Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129221 - 129240 Napsat příspěvek
Gorecki: Rikam, ze kdybych tu zpravu vydal v tomhle zneni pred deseti lety, mozna by to nekoho prekvapila. Od ty doby vychazi pravidelne kazdej rok, takze v tomhle pripade je tezky poznat, jestli to zase nekdo oprasil (marne jako vzdy) nebo se slovensky agentury nekde sekly a nasly to v archivu. ;)))
444705
Gorecki: Rikam, ze kdybych tu zpravu vydal v tomhle zneni pred deseti lety, mozna by to nekoho prekvapila. Od ty doby vychazi pravidelne kazdej rok, takze v tomhle pripade je tezky poznat, jestli to zase nekdo oprasil (marne jako vzdy) nebo se slovensky agentury nekde sekly a nasly to v archivu. ;)))
0 0
reagovat

imf

Nie je to stara sprava, v poslednej dobe sa objavuju spravy o Chackiem dost casto a agentury ich preberaju. A ja by som to aj celkom uvital, rovna vcera som si nostalgicky pozrel Police Story 2 a uz som pomaly aj zabudol aka je to bomba
444704
Nie je to stara sprava, v poslednej dobe sa objavuju spravy o Chackiem dost casto a agentury ich preberaju. A ja by som to aj celkom uvital, rovna vcera som si nostalgicky pozrel Police Story 2 a uz som pomaly aj zabudol aka je to bomba
imf
0 0
reagovat

gorecki

No nevim... tahle zprava muze bejt klidne i deset let stara. ;))) A ja osobne uz snad ani nechci, aby k tomu doslo... :)
444703
No nevim... tahle zprava muze bejt klidne i deset let stara. ;))) A ja osobne uz snad ani nechci, aby k tomu doslo... :)
gorecki
0 0
reagovat
ti "americki producenti" ma vydesili :(
444702
ti "americki producenti" ma vydesili :(
0 0
reagovat

Jackie Chan a Jet Li spolu?!

BRATISLAVA 18. mája (SITA/AP) - Akčný hrdina Jackie Chan momentálne pracuje na možnosti, aby si mohol s akčným kolegom Jetom Lim zahrať v jednom filme. Informoval o tom Chanov hovorca. "Rozprávali sa o tom a výsledok rokovania bol veľmi pozitívny. Jet Li a Jackie už dlhšie rozmýšľali nad spoluprácou. Teraz už len čakajú na scenár a správny čas," povedala a dodal, že na projekte budú pracovať americkí producenti. Chan a Li sa preslávili už pred tým, ako začali nakrúcať filmy v Hollywoode. Chan, ktorý sa učil v Pekingskej opere, je známy svojím komediálnym bojovým umením, zatiaľ čo Li je bývalým národným šampiónom bojových umení v Číne.
444701
BRATISLAVA 18. mája (SITA/AP) - Akčný hrdina Jackie Chan momentálne pracuje na možnosti, aby si mohol s akčným kolegom Jetom Lim zahrať v jednom filme. Informoval o tom Chanov hovorca. "Rozprávali sa o tom a výsledok rokovania bol veľmi pozitívny. Jet Li a Jackie už dlhšie rozmýšľali nad spoluprácou. Teraz už len čakajú na scenár a správny čas," povedala a dodal, že na projekte budú pracovať americkí producenti. Chan a Li sa preslávili už pred tým, ako začali nakrúcať filmy v Hollywoode. Chan, ktorý sa učil v Pekingskej opere, je známy svojím komediálnym bojovým umením, zatiaľ čo Li je bývalým národným šampiónom bojových umení v Číne.
Jackie Chan a Jet Li spolu?!
0 0
reagovat

hokej

No já měl z toho hokeje málem dvakrát infark! V první třetině při nás stáli trošku všichni svatí a Hnilda, jinak fakt super hokej. Koukám, že když hrajeme s TOP týmy umíme pořádně zabrat (viz neuvěřitelně krásnej hokej s Kanadou, alespoň tedy pro mě!). Takže ještě dva zápasy, trochu štěstí a může být i ...
444700
No já měl z toho hokeje málem dvakrát infark! V první třetině při nás stáli trošku všichni svatí a Hnilda, jinak fakt super hokej. Koukám, že když hrajeme s TOP týmy umíme pořádně zabrat (viz neuvěřitelně krásnej hokej s Kanadou, alespoň tedy pro mě!). Takže ještě dva zápasy, trochu štěstí a může být i ...
hokej
0 0
reagovat

Hokej

Já místo abych koukal na tak vymazlený utkání, tak jsem byl v kině na novym českym filmu Všechno nejlepší....:( Jako film mě to (až na pár dobrých vtipů) hodně zklamalo....
444699
Já místo abych koukal na tak vymazlený utkání, tak jsem byl v kině na novym českym filmu Všechno nejlepší....*:(* Jako film mě to (až na pár dobrých vtipů) hodně zklamalo....
Hokej
0 0
reagovat
:+diky :-)
444698
*:+*diky :-)
0 0
reagovat
jo...tak tohle tady jeste nebylo:-D
444697
jo...tak tohle tady jeste nebylo:-D
0 0
reagovat
brekeke
444696
brekeke
0 0
reagovat

st39.6

Rifle jsou dziny (jeans)
444695
Rifle jsou dziny (jeans)
st39.6
0 0
reagovat
UTFG! :)):+
444694
UTFG! *:))**:+*
0 0
reagovat
anglicky umim, cesky ne ;)
444693
anglicky umim, cesky ne *;)*
0 0
reagovat
a jakej typ kalhot?
444692
a jakej typ kalhot?
0 0
reagovat

ST

nechapu dotaz...1) typ kalhot 2) anglicky puska
444691
nechapu dotaz...1) typ kalhot 2) anglicky puska
ST
0 0
reagovat
co sou to rifle?
444690
co sou to rifle?
0 0
reagovat

MZ

opravujte opravujte profil Prince Caspian! :-) Premiéra bude až v létě 2008!
444689
opravujte opravujte profil Prince Caspian! :-) Premiéra bude až v létě 2008!
MZ
0 0
reagovat
X-MEN: THE LAST STAND has got PG-13 rating!! :)
444688
X-MEN: THE LAST STAND has got PG-13 rating!! *:)*
0 0
reagovat

ČR Hokej

Taktiež gratulujem. Nemam teraz prehlad kto s kym bude hrat dalej, ale ak by ste narazili na Kanadu, tak vam držim palce ako vlastnym a prajem vam aby ste tych bastardov zničili a ponížili.;)
444687
Taktiež gratulujem. Nemam teraz prehlad kto s kym bude hrat dalej, ale ak by ste narazili na Kanadu, tak vam držim palce ako vlastnym a prajem vam aby ste tych bastardov zničili a ponížili.*;)*
ČR Hokej
0 0
reagovat
Mno ke zlatu by potrebovali jeste o dost vic stesti nez dneska (i kdyz uznavam, ze to byl super zapas ;)
444686
Mno ke zlatu by potrebovali jeste o dost vic stesti nez dneska (i kdyz uznavam, ze to byl super zapas ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist