Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130421 - 130440 Napsat příspěvek

Le_Chuck

jen kina v usa.. stačí kliknout na konkrétní film a dozvíš se víc 8)
446052
jen kina v usa.. stačí kliknout na konkrétní film a dozvíš se víc *8)*
Le_Chuck
0 0
reagovat

otázka na redakci..

Byl vůbec Nezvratný osud 3 v českých kinech ? nebo jde rovnou na DVD ? p.s.je na nějaké web stránce ucelený přehled kino a dvd premiér (v čr i usa) ?
446051
Byl vůbec Nezvratný osud 3 v českých kinech ? nebo jde rovnou na DVD ? p.s.je na nějaké web stránce ucelený přehled kino a dvd premiér (v čr i usa) ?
otázka na redakci..
0 0
reagovat
halo decka moze mi niekto odpovedat? vdaka :))
446050
halo decka moze mi niekto odpovedat? vdaka *:))*
0 0
reagovat

aldebaran

zajímavé, já si včera koupil Cinemu a tam paní šéfredaktorka píše něco ve smyslu , že distributor zatím neumožnil novinářům film shlédnout ( no , tak asi jak kterým , nebo nevim :) .. leda že by v Premiere recenzovali podle CAM ripu :)))
446049
zajímavé, já si včera koupil Cinemu a tam paní šéfredaktorka píše něco ve smyslu , že distributor zatím neumožnil novinářům film shlédnout ( no , tak asi jak kterým , nebo nevim *:)* .. leda že by v Premiere recenzovali podle CAM ripu *:))*)
aldebaran
0 0
reagovat
Tak jsem si dnes koupil Premiere a byla v ní recenze na nového Supermana. Dostala 4 * z pěti. To je dost slušné! Vyzdvyhli v ní hlavně výkon nové Lois Lane a Luthora. Prý nejlepší akční scéna je odbyta hned v první třetině(scéna se záchranou letadla) No, už se nemůžu dočkat až na to půjdu do kina. A stopáž 154 minut je naprosto ideální.
446048
Tak jsem si dnes koupil Premiere a byla v ní recenze na nového Supermana. Dostala 4 * z pěti. To je dost slušné! Vyzdvyhli v ní hlavně výkon nové Lois Lane a Luthora. Prý nejlepší akční scéna je odbyta hned v první třetině(scéna se záchranou letadla) No, už se nemůžu dočkat až na to půjdu do kina. A stopáž 154 minut je naprosto ideální.
0 0
reagovat
vime ;)
446047
vime ;)
0 0
reagovat
jaj, vite, ze chystaj hru podle reservoir dogs?
446046
jaj, vite, ze chystaj hru podle reservoir dogs?
0 0
reagovat
ALL TIME BOX OFFICE na mojo bere do uvahy iba americke kina, alebo cely svet aj s trzbami na DVD a tak?
446045
ALL TIME BOX OFFICE na mojo bere do uvahy iba americke kina, alebo cely svet aj s trzbami na DVD a tak?
0 0
reagovat
Tak kde jste, Varáci? ;)
446044
Tak kde jste, Varáci? ;)
0 0
reagovat
refresh. u me mas novou ;)
446043
refresh. u me mas novou ;)
0 0
reagovat

dotaz

Nejak mi nejde zmenit ikonka, vzdy mi sla. Ma 4Kb a splnuje rozmery. Cim to?
446042
Nejak mi nejde zmenit ikonka, vzdy mi sla. Ma 4Kb a splnuje rozmery. Cim to?
dotaz
0 0
reagovat
Sp!der-bite: wtf?:D
446041
Sp!der-bite: wtf?*:D*
0 0
reagovat

Transformers

Na transformers se podivam uz jenom z duvodu ze sem do nich byl jako malej blazen (to vite ... takovy ty "transformujici" se hracky sem miloval) ... a bud to bude naproste hezky B ale o nicem nebo jeden z nejlepsich filmu ... ale osobne fandim o 100% vic Spider-Manovi 3 !!! Go Spdey GO !!! :D
446040
Na transformers se podivam uz jenom z duvodu ze sem do nich byl jako malej blazen (to vite ... takovy ty "transformujici" se hracky sem miloval) ... a bud to bude naproste hezky B ale o nicem nebo jeden z nejlepsich filmu ... ale osobne fandim o 100% vic Spider-Manovi 3 !!! Go Spdey GO !!! *:D*
Transformers
0 0
reagovat

Superman

Supermana jsem osobne jeste sice nevidel, ale verim tomu ze svoje fanousky si urcite najde ... je to prece SUPERMAN ... !!! Ja osobne se na nej tesim s velkou mirou ocekavani ... tak uvidime na konci mesice ... :+ nebo :- ??? ...
446039
Supermana jsem osobne jeste sice nevidel, ale verim tomu ze svoje fanousky si urcite najde ... je to prece SUPERMAN ... !!! Ja osobne se na nej tesim s velkou mirou ocekavani ... tak uvidime na konci mesice ... *:+* nebo *:-* ??? ...
Superman
0 0
reagovat
uf...
446038
uf...
0 0
reagovat
dobry, moc dobry, skutecne, jsem nadsen....
446037
dobry, moc dobry, skutecne, jsem nadsen....
0 0
reagovat

Merlin

Uvěřitelná teorie (v Holywoodském stylu), Američani v budoucnosti poslali zpátky ze země na mars všechny jednotky transformerů kvůli mezinárodní mírové dohodě a spojení všech států do jediné aliance. Protože se odhalil komplot, tak se rozhodli vědci z Area 51 poslat Transformery zpět v čase z aktuálního marsu na mars roku 2006 a naprogramovaly je, aby chránily zemi v naději, že zabrání třetí světové. (tato fiktivně uvěřitelná teorie nemá nic společného s jakýmkoliv reálným transformerem a je založena na dohadech a fantazii autora):D
446036
Uvěřitelná teorie (v Holywoodském stylu), Američani v budoucnosti poslali zpátky ze země na mars všechny jednotky transformerů kvůli mezinárodní mírové dohodě a spojení všech států do jediné aliance. Protože se odhalil komplot, tak se rozhodli vědci z Area 51 poslat Transformery zpět v čase z aktuálního marsu na mars roku 2006 a naprogramovaly je, aby chránily zemi v naději, že zabrání třetí světové. (tato fiktivně uvěřitelná teorie nemá nic společného s jakýmkoliv reálným transformerem a je založena na dohadech a fantazii autora)*:D*
Merlin
0 0
reagovat

hm

ja dal teaseru 4* transformers
446035
ja dal teaseru 4* transformers
hm
0 0
reagovat
já se hlavně těším na uvěřitelné a seriózní vysvětlení toho, že na Marsu žijou skládací roboti :-)
446034
já se hlavně těším na uvěřitelné a seriózní vysvětlení toho, že na Marsu žijou skládací roboti :-)
0 0
reagovat

Gorecki

:D :+
446033
*:D* *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se