Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22561 - 22580 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Je tam otevřený konec. Pro ty co nechtějí koukat, ale zajímá je to:

Taliban a Pákistán ve finále přehrály Američany, takže zatímco Carrie a Saul byli out, americká ambasáda padla (asi nejlepší epizoda celýho seriálu, 13 hodin v Islámábádu) a USA se potom musely zcela stáhnout z Afghánistánu, v podstatě to skončilo takovou prohrou, že Carrie po tomhle fiasku opustila CIA. Nejhorší na tom bylo, že tehdy hlavní postavy (na rozdíl od diváka) nevěděly, kdo přesně je podrazil, proto ten otevřený nedořešený konec.

Pátá série byla v Německu, další dvě v Americe a až tahle poslední se vrací na Blízký východ a jsou v ní zpátky v podstatě všichni ti hráči ze čtvrté série plus pár nových (Rusové).
750241
Je tam otevřený konec. Pro ty co nechtějí koukat, ale zajímá je to: [spoiler]Taliban a Pákistán ve finále přehrály Američany, takže zatímco Carrie a Saul byli out, americká ambasáda padla (asi nejlepší epizoda celýho seriálu, 13 hodin v Islámábádu) a USA se potom musely zcela stáhnout z Afghánistánu, v podstatě to skončilo takovou prohrou, že Carrie po tomhle fiasku opustila CIA. Nejhorší na tom bylo, že tehdy hlavní postavy (na rozdíl od diváka) nevěděly, kdo přesně je podrazil, proto ten otevřený nedořešený konec.[/spoiler] Pátá série byla v Německu, další dvě v Americe a až tahle poslední se vrací na Blízký východ a jsou v ní zpátky v podstatě všichni ti hráči ze čtvrté série plus pár nových (Rusové).
750223
1 -1
reagovat
Jsem se teda ze zvedavosti podival na hodnoceni na imdb a proboha, jak zakončili tu čtvrtou řadu, ze ma posledni dil tak strašné hodnoceni?:D
750223
Jsem se teda ze zvedavosti podival na hodnoceni na imdb a proboha, jak zakončili tu čtvrtou řadu, ze ma posledni dil tak strašné hodnoceni?*:D*
1 0
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Coz o to, ja bych do toho i sel, pokud je mozne preskocit nejakou tu vatu. Minule jsem tu debatu jeste nesledoval uplne pozorne, ale prislo mi, ze jste se tu uplne neshodli na tom, jestli ma cenu do tech pozdejsich jit bez toho, aby clovek videl predesle. 
Jde ciste jen o to, ze me - debaty o kvalite stranou - Brodyho linka uz vubec nezajima. Proste ne. Pokud jde ale naskocit zase pozdeji, nemam s tim problem :) 
750221
Coz o to, ja bych do toho i sel, pokud je mozne preskocit nejakou tu vatu. Minule jsem tu debatu jeste nesledoval uplne pozorne, ale prislo mi, ze jste se tu uplne neshodli na tom, jestli ma cenu do tech pozdejsich jit bez toho, aby clovek videl predesle.  Jde ciste jen o to, ze me - debaty o kvalite stranou - Brodyho linka uz vubec nezajima. Proste ne. Pokud jde ale naskocit zase pozdeji, nemam s tim problem :) 
750190
1 0
reagují: vZeč, hroubek
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jsem to ted nedavno zkousel rozkoukat. Asi 3 dily. Bohuzel s dabingem. A bylo to na me... stary :D
750220
Jsem to ted nedavno zkousel rozkoukat. Asi 3 dily. Bohuzel s dabingem. A bylo to na me... stary *:D*
750213
0 -1
reagovat
reaguje na: earthworm
Nejsi. Ale obecne prvni tri rady vnimam jako celek a prislo mi to spickovy. Naprosto. Mistni komentare nechapu. Pripravit se o ty zvraty :o nj kazdyho vec
750219
Nejsi. Ale obecne prvni tri rady vnimam jako celek a prislo mi to spickovy. Naprosto. Mistni komentare nechapu. Pripravit se o ty zvraty *:o* nj kazdyho vec
750196
2 -1
reagovat
SO SAY WE ALL
750217
SO SAY WE ALL
2 0
reagovat
Kdybych si mohl nechat z hlavy vymazat jeden seriál, abych ho nakoukal znovu, tak je to právě Battlestar Galactica. ❤
750213
Kdybych si mohl nechat z hlavy vymazat jeden seriál, abych ho nakoukal znovu, tak je to právě Battlestar Galactica. ❤
4 0
reagují: vZeč
reagovat
Na SyFy je teď zdarma ke sledování celá Battlestar Galactica včetně miniseries.

Akorát u nás to samozřejmě nejde...
750212
Na [url=https://www.syfy.com/battlestargalactica]SyFy[/url] je teď zdarma ke sledování celá Battlestar Galactica včetně miniseries. Akorát u nás to samozřejmě nejde...
1 0
reagovat

Homeland

Jsem jedinej komu prisla druha serie jeste lepsi nez prvni?
750196
Jsem jedinej komu prisla druha serie jeste lepsi nez prvni?
Homeland
1 -2
reagují: vZeč
reagovat

Devs

Ctvrty díl zůstal nepřekonán, ale je to fakt pecka a postava Kentona je jak vystřižená z Breaking Bad.
750195
Ctvrty díl zůstal nepřekonán, ale je to fakt pecka a postava Kentona je jak vystřižená z Breaking Bad.
Devs
2 0
reagovat
reaguje na: Spazz
Dafuq. 

Jsem si říkal, že konečně někdo prozřel, a ty skončíš po první sérii? :D Připravuješ se jenom o ty nejlepší pozdější řady, který jsou úplně jinej level než nějakej Brody.
750190
Dafuq.  Jsem si říkal, že konečně někdo prozřel, a ty skončíš po první sérii? *:D* Připravuješ se jenom o ty nejlepší pozdější řady, který jsou úplně jinej level než nějakej Brody.
750189
5 -4
reagují: Spazz
reagovat

Homeland

No, prvni sezonu jsem dojel a dal si jeste prvni epizodu z druhe, ale asi s tim koncim. Bez nejakych komentaru o "objektivnich" kvalitach toho, jakym smerem se to vydava (mrkl jsem i na nejake synopse nasledujicich dvou sezon), muj zajem opadl vpodstate hned. A jsem vlastne i rad.

Kazdopadne prvni serie moc fajn a osobne nemam problem akceptovat otevreny konec a dalsi vyvoj ignorovat :) 
750189
No, prvni sezonu jsem dojel a dal si jeste prvni epizodu z druhe, ale asi s tim koncim. Bez nejakych komentaru o "objektivnich" kvalitach toho, jakym smerem se to vydava (mrkl jsem i na nejake synopse nasledujicich dvou sezon), muj zajem opadl vpodstate hned. A jsem vlastne i rad. Kazdopadne prvni serie moc fajn a osobne nemam problem akceptovat otevreny konec a dalsi vyvoj ignorovat :) 
Homeland
2 -1
reagují: do_Od
reagovat

Zrádci 7/10

Mělo to hodně kolísavou úroveň. Stáhl bych to tak o díl a nechal natočit jednoho režiséra. Každopádně jsem to nečekal (i když jsem asi měl).
750161
Mělo to hodně kolísavou úroveň. Stáhl bych to tak o díl a nechal natočit jednoho režiséra. Každopádně jsem to nečekal (i když jsem asi měl).
Zrádci 7/10
0 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
750133
https://youtu.be/K4aeibd1Rrc
750115
2 0
reagovat
reaguje na: Vardant
Yop, chvilku to stagnovalo, ale pak už jsem s tím zase neměl problém ;):+
750118
Yop, chvilku to stagnovalo, ale pak už jsem s tím zase neměl problém *;)**:+*
750116
0 -2
reagovat
reaguje na: verbst
No naštěstí ty další řady, myslím od 4.? jsou zase dobré.
750116
No naštěstí ty další řady, myslím od 4.? jsou zase dobré.
750112
1 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
verbstův syndrom: Mne přišla mimo už první sezóna. :D
750115
verbstův syndrom: Mne přišla mimo už první sezóna. *:D*
750112
3 -7
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Spazz
Však za chvilku přijde krutý vystřílizvění v podobě druhý řady :D
750112
Však za chvilku přijde krutý vystřílizvění v podobě druhý řady *:D*
750095
2 -4
reagují: Vardant, AndyKaufman
reagovat

Homeland

Jak tu hrozne hajpujete tu posledni sezonu, tak me to zviklalo k tomu, abych zkusil tu prvni. Ted toho hrozne lituju... 

Kdy mam ted spat? Kdo bude za me pracovat?...... :D Ale vazne - hrozne blbe se od toho odtrhava. Vcera jsem s tim zacal, ze si dam dve epizody a pak zacnu po tydnu "dovolene" zase byt trochu produktivnejsi, ale sedel jsem u toho az do pulnoci, tj. cca tri hodiny po moji standardni vecerce. Spat jsem sel taky jenom diky chvilkovemu zachvatu zdraveho rozumu, nez ze by me ta postel realne lakala... :D
750095
Jak tu hrozne hajpujete tu posledni sezonu, tak me to zviklalo k tomu, abych zkusil tu prvni. Ted toho hrozne lituju...  Kdy mam ted spat? Kdo bude za me pracovat?...... *:D* Ale vazne - hrozne blbe se od toho odtrhava. Vcera jsem s tim zacal, ze si dam dve epizody a pak zacnu po tydnu "dovolene" zase byt trochu produktivnejsi, ale sedel jsem u toho az do pulnoci, tj. cca tri hodiny po moji standardni vecerce. Spat jsem sel taky jenom diky chvilkovemu zachvatu zdraveho rozumu, nez ze by me ta postel realne lakala... *:D*
Homeland
8 -2
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: JAGODA
Ale musím uznat, že atmosféru to mělo opravdu hutnou. Píseň "Milovaný syn" v podání Davidových rodičů, to bylo fakt něco.
750073
Ale musím uznat, že atmosféru to mělo opravdu hutnou. Píseň "Milovaný syn" v podání Davidových rodičů, to bylo fakt něco.
750069
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se