Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129561 - 129580 Napsat příspěvek
Tak to jsem zvědavý. :)
447199
Tak to jsem zvědavý. :)
0 0
reagovat
Taky jsem tu novinku napsal sakra ostre... :)
447198
Taky jsem tu novinku napsal sakra ostre... :)
0 0
reagovat
Sorry, ale tohle je další novinka, kterou nemůžu rozdýchat. Potom, co chtěl jackson del Tora jsem si říkal, že k tomu přistupují zodpovědně, ale teď vážně nevím, co si mám myslet. Asi jen to, že Halo zatím vypadá jako béčkové sci-fi. :-:(
447197
Sorry, ale tohle je další novinka, kterou nemůžu rozdýchat. Potom, co chtěl jackson del Tora jsem si říkal, že k tomu přistupují zodpovědně, ale teď vážně nevím, co si mám myslet. Asi jen to, že Halo zatím vypadá jako béčkové sci-fi. *:-**:(*
0 0
reagovat

bapi

Takhle mi kazit praci... bude to za par hodin v novince... :()
447196
Takhle mi kazit praci... bude to za par hodin v novince... :()
bapi
0 0
reagovat
Tak Halo bude režírovat debutant Neill Blomkamp. Teď už to tak nadějně nevypadá...
447195
Tak Halo bude režírovat debutant Neill Blomkamp. Teď už to tak nadějně nevypadá...
0 0
reagovat
sak ono se to objevi ;)
447194
sak ono se to objevi ;)
0 0
reagovat

dick

Třeba budeš nakonec příjemně překvapen a Garfield Ti bdue připadat jako prima zábava, i když o tom sám pochybuji. Lepší možností je jít se podívat jen na předfilm a poté se nenápadně vypařit do jiného sálu na úplně jiný snímek.
447193
Třeba budeš nakonec příjemně překvapen a Garfield Ti bdue připadat jako prima zábava, i když o tom sám pochybuji. Lepší možností je jít se podívat jen na předfilm a poté se nenápadně vypařit do jiného sálu na úplně jiný snímek.
dick
0 0
reagovat
tj, ale kdo vyhodi 150 za 10 minut kvalitni zabavy a 120 minut trapne ohranych ftipku.
447192
tj, ale kdo vyhodi 150 za 10 minut kvalitni zabavy a 120 minut trapne ohranych ftipku.
0 0
reagovat

aldebaran

ICE AGE 3 se asi nakonec točit bude, ale tohle trailer rozhodně být nemůže. Nejspíše se však jedná o jediné pozitivum Garfielda, takže kdo neví proč na něj jít už důvod hledat nepotřebuje.
447191
ICE AGE 3 se asi nakonec točit bude, ale tohle trailer rozhodně být nemůže. Nejspíše se však jedná o jediné pozitivum Garfielda, takže kdo neví proč na něj jít už důvod hledat nepotřebuje.
aldebaran
0 0
reagovat
asi panove budete muset vyhodit 150 kc a jit do kina na garfielda :D
447190
asi panove budete muset vyhodit 150 kc a jit do kina na garfielda *:D*
0 0
reagovat
by me taky zajimalo....me zdroje mlci :)
447189
by me taky zajimalo....me zdroje mlci :)
0 0
reagovat
da se to nekde sehnat? ten filmik se scratem?
447188
da se to nekde sehnat? ten filmik se scratem?
0 0
reagovat
Já tušil, že kecá!
447187
Já tušil, že kecá!
0 0
reagovat
lol, trubka jedna stara
447186
lol, trubka jedna stara
0 0
reagovat
To jí asi dočasně omámilo shlédnutí Garfielda 2 a spatřila budoucnost!
447185
To jí asi dočasně omámilo shlédnutí Garfielda 2 a spatřila budoucnost!
0 0
reagovat

Aldebaran

Neni to upoutávka...je to pouhý předfilm...jako měli tučnáci z Madagaskaru
447184
Neni to upoutávka...je to pouhý předfilm...jako měli tučnáci z Madagaskaru
Aldebaran
0 0
reagovat

Ice age 3

O víkendu jsem četl v novinách recenzi Garfielda 2 (od "všemi milované" Mirky Spáčilové) a ta se tam zmiňovala, že jeho jediné pozitivum, je upoutávka na Dobu ledovou 3, která běží před samotným filmem!!:o To si dělala srandu nebo fakt existuje nějaká upoutávka na Ice Age 3? Když zacituju : "Paradoxně nejlepší zážitek z filmu Garfield 2 tvoří upoutávka na Dobu ledovou 3, která mu předchází. Vypadá to, že praveverka bude příště cestovat časem od římské arény k Titaniku; to zní slibně! Ve srovnání s kratičkou smrští fantazie a pohybu pak Garfieldův svět účinkuje trochu placatě."
447183
O víkendu jsem četl v novinách recenzi Garfielda 2 (od "všemi milované" Mirky Spáčilové) a ta se tam zmiňovala, že jeho jediné pozitivum, je upoutávka na Dobu ledovou 3, která běží před samotným filmem!!*:o* To si dělala srandu nebo fakt existuje nějaká upoutávka na Ice Age 3? Když zacituju : "Paradoxně nejlepší zážitek z filmu Garfield 2 tvoří upoutávka na Dobu ledovou 3, která mu předchází. Vypadá to, že praveverka bude příště cestovat časem od římské arény k Titaniku; to zní slibně! Ve srovnání s kratičkou smrští fantazie a pohybu pak Garfieldův svět účinkuje trochu placatě."
Ice age 3
0 0
reagovat
what a question
447182
what a question
0 0
reagovat
Proč tak nevypadá alespoň jeden český film? :D
447181
Proč tak nevypadá alespoň jeden český film? *:D*
0 0
reagovat

WCS

tohle sem videl pred slusnou radkou mesicu, vypada to skvele, ale nevypada to, ze by projekt pokrocil. Jenze priznejme si, ze genialnipromo by se dalo natocit na cokoliv kymkoliv. Otazkou je, jak by chlapci osefovali zbytek. Ne, ze bych jim nefandil, jenze vsechno ma svy ale...
447180
tohle sem videl pred slusnou radkou mesicu, vypada to skvele, ale nevypada to, ze by projekt pokrocil. Jenze priznejme si, ze genialnipromo by se dalo natocit na cokoliv kymkoliv. Otazkou je, jak by chlapci osefovali zbytek. Ne, ze bych jim nefandil, jenze vsechno ma svy ale...
WCS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se