Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 126541 - 126560 Napsat příspěvek
Stejně by mě zajímalo, jak v Americe (i jinde ve světě) dokážou tak rychle sečíst tržby všech filmů. U nás návštěvnost kin za uplynulý týden zobrazuje unie filmových distributorů, ale ta ukazuje návštěvnost a tržby jen z určitých kin. Na ty 100% výsledky si musím počkat dva měsíce až vyjdou v Cinemě. Jsme z toho jelen :o
450150
Stejně by mě zajímalo, jak v Americe (i jinde ve světě) dokážou tak rychle sečíst tržby všech filmů. U nás návštěvnost kin za uplynulý týden zobrazuje unie filmových distributorů, ale ta ukazuje návštěvnost a tržby jen z určitých kin. Na ty 100% výsledky si musím počkat dva měsíce až vyjdou v Cinemě. Jsme z toho jelen *:o*
0 0
reagovat
Mr. Hlad: Mrknul jsem na komenty na csfd a vypadá to jako hodně velká šílenost, to musím vidět :D
450149
Mr. Hlad: Mrknul jsem na komenty na csfd a vypadá to jako hodně velká šílenost, to musím vidět *:D*
0 0
reagovat
diky diky
450148
diky diky
0 0
reagovat
Suicide club (resp. Suicide cyrcle). Je to celkem šílenost, ale dobrá. ;)
450147
Suicide club (resp. Suicide cyrcle). Je to celkem šílenost, ale dobrá. *;)*
0 0
reagovat
nevedel by nekdo z jakyho filmu (jestli to je z filmu) je tenhle gif?
450146
nevedel by nekdo z jakyho filmu (jestli to je z filmu) je [link="http://amplovesyou.net/forumimg/gif17.gif"]tenhle gif[/link]?
0 0
reagovat
No když jsem se díval na průběžné výdělky v amerických kinech, tak to s animákem Spláchnutej nevypadá zas tak zle jak se mi po pátku zdálo. Necelých 20 mil. to de. Ale příjemným překvapením je Borat. Typický příklad, jak lze z minima vytěžit maximum. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby byl nasazen do mnohem většího počtu kin?)
450145
No když jsem se díval na průběžné výdělky v amerických kinech, tak to s animákem Spláchnutej nevypadá zas tak zle jak se mi po pátku zdálo. Necelých 20 mil. to de. Ale příjemným překvapením je Borat. Typický příklad, jak lze z minima vytěžit maximum. Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby byl nasazen do mnohem většího počtu kin*?)*
0 0
reagovat
.. let's see how much you wagered? :D:+
450144
.. let's see how much you wagered? *:D**:+*
0 0
reagovat
Mr Keaton? - I am Batman! :D Simply Great!
450143
Mr Keaton? - I am Batman! *:D* Simply Great!
0 0
reagovat
Ano, viděl jsem všech 13 sketchů, které kdy byly natočeny v rámci SNL. Co takovej LDK, ten tušim sleduje taky SNL, že se ještě nevyjádřil :)
450142
Ano, viděl jsem všech 13 sketchů, které kdy byly natočeny v rámci SNL. Co takovej LDK, ten tušim sleduje taky SNL, že se ještě nevyjádřil :)
0 0
reagovat

Vincent

Ty to máš opravdu hodně rád, co? :+ :D
450141
Ty to máš opravdu hodně rád, co? *:+* *:D*
Vincent
0 0
reagovat
Sorry, ale v týhle je Reynolds neodolatelnej. :D
450140
Sorry, ale v [link="http://www.vidstogo.com/player.php?vfname=snl3a&ext=wmv"]týhle[/link] je Reynolds neodolatelnej. *:D*
0 0
reagovat
Ehm... omluva za výpadek, na serveru probíhala nějaká ta úpravička ;)
450139
Ehm... omluva za výpadek, na serveru probíhala nějaká ta úpravička ;)
0 0
reagovat
Raise the Titanic bylo husty, to jsem videl asi 4x, kdyz jsem byl malej... a hloupej, dost se mi to libilo :-)
450138
Raise the Titanic bylo husty, to jsem videl asi 4x, kdyz jsem byl malej... a hloupej, dost se mi to libilo :-)
0 0
reagovat
;)
450137
*;)*
0 0
reagovat
Gorecki: Ses hodnej.;):+
450136
Gorecki: Ses hodnej.*;)**:+*
0 0
reagovat
A najma sa celkom zaujimavo priebezne vyvijal. Ale zvysok uz nechajme Civalovi na zajtra:)
450135
A najma sa celkom zaujimavo priebezne vyvijal. Ale zvysok uz nechajme Civalovi na zajtra:)
0 0
reagovat
Hmm... Tak tenhle víkend byl v US kinech nejlepší od víkendu 4-6 srpna. :+
450134
Hmm... Tak tenhle víkend byl v US kinech nejlepší od víkendu 4-6 srpna. *:+*
0 0
reagovat

KarelR

To ti neberu. Ale ten film je vážně tak strarej! Já ho viděl taky poprvé na Primě a byl jsem z něj unešenej. Slovo zásadní bylo myšleno v tom smyslu, že je to nejlepší scéna z celého filmu. Nějaká ta chemikálie, kterou pak až do závěrečných titulků vůbec neukážou, to už je jiná věc.
450133
To ti neberu. Ale ten film je vážně tak strarej! Já ho viděl taky poprvé na Primě a byl jsem z něj unešenej. Slovo zásadní bylo myšleno v tom smyslu, že je to nejlepší scéna z celého filmu. Nějaká ta chemikálie, kterou pak až do závěrečných titulků vůbec neukážou, to už je jiná věc.
KarelR
0 0
reagovat

aldebaran

Tak to pozor, tohle davali snad kdysi na prime, pamatuju si ze ho vytahli kvuli naky chemikalii nebo co to bylo a prohledavali hrob nakyho pasazera. V detstvi me ten film ohromil :))
450132
Tak to pozor, tohle davali snad kdysi na prime, pamatuju si ze ho vytahli kvuli naky chemikalii nebo co to bylo a prohledavali hrob nakyho pasazera. V detstvi me ten film ohromil *:))*
aldebaran
0 0
reagovat

aldebaran

jop uz som to ocekoval na IMDB :)
450131
jop uz som to ocekoval na IMDB *:)*
aldebaran
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se