Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 131601 - 131620 Napsat příspěvek

LDK

Eh, to bolo este horsie ako pri Oscaroch za celozivotne dielo :)
445081
Eh, to bolo este horsie ako pri Oscaroch za celozivotne dielo :)
LDK
0 0
reagovat
Neboj, do premiery to opravim :-)
445080
Neboj, do premiery to opravim :-)
0 0
reagovat
mne to teda hezci neprijde. ale to je jedno
445079
mne to teda hezci neprijde. ale to je jedno
0 0
reagovat
Passion of the Clerks je hezci nez Clerks 2 (Origos) a Clerks II (Cz nazev) :-)
445078
Passion of the Clerks je hezci nez Clerks 2 (Origos) a Clerks II (Cz nazev) :-)
0 0
reagovat
Nemate tu bordel s temi nazvy clerks II? Originalni nazev mate "Passion of the Clerks" coz byl snad nejaky prvni nazev. A cesky nazev tu mate Clerks II.
A snad to teda, nepujde do nasich kin jako "Mladi muzi za pultem 2: Po deseti letech" ;)
445077
Nemate tu bordel s temi nazvy clerks II? Originalni nazev mate "Passion of the Clerks" coz byl snad nejaky prvni nazev. A cesky nazev tu mate Clerks II. A snad to teda, nepujde do nasich kin jako "Mladi muzi za pultem 2: Po deseti letech" *;)*
0 0
reagovat
Kdyz je nesledujes, tak je sem nehazej. Jinak v poho.:)
445076
Kdyz je nesledujes, tak je sem nehazej. Jinak v poho.*:)*
0 0
reagovat
klipy nesleduju. sry :?
445075
klipy nesleduju. sry :?
0 0
reagovat
LDK: Co kdyby ses radsi podival do klipu, noumo. Druha polozka odshora. A stahnutelna. ;)
445074
LDK: Co kdyby ses radsi podival do klipu, noumo. Druha polozka odshora. A stahnutelna. *;)*
0 0
reagovat
Clerks 2 v Canes melo osmi-minutovy potlesk. nebudu bayovat a hodim sem radsi primo link -> link
445073
Clerks 2 v Canes melo osmi-minutovy potlesk. nebudu bayovat a hodim sem radsi primo link -> http://silentbobspeaks.com/?p=252
0 0
reagovat

Good film

Taky jsem se díval. Fakt super film :D:+
445072
Taky jsem se díval. Fakt super film *:D**:+*
Good film
0 0
reagovat
No tak sem před chvílí vytuhnul u útěku z hlubin na Nově, jako kam se hrabe šifra na film, kterej začíná jak nějakej romaňták, potom je z toho akční film, sou tam zpomalovačky, při kterejch se nic neděje a na konci filmu se hrdina filmu dozví, že bude mít miminko:D
445071
No tak sem před chvílí vytuhnul u útěku z hlubin na Nově, jako kam se hrabe šifra na film, kterej začíná jak nějakej romaňták, potom je z toho akční film, sou tam zpomalovačky, při kterejch se nic neděje a na konci filmu se hrdina filmu dozví, že bude mít miminko*:D*
0 0
reagovat
kluci maj asi rozdavacnou naladu :D
445070
kluci maj asi rozdavacnou naladu *:D*
0 0
reagovat
Kviz je primitivny a to som nevidel ani film a ani trailer...ale nezucastnujem sa :D
445069
Kviz je primitivny a to som nevidel ani film a ani trailer...ale nezucastnujem sa *:D*
0 0
reagovat
ja na ten kviz prisel asi tri vteriny potom, cosem poslal svuj posledni prispevek :)
445068
ja na ten kviz prisel asi tri vteriny potom, cosem poslal svuj posledni prispevek :)
0 0
reagovat

Azazel

Alespoň jedna spřízněná duše ;) Díkes zato zlato :D Průběžné info o Transformers samozřejmě bude pokračovat i nadále ;)
445067
Alespoň jedna spřízněná duše *;)* Díkes zato zlato *:D* Průběžné info o Transformers samozřejmě bude pokračovat i nadále *;)*
Azazel
0 0
reagovat
Jenom k tomu kvízu... O tom filmu jsem opravdu ani neslyšel, trailer jsem ani za boha neviděl... Přesto se na to dá přijít tolika různými způsoby... ta rubrika buď vážně upadá, nebo vás asi postihla jakási nevysvětlitelná vlna štědrosti a dobroty ke všemu živému...;)
445066
Jenom k tomu kvízu... O tom filmu jsem opravdu ani neslyšel, trailer jsem ani za boha neviděl... Přesto se na to dá přijít tolika různými způsoby... ta rubrika buď vážně upadá, nebo vás asi postihla jakási nevysvětlitelná vlna štědrosti a dobroty ke všemu živému...*;)*
0 0
reagovat

azazel

Dobre, ja mu teda podekuju, ze v ty svoji "novince" stihnul nalinkovat i moji vlastni novinku. To musim smeknout. :)))
445065
Dobre, ja mu teda podekuju, ze v ty svoji "novince" stihnul nalinkovat i moji vlastni novinku. To musim smeknout. :)))
azazel
0 0
reagovat
já toho kluka žeru..hned mám lepší náladu:D
445064
já toho kluka žeru..hned mám lepší náladu*:D*
0 0
reagovat
nechte ho chudaka byt...eMZaci takove informace vubec nepodavaji (ted myslim ciste detailni informace o pripravach atd.)...
misto blbejch hlasek jste si z toho aspon meli neco vzit...v podstate jsou to dost zajimave informace...
MB jen tak dal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Jinak dekuju Civalovi za !UZASNOU! recenzi k "devadesat-trojce"...
445063
nechte ho chudaka byt...eMZaci takove informace vubec nepodavaji (ted myslim ciste detailni informace o pripravach atd.)... misto blbejch hlasek jste si z toho aspon meli neco vzit...v podstate jsou to dost zajimave informace... MB jen tak dal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... Jinak dekuju Civalovi za !UZASNOU! recenzi k "devadesat-trojce"...
0 0
reagovat
Buďte rádi, že se neztotožnil třeba se Supermanem a neběhá po Bertramce v červený pláštěnce:)
445062
Buďte rádi, že se neztotožnil třeba se Supermanem a neběhá po Bertramce v červený pláštěnce*:)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se