Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 124941 - 124960 Napsat příspěvek
st:
souhlas, některé věci z toho by mohly vypadat úžasně (třeba i probíhání auty)
451790
st: souhlas, některé věci z toho by mohly vypadat úžasně (třeba i probíhání auty)
0 0
reagovat
Jestli to neni prizpusobeno na vypnute monitory :) To by pak vysvetlovalo tu spokojenost, heh...
451789
Jestli to neni prizpusobeno na vypnute monitory *:)* To by pak vysvetlovalo tu spokojenost, heh...
0 0
reagovat
hm, jean gray a zlikvidovany sf by bylo vazne nice
451788
hm, jean gray a zlikvidovany sf by bylo vazne nice
0 0
reagovat
to brailovo písmo se bude hodit, po psaní komentů na csfd asi oslepnu :D
451787
to brailovo písmo se bude hodit, po psaní komentů na csfd asi oslepnu *:D*
0 0
reagovat
no ja mam 1360x1024 a rozhodne to u mne nevypada prizpusobene....
451786
no ja mam 1360x1024 a rozhodne to u mne nevypada prizpusobene....
0 0
reagovat

křysař ľubo

Právě jsem po deseti minutách strávených ve společnosti CSFD přišel o oči, takže už nevidím na displej... žádnou takovou změnu tedy nečekej, přibyde jen cssko v brailově písmu ;)
451785
Právě jsem po deseti minutách strávených ve společnosti CSFD přišel o oči, takže už nevidím na displej... žádnou takovou změnu tedy nečekej, přibyde jen cssko v brailově písmu ;)
křysař ľubo
0 0
reagovat
Nesnasim zkracovani rozpoctu: link
451784
Nesnasim zkracovani rozpoctu: http://www.adrienvanviersen.com/storyboards/deleted-scenes.html
0 0
reagovat
Dúfam, že kocoura ani v zlom sne nenapadne robiť čokoľvek podľa toho nového čsfd dizajnu. Vzhľadom ku koncentrácii skalných MZ čitateľov v Prahe, by to mohlo byť to posledné, čo by ho vôbec napadlo (toto nech neberie ako vyhrážku - to je len...hm...priateľská rada :D... a ja som z Brna, aby bolo jasné :)))
btw. zaujímalo by ma, čo myslia tým "je přizpůsobeno dnes nejpoužívanějšímu rozlišení monitorů". Celkom by ma zaujímala presná hodnota toho ich "najpoužívanejšieho rozlíšenia" ?)
451783
Dúfam, že kocoura ani v zlom sne nenapadne robiť čokoľvek podľa toho nového čsfd dizajnu. Vzhľadom ku koncentrácii skalných MZ čitateľov v Prahe, by to mohlo byť to posledné, čo by ho vôbec napadlo (toto nech neberie ako vyhrážku - to je len...hm...priateľská rada *:D*... a ja som z Brna, aby bolo jasné *:))*) btw. zaujímalo by ma, čo myslia tým "je přizpůsobeno dnes nejpoužívanějšímu rozlišení monitorů". Celkom by ma zaujímala presná hodnota toho ich "najpoužívanejšieho rozlíšenia" *?)*
0 0
reagovat

HAL

Si nastav novinky a nemusis nic refreshovat a navic to mas z prvni ruky...Takhle se uklikas ;)
451782
Si nastav novinky a nemusis nic refreshovat a navic to mas z prvni ruky...Takhle se uklikas *;)*
HAL
0 0
reagovat
Nový trailer na 300? Tak to se z moviezone asi nevzdálím, budu celý týden napjatě refreshovat :D
451781
Nový trailer na 300? Tak to se z moviezone asi nevzdálím, budu celý týden napjatě refreshovat *:D*
0 0
reagovat
Hehe, na Želví trailer se těším... :D Dneska už mě potěšilo Hot Fuzz... tohle vypadá na dobrý týden. :+ 8)
451780
Hehe, na Želví trailer se těším... *:D* Dneska už mě potěšilo Hot Fuzz... tohle vypadá na dobrý týden. *:+* *8)*
0 0
reagovat
OK.

Konecne nieco co tu znovu rozprudi krv v diskusiach;)
451779
OK. Konecne nieco co tu znovu rozprudi krv v diskusiach;)
0 0
reagovat

Gorecki

Ciste podle toho, co melo zrovna prednost... neni v tom nic konspirativniho.
Tenhle tejden vyjdou novy trailery na 300 a Zelvy... tak mejte oci na stopkach. ;)
451778
Ciste podle toho, co melo zrovna prednost... neni v tom nic konspirativniho. Tenhle tejden vyjdou novy trailery na 300 a Zelvy... tak mejte oci na stopkach. ;)
Gorecki
0 0
reagovat

Cival

Preco vyjde recenzia na Happy Feet az zajtra? Externa ci interna "politika"? ;)
451777
Preco vyjde recenzia na Happy Feet az zajtra? Externa ci interna "politika"? ;)
Cival
0 0
reagovat
OMG to je ale humus, jestli tam budu zase psát komenty po třetí v noci tak mi z toho ty oči asi vytečou ?)
A odsazení na kraje je taky pěkná blbost.
451776
OMG to je ale humus, jestli tam budu zase psát komenty po třetí v noci tak mi z toho ty oči asi vytečou *?)* A odsazení na kraje je taky pěkná blbost.
0 0
reagovat
jj a zvlast v noci, cez den to este kompenzuje denne svetlo ze mas tie oci viac privyknute na svetlo, inak lutujem tych co budu v noci vykecavat, ti budu mat rano oci jak angoraci:D
451775
jj a zvlast v noci, cez den to este kompenzuje denne svetlo ze mas tie oci viac privyknute na svetlo, inak lutujem tych co budu v noci vykecavat, ti budu mat rano oci jak angoraci*:D*
0 0
reagovat
Ale tak víš, co, bílá není špatná, ale musí se použít správně. Ale na csfd teď čteř komentáře malým šedivým písmem na bílém pozadí... te je na bolehlav... ?)
451774
Ale tak víš, co, bílá není špatná, ale musí se použít správně. Ale na csfd teď čteř komentáře malým šedivým písmem na bílém pozadí... te je na bolehlav... *?)*
0 0
reagovat
Podle POMOva clanku to je as fiinal verze. Vsak se k ni muzete dokonale vykecat v ankete :o No a v diskuzi pro novou CSFD to tam lidi taky pekne soli, vzdyt ta bila je mozna in, ale takove petardy na oci jsem hodne dlouho nedostal... Tak todle bude potrebovat hodne casu na zvyk... Prvni dojem je jednoznacne :-
451773
Podle POMOva clanku to je as fiinal verze. Vsak se k ni muzete dokonale vykecat v ankete *:o* No a v diskuzi pro novou CSFD to tam lidi taky pekne soli, vzdyt ta bila je mozna in, ale takove petardy na oci jsem hodne dlouho nedostal... Tak todle bude potrebovat hodne casu na zvyk... Prvni dojem je jednoznacne *:-*
0 0
reagovat
"Je to cesta současného trendu, větší profesionality a decentnosti."

Urcite je to final a ziadne temporary. Akoze chapem kam tym asi chceli zamierit, ale toto riesenie vyzera fakt otrasne..
451772
"Je to cesta současného trendu, větší profesionality a decentnosti." Urcite je to final a ziadne temporary. Akoze chapem kam tym asi chceli zamierit, ale toto riesenie vyzera fakt otrasne..
0 0
reagovat
:o To je teda dost hrozný a hlavně hodně hodně nepřehledný. A to bílé pozadí strašně rušivý, bolí mě z toho oči... No snad je to jen temporary, protože jinak bych musel řict něco ošklivého....
451771
*:o* To je teda dost hrozný a hlavně hodně hodně nepřehledný. A to bílé pozadí strašně rušivý, bolí mě z toho oči... No snad je to jen temporary, protože jinak bych musel řict něco ošklivého....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se