Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23381 - 23400 Napsat příspěvek

Chernobyl e2

WOOOOWW .... :o:o proč se mi to zdálo lepší než hra o trůny ? :D
718011
WOOOOWW .... *:o**:o* proč se mi to zdálo lepší než hra o trůny ? *:D*
Chernobyl e2
4 -1
reagovat
bojack horseman znova
free churro
718010
bojack horseman znova free churro
2 0
reagovat

Chernobyl e02

boží.. HBO jede:)
718006
boží.. HBO jede*:)*
Chernobyl e02
7 -1
reagovat

GOT znova

Jinak teda napodruhe je zacatek trochu nuda a susteni papiru, ale i tu Sapochnik dela co muze (treba ze v kazde scene neco hori... cool) jakmile nastoupi akce... tak vidime to nejlepsi z Pana prstenu, Zachraňte vojína Ryana a Cloverfieldu. Na mě to dokonce působí dost protiválečně, něco jako "zombíci jsou oproti kurvám lidem, docela fajn". Jak jsem řekl už po prvním shlédnutí: scénáristi jsou kkti, ale tenhle díl je největším produkčním úspěchem v dějinách HBO (ne to není televize ;-) ) a jestli to neshrábne kupu ocenění tak, už nevím co.

P.S. mad queen berserk, neni tak strasne jak tady pisete, napred vypaluje ulice, ve kterych jsou vojaci a pak jde hned na Red keep. Do toho zacnou vybuchovat bomby co tam nechal jeji tata. Vse ostatni az na posledni ohen (ten je opravdu SS strike) je v ramci valecneho spadu. Cimz neobhajuji, ze to chtelo jeste tak jeden dil pekne depkovat, aby to melo smysluplnejsi progress. 
717999
Jinak teda napodruhe je zacatek trochu nuda a susteni papiru, ale i tu Sapochnik dela co muze (treba ze v kazde scene neco hori... cool) jakmile nastoupi akce... tak vidime to nejlepsi z Pana prstenu, Zachraňte vojína Ryana a Cloverfieldu. Na mě to dokonce působí dost protiválečně, něco jako "zombíci jsou oproti kurvám lidem, docela fajn". Jak jsem řekl už po prvním shlédnutí: scénáristi jsou kkti, ale tenhle díl je největším produkčním úspěchem v dějinách HBO (ne to není televize ;-) ) a jestli to neshrábne kupu ocenění tak, už nevím co. [spoiler] P.S. mad queen berserk, neni tak strasne jak tady pisete, napred vypaluje ulice, ve kterych jsou vojaci a pak jde hned na Red keep. Do toho zacnou vybuchovat bomby co tam nechal jeji tata. Vse ostatni az na posledni ohen (ten je opravdu SS strike) je v ramci valecneho spadu. Cimz neobhajuji, ze to chtelo jeste tak jeden dil pekne depkovat, aby to melo smysluplnejsi progress. [/spoiler]
GOT znova
7 -4
reagovat

GoT - HAL

Hele nesouhlasím s tebou v hodně věcech. Uspěchané to je, ale nelogické? To ani náhodou. Mluvíš o porušování vlastních pravidel... ale třeba ty drakostříly byly naprostá kravina v předchozím díle, přesně pro to, co bylo vidět v tomto díle. Jediná, ale fakt jediná věc, co si teď vybavím, že by mi jakkoli vadila byl ten zvrat Daenerys, protože ač chápu že postupně "přišla o vše" a je mi i jasné, co ji k tomu vedlo, tak to prostě působilo divně, když "město, co se vzdá" začala upalovat "jen tak z nudy". Jamie je jasný (miluje Sersei, zastaví armádu nemrtvých - aby ona přežila-  a vrátí se domů), Arya pochopí, že pomsta není vše právě díky postupně budovanému vztahu s Houndem, Varys se chová "jak musí" i když ví, že to možná nedopadne dobře (a nedopadne) atd.

Jo pardon, trochu mi vadí, když oheň bortí zdi. Každopádně kritiku tohoto dílu osobně vůbec nechápu a právě ten vývoj postav (ač v posledních dílech řekněme uspěchaný tahem na branku) jakkoli špatně nevnímám. I ta Sersei... opravdu ti přijde charakterově špatné, že někdo, kdo naprosto sadisticky zabije kohokoli jiného, ale brečí, protože na něj hází hovna na ulici brečí těsně před smrtí? Opravdu? Tohle je pro tebe překvapivé? :D:D:D
717997
[spoiler]Hele nesouhlasím s tebou v hodně věcech. Uspěchané to je, ale nelogické? To ani náhodou. Mluvíš o porušování vlastních pravidel... ale třeba ty drakostříly byly naprostá kravina v předchozím díle, přesně pro to, co bylo vidět v tomto díle. Jediná, ale fakt jediná věc, co si teď vybavím, že by mi jakkoli vadila byl ten zvrat Daenerys, protože ač chápu že postupně "přišla o vše" a je mi i jasné, co ji k tomu vedlo, tak to prostě působilo divně, když "město, co se vzdá" začala upalovat "jen tak z nudy". Jamie je jasný (miluje Sersei, zastaví armádu nemrtvých - aby ona přežila-  a vrátí se domů), Arya pochopí, že pomsta není vše právě díky postupně budovanému vztahu s Houndem, Varys se chová "jak musí" i když ví, že to možná nedopadne dobře (a nedopadne) atd.[/spoiler] [spoiler]Jo pardon, trochu mi vadí, když oheň bortí zdi. Každopádně kritiku tohoto dílu osobně vůbec nechápu a právě ten vývoj postav (ač v posledních dílech řekněme uspěchaný tahem na branku) jakkoli špatně nevnímám. I ta Sersei... opravdu ti přijde charakterově špatné, že někdo, kdo naprosto sadisticky zabije kohokoli jiného, ale brečí, protože na něj hází hovna na ulici brečí těsně před smrtí? Opravdu? Tohle je pro tebe překvapivé? *:D**:D**:D*[/spoiler]
GoT - HAL
5 -3
reagovat
reaguje na: HAL
Uff.... :D
717994
Uff.... *:D*
717993
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ne nutně, Bran byl teď zbaven největší překážky - v Red Keep už nejsou schody :D
717993
Ne nutně, Bran byl teď zbaven největší překážky - v Red Keep už nejsou schody *:D*
717990
16 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Hladas “zmysel” v sialenstve. Zbytocne. Spustace sa tu rozobrali doaleluja. Fakt to ukoncime, o tyzden aj tak tymto stylom vybuchne internet?)
717992
Hladas “zmysel” v sialenstve. Zbytocne. Spustace sa tu rozobrali doaleluja. Fakt to ukoncime, o tyzden aj tak tymto stylom vybuchne internet*?)*
717985
2 -6
reagovat
reaguje na: Kostěj
Je mi trochu lito tech lidi, co tenkrat vyuzili ten nejvyhodnejsi kurz a vsadili na to, ze na trun usedne Bran :D
717990
Je mi trochu lito tech lidi, co tenkrat vyuzili ten nejvyhodnejsi kurz a vsadili na to, ze na trun usedne Bran :D
717989
4 0
reagují: HAL
reagovat

GoT S08E06

Tyrion si to hodí, Jon odtáhne zpátky na sever (blízkej či dalekej) a Arya buď odpraví Daenerys, nebo zahyne při pokusu.
717989
[spoiler]Tyrion si to hodí, Jon odtáhne zpátky na sever (blízkej či dalekej) a Arya buď odpraví Daenerys, nebo zahyne při pokusu. [/spoiler]
GoT S08E06
4 -2
reagovat
Taky myslím, že je nejvyšší čas tuhle diskuzi uzavřít a opět se tady sejít po finále, protože tím, jak jsou momentálně rozdané karty nemůžeme mít hořkosladký konec, poslední epizoda bude zatraceně hořká pilulka pro všechny 8)
717988
Taky myslím, že je nejvyšší čas tuhle diskuzi uzavřít a opět se tady sejít po finále, protože tím, jak jsou momentálně rozdané karty nemůžeme mít hořkosladký konec, poslední epizoda bude zatraceně hořká pilulka pro všechny *8)*
3 -1
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
Díky. Myslím, že můžeme tuhle diskuzi uzavřít. :))
717987
Díky. Myslím, že můžeme tuhle diskuzi uzavřít. *:))*
717986
4 -2
reagovat
Já plně souhlasím s Gorecki.

Já jsem totálně spokojen s GoT a takové hlouposti jako že třeba teď někdo řeší, že pojmenoval svoji dceru po Daenerys a ted se diví co se stalo v seriálu, to by mi bylo úplně jedno. Prostě lidí pořad řeší neskutečné blbosti.
717986
Já plně souhlasím s Gorecki. Já jsem totálně spokojen s GoT a takové hlouposti jako že třeba teď někdo řeší, že pojmenoval svoji dceru po Daenerys a ted se diví co se stalo v seriálu, to by mi bylo úplně jedno. Prostě lidí pořad řeší neskutečné blbosti.
5 -14
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Gorecki
I šílenství má svůj důvod. I když šílený. Mad King rád pálil lidi, protože se mu prostě líbilo jak hoří. Fair enough. Ale nevím o tom že by podobnou zálibu měla Deny.

Má na dohled svého úhlavního nepřítele, který jí zabil nejlepší kamarádku. A místo aby se šla pomstít si udělá táborák. Ne, nedává to smysl. Ale tobě to asi nějaký smysl dává, tak ji samotnou asi můžeme přestat řešit.
717985
I šílenství má svůj důvod. I když šílený. Mad King rád pálil lidi, protože se mu prostě líbilo jak hoří. Fair enough. Ale nevím o tom že by podobnou zálibu měla Deny. Má na dohled svého úhlavního nepřítele, který jí zabil nejlepší kamarádku. A místo aby se šla pomstít si udělá táborák. Ne, nedává to smysl. Ale tobě to asi nějaký smysl dává, tak ji samotnou asi můžeme přestat řešit.
717984
5 -3
reagují: Gorecki
reagovat
Ale ved pod tym dovodom si nepredstavuj hned nieco racionalne.
717984
Ale ved pod tym dovodom si nepredstavuj hned nieco racionalne.
717981
0 -4
reagovat
reaguje na: verbst
Je to signifikantni...
717983
Je to signifikantni...
717977
0 -4
reagovat
reaguje na: Kostěj
Asi tak :+
717982
Asi tak *:+*
717980
0 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
A dobrý článek, souhlasím:
(Note: The showrunners have said Daenerys burned King’s Landing spontaneously because she got mad while looking at the Red Keep, as it was a “symbol of everything that was taken from her.” I think this is stupid and I don’t agree with it.) 

Taky si myslím že je to stupidní. A out of character, protože právě jak tam píší - ona vždycky překážky překonávala ohněm. A město nebyla překážka, to byli jen přihlížející. Překážkou byla až Red Keep, do které se pustila potom.

To co popisuješ ty nejsou "důvod". Snad tedy jedině mě napadá jak píšu předtím a teď i vZeč: "Proste chce vyvolat strach a hruzu." Zlo pro zlo. 
717981
A dobrý článek, souhlasím: [spoiler][i](Note: The [url=https://www.theverge.com/2019/5/13/18617844/game-of-thrones-got-season-8-hbo-final-the-bells-daenerys-targaryen-kings-landing-massacre-recap]showrunners have said[/url] Daenerys burned King’s Landing spontaneously because she got mad while looking at the Red Keep, as it was a “symbol of everything that was taken from her.” I think this is stupid and I don’t agree with it.)[/i]  Taky si myslím že je to stupidní. A out of character, protože právě jak tam píší - ona vždycky překážky překonávala ohněm. A město nebyla překážka, to byli jen přihlížející. Překážkou byla až Red Keep, do které se pustila potom. To co popisuješ ty nejsou "důvod". Snad tedy jedině mě napadá jak píšu předtím a teď i vZeč: "Proste chce vyvolat strach a hruzu." Zlo pro zlo. [/spoiler]
717937
4 -1
reagují: Gorecki
reagovat

GoT

Filmařsky super. Scénáristicky úplná katastrofa a srovnávání s TLJ je tak totálně mimo, jak to jen jde. Johnson moc dobře věděl co dělá, což se o D&D říct opravdu nedá.
717980
Filmařsky super. Scénáristicky úplná katastrofa a srovnávání s TLJ je tak totálně mimo, jak to jen jde. Johnson moc dobře věděl co dělá, což se o D&D říct opravdu nedá.
GoT
6 -5
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Storytelling. 
Ty víš, že to trvá tak dlouho. Není potřeba aby se tam zase tak dlouho cestovalo, respektive aby Ti to furt ukazovali dokola... 

Vikingové tak byli taky. Snad celou řadu stavěli první loď a pluli kamsi a pak najednou střih a byli na místě... 
717977
Storytelling.  Ty víš, že to trvá tak dlouho. Není potřeba aby se tam zase tak dlouho cestovalo, respektive aby Ti to furt ukazovali dokola...  Vikingové tak byli taky. Snad celou řadu stavěli první loď a pluli kamsi a pak najednou střih a byli na místě... 
717975
2 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist