Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 136741 - 136760 Napsat příspěvek

MYSTIC

Naprosto bez urážky, pokud si chceš popovídat o starých flácích nebo se pochlubit, jaký sis stáhl film nebo pořídil DVD, máš větší šanci na reakci třeba na CSFD. Tady ti asi nikdo neřekne, že jsi cool, jak jistě víš, probírají se tu spíš trailery. A přestaň prosím psát na konci těch sloves "y", je to do očí bijící. Jsou tu i muži (v převážné většině, řekl bych ;). To je vše, co mám na srdci, všichni zpátky do práce ;)
439933
Naprosto bez urážky, pokud si chceš popovídat o starých flácích nebo se pochlubit, jaký sis stáhl film nebo pořídil DVD, máš větší šanci na reakci třeba na CSFD. Tady ti asi nikdo neřekne, že jsi cool, jak jistě víš, probírají se tu spíš trailery. A přestaň prosím psát na konci těch sloves "y", je to do očí bijící. Jsou tu i muži (v převážné většině, řekl bych ;). To je vše, co mám na srdci, všichni zpátky do práce ;)
MYSTIC
0 0
reagovat

Oldie

Njn stěma ,,Oldies,, je to fakt škoda :-(( , strašně bych totiž chtěl sehnat Back to the Future 1-3, ale nikde to nemůžu sehnat, jestli někdo znáte link, tak pls give me :-))
439932
Njn stěma ,,Oldies,, je to fakt škoda :-(( , strašně bych totiž chtěl sehnat Back to the Future 1-3, ale nikde to nemůžu sehnat, jestli někdo znáte link, tak pls give me :-))
Oldie
0 0
reagovat
To je skoda. Ako sa k tomu dostanem? Visi to niekde?
439931
To je skoda. Ako sa k tomu dostanem? Visi to niekde?
0 0
reagovat
Oldie maji zivotnost jeden mesic, jinak bychom se nedoplatili na trafficu (protoze se stahuji primo ze serveru), zkratka plati kdo driv prijde... :)
439930
Oldie maji zivotnost jeden mesic, jinak bychom se nedoplatili na trafficu (protoze se stahuji primo ze serveru), zkratka plati kdo driv prijde... :)
0 0
reagovat

missing

Rad by som si kukol starsie trailery (Hard-Boiled, Starship Troopers), ale akosi tam chybaju. Ak uz sa to tu vysvetlovalo tak sorry.
439929
Rad by som si kukol starsie trailery (Hard-Boiled, Starship Troopers), ale akosi tam chybaju. Ak uz sa to tu vysvetlovalo tak sorry.
missing
0 0
reagovat

dvd koutek

Tak co MZ jak to vypadá s DVD koutkem? Myslíte si, že v nějaké brzké době bude zřizen? nebo ne? Určitě by to bylo super :-))
439928
Tak co MZ jak to vypadá s DVD koutkem? Myslíte si, že v nějaké brzké době bude zřizen? nebo ne? Určitě by to bylo super :-))
dvd koutek
0 0
reagovat
Doznání? ;)
439927
Doznání? ;)
0 0
reagovat
no tak to je peklo. clovek se sem po par dnech vrati a vidi ty super trailery, na kery se tesil jak maly dite. fakt jak capart. Narnie je uz ted jasna paka a Underworld I se mi libil i pres jeho pochybne kvality (to mi nezazlivejte, me se proste obcas takovy ulůety libej). No a co se nestane! Ja sem prekrocil v polovine mesice svuj limit a ted uz si nemuzu dovolit stahnout ani prd! Do konce mesice! Arrrrgh!!!!!!!! No to je teda sila. A to sem tenhle mesic nestahoval skoro zadny filmy. Chjo chjo.
439926
no tak to je peklo. clovek se sem po par dnech vrati a vidi ty super trailery, na kery se tesil jak maly dite. fakt jak capart. Narnie je uz ted jasna paka a Underworld I se mi libil i pres jeho pochybne kvality (to mi nezazlivejte, me se proste obcas takovy ulůety libej). No a co se nestane! Ja sem prekrocil v polovine mesice svuj limit a ted uz si nemuzu dovolit stahnout ani prd! Do konce mesice! Arrrrgh!!!!!!!! No to je teda sila. A to sem tenhle mesic nestahoval skoro zadny filmy. Chjo chjo.
0 0
reagovat

Le_Chuck

tu">link
439925
Le_Chuck
0 0
reagovat

Aardaman

"...Aardmani hnedle investovat do opravy svého vyhořelého studia." - je tu niekde o tom niekde niečo viac ? Dik
439924
"...Aardmani hnedle investovat do opravy svého vyhořelého studia." - je tu niekde o tom niekde niečo viac ? Dik
Aardaman
0 0
reagovat
Do profilu pridany HD kvality (kuk).">link Podekujte vy-vite-komu. ?)
439923
Do profilu pridany HD kvality (kuk). Podekujte vy-vite-komu. *?)*
0 0
reagovat
budiz kocour opet na prvnim miste ve statistikach:D
439922
budiz kocour opet na prvnim miste ve statistikach*:D*
0 0
reagovat
to Cival: sory, nevšim jsem si
439921
to Cival: sory, nevšim jsem si
0 0
reagovat

dr. orlok

A ten TV Spot uz mame davno v klipech :-)
439920
A ten TV Spot uz mame davno v klipech :-)
dr. orlok
0 0
reagovat

dr.orlok

Bezpochyby pridame, ale az ve chvili, kdy AOL vyprsi exkluzivita a objevi se i na Applu. Do ctrnacti dnu asi tezko :-/
439919
Bezpochyby pridame, ale az ve chvili, kdy AOL vyprsi exkluzivita a objevi se i na Applu. Do ctrnacti dnu asi tezko :-/
dr.orlok
0 0
reagovat

M@rty

Na muj popud (ja takovy parchanty jako ses ty tolerovat odmitam) jsme se preci jen dohodli na likvidaci tve pochybne identity ze sveta MovieZone. Budiz ti zeme lehka... a smazba v pekle dostatecne bolestiva :-)
439918
Na muj popud (ja takovy parchanty jako ses ty tolerovat odmitam) jsme se preci jen dohodli na likvidaci tve pochybne identity ze sveta MovieZone. Budiz ti zeme lehka... a smazba v pekle dostatecne bolestiva :-)
M@rty
0 0
reagovat

Dreana

Jeste porad se to projednava, kino ve kterem by se to melo odehrat ma pomerne nabity program a neni snadne se nekam "vecpat". Ale pocitame s tim... porad.
439917
Jeste porad se to projednava, kino ve kterem by se to melo odehrat ma pomerne nabity program a neni snadne se nekam "vecpat". Ale pocitame s tim... porad.
Dreana
0 0
reagovat
Vím že je to dotaz trosku mimo, ale předtím ste se tady bavili o nějaké promítačc traileru, tak z toho sešlo nebo jsem to propásla:D
439916
Vím že je to dotaz trosku mimo, ale předtím ste se tady bavili o nějaké promítačc traileru, tak z toho sešlo nebo jsem to propásla*:D*
0 0
reagovat
Nepřidáte k Narnii i jiné kvality? 52 MB je docela dost...
439915
Nepřidáte k Narnii i jiné kvality? 52 MB je docela dost...
0 0
reagovat

M @rty

Kamo ty ses peknej vul...:-
439914
Kamo ty ses peknej vul...*:-*
M @rty
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se