Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 129161 - 129180 Napsat příspěvek
Bacha na švédy... to bude ještě drama.8)
444765
Bacha na švédy... to bude ještě drama.*8)*
0 0
reagovat
On promluvil.. :) My neblaznime.. beru to s rezervou.. jen se tesim z kazdeho zapasu :)
444764
On promluvil.. :) My neblaznime.. beru to s rezervou.. jen se tesim z kazdeho zapasu :)
0 0
reagovat
No boze len sa nezblaznite z toho hokeja ;)
444763
No boze len sa nezblaznite z toho hokeja *;)*
0 0
reagovat
Dobre si pametam ze tu novu killovacku medzi Jetom Li a Stathamom ma tocit Paul Street?
444762
Dobre si pametam ze tu novu killovacku medzi Jetom Li a Stathamom ma tocit Paul Street?
0 0
reagovat
Jo zlato by bodlo. Uvidíme jak to dopadne večer. Ale šanci máme zatracně velkou.:)
444761
Jo zlato by bodlo. Uvidíme jak to dopadne večer. Ale šanci máme zatracně velkou.*:)*
0 0
reagovat
No ja ani nevedel, co si mam myslet. Na rozdil od ostatnich Hadamczika uznavam, ale i tak je to necekane dobrej vysledek. Ted to jeste doklepnout...8)
444760
No ja ani nevedel, co si mam myslet. Na rozdil od ostatnich Hadamczika uznavam, ale i tak je to necekane dobrej vysledek. Ted to jeste doklepnout...*8)*
0 0
reagovat

Cival

Jo taky jsem po začátku moc nevěřil, ale je doma. :D
444759
Jo taky jsem po začátku moc nevěřil, ale je doma. *:D*
Cival
0 0
reagovat
Unfuckingbelievable. Medaile doma. Yeah! :+:D
444758
Unfuckingbelievable. Medaile doma. Yeah! *:+**:D*
0 0
reagovat
duro: ale reklama na letadlo Saab, jak se mění na auto, na stránkách Digitaldomain.com, je dost cool. Viděls?
444757
duro: ale reklama na letadlo Saab, jak se mění na auto, na stránkách Digitaldomain.com, je dost cool. Viděls?
0 0
reagovat

Cival

To je nieco aktualne? A co ten znak "Bunnybusters" za nimi? Nejaka "konzervativna" strana bojujuca proti promiskuite?:)
444756
To je nieco aktualne? A co ten znak "Bunnybusters" za nimi? Nejaka "konzervativna" strana bojujuca proti promiskuite?:)
Cival
0 0
reagovat

st39.6

Ja uz si ziadne nove DVD nekupujem (okrem nejakych starych vzacnych klasik) a cakam na Blue-Ray, takze pokial Lucas zije, nechava ma to chladnym, vzdy od neho vyleze nieco "nove" :)
444755
Ja uz si ziadne nove DVD nekupujem (okrem nejakych starych vzacnych klasik) a cakam na Blue-Ray, takze pokial Lucas zije, nechava ma to chladnym, vzdy od neho vyleze nieco "nove" :)
st39.6
0 0
reagovat
Už za 2 hodiny musim vyrazit na Šifru mistra Leonarda, tak mi držte palce, ať se během filmu nezměnim v senilního důchůdce.
444754
Už za 2 hodiny musim vyrazit na Šifru mistra Leonarda, tak mi držte palce, ať se během filmu nezměnim v senilního důchůdce.
0 0
reagovat
Pri tom klipe Transformers mi napadlo jediné slovo: NAČO???
444753
Pri tom klipe Transformers mi napadlo jediné slovo: NAČO???
0 0
reagovat
Pokiaľ na nás nenasadia Kanaďanov... Blame Caaanada!
444752
Pokiaľ na nás nenasadia Kanaďanov... Blame Caaanada!
0 0
reagovat
Neboj, vime ze slovenske bratry nelze zastavit 8)
444751
Neboj, vime ze slovenske bratry nelze zastavit *8)*
0 0
reagovat

FILM-MAG

No, dúfam, že to nepojmete naozaj ako "best of MZ", hoši :-) Aspoň svojimi príspevkami sa vám to budem snažiť prekaziť 8)
444750
No, dúfam, že to nepojmete naozaj ako "best of MZ", hoši :-) Aspoň svojimi príspevkami sa vám to budem snažiť prekaziť *8)*
FILM-MAG
0 0
reagovat
Rath kdysi napsal, ze Macek si vzal svoji zenu pro prachy a neco v tom smyslu, ze je devkar. Macek ho pak varoval, ze mu natankuje a ted to provedl :-)
444749
Rath kdysi napsal, ze Macek si vzal svoji zenu pro prachy a neco v tom smyslu, ze je devkar. Macek ho pak varoval, ze mu natankuje a ted to provedl :-)
0 0
reagovat
wooow.a co v tej ''akcnej scene'' ide?
444748
wooow.a co v tej ''akcnej scene'' ide?
0 0
reagovat
Nejdriv pekny trailery, ted i poradna akcni">link scena. Jen tak dal :D:+
444747
Nejdriv pekny trailery, ted i poradna akcni scena. Jen tak dal *:D**:+*
0 0
reagovat