Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 130181 - 130200 Napsat příspěvek
Tezko rict... tipoval jsem Piraty, protoze by to bylo nejprihodnejsi, ale tam se nacpal Jerry se svymi dalsimi produkcemi. Kazdopadne uz je to za dvermi, objevily se uz i character postery, ten trailer musi vyjit kazdou chvili...
446271
Tezko rict... tipoval jsem Piraty, protoze by to bylo nejprihodnejsi, ale tam se nacpal Jerry se svymi dalsimi produkcemi. Kazdopadne uz je to za dvermi, objevily se uz i character postery, ten trailer musi vyjit kazdou chvili...
0 0
reagovat
Mám prosbu. Nevíte kdy bude nějaký trailer k filmu Eragon??)
446270
Mám prosbu. Nevíte kdy bude nějaký trailer k filmu Eragon?*?)*
0 0
reagovat

scroochy

věříš že jo:)
446269
věříš že jo*:)*
scroochy
0 0
reagovat

sohaj

jsi ted vylez z jeskyne? :))
446268
jsi ted vylez z jeskyne? *:))*
sohaj
0 0
reagovat
:-DDDDDDDD
446267
:-DDDDDDDD
0 0
reagovat
WOW! Piráti z Karibiku 2 za pátek vydělali v USA rekordních 55 mil. dolarů. Bravo. Že by první film, který bude atakovat 300 milionovou hranici v USA?:):+
446266
WOW! Piráti z Karibiku 2 za pátek vydělali v USA rekordních 55 mil. dolarů. Bravo. Že by první film, který bude atakovat 300 milionovou hranici v USA?*:)**:+*
0 0
reagovat
Pheew. tak jsem zkoukl první 4 díly SGA a je to vážně super:):+, hláška na každou věc "We name it later" mě taky dostává, jediný co mi trochu nesedí je proč nemaj v povinný výbavě Zat´nik´atel, jinak Thumbs up.
446265
Pheew. tak jsem zkoukl první 4 díly SGA a je to vážně super*:)**:+*, hláška na každou věc "We name it later" mě taky dostává, jediný co mi trochu nesedí je proč nemaj v povinný výbavě Zat´nik´atel, jinak Thumbs up.
0 0
reagovat

Mlceni sunek

Me odrovnal autobus, co stavi na chodbe. To bylo prilis i na me :)
446264
Me odrovnal autobus, co stavi na chodbe. To bylo prilis i na me :)
Mlceni sunek
0 0
reagovat
jj...tohle je ne mě až moc velkej úlet...?)
446263
jj...tohle je ne mě až moc velkej úlet...*?)*
0 0
reagovat
Bože, na ČT je Mlčení šunek, to je absolutně brutální úlet:))
Tohle není Motel co se jmenuje hřbitov, tohle je hřbitov co se jmenuje Motel. Věřte mi, všichni odpočívají v pokoji.:))
446262
Bože, na ČT je Mlčení šunek, to je absolutně brutální úlet*:))* Tohle není Motel co se jmenuje hřbitov, tohle je hřbitov co se jmenuje Motel. Věřte mi, všichni odpočívají v pokoji.*:))*
0 0
reagovat

ichi

Ale trailer je fajn. Do té hudby sedne. Ačkoliv bych řekl, že samotný film má takovou o něco více rozvernější atmosféru. Kakihara rulz :) Mimochodem manga je ještě brutálnější...
446261
Ale trailer je fajn. Do té hudby sedne. Ačkoliv bych řekl, že samotný film má takovou o něco více rozvernější atmosféru. Kakihara rulz :) Mimochodem manga je ještě brutálnější...
ichi
0 0
reagovat

imf

Tak Ichiho jsem viděl. Super film. Jestli se objeví v LK na dvd, tak pro něj musím skočit. Takový skvost se mi bude na poličce vyjímat :)
446260
Tak Ichiho jsem viděl. Super film. Jestli se objeví v LK na dvd, tak pro něj musím skočit. Takový skvost se mi bude na poličce vyjímat :)
imf
0 0
reagovat
Vypadá to tak. Dobré ráno.
446259
Vypadá to tak. Dobré ráno.
0 0
reagovat
hm...uz je sobota ?
446258
hm...uz je sobota ?
0 0
reagovat
Ichi">link the Killer (ale v tyhle kvalite toho prilis neuvidite)... vychazi mimochodem za par tydnu. Sondujte v Levnych Knihach. ;)
446257
Ichi the Killer (ale v tyhle kvalite toho prilis neuvidite)... vychazi mimochodem za par tydnu. Sondujte v Levnych Knihach. ;)
0 0
reagovat

japonský masakr

Mě zajímá jméno toho filmu o kterém básní Fluke. Respektive o jeho traileru. Je to Sucide club nebo něco jiného?
446256
Mě zajímá jméno toho filmu o kterém básní Fluke. Respektive o jeho traileru. Je to Sucide club nebo něco jiného?
japonský masakr
0 0
reagovat
Neomlouvej se. Ja jen, ze zminky se objevily - o trailerech, o uradovani v zamorskejch kinech. Samozrejme jakmile se nejakej z tehle filmu dostane k nam do distribuce, nebo ho nekde uvidime, bude recenze. Ale v Cannes jsme nebyli a na vyletech po Evrope se patra po "hvezdnejsich" filmech :-)
446255
Neomlouvej se. Ja jen, ze zminky se objevily - o trailerech, o uradovani v zamorskejch kinech. Samozrejme jakmile se nejakej z tehle filmu dostane k nam do distribuce, nebo ho nekde uvidime, bude recenze. Ale v Cannes jsme nebyli a na vyletech po Evrope se patra po "hvezdnejsich" filmech :-)
0 0
reagovat

Cival

Omlouvám se! Jen mě zajímalo, jestli se u některého z již zmiňovaných filmů neobjeví nějaká zmíňka? American haunting už prošuměl kinem a tady jsem se dozvěděl, že má jen malé tržby.
446254
Omlouvám se! Jen mě zajímalo, jestli se u některého z již zmiňovaných filmů neobjeví nějaká zmíňka? American haunting už prošuměl kinem a tady jsem se dozvěděl, že má jen malé tržby.
Cival
0 0
reagovat
MichaelBay: Coool. Konecne vydelam na burze nejaky miliony :-)
446253
MichaelBay: Coool. Konecne vydelam na burze nejaky miliony :-)
0 0
reagovat
aldebaran: Coze? Nechces nam nic vycitat, pritom nam neco vycitas... :D American haunting ma "zrecenzovany" 2 trailery, Pans Labyrinth mel pred odjezdem do Varu k dispozici teaser a trailer ve spenelstine. O teaseru jsme psali, proc bychom pak meli recenzovat trailer, kde nerozumime ani slovo :-)
446252
aldebaran: Coze? Nechces nam nic vycitat, pritom nam neco vycitas... *:D* American haunting ma "zrecenzovany" 2 trailery, Pans Labyrinth mel pred odjezdem do Varu k dispozici teaser a trailer ve spenelstine. O teaseru jsme psali, proc bychom pak meli recenzovat trailer, kde nerozumime ani slovo :-)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se