Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 1221 - 1240 Napsat příspěvek
Pani ministryně Šimkovičová se vrátila z konference UNESCO a poskytla exkluzivní rozhovor. ❤️

link
895599
Pani ministryně Šimkovičová se vrátila z konference UNESCO a poskytla exkluzivní rozhovor. ❤️ https://twitter.com/MercuryBarbora/status/1758667424189350089
4 -1
reagují: Cinefil
reagovat
Představuji si, jak Putin volá do basy: "Co je s tím Navalnym?" "On... on prostě umřel, care." "No ale to nám nikdo neuvěří!!!"
895577
Představuji si, jak Putin volá do basy: "Co je s tím Navalnym?" "On... on prostě umřel, care." "No ale to nám nikdo neuvěří!!!"
12 0
reagovat
reaguje na: Attikus
Přidali další koncerty.

Ale cena těch lístků je prostě moc... 

Za tu cenu jsem koupil na tento rok 3x Bruce Dickinsona .... 8):D sice v menších klubech ale o to větší zážitek..
Ty mega koncerty pro 80k+ lidí mě nebaví.
Pokud nejsi u pódia tak zvuk špatnej.... 
895575
Přidali další koncerty. Ale cena těch lístků je prostě moc...  Za tu cenu jsem koupil na tento rok 3x Bruce Dickinsona .... *8)**:D* sice v menších klubech ale o to větší zážitek.. Ty mega koncerty pro 80k+ lidí mě nebaví. Pokud nejsi u pódia tak zvuk špatnej.... 
895554
1 -1
reagovat

Připojit se k impériu

link

Nebo Rebelství? 
895574
https://www.instagram.com/p/CNp0qZ7qA2R/?igsh=MTg2ZXM1MnRoOGszNQ== Nebo Rebelství? 
Připojit se k impériu
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
2 minúty po spustení predaj lístkov (dnes o 10.00 hod) som na ticketportaly  bol 11tisíci v poradí :D ale na eventime som  kúpil v pohode hneď za cca 137 eur na státie, hoci keď som videl na zahraničných weboch sumy že 300 eur a viac práve do Bratislavy tak mi skoro zabehlo

edit: link
895554
2 minúty po spustení predaj lístkov (dnes o 10.00 hod) som na ticketportaly  bol 11tisíci v poradí *:D* ale na eventime som  kúpil v pohode hneď za cca 137 eur na státie, hoci keď som videl na zahraničných weboch sumy že 300 eur a viac práve do Bratislavy tak mi skoro zabehlo edit: https://bratislava.dnes24.sk/bratislavsky-koncert-ac-dc-rozputal-sialenstvo-na-listky-cakalo-vyse-20-tisic-ludi-445137?fbclid=IwAR0J-ubzNMdo3ezY3sK9ps4BVMg7TAtoDa5iLwLdlK03T7K2N2JTC6LeanM
895549
2 0
reagují: MeaCulpa, RainMakeR
reagovat

Disková kronika

Alexej Navalnyj :- link
895551
Alexej Navalnyj *:-* [url=https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-uvezneny-rusky-opozicni-politik-alexej-navalnyj-zemrel-uvedl-reuters-s-odvolanim-na-vezenskou-sluzbu-navalnyj-byl-hlavnim-kritikem-putina-40460976#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest242_shorts_varDD&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz]link[/url]
Disková kronika
1 -8
reagovat

AC DC

Turné v Evropě tento rok.
Lístek kolem 3500-4000 na stání.

Budou i v Bratislavě.... 
895549
Turné v Evropě tento rok. Lístek kolem 3500-4000 na stání. Budou i v Bratislavě.... 
AC DC
0 0
reagují: Attikus
reagovat
reaguje na: esmo
Ať se ozvou, poradím. 
895535
Ať se ozvou, poradím. 
895520
1 0
reagovat
reaguje na: esmo
Na androidoch sa tiež maká, aj keď zatiaľ nie až tak pilne ako na AI, takže prvú siršie použiteľnú generáciu by som čakal až niekedy v priebehu budúcej dekády. Ak by to stihli, tak by mi vyšla predpoveď z mojej scifi knihy. :D Budúcnosť napríklad v takých obchodoch bude vyzerať asi tak, že tam bude jeden človek na management a podľa veľkosti shopu nejaký počet androidov na manuálnu prácu. To isté vo fabrikách atď.
895523
Na androidoch sa tiež maká, aj keď zatiaľ nie až tak pilne ako na AI, takže prvú siršie použiteľnú generáciu by som čakal až niekedy v priebehu budúcej dekády. Ak by to stihli, tak by mi vyšla predpoveď z mojej scifi knihy. *:D* Budúcnosť napríklad v takých obchodoch bude vyzerať asi tak, že tam bude jeden človek na management a podľa veľkosti shopu nejaký počet androidov na manuálnu prácu. To isté vo fabrikách atď.
895518
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
14.5. tu budeme mít komplet vedení z německé matky, zeptám se jich co si o tom myslí ... myslím, že pak ušetří na mě :D
895520
14.5. tu budeme mít komplet vedení z německé matky, zeptám se jich co si o tom myslí ... myslím, že pak ušetří na mě *:D*
895519
3 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Ale zaměstnáš lidi, kteří díky AI nebudou dělat to co dělali.
895519
Ale zaměstnáš lidi, kteří díky AI nebudou dělat to co dělali.
895518
0 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nám chybí hlavně kvalitní lidi do výroby, tam bohužel AI nezaměstnám. Ale až k tomu někdo vymyslí schopný tělo, tak by to ty plechy mohlo zvládnout brousit :D
895518
Nám chybí hlavně kvalitní lidi do výroby, tam bohužel AI nezaměstnám. Ale až k tomu někdo vymyslí schopný tělo, tak by to ty plechy mohlo zvládnout brousit *:D*
895517
3 0
reagují: kyller, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Díky bohu za Ukrajince a AI, pořád na našem pracovním trhu chybí přes čtvrt milionu lidí a už dlouho to poškozuje naší ekonomiku. 
Práci si tu kradou lidi sami svou leností a neochotou cokoliv měnit. 
895517
Díky bohu za Ukrajince a AI, pořád na našem pracovním trhu chybí přes čtvrt milionu lidí a už dlouho to poškozuje naší ekonomiku.  Práci si tu kradou lidi sami svou leností a neochotou cokoliv měnit. 
895516
6 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Takže ne jenom ukrajinci ale i AI nám krade práci ?! Fijalo odctup! :(
895516
Takže ne jenom ukrajinci ale i AI nám krade práci ?! Fijalo odctup! *:(*
895515
5 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
Tak my už máme díky AI v týmu regulérně o jednoho člověka méně. A je to naprosto prokazatelné. Já osobně pracuju líp a víc strategicky. 
Vím o IT divizi jedné neIT firmy, kde za poslední rok propustili 40 % lidí kvůli implementaci AI Coding asistentů, no a to mají víc projektů. 

Já si schválně nechal free Gemini od Googlu vygenerovat 5 fází smutku a naroubovat na přijetí AI: 

  1. Popírání: Lidé se brání realitě a odmítají přijmout, že AI technologie mění svět.Můžeme si říkat "To se nemůže stát" nebo "To není pravda".
  2. Hněv: Strach z neznámého a ztráty kontroly se přetváří v hněv, který můžeme směřovat na AI technologie, na jejich tvůrce, nebo na společnost obecně.
  3. Smlouvání: Snažíme se najít způsob, jak kontrolovat a regulovat AI technologie,a slibujeme cokoli, abychom je udrželi pod dohledem. Můžeme se uchýlit k etickým kodexům, legislativě, nebo k technologickým řešením.
  4. Deprese: V této fázi se prohlubuje strach z AI technologií a z jejich dopadu na lidskou společnost. Můžeme ztratit víru v budoucnost a trpět úzkostí a beznadějí.
  5. Smíření: Postupně se s realitou AI technologií smiřujeme a začínáme ji akceptovat. Strach se zjemňuje a otevírá se nám cesta k pochopení a k spolupráci s AI.

Poznáváte tam sebe nebo své okolí? 
895515
Tak my už máme díky AI v týmu regulérně o jednoho člověka méně. A je to naprosto prokazatelné. Já osobně pracuju líp a víc strategicky.  Vím o IT divizi jedné neIT firmy, kde za poslední rok propustili 40 % lidí kvůli implementaci AI Coding asistentů, no a to mají víc projektů.  Já si schválně nechal free Gemini od Googlu vygenerovat 5 fází smutku a naroubovat na přijetí AI:  [list=1][*][b]Popírání:[/b] Lidé se brání realitě a odmítají přijmout, že AI technologie mění svět.Můžeme si říkat "To se nemůže stát" nebo "To není pravda".[/*][*][b]Hněv:[/b] Strach z neznámého a ztráty kontroly se přetváří v hněv, který můžeme směřovat na AI technologie, na jejich tvůrce, nebo na společnost obecně.[/*][*][b]Smlouvání:[/b] Snažíme se najít způsob, jak kontrolovat a regulovat AI technologie,a slibujeme cokoli, abychom je udrželi pod dohledem. Můžeme se uchýlit k etickým kodexům, legislativě, nebo k technologickým řešením.[/*][*][b]Deprese:[/b] V této fázi se prohlubuje strach z AI technologií a z jejich dopadu na lidskou společnost. Můžeme ztratit víru v budoucnost a trpět úzkostí a beznadějí.[/*][*][b]Smíření:[/b] Postupně se s realitou AI technologií smiřujeme a začínáme ji akceptovat. Strach se zjemňuje a otevírá se nám cesta k pochopení a k spolupráci s AI.[/*][/list] Poznáváte tam sebe nebo své okolí? 
5 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
V záplavě informací o tom, že psi jsou nejlepší :D jsem si všiml Tvého příspěvku a pokud nepočítám scény, kdy hlavní hrdina začne tančit tak, že by to zcenil i Eben ve Star Dance, akorát se v realitě děje totální opak + že opravdu neupoutáš citováním hlášek z „Blbýho a blbějšího“, tak ... spíš když jsem potkal holku, co měla ráda filmy, tak jsem k tomu vymýšlel podobný drobnosti. Např. jedna měla ráda Groota a furt si stěžovala na zimu. Tak jsem zfingoval balíček jakoby od dřevařský firmy, co přišel poštou. Byla zmatená a skočila na to. Že jí nějaká firma napsala poptávku, ať napíše počet kubíků a že v balíku je fakt polínko coby vzorek. V ten moment jsem měl u sebe schovanou krabici a povídám, že to je divný, možná tohle pomůže. Zdobená dárková krabice a uvnitř druhá polovina špalku. Později toho dne už na ní čekalo „pravý dřevo“, respektive Groot.

No a to asi nebylo ve filmu, ale když jsem podcenil květinářství a všude už bylo zavřeno, načmáral jsem cestou vlakem kytku na papír s tim, že už mi všude zavřeli a tahle asi vydrží o něco dýl :).
895506
V záplavě informací o tom, že psi jsou nejlepší *:D* jsem si všiml Tvého příspěvku a pokud nepočítám scény, kdy hlavní hrdina začne tančit tak, že by to zcenil i Eben ve Star Dance, akorát se v realitě děje totální opak + že opravdu neupoutáš citováním hlášek z „Blbýho a blbějšího“, tak ... spíš když jsem potkal holku, co měla ráda filmy, tak jsem k tomu vymýšlel podobný drobnosti. Např. jedna měla ráda Groota a furt si stěžovala na zimu. Tak jsem zfingoval balíček jakoby od dřevařský firmy, co přišel poštou. Byla zmatená a skočila na to. Že jí nějaká firma napsala poptávku, ať napíše počet kubíků a že v balíku je fakt polínko coby vzorek. V ten moment jsem měl u sebe schovanou krabici a povídám, že to je divný, možná tohle pomůže. Zdobená dárková krabice a uvnitř druhá polovina špalku. Později toho dne už na ní čekalo „pravý dřevo“, respektive Groot. No a to asi nebylo ve filmu, ale když jsem podcenil květinářství a všude už bylo zavřeno, načmáral jsem cestou vlakem kytku na papír s tim, že už mi všude zavřeli a tahle asi vydrží o něco dýl *:)*.
895367
2 0
reagovat
Butlerian Jihad in 3, 2, 1... :D
895504
Butlerian Jihad in 3, 2, 1... *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Tak to je druhá vec, že vlády meškajú s legislatívou a namiesto toho, aby sa začali poriadne zaujímať o reguláciu a kontrolu používania AI na určité účely, ktoré môžu napáchať škodu, tak ju ešte sami na páchanie škody využívajú. Proste klasika.
895501
Tak to je druhá vec, že vlády meškajú s legislatívou a namiesto toho, aby sa začali poriadne zaujímať o reguláciu a kontrolu používania AI na určité účely, ktoré môžu napáchať škodu, tak ju ešte sami na páchanie škody využívajú. Proste klasika.
895495
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No právě, že už nejsou.
895497
No právě, že už nejsou.
895496
0 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Dezinformace nejsou technický problém.
895496
Dezinformace nejsou technický problém.
895495
0 0
reagují: Barv666
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se