Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124961 - 124980 Napsat příspěvek
hlavne ze "male zmeny nastali; prostor Tv tipy dostali"
ta grafika musi bejt nak temporary, tohle nemuze bejt hotovy.
Navic skutecne nechapu, proc je to posunuty vlevo a ne uprostred
451770
hlavne ze "male zmeny nastali; prostor Tv tipy dostali" ta grafika musi bejt nak temporary, tohle nemuze bejt hotovy. Navic skutecne nechapu, proc je to posunuty vlevo a ne uprostred
0 0
reagovat
Hlavně ta anketa dá možnost vyjádřit svůj názor:D
451769
Hlavně ta anketa dá možnost vyjádřit svůj názor*:D*
0 0
reagovat
To CSFD je docela hruza...:-?)
451768
To CSFD je docela hruza...*:-**?)*
0 0
reagovat
Hlavně je pěkné, že nefunguje diskuze, takže jim nemůžeme říct své peprné poznámky...
451767
Hlavně je pěkné, že nefunguje diskuze, takže jim nemůžeme říct své peprné poznámky...
0 0
reagovat
Panebože.... co to provedli s čsfd?? Nakuté to asi je, co si budem, ale na tu grafiku si budu muset dlouho zvykat... :o(
451766
Panebože.... co to provedli s čsfd?? Nakuté to asi je, co si budem, ale na tu grafiku si budu muset dlouho zvykat... :o(
0 0
reagovat
Inovace ikony 8)
451765
Inovace ikony *8)*
0 0
reagovat
Ta kráva žije! :D

PS: Will you marry me, bitch? :D
451764
Ta kráva žije! *:D* PS: Will you marry me, bitch? *:D*
0 0
reagovat
Fluke: heh, napadlo mě to samé :D (asi se k tobě Lubo budu muset na ten intrák někdy přijít podívat :D)

Ta krabice není nic moc , zato talíř je fajn.
451763
[b]Fluke:[/b] heh, napadlo mě to samé *:D* (asi se k tobě Lubo budu muset na ten intrák někdy přijít podívat *:D*) Ta krabice není nic moc , zato talíř je fajn.
0 0
reagovat

Trekkies

Kolekce paradni * Kamarad z Kanady mne poslal v roce 1996 darek ze Star Trek tematikou a ja vubec nechapal co to je - on mne privedl ke Star Treku nejsem sice trekkie ale bavil mne hodne a i ted rad kouknu ... ta vec co mi dal Collector's edition - Star Trek The next generation plate - proste talir z pozlacenyma okrajema a cislovanim - je to dil "The Best of Both Worlds" jak se Pickard stane Borgem - je to zrovna paradni dil. Ja to nasel ten talir kdyz jsem se stehoval a jse to sranda vzpominka na Trekkie kamarada Davida Kouknete :+
451762
Kolekce paradni * Kamarad z Kanady mne poslal v roce 1996 darek ze Star Trek tematikou a ja vubec nechapal co to je - on mne privedl ke Star Treku nejsem sice trekkie ale bavil mne hodne a i ted rad kouknu ... ta vec co mi dal Collector's edition - Star Trek The next generation plate - proste talir z pozlacenyma okrajema a cislovanim - je to dil "The Best of Both Worlds" jak se Pickard stane Borgem - je to zrovna paradni dil. Ja to nasel ten talir kdyz jsem se stehoval a jse to sranda vzpominka na Trekkie kamarada Davida [link="http://www.cyberattic.com/stores/sherrysantiques/items/456116/item456116cyberattic.html"]Kouknete[/link] *:+*
Trekkies
0 0
reagovat
křysař: na chvíli jsem si myslel, že místo vysávání napíšeš, že bys je měl už vyhodit:D

Jinak to DLP ve Slováči, co k tomu říct..prostě lobbismus.
451761
křysař: na chvíli jsem si myslel, že místo vysávání napíšeš, že bys je měl už vyhodit*:D* Jinak to DLP ve Slováči, co k tomu říct..prostě lobbismus.
0 0
reagovat
Ja mám cez víkendy permanentne bordeľ aj tu na intráku, nemusím si kvôli tomu kupovať nejakú permanentku ;) (...ale tak ma napadá, asi by som už vážne mal povysávať ?))
451760
Ja mám cez víkendy permanentne bordeľ aj tu na intráku, nemusím si kvôli tomu kupovať nejakú permanentku *;)* (...ale tak ma napadá, asi by som už vážne mal povysávať *?)*)
0 0
reagovat
A proto, jak rika Fluke, budte radi ze nejste Trekkisaci, pac i ty ostatni edice jsou za peknou palku!To bys mel Lubo nejen solidni pocitac, ale trebas i pernamentku na vikend do Bordelu, heh...
451759
A proto, jak rika [b]Fluke[/b], budte radi ze nejste Trekkisaci, pac i ty ostatni edice jsou za peknou palku!To bys mel [b]Lubo[/b] nejen solidni pocitac, ale trebas i pernamentku na vikend do Bordelu, heh...
0 0
reagovat
křysař: tomu se říká byznys;)
Scroochy: naprostej souhlas.
451758
křysař: tomu se říká byznys*;)* Scroochy: naprostej souhlas.
0 0
reagovat
Ha! Vydridusi českí, div žeby človeka z kože nestiahli a ešte sa opovažujú tvrdiť, že ušetríme 2500Kč :(
451757
Ha! Vydridusi českí, div žeby človeka z kože nestiahli a ešte sa opovažujú tvrdiť, že ušetríme 2500Kč *:(*
0 0
reagovat
Na Amazonu to vyjde na 14000,-
obrázek si udělejte sami !!! (netuším ale jestli by to poslali do ČR)
451756
Na Amazonu to vyjde na 14000,- obrázek si udělejte sami !!! (netuším ale jestli by to poslali do ČR)
0 0
reagovat
ale ta krabice je vostra...
451755
ale ta krabice je vostra...
0 0
reagovat

křysař l'ubo

a teď si představ, že by sis jako Trekkie musel koupit ještě DS9, Enterprise a Next Generation a Hi end počítačová sestava za 70K v prd:D
451754
a teď si představ, že by sis jako Trekkie musel koupit ještě DS9, Enterprise a Next Generation a Hi end počítačová sestava za 70K v prd*:D*
křysař l'ubo
0 0
reagovat
Pánečku jánečku... až som normálne rád, že nie som trekkie :o
Za tú cenu by som mohol mať celý nový, veľmi solídny počítač ?)
451753
Pánečku jánečku... až som normálne rád, že nie som trekkie *:o* Za tú cenu by som mohol mať celý nový, veľmi solídny počítač *?)*
0 0
reagovat

t_gon

Jo už letím do banky pro úvěr:D...už, aby ti byly HD disky, protože ten počet dvd v té kolekci a tudíž výsledná cena je opravdu něco.
451752
Jo už letím do banky pro úvěr*:D*...už, aby ti byly HD disky, protože ten počet dvd v té kolekci a tudíž výsledná cena je opravdu něco.
t_gon
0 0
reagovat

Fluke

A usetris 2 a pul klacku. No neber to ;) ...
451751
A usetris 2 a pul klacku. No neber to *;)* ...
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se