Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123821 - 123840 Napsat příspěvek

HAL:

Dosť dobrééé! :D A že ktorá krajina na svete je najbigotnejšia a najpuritánskejšia...
449928
Dosť dobrééé! *:D* A že ktorá krajina na svete je najbigotnejšia a najpuritánskejšia...
HAL:
0 0
reagovat

andrewz

Snad jsem na to přišel (funguje v IE6 a Opeře 9), poslal jsem to k0c0urovi
449927
Snad jsem na to přišel (funguje v IE6 a Opeře 9), poslal jsem to k0c0urovi
andrewz
0 0
reagovat
To víte, Amerika je přece země svobody ?)
449926
To víte, Amerika je přece země svobody *?)*
0 0
reagovat
mhsh & k0C0UR
Dosud jsem to řešil kliknutím na kolečko myši a tažením, ale estetika je fuč a hledat místo, kde není odkaz, dá taky trochu práce. Aspoň díky za vyjádření.

HAL
Buďme rádi, že nejsme v Americe. Jednoznačná devalvace autorova záměru. Fuj!
449925
[b]mhsh & k0C0UR[/b] Dosud jsem to řešil kliknutím na kolečko myši a tažením, ale estetika je fuč a hledat místo, kde není odkaz, dá taky trochu práce. Aspoň díky za vyjádření. [b]HAL[/b] Buďme rádi, že nejsme v Americe. Jednoznačná devalvace autorova záměru. Fuj!
0 0
reagovat

HAL

Za takovyhle przneni by se melo strilet! ;) :D
449924
Za takovyhle przneni by se melo strilet! *;)* *:D*
HAL
0 0
reagovat

andrewz

Jediný co pomůže je otevřít ten frame v novém tabu, taky jsem na to koukal do kódu a nic nevykoukal.?)
449923
Jediný co pomůže je otevřít ten frame v novém tabu, taky jsem na to koukal do kódu a nic nevykoukal.*?)*
andrewz
0 0
reagovat
heh, tohle mě dostalo:
verze plakátu Evropská, a
Americká :D
449922
heh, tohle mě dostalo: verze plakátu [link="http://img392.imageshack.us/img392/7545/front1yu.jpg"]Evropská[/link], a [link="http://imdb.com/gallery/ss/0387055/Ss/0387055/iid_1009196.jpg.html"]Americká[/link] *:D*
0 0
reagovat
Filip.s: Absolutne nerozumim tomu, co pises (ale toho se nelekej, od technologickych reseni tu jsou kocour s imfem), ale zni to dost zajimave...
449921
Filip.s: Absolutne nerozumim tomu, co pises (ale toho se nelekej, od technologickych reseni tu jsou kocour s imfem), ale zni to dost zajimave...
0 0
reagovat

imf

myslel som podcast, ako maju radia... v zasade by vyhoda spocivala v tom, ze, ked cakam na nove vydanie nemusim nic hladat, ale ked ho vyrobite, proste sa mi stiahne do podcatcher-a. (nehovoriac o tom, ze podcastovu linku mozete posielat kade-tade a lakat tak k sebe novych navstevnikov 8) )
449920
myslel som podcast, ako maju radia... v zasade by vyhoda spocivala v tom, ze, ked cakam na nove vydanie nemusim nic hladat, ale ked ho vyrobite, proste sa mi stiahne do podcatcher-a. (nehovoriac o tom, ze podcastovu linku mozete posielat kade-tade a lakat tak k sebe novych navstevnikov *8)* )
imf
0 0
reagovat

andrewz

Záhada, kterou jsem se pokoušel už kdysi řešit, ale nedospěl jsem k uspokojivému výsledku. V Opeře 7 a 8.x vše normálně fungovalo, problémy jsou až s devitkou... Moc nechápu, proč vývojáři v tak vysoké verzi prohlížeče přepisují interpretace naprosto základního javascriptu :)
449919
Záhada, kterou jsem se pokoušel už kdysi řešit, ale nedospěl jsem k uspokojivému výsledku. V Opeře 7 a 8.x vše normálně fungovalo, problémy jsou až s devitkou... Moc nechápu, proč vývojáři v tak vysoké verzi prohlížeče přepisují interpretace naprosto základního javascriptu :)
andrewz
0 0
reagovat

filip.s

Specifikuj
449918
Specifikuj
filip.s
0 0
reagovat

navrh

co tak pridat do moviezone fm podcastovy link? potesili by isto mnohych uzivatelov ;)
449917
co tak pridat do moviezone fm podcastovy link? potesili by isto mnohych uzivatelov *;)*
navrh
0 0
reagovat
Tuhle výtku jsem vám psal už na mail, ale jelikož jsem nezaznamenal žádnou změnu, musím se opakovat. Opera má problémy s okýnkem ( resp. jeho posuvniky) pro trailery na hlavní stránce. Snad nebude takový problém opravit to. Dík.
449916
Tuhle výtku jsem vám psal už na mail, ale jelikož jsem nezaznamenal žádnou změnu, musím se opakovat. Opera má problémy s okýnkem ( resp. jeho posuvniky) pro trailery na hlavní stránce. Snad nebude takový problém opravit to. Dík.
0 0
reagovat
I když jste mě nepotěšili, tak aspoň díky za info :-)
449915
I když jste mě nepotěšili, tak aspoň díky za info :-)
0 0
reagovat
Ehm ;)
449914
Ehm *;)*
0 0
reagovat
Za tyden, doba je ted hekticka a kolegove se rozhodli - pac taky nemaji casu na rozdavani - ze pristi FM spachame az se vratim do CR. Takze natacime za tyden v patek s tim, ze to bude na druhou stranu opravdu vyzivna (jak casove, tak hlavne tematicky a rubrikami...) session.
449913
Za tyden, doba je ted hekticka a kolegove se rozhodli - pac taky nemaji casu na rozdavani - ze pristi FM spachame az se vratim do CR. Takze natacime za tyden v patek s tim, ze to bude na druhou stranu opravdu vyzivna (jak casove, tak hlavne tematicky a rubrikami...) session.
0 0
reagovat
Za tyden nejdriv... Cival je mimo republiku a tak jsme se rozhodli to odlozit... trpelivost se vyplaci.
449912
Za tyden nejdriv... Cival je mimo republiku a tak jsme se rozhodli to odlozit... trpelivost se vyplaci.
0 0
reagovat
Lidi, kdy se dočkám nové MovieZone FM? Minulé a následující vydání zatím dělí nejdelší čas snad celé historie pořadu...
449911
Lidi, kdy se dočkám nové MovieZone FM? Minulé a následující vydání zatím dělí nejdelší čas snad celé historie pořadu...
0 0
reagovat

Ravenhorn

Proc si myslis, ze je toto je web o trosecnikovi? (:
449910
Proc si myslis, ze je toto je web o trosecnikovi? (:
Ravenhorn
0 0
reagovat

novela

To jo. špatně zorganizované. Už nazačátku to bylo špatně rozdělené. Hodně to znevýhodnilo modrý tým. A prostě ten Martin to je prostě člověk, pokuď se tak chová v reálu, tak ho má v lasce málokdo. No nic já vím toto je moviezone a web o trosečníkovi. st39.6 do ted to bylo zajímavý, ale po tom co je Lukáš pryč a ostatní se tam přiznali, že ještě vyhodí ostatní dvě z modrého týmu příště, tak to jde pěkně z kopce kvalitou.
449909
To jo. špatně zorganizované. Už nazačátku to bylo špatně rozdělené. Hodně to znevýhodnilo modrý tým. A prostě ten Martin to je prostě člověk, pokuď se tak chová v reálu, tak ho má v lasce málokdo. No nic já vím toto je moviezone a web o trosečníkovi. st39.6 do ted to bylo zajímavý, ale po tom co je Lukáš pryč a ostatní se tam přiznali, že ještě vyhodí ostatní dvě z modrého týmu příště, tak to jde pěkně z kopce kvalitou.
novela
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist