistů. Jon nakonec bojuje s lidma, kteří zabíjí a znásilňují civilisty. Krásná prohra všech.
717799
[spoiler]Je to šíleně předvídatelný, je to chvílema stupidní - obzvlášť to, že najednou je drak totálně nezabitelnej, ale nevím, na mě to prostě funguje. Líbí se mi, že teda tu hru o trůny nakonec prohráli úplně všichni. Cersei, Noční král, všichni ostatní adepti na trůn jsou mrtví. Dany, která chtěla být spasitelkou zabila tak půl milionu civlistů. Jon nakonec bojuje s lidma, kteří zabíjí a znásilňují civilisty. Krásná prohra všech.[/spoiler]
GoT
9 -1
reagovat
reaguje na: Jardus
Ve dne
717781
[spoiler]Ve dne[/spoiler]
717773
1 0
reagovat

GoT

Je potřeba s GoT čekat na tmu, nebo se to odehrává ve dne? :D
717773
Je potřeba s GoT čekat na tmu, nebo se to odehrává ve dne? *:D*
GoT
2 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat

GoT s08e05

Vizuálně dobré, ale jak už zmínil někdo přede mnou, forma zvítězila nad obsahem. Mad Queen se konečně naučila používat draky, sláva,  jenže tohle mělo přijít jindy a jinak a nejzásadnější konflikt měl být úplně
jinde s někým úplně Jiným. Tomu charakterovému obratu o 180 stupňů také sláva, ze všech postav udělat naprosté pitomce a všechno pečlivě budované vyhodit do koše, jak neočekávaně křečovité a uměle nastavované. Největší sláva autorům, dokázali z toho udělat regulérní s....u,  za všechen zpackaný potenciál a rozhodnutí jít tou nejjednodušší cestou si zaslouží zapsat na Aryin seznam a shořet na hranici. Za týden tedy  naposledy, hurá :( :-

717765
Vizuálně dobré, ale jak už zmínil někdo přede mnou, forma zvítězila nad obsahem. [spoiler]Mad Queen se konečně naučila používat draky, sláva,  jenže tohle mělo přijít jindy a jinak a nejzásadnější konflikt měl být úplně jinde s někým úplně Jiným. Tomu charakterovému obratu o 180 stupňů také sláva, ze všech postav udělat naprosté pitomce a všechno pečlivě budované vyhodit do koše, jak neočekávaně křečovité a uměle nastavované. Největší sláva autorům, dokázali z toho udělat regulérní s....u,  za všechen zpackaný potenciál a rozhodnutí jít tou nejjednodušší cestou si zaslouží zapsat na Aryin seznam a shořet na hranici. Za týden tedy  naposledy, hurá *:(* *:-*[/spoiler]  
GoT s08e05
5 -4
reagovat

GoT

Štve mě tam to porušování vlastních pravidel a ohnutí dlouho budovaných charakterů postav
- v předchozí sérii stačí jediná balista na to aby Daenerys draka zranili
- v předchozím dílu jí deset lodí s balistami rozstřílí draka na kusy a s druhým musí utéct
- tady jich s jediným spálí celou flotilu jako by balisty neexistovaly, pak jich spálí další desítky na hradbách, zničí hradby, spálí město, a zničí pak i Red Keep

Sama jediná zničí komplet celou Cerseinu armádu a opevnění, úplně nesmysleně spálí město s civilisty, a zboří "nedobytný" hrad. Ona sedm sérií dává dohromady obří armádu, která je nakonec úplně k ničemu, protože všechno zvládne najednou všemocný a nesmrtelný drak. Wtf.

A celý její přechod na temnou stranu je tu na úrovni Anakina Skywalkera z prequelů SW. Varyse scénáristům nevyčítám, to bylo ještě relativně smysluplné. Ale všechno potom... kdykoli dříve, jakkoli hnusné a zlé byly některé věci co postavy udělaly, v nich bylo jasně vidět proč je ty postavy dělají, co tím získají, co je k tomu vede. Tady ne, jen to šustí papírem, aby ji nějak ukázali jako zlou, když to tak Martin vymyslel - a přidali i podivné volání po zvonění zvony jen proto, aby to mělo patřičný dramatický efekt. 

A z dalších postav...
Arya, dříve se stávající čím dál víc strojem na zabíjení bez známky emocí, který potkal smrt v mnoha podobách, své nepřátele mele do koláčů, a dokáže sama vyřídit Nočního Krále... se teď najednou hystericky zhroutí jako malá holka. A na pomstu za smrt většiny rodiny, za kterou jde doslova celý seriál, se vykašle po jednom nesmyslném proslovu.

Cersei, bezcitné evil incarnate, politikařící mastermind který vždy dokáže překvapit, a nedávno slibující jak radši vezme všechny sebou než aby se vzdala, teď půlku dílu propláče že nechce umřít, protože... eh, přiletí drak. Nejnenáviděnější postava seriálu, které by vám najednou bylo až líto. Nulová katarze.

Jaimie - ehm, ano, toto je vyloženě moje chyba, viděl jsem na té postavě postupný vývoj ve v podstatě kladného hrdinu, který završily jeho zážitky na severu (zrada a odsouzení od Cersei, hrozba nemrtvých, "Things we do for love..." od Brana, Brienne), a že se vrací na jih vnitřně rozerván v podstatě proto, aby Cersei zastavil, snad rovnou zabil, neb si uvědomil jaká je zrůda a co udělala z něj. Má chyba, nic z toho tam zjevně nebylo, pořád byl věrný psík, a tedy asi už ani ty předchozí díly nedávají smysl.

Hound, nu konečně se dostal k souboji na který jsme se tak těšili, skončil očekávatelně, ale co sakra mělo znamenat to Cerseino volání na Horu aby jí zůstával po boku, když jim Hound zastoupil cestu? Co jiného tedy měl udělat?

Moc rád bych si to užil. I jako bitvu o Winterfell třeba, nevadila mi tolik jako mnohým. Ale tady těch bizarností bylo prostě moc, a z toho způsobu jakým se dostali k vyvrcholení v příštím díle jsem dosti zklamaný.
717764
Štve mě tam to porušování vlastních pravidel a ohnutí dlouho budovaných charakterů postav [spoiler]- v předchozí sérii stačí jediná balista na to aby Daenerys draka zranili - v předchozím dílu jí deset lodí s balistami rozstřílí draka na kusy a s druhým musí utéct - tady jich s jediným spálí celou flotilu jako by balisty neexistovaly, pak jich spálí další desítky na hradbách, zničí hradby, spálí město, a zničí pak i Red Keep Sama jediná zničí komplet celou Cerseinu armádu a opevnění, úplně nesmysleně spálí město s civilisty, a zboří "nedobytný" hrad. Ona sedm sérií dává dohromady obří armádu, která je nakonec úplně k ničemu, protože všechno zvládne najednou všemocný a nesmrtelný drak. Wtf. A celý její přechod na temnou stranu je tu na úrovni Anakina Skywalkera z prequelů SW. Varyse scénáristům nevyčítám, to bylo ještě relativně smysluplné. Ale všechno potom... kdykoli dříve, jakkoli hnusné a zlé byly některé věci co postavy udělaly, v nich bylo jasně vidět proč je ty postavy dělají, co tím získají, co je k tomu vede. Tady ne, jen to šustí papírem, aby ji nějak ukázali jako zlou, když to tak Martin vymyslel - a přidali i podivné volání po zvonění zvony jen proto, aby to mělo patřičný dramatický efekt.  A z dalších postav... Arya, dříve se stávající čím dál víc strojem na zabíjení bez známky emocí, který potkal smrt v mnoha podobách, své nepřátele mele do koláčů, a dokáže sama vyřídit Nočního Krále... se teď najednou hystericky zhroutí jako malá holka. A na pomstu za smrt většiny rodiny, za kterou jde doslova celý seriál, se vykašle po jednom nesmyslném proslovu. Cersei, bezcitné evil incarnate, politikařící mastermind který vždy dokáže překvapit, a nedávno slibující jak radši vezme všechny sebou než aby se vzdala, teď půlku dílu propláče že nechce umřít, protože... eh, přiletí drak. Nejnenáviděnější postava seriálu, které by vám najednou bylo až líto. Nulová katarze. Jaimie - ehm, ano, toto je vyloženě moje chyba, viděl jsem na té postavě postupný vývoj ve v podstatě kladného hrdinu, který završily jeho zážitky na severu (zrada a odsouzení od Cersei, hrozba nemrtvých, "Things we do for love..." od Brana, Brienne), a že se vrací na jih vnitřně rozerván v podstatě proto, aby Cersei zastavil, snad rovnou zabil, neb si uvědomil jaká je zrůda a co udělala z něj. Má chyba, nic z toho tam zjevně nebylo, pořád byl věrný psík, a tedy asi už ani ty předchozí díly nedávají smysl. Hound, nu konečně se dostal k souboji na který jsme se tak těšili, skončil očekávatelně, ale co sakra mělo znamenat to Cerseino volání na Horu aby jí zůstával po boku, když jim Hound zastoupil cestu? Co jiného tedy měl udělat? [/spoiler] Moc rád bych si to užil. I jako bitvu o Winterfell třeba, nevadila mi tolik jako mnohým. Ale tady těch bizarností bylo prostě moc, a z toho způsobu jakým se dostali k vyvrcholení v příštím díle jsem dosti zklamaný.
GoT
11 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist