Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22601 - 22620 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
No pokud to někdo z těch chválících přirovná k Dunkirku, tak očividně nepovedlo.
Ale uvidíme. Snad. Někdy. Až bude čas a chuť.
741858
No pokud to někdo z těch chválících přirovná k Dunkirku, tak očividně nepovedlo. Ale uvidíme. Snad. Někdy. Až bude čas a chuť.
741851
0 -3
reagují: pytlik, Memphis
reagovat
reaguje na: pytlik
Přesně tak. Lidi jsou jen líný přemýšlet, to je celé. 
741856
Přesně tak. Lidi jsou jen líný přemýšlet, to je celé. 
741852
1 -3
reagovat
reaguje na: verbst
Tak v tom případě tam už vůbec nevidím problém. Protože to v jakých epizodách se co vypráví aby to fungovalo nejen v jednotlivých liniích je tu podle mě zvládnuto dobře. :)
741852
Tak v tom případě tam už vůbec nevidím problém. Protože to v jakých epizodách se co vypráví aby to fungovalo nejen v jednotlivých liniích je tu podle mě zvládnuto dobře. *:)*
741849
5 -1
reagují: do_Od
reagovat
Souhlas, tady se to povedlo. 
741851
Souhlas, tady se to povedlo. 
741849
4 -4
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: pytlik
To není o pochopení  nebo nepochopení plynutí toho času. To je o nepochopení využítí tohodle jako vypravěčskýho prostředku. Navíc to málokdo udělá dobře.
741849
To není o pochopení  nebo nepochopení plynutí toho času. To je o nepochopení využítí tohodle jako vypravěčskýho prostředku. Navíc to málokdo udělá dobře.
741847
2 -5
reagují: pytlik, do_Od
reagovat
Jěžiš nadávání na časový "nesmysly" u Zaklínače mě fakt dostává 8) Vždyť to jsou jen 3 časový linie, který se neodehrávaj souběžně :D Vážně už diváci tak zlenivěli, že je jim zatěžko dávat pozor na to na co koukaj? Všechno je tam několikrát řečený a několikrát až dost na sílu aby to docvaklo úplně každému kdy se to odehrává :o 
741847
Jěžiš nadávání na časový "nesmysly" u Zaklínače mě fakt dostává *8)* Vždyť to jsou jen 3 časový linie, který se neodehrávaj souběžně *:D* Vážně už diváci tak zlenivěli, že je jim zatěžko dávat pozor na to na co koukaj? Všechno je tam několikrát řečený a několikrát až dost na sílu aby to docvaklo úplně každému kdy se to odehrává *:o* 
14 -1
reagovat
reaguje na: xxendxx
Kvůli těm časovejm blbinám to taky odkládám. Navíc, když to tady někdo přirovnal v tomhle k Dunkirku, tak teda díky, ale ne díky. Navíc jsem tohle nikdy nečetl a už vůbec nehrál, tak mě to fakt jako netankuje.
741840
Kvůli těm časovejm blbinám to taky odkládám. Navíc, když to tady někdo přirovnal v tomhle k Dunkirku, tak teda díky, ale ne díky. Navíc jsem tohle nikdy nečetl a už vůbec nehrál, tak mě to fakt jako netankuje.
741836
1 -5
reagovat
nějak podobný to mám se zaklínačem. Papírově by mě to mělo bavit. První 2 díly jsem prozíval, s nástupem barda jsem se i trochu bavil, akce je tam dobrá, ne že ne, Yennefer po plastice taky koukatelná, ale když mě z toho celýho nejvíc bavěj trpaslíci, kteří jsou tam 5 minut a v podstatě nic nedělaj, tak je něco špatně.  Mám před sebou ještě 2 díly a budu se muset hodně přemáhat, abych to dojel a nedal místo toho šanci něčemu jinýmu, z těch milionů restů.

Když to porovnám třeba s Vikingama, kde to se 4. řadou šlo dost do hajzlu, tak výpravou pořád strkaj vědmáka do kapsy.

zatím takovejch vlažnejch 6/10.  Svoje momenty to má, ale jako celek mě to sere :D nejen kvůli těm časovejm nesmyslům
741836
nějak podobný to mám se zaklínačem. Papírově by mě to mělo bavit. První 2 díly jsem prozíval, s nástupem barda jsem se i trochu bavil, akce je tam dobrá, ne že ne, Yennefer po plastice taky koukatelná, ale když mě z toho celýho nejvíc bavěj trpaslíci, kteří jsou tam 5 minut a v podstatě nic nedělaj, tak je něco špatně.  Mám před sebou ještě 2 díly a budu se muset hodně přemáhat, abych to dojel a nedal místo toho šanci něčemu jinýmu, z těch milionů restů. Když to porovnám třeba s Vikingama, kde to se 4. řadou šlo dost do hajzlu, tak výpravou pořád strkaj vědmáka do kapsy. zatím takovejch vlažnejch 6/10.  Svoje momenty to má, ale jako celek mě to sere :D nejen kvůli těm časovejm nesmyslům
6 -3
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Já vím, ale málokdy něco nedám do konce, když už jsem třeba v nějaké třetině. Tady bych fakt doporučil každému, ať se podívá na první díl, možná dva a pak poslední dvacetiminutovku a docela to stačí :D
741826
Já vím, ale málokdy něco nedám do konce, když už jsem třeba v nějaké třetině. Tady bych fakt doporučil každému, ať se podívá na první díl, možná dva a pak poslední dvacetiminutovku a docela to stačí *:D*
741824
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jsem vas varoval...
741824
Jsem vas varoval...
741819
0 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Hlavně ten uplný závěr jsem si říkal od nějakého třetího dílu. :D Tohle by mega fungovalo, jako krátký film, tohle roztažení fakt ne-e
741819
Hlavně ten uplný závěr jsem si říkal od nějakého třetího dílu. *:D* Tohle by mega fungovalo, jako krátký film, tohle roztažení fakt ne-e
741816
1 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

M E S S I A H

Jako nějakej kvalitativní propad jsem tam úplně nezaregistroval, ale je pravda, že cca od osmé epizody to bylo takový divný.
Desítka jako nějaká katarze vůbec nefunguje.
7/10
741816
Jako nějakej kvalitativní propad jsem tam úplně nezaregistroval, ale je pravda, že cca od osmé epizody to bylo takový divný. Desítka jako nějaká katarze vůbec nefunguje. 7/10
M E S S I A H
0 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Konecne jsem dokoukal Watchmeny a Lindeloff je bud regulerni blazen nebo naprosty genius. Kazdopadne klobouk dolu. Elegantne ukoncil vsechny linky a odpovedel vlastne na vsechny otazky. Po vlaznejsim zacatku ten serial skvele graduje.
741795
Konecne jsem dokoukal Watchmeny a Lindeloff je bud regulerni blazen nebo naprosty genius. Kazdopadne klobouk dolu. Elegantne ukoncil vsechny linky a odpovedel vlastne na vsechny otazky. Po vlaznejsim zacatku ten serial skvele graduje.
11 -1
reagovat

Messiah

OH fuck, měli jste pravdu. Konec naprosté utrpení, desátý díl asi nedám ....
741787
OH fuck, měli jste pravdu. Konec naprosté utrpení, desátý díl asi nedám ....
Messiah
3 -1
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ano ano ano :+
741783
Ano ano ano *:+*
741755
2 0
reagovat

Dracula

Po prvom diely som sa divil, ze sa na MZ neobjavil ziaden hype. No a potom som to pozrel cele :D
741763
Po prvom diely som sa divil, ze sa na MZ neobjavil ziaden hype. No a potom som to pozrel cele *:D*
Dracula
9 0
reagovat
Ctvrte Fargo 19. Dubna:+:+:+
Rock vypadá hodně dobře Prvni fotky
741755
Ctvrte Fargo 19. Dubna*:+**:+**:+* Rock vypadá hodně dobře [url=https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/81545826_10156741245426080_3961672100049059840_o.jpg?_nc_cat=1&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQnxL-HkVtmK4tbzbJZfmVoAg7cwVckYsGSpGAHgVTMrjI--Qmz6UxC-CqmrEAV89WQ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&_nc_tp=12&oh=eb1eabc20af99c67eb4cb5b574edf7d6&oe=5E914687]Prvni fotky[/url]
5 0
reagují: vZeč
reagovat
vracim se na pocatek :)
741733
vracim se na [url=https://letterboxd.com/creid61/film/hard-eight/]pocatek[/url] *:)*
0 -1
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jako, když přišel ten moment, tak jsem čuměl jako péro z gauče. Tohle jsem opravdu nečekal. Tohle se fakt jen tak nevidí.
741724
Jako, když přišel ten moment, tak jsem čuměl jako péro z gauče. Tohle jsem opravdu nečekal. Tohle se fakt jen tak nevidí.
741630
3 0
reagovat

His dark materials S01

Knižní předlohu neznám, a film jsem viděl naposledy před několika lety. Nicméně to nemění nic na tom, že mě to dost sedlo, a po překonání prvního dílu jsem byl dost zaháčkovaný. Sedlo mě rozšíření příběhu, bavilo mě, že je toho tady více, a je na všechno víc času(vztahy mezi postavy, budování charakterů, směřování k nějakému bodu). Hodně oceňuji, že je to drsnější a některé momenty mě dost nepříjemně překvapily(největší zvrat v poslední epizodě). Po herecké stránce super, vizuálně velice dobré a tempo příběhu dost slušné. Já jsem spokojený a těším se na druhou řadu, a doufám, že to čekání nebude dlouhé. 8/10
741723
Knižní předlohu neznám, a film jsem viděl naposledy před několika lety. Nicméně to nemění nic na tom, že mě to dost sedlo, a po překonání prvního dílu jsem byl dost zaháčkovaný. Sedlo mě rozšíření příběhu, bavilo mě, že je toho tady více, a je na všechno víc času(vztahy mezi postavy, budování charakterů, směřování k nějakému bodu). Hodně oceňuji, že je to drsnější a některé momenty mě dost nepříjemně překvapily(největší zvrat v poslední epizodě). Po herecké stránce super, vizuálně velice dobré a tempo příběhu dost slušné. Já jsem spokojený a těším se na druhou řadu, a doufám, že to čekání nebude dlouhé. 8/10
His dark materials S01
6 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se