Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 127441 - 127460 Napsat příspěvek
Tak Jacksona samozrejme, ale že všetci ostatní sú z wety...?)
449242
Tak Jacksona samozrejme, ale že všetci ostatní sú z wety...*?)*
0 0
reagovat
Je fakt, že v porovnání s knihou, to bylo osekaný mohutně. Vlastně to s knihou nemělo ani moc společnýho, ale ta scéna vypadala dobře, i když pár minut navíc by jí prospěly. A u korzárů věřim, že Jacksona tam poznal každej a ta jeho smrtelná etüda byla hodně trapná až nechtěně směšná
449241
Je fakt, že v porovnání s knihou, to bylo osekaný mohutně. Vlastně to s knihou nemělo ani moc společnýho, ale ta scéna vypadala dobře, i když pár minut navíc by jí prospěly. A u korzárů věřim, že Jacksona tam poznal každej a ta jeho smrtelná etüda byla hodně trapná až nechtěně směšná
0 0
reagovat
Ústa mi nesedia hlavne pri porovnaní s knihou. V nej ten maník vyjednáva, ponúka podmienky kapitulácie, zatiaľčo vo filme sa len priblblo rehoce z toho, čo všetko s Frodom akože stihli urobiť. A aj ten záver, keď ho Aragorn stne je taký dajaký divný. Ináč k tomu obsadeniu korzárov, dokiaľ som si nepozrel prídavný materiál, vážne by ma ani vo sne nenapadlo, že vodcu korzárov hral Richard Taylor ?)
449240
Ústa mi nesedia hlavne pri porovnaní s knihou. V nej ten maník vyjednáva, ponúka podmienky kapitulácie, zatiaľčo vo filme sa len priblblo rehoce z toho, čo všetko s Frodom akože stihli urobiť. A aj ten záver, keď ho Aragorn stne je taký dajaký divný. Ináč k tomu obsadeniu korzárov, dokiaľ som si nepozrel prídavný materiál, vážne by ma ani vo sne nenapadlo, že vodcu korzárov hral Richard Taylor *?)*
0 0
reagovat
Ústa sauronova byly cool, to je moje nejoblíbenější extended scéna. Ale souhlasim, že scéna s korzáry je nic moc. zaprví to obsazení (všichni víme kdo tam hraje) a následně je pak o iničem i scéna vylodění u Minas Tirith
449239
Ústa sauronova byly cool, to je moje nejoblíbenější extended scéna. Ale souhlasim, že scéna s korzáry je nic moc. zaprví to obsazení (všichni víme kdo tam hraje) a následně je pak o iničem i scéna vylodění u Minas Tirith
0 0
reagovat
Mne práve príde extended Návratu ako najslabší (i keď stále samozrejme lepší, než oreginál). Hlavne scéna s korzármi mohla mať pokojne OVEĽA viac lodičiek a Ústa Sauronove si pri tom Jacksonovom poňatí mohli pokojne odpustiť.
449238
Mne práve príde extended Návratu ako najslabší (i keď stále samozrejme lepší, než oreginál). Hlavne scéna s korzármi mohla mať pokojne OVEĽA viac lodičiek a Ústa Sauronove si pri tom Jacksonovom poňatí mohli pokojne odpustiť.
0 0
reagovat
serii lost uz mam shlednutou, takze se podivam na rozsirenou verzi na DVD :)
449237
serii lost uz mam shlednutou, takze se podivam na rozsirenou verzi na DVD :)
0 0
reagovat
navíc u Návratu krále těch 45 minut fakt schází
449236
navíc u Návratu krále těch 45 minut fakt schází
0 0
reagovat
U mě vyhrává Superstar+Lost+Střepiny Návrat krále s dabingem bych přežil, ale už né, že je to normalní verze. Už nikdy nechci vidět normální verzi jen extended. Moje sběratelské edice to jistí.
449235
U mě vyhrává Superstar+Lost+Střepiny Návrat krále s dabingem bych přežil, ale už né, že je to normalní verze. Už nikdy nechci vidět normální verzi jen extended. Moje sběratelské edice to jistí.
0 0
reagovat
U nás na severu to šiděj, nejsem zvyklej na takový bomby oleje, ale u Drábskej světniček šlo fakt do tuhýho...
449234
U nás na severu to šiděj, nejsem zvyklej na takový bomby oleje, ale u Drábskej světniček šlo fakt do tuhýho...
0 0
reagovat

Mr. Hlad

Cheeseburgery jsou holt zlo. :)
449233
Cheeseburgery jsou holt zlo. :)
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Já se k poděkování samozřejmě taky přidávám, ale cestou do Liberce ten spolusedící ani netušil, jak blízko byl k tomu, že by si musel měnit mikinu...
449232
Já se k poděkování samozřejmě taky přidávám, ale cestou do Liberce ten spolusedící ani netušil, jak blízko byl k tomu, že by si musel měnit mikinu...
0 0
reagovat

k0C0UR

Jojo, o tom startu ses zmiňoval....VŠEchno si pamatuju :D No každopádně není zač, toho "draka" jsem měl na vodítku hlavně kvůli MZ afterparty :D Však až příště zamířím do hlavního města, tak můžem zopáknout 8)
449231
Jojo, o tom startu ses zmiňoval....VŠEchno si pamatuju :D No každopádně není zač, toho "draka" jsem měl na vodítku hlavně kvůli MZ afterparty *:D* Však až příště zamířím do hlavního města, tak můžem zopáknout *8)*
k0C0UR
0 0
reagovat

hitman_47

Pronáším veřejné poděkování za přivozené alkoholové delirium (sice jsem ho piloval už od jedné odpoledne, ale finiš byl lepší ;)... dlouho jsem se tak nepobavil. Takže palec nahoru a zase někdy :)
449230
Pronáším veřejné poděkování za přivozené alkoholové delirium (sice jsem ho piloval už od jedné odpoledne, ale finiš byl lepší ;)... dlouho jsem se tak nepobavil. Takže palec nahoru a zase někdy :)
hitman_47
0 0
reagovat

Spazz

protože jsem LOST v originálu neslyšel, tak mi to nerve uši. Proto se na něj vydržim dívat.
449229
protože jsem LOST v originálu neslyšel, tak mi to nerve uši. Proto se na něj vydržim dívat.
Spazz
0 0
reagovat
Dneska je fakt nabito ještě fotbal Sparta-Ostrava a na němcích je Insomnia a Piráti z Karibiku v HD uf.
449228
Dneska je fakt nabito ještě fotbal Sparta-Ostrava a na němcích je Insomnia a Piráti z Karibiku v HD uf.
0 0
reagovat
Na Lost s dabingem?? To radši zůstaň u toho extended LotRa :o)
449227
Na Lost s dabingem?? To radši zůstaň u toho extended LotRa :o)
0 0
reagovat
dabing u lotra? NO fuj. Vždycky, když slyšim pane Frodo, tak mi naskočí husí kůže. To si radši zároveň s tim pustim Extended versi na dvd. Vlastně je to jedno , protože budu koukat na LOST. :D
449226
dabing u lotra? NO fuj. Vždycky, když slyšim pane Frodo, tak mi naskočí husí kůže. To si radši zároveň s tim pustim Extended versi na dvd. Vlastně je to jedno , protože budu koukat na LOST. *:D*
0 0
reagovat
Dohráno ve 22:40 to jistí. ;)
449225
Dohráno ve 22:40 to jistí. ;)
0 0
reagovat
Mať tak vaše problémy ?)
449224
Mať tak vaše problémy *?)*
0 0
reagovat
A jo ten:-
449223
A jo ten*:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se