Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 126581 - 126600 Napsat příspěvek

HAL

Natočila se jen první sezóna, pak to producenti (televize) poslali k ledu, i když měl sledovanost. Aspoň to říkal Joss Whedon. Tak se naštval a natočil Serenity, čili pokračování. Co slýchávám je to velmi dobré scifi, kterému nakopala prdel až třetí sezóna Galacticy, to taktéž slýchávám:D. K Firefly a BSG dělá efekty jedna a tatáž firma, kvůli tomu ta spojitost. Jinak ohledně přání si ji v seriálech, bych neprovokoval:)
450107
Natočila se jen první sezóna, pak to producenti (televize) poslali k ledu, i když měl sledovanost. Aspoň to říkal Joss Whedon. Tak se naštval a natočil Serenity, čili pokračování. Co slýchávám je to velmi dobré scifi, kterému nakopala prdel až třetí sezóna Galacticy, to taktéž slýchávám*:D*. K Firefly a BSG dělá efekty jedna a tatáž firma, kvůli tomu ta spojitost. Jinak ohledně přání si ji v seriálech, bych neprovokoval*:)*
HAL
0 0
reagovat
Právě jsem se dodíval na parádní seriál Firefly a jeho závěrečný díl Serenity 8) (většinu dílů jsem stihl za dnešek :D). Je to opravdu skvělá záležitost, doufám že se brzo objeví v seriálech, i když nemá moc dílů (po Futuramě další úspěšný frag studia FOX :()
450106
Právě jsem se dodíval na parádní seriál Firefly a jeho závěrečný díl Serenity *8)* (většinu dílů jsem stihl za dnešek *:D*). Je to opravdu skvělá záležitost, doufám že se brzo objeví v seriálech, i když nemá moc dílů (po Futuramě další úspěšný frag studia FOX *:(*)
0 0
reagovat

borat

is naaaaaaaaaaaaaajs !
450105
is naaaaaaaaaaaaaajs !
borat
0 0
reagovat
OJ, to se nám dějí věci. Podle pátečních předběžných tržeb nakopal Borat všem "obě půlky". Byl nasezen do pouhých 837 kin a i přesto dokázal vydělat přes 9 mil. dolarů. Kalich hořkosti prozměnu připadl na animák Spláchnutej, který ve 3700 kinech utržil kolem 4,6 mil. dolarů. Dokonce i Santa Clause 3 a Saw 3 utržily více dolarů :o
450104
OJ, to se nám dějí věci. Podle pátečních předběžných tržeb nakopal Borat všem "obě půlky". Byl nasezen do pouhých 837 kin a i přesto dokázal vydělat přes 9 mil. dolarů. Kalich hořkosti prozměnu připadl na animák Spláchnutej, který ve 3700 kinech utržil kolem 4,6 mil. dolarů. Dokonce i Santa Clause 3 a Saw 3 utržily více dolarů *:o*
0 0
reagovat

Gorecki

Ten začátek je naprosto kulervoucí. Bych klidně bral film kde by se takhle zpívalo celou dobu místo dialogů:D
450103
Ten začátek je naprosto kulervoucí. Bych klidně bral film kde by se takhle zpívalo celou dobu místo dialogů*:D*
Gorecki
0 0
reagovat
Inak Meat Loafa som najprv takmer nespoznal, zostarol chudak:)
450102
Inak Meat Loafa som najprv takmer nespoznal, zostarol chudak:)
0 0
reagovat
Gorecki: Awesome! :D
450101
Gorecki: Awesome! *:D*
0 0
reagovat
Gorecki: Zbláznil ses? :)) Mě stačilo pár sekund. Po celém klipu bych skončil jako intelektuál po setkání s Michalem Davidem:D.
Vincent: jj to znám, super klip :+:D
450100
Gorecki: Zbláznil ses? *:))* Mě stačilo pár sekund. Po celém klipu bych skončil jako intelektuál po setkání s Michalem Davidem*:D*. Vincent: jj to znám, super klip *:+**:D*
0 0
reagovat
450099
[link="http://www.youtube.com/watch?v=kbiJsgeYoUk"]Prvych sest minut Tenacious D in The Pick of Destiny[/link]. Mohli by ste to hodit do klipov*;)*
0 0
reagovat

Vincent

Mazec klip!!! Tohle asi nikdy nebudou vysílat v Esu!:D
450098
Mazec klip!!! Tohle asi nikdy nebudou vysílat v Esu!*:D*
Vincent
0 0
reagovat
vy ste to pozerali cele?!:)
450097
vy ste to pozerali cele?!:)
0 0
reagovat
To už je lepší nový Gnarls Barkley. ;)
450096
To už je lepší nový [link="http://www.youtube.com/watch?v=RkaUFB-EASI"]Gnarls Barkley[/link]. ;)
0 0
reagovat

HAL

Moje řeč. Byl to doslova 14-ti mutový výplach mozku.
450095
Moje řeč. Byl to doslova 14-ti mutový výplach mozku.
HAL
0 0
reagovat
Le_Chuck: Myslím že jsi mi právě přivodil těžké poškození mozku :D
450094
Le_Chuck: Myslím že jsi mi právě přivodil těžké poškození mozku *:D*
0 0
reagovat
:-:D
450093
*:-**:D*
0 0
reagovat
wtf :D
450092
wtf *:D*
0 0
reagovat

nieco pre aziafilov a milovnikov choreografii

450091
http://www.youtube.com/watch?v=Qv9wk5lgGFo&mode=related&search=%E5%B1%B1%E6%AD%8C
nieco pre aziafilov a milovnikov choreografii
0 0
reagovat
Shushika: To já taky!:)
450090
Shushika: To já taky!:)
0 0
reagovat
Silence: předpokládám, že to je ta nejlepší verze z natáčení:)
450089
Silence: předpokládám, že to je ta nejlepší verze z natáčení:)
0 0
reagovat

Le_Chuck

Jo, bruslení je úplně nejvíc! hlavně to poslední... :D
450088
Jo, bruslení je úplně nejvíc! hlavně to poslední... *:D*
Le_Chuck
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se