fcera sem presouval dvdcka do jiny skrine, pac uz se mi jinam nevesly a nasel sem stary audio kazety. Nejhustsi tituly, co sem kdy mel - prvni Smoulove, Pisnicky z Rosy, Zelvy Ninjove, Kubula a Kubikula a podobny pecky svyho mladi. Ted to vsechno soupu do kompu, pac tohle se proste musi zachovat!! Co ste poslouchali jako maly caparti vy?ted budu totalne OT. ale musim se sverit
fcera sem presouval dvdcka do jiny skrine, pac uz se mi jinam nevesly a nasel sem stary audio kazety. Nejhustsi tituly, co sem kdy mel - prvni Smoulove, Pisnicky z Rosy, Zelvy Ninjove, Kubula a Kubikula a podobny pecky svyho mladi. Ted to vsechno soupu do kompu, pac tohle se proste musi zachovat!! Co ste poslouchali jako maly caparti vy?
fcera sem presouval dvdcka do jiny skrine, pac uz se mi jinam nevesly a nasel sem stary audio kazety. Nejhustsi tituly, co sem kdy mel - prvni Smoulove, Pisnicky z Rosy, Zelvy Ninjove, Kubula a Kubikula a podobny pecky svyho mladi. Ted to vsechno soupu do kompu, pac tohle se proste musi zachovat!! Co ste poslouchali jako maly caparti vy?|
reagovat
|

Kdyý zavadím já dám též vědět... 
Ten kdo viděl ví o čem mluvím...