... ja som nad tym tiez po zhliadnuti rozmyslal, a skusal to sam pre seba a praveze mi to prislo dost (ba az extremne) lahke, a to neviem dobre vyspellovat ang. abecedu(tie slovicka mi dokonca pridu lahsie ako abeceda ;) ). Nehovoriac o tom ze oni sa to ucia a precvicuju si to, vratane vsetkych, aj bezne nepouzivanych, slovicok, takze by ich nemalo nic zaskocit. A navyse ked niekto hovori, a od malicka cita, po anglicky a neustale si precvicuje slovicka tak to nemoze byt ziadny problem! Jeden by povedal, ze to je iba obycajny sposob na zvysovanie sebadovery niektorych deti :) (hrubo povedane) Zo sociologickeho-pedagogicko-psyhologickeho hladiska je to vlastne, dobre, lebo to dieta ktore je v kolektive prehliadane, ktore nema respekt, a ktore si nikto nevsima, ma aspon takto moznost nejak zaujat a ukazat na seba. To su bezne psychologicko-pedagogicke postupy, ze ked je niekto poslednym (prehliadanym) clankom retazca nejakeho kolektivu, tak sa prenho vymysli nejaka vec/sutaz/disciplina/uloha aby mal aj on (chudacik) moznost ukazat ze v nom nieco je...
ALE PRECO PREBOHA O TOM TOCIT FILM? :))
Cival
reagovat
|