Zajímalo by mě, čím to je, že je u nás taková averze vůči ESC. Asi prostě furt nemůžem rozdejchat ty Kabáty...
Nevim no, je to jak Marvel no. Může se ti to nelíbit, ale tu světovou popularitu prostě nikterak nezpochybníš.Jsem teda rád, že Loreen vyhrála, je to neuvěřilná dračice, její song má obrovskou energii a dokonalou práci s gradací. Třeba fin, jako takový druhý favorit a miláček publika mi vůbec nesedl, divnej styl...
České holky se ukázaly ve velmi dobrém světle. TOP10 je pro nás pořád velmi velkých úspěch. Pochopitelně, holky naladily notu směrem k současné společenské situaci, což jim určitě pár bodů přihrálo, ale myslím, že i bez toho to bylo kvalitní vystoupení. Určitě za mě lepší, než podobně laděné Chorvatsko a borci v plenách...
Filmařská vsuvka: Moderovala to Hannah "hanba! hanba!! Waddingham z Hry o trůny a Teda Lassa.
Luke Evans natočil historické okénko ESC - link
P.S: Konec světa se blíží, Řecko nedalo 12 bodů Kypru...
P.P.S: I černovlasé Norky mohou být extrémně nebepečně sexy - link
P.P.P.S: Obdivuju lidi, kteří tráví 10 hodin svého života tím, že sledují Eurovizi, aby mohli pak psát, jaký je to odpad
Nebo snad, že by se na ní vůbec nedívali ale i tak věděli, jak je špatná? To přece ne, to se vůbec na internetu neděje...

...i když budu v menšině tak můj nejoblíbenější Allen je Půlnoc v Paříži. Ten film je moje srdcovka. Je to i Hemingwayem a tou dobou. Literárně je moje oblíbená. Navíc každá moje nová holka byla testována na filmech Dobrý ročník a právě Půlnoc v Paříži.