Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 138741 - 138760 Napsat příspěvek

accelerator-war of the worlds

inu, me se to povedlo stahnout a bez dwnld acceleratoru :-) ale rozhodne si ho sezenu, to, ze se mi prerusi stahovani zazivam nak moc casto. a to sw video mam ve stopadesatkovym mpg a ted navic na dvd k OST, takze...
437947
inu, me se to povedlo stahnout a bez dwnld acceleratoru :-) ale rozhodne si ho sezenu, to, ze se mi prerusi stahovani zazivam nak moc casto. a to sw video mam ve stopadesatkovym mpg a ted navic na dvd k OST, takze...
accelerator-war of the worlds
0 0
reagovat

ten odkaz nefunguje

Válka světu asi nebude
437946
Válka světu asi nebude
ten odkaz nefunguje
0 0
reagovat

War of the Worlds

Už nic, našel sem ho jinde, ale ten link stejně nefunguje. Jo ta loď tam je - trochu jinačí než jsem původně předpokládal, ale je fajn.
437945
Už nic, našel sem ho jinde, ale ten link stejně nefunguje. Jo ta loď tam je - trochu jinačí než jsem původně předpokládal, ale je fajn.
War of the Worlds
0 0
reagovat

War TV Spot

Ten nový TV Spot na Válku Světů nejde stáhnout ani spustit. Zrušili ho, je špatný odkaz nebo je chyba u mě?
437944
Ten nový TV Spot na Válku Světů nejde stáhnout ani spustit. Zrušili ho, je špatný odkaz nebo je chyba u mě?
War TV Spot
0 0
reagovat
jackieboy:
Download Accelerator je program pro rychlejší stahování souborů z internetu a podporuje taky funkci přerušení a opětovnýho navázání. Navíc se mi snad ještě nestalo, že by vypadlo stahování jako v integrovaných "stahovačích" v prohlížečích. Uf, to byl vyčerpávající popis.

Mlha:
Řek bych, že ty SW úchyláci (já:)) o tom už dávno vědí:)
437943
jackieboy: Download Accelerator je program pro rychlejší stahování souborů z internetu a podporuje taky funkci přerušení a opětovnýho navázání. Navíc se mi snad ještě nestalo, že by vypadlo stahování jako v integrovaných "stahovačích" v prohlížečích. Uf, to byl vyčerpávající popis. Mlha: Řek bych, že ty SW úchyláci (já:)) o tom už dávno vědí:)
0 0
reagovat

Sw music video

(pro sw uchylaky)Na www.cswu.cz je music video v .avi a přijde mi to jako(malinko)lepší kvalita.
437942
(pro sw uchylaky)Na www.cswu.cz je music video v .avi a přijde mi to jako(malinko)lepší kvalita.
Sw music video
0 0
reagovat

asi sem za

pc nevzdelanyho, ale co je download accelerator?
437941
pc nevzdelanyho, ale co je download accelerator?
asi sem za
0 0
reagovat
Ja se chci optat jestli vam jde stahnout to sw music video? Ja uz ho jednou mel a znova mi nejde stahnout,pouzivam normalne download accelerator a proste to nejde :( nevite cim to muze byt?
437940
Ja se chci optat jestli vam jde stahnout to sw music video? Ja uz ho jednou mel a znova mi nejde stahnout,pouzivam normalne download accelerator a proste to nejde :( nevite cim to muze byt?
0 0
reagovat
Já stahuju všechno normálně ve FF a s žádným problémem jsem se zatím nesetkal :)
437939
Já stahuju všechno normálně ve FF a s žádným problémem jsem se zatím nesetkal :)
0 0
reagovat
Kocour:Ja taky pouzivam DAP a myslim ze to bude tim ze kdyz to vypnu(DAP) a nedostahuju vsechno co tam mam tak se mi to po****. Teda aspon ty trailery.:P
437938
Kocour:Ja taky pouzivam DAP a myslim ze to bude tim ze kdyz to vypnu(DAP) a nedostahuju vsechno co tam mam tak se mi to po****. Teda aspon ty trailery.:P
0 0
reagovat

Poslaný

Kocoure:)
tak jsem ti to teda poslala na mail nevím zda ti to teda dojde jo funguje ti mail?:o)
Jo a díky moc:))
437937
Kocoure:) tak jsem ti to teda poslala na mail nevím zda ti to teda dojde jo funguje ti mail?:o) Jo a díky moc:))
Poslaný
0 0
reagovat

Buffyangel

Huh. Tak jesli ho máš, pošli mi ho na mail (v zápatí). Tohle by bylo asi na dlouho ;)).
437936
Huh. Tak jesli ho máš, pošli mi ho na mail (v zápatí). Tohle by bylo asi na dlouho ;)).
Buffyangel
0 0
reagovat

nevadí

Každopádně to nevadí já zkudím udělat pak ztáhnout radči ještě jednou něco jako přepsat:o)
:)
437935
Každopádně to nevadí já zkudím udělat pak ztáhnout radči ještě jednou něco jako přepsat:o) :)
nevadí
0 0
reagovat
(a opravdu jich nebylo malo ;)
437934
(a opravdu jich nebylo malo ;)
0 0
reagovat
Mno musim rict, ze s timhle jsem se jeste nesetkal. A bohuzel placete na spatnem hrobe, protoze v drtive vetsine pripadu ty trailery nehostujeme my. Ja pouzivam Download Accelerator a vsechny trailery zatim dorazily v jednom kuse a plne funckni...
437933
Mno musim rict, ze s timhle jsem se jeste nesetkal. A bohuzel placete na spatnem hrobe, protoze v drtive vetsine pripadu ty trailery nehostujeme my. Ja pouzivam Download Accelerator a vsechny trailery zatim dorazily v jednom kuse a plne funckni...
0 0
reagovat

hp4

imf ani mě to nejde mě to písne pokaždé,že byl pokažený soubor,normálně se to ztahuje,a pak když si to chci pustit mi to píše:soubor byl poničený
437932
imf ani mě to nejde mě to písne pokaždé,že byl pokažený soubor,normálně se to ztahuje,a pak když si to chci pustit mi to píše:soubor byl poničený
hp4
0 0
reagovat

Nefunkční trailery

Tohle se mi stalo taky a ne jedenkrát. Jediné co jsem vykoumal je stáhnout si trailer znovu, pak obvykle funguje.
437931
Tohle se mi stalo taky a ne jedenkrát. Jediné co jsem vykoumal je stáhnout si trailer znovu, pak obvykle funguje.
Nefunkční trailery
0 0
reagovat
imf:Muzes mi tykat.:D
No problem je ten ze sem stahnul napriklad trailer na Potra 4 a jakmile si to dam spustit pres Quick Time tak mi ukaze chybove okno a v nem napsane ze "Ten a ten soubor nejde otevrtit protoze to neni soubor kteremu program Quick Time rozumi". Tot vse.
437930
imf:Muzes mi tykat.:D No problem je ten ze sem stahnul napriklad trailer na Potra 4 a jakmile si to dam spustit pres Quick Time tak mi ukaze chybove okno a v nem napsane ze "Ten a ten soubor nejde otevrtit protoze to neni soubor kteremu program Quick Time rozumi". Tot vse.
0 0
reagovat

Loki

Budte PROSIM konkretni... Jeste nikdo nikdy nic nevyresil, kdyz mu osoba s problemem rekla, ze ma "nejaky problem". ;) Jakej trailer a co presne ti to dela? Radi pomuzeme, ale musime vedet jak.
437929
Budte PROSIM konkretni... Jeste nikdo nikdy nic nevyresil, kdyz mu osoba s problemem rekla, ze ma "nejaky problem". ;) Jakej trailer a co presne ti to dela? Radi pomuzeme, ale musime vedet jak.
Loki
0 0
reagovat
Hele kdyz si chci spustit nejaky trailer tak mi to neotevre a napise ze Quick Time tomu nerozumi a neotevre jen nektere.:/ nevite v cem to muze byt? Uz sem to updatoval.
437928
Hele kdyz si chci spustit nejaky trailer tak mi to neotevre a napise ze Quick Time tomu nerozumi a neotevre jen nektere.:/ nevite v cem to muze byt? Uz sem to updatoval.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se