Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123861 - 123880 Napsat příspěvek
Ne, vůbec.. tak to nevim na co ses díval, asi sis spletl link :) Radeji se podívej na další. :D Click click
450062
Ne, vůbec.. tak to nevim na co ses díval, asi sis spletl link :) Radeji se podívej na další. *:D* [link="http://www.vidstogo.com/player.php?vfname=snl6a&ext=wmv"]Click click[/link]
0 0
reagovat

vincent

zas tak vtipny to neni...
450061
zas tak vtipny to neni...
vincent
0 0
reagovat
Znáte tuhle klasiku? :D Já se na to dokážu dívat pořád dokola a vždycky se řezat smíchy. :) Díky imfe, že jsi mi to na jaře ukázal. ;)
450060
Znáte tuhle [link="http://www.pistolwimp.com/media/35947/"]klasiku[/link]? *:D* Já se na to dokážu dívat pořád dokola a vždycky se řezat smíchy. :) Díky imfe, že jsi mi to na jaře ukázal. ;)
0 0
reagovat
A její "nádherný kozy" ;)
450059
A její "nádherný kozy" *;)*
0 0
reagovat
No hej.. ti teda povim :) Ale nejvíc mě dostala paní Garrisonová. :D
450058
No hej.. ti teda povim :) Ale nejvíc mě dostala paní Garrisonová. *:D*
0 0
reagovat

Vincent

A že to stojí za to...celkem slušný cliffhanger na konci 12.dílu, co? :D
450057
A že to stojí za to...celkem slušný cliffhanger na konci 12.dílu, co? *:D*
Vincent
0 0
reagovat
No já se raději dívám na 10. řadu South Park.. ;)
450056
No já se raději dívám na 10. řadu South Park.. ;)
0 0
reagovat
Vincent: no já jsem zkouknul prvních pár dílů a dost se mi to líbí, jsou tam výborný postavy
450055
Vincent: no já jsem zkouknul prvních pár dílů a dost se mi to líbí, jsou tam výborný postavy
0 0
reagovat
sobis: Znám, ale nějak jsem z toho odvázanej nebyl, jen jsem se občas pousmál.
450054
sobis: Znám, ale nějak jsem z toho odvázanej nebyl, jen jsem se občas pousmál.
0 0
reagovat
echt, fakt ne
450053
echt, fakt ne
0 0
reagovat

st39.6

ted jsem se dodíval na 1.díl a docela dobrý. nevíš, nebo někdo jinej co to bylo za muziku na začátku??? moc se mi líbila,co to bylo za kapelu:+:+
450052
ted jsem se dodíval na 1.díl a docela dobrý. nevíš, nebo někdo jinej co to bylo za muziku na začátku??? moc se mi líbila,co to bylo za kapelu*:+**:+*
st39.6
0 0
reagovat

st.jim

hlavne se nenech odradit neserialove osklivejma a nesympatickejma postavama, casem si zvyknes :D
450051
hlavne se nenech odradit neserialove osklivejma a nesympatickejma postavama, casem si zvyknes *:D*
st.jim
0 0
reagovat
znáte někdo seriál Drawn Together???
450050
znáte někdo seriál Drawn Together???
0 0
reagovat

st39.6

thx............právě jdu čučet na 1.díl :D
450049
thx............právě jdu čučet na 1.díl *:D*
st39.6
0 0
reagovat

st.jim

jericho je celkem kůl, me se to libi. prvni dva dily bezva, pak kvalitativni mezera a 5. a 6. zase nasup. doporucit se to da
450048
jericho je celkem kůl, me se to libi. prvni dva dily bezva, pak kvalitativni mezera a 5. a 6. zase nasup. doporucit se to da
st.jim
0 0
reagovat

mhsh

Tie kombo vydania su samozrejme super pre nas zakaznikov aj pre samotne studia, ale pre vyrobcov HD/BR imho dost nelogicka strategia (v stadiu kedy este nic nie je rozhodnute). Musia tam byt dost komplikovane vztahy medzi nimi a studiami, ked si to nevedeli vydupat v USA. Uvidime ako sa to rozbehne vo svete
450047
Tie kombo vydania su samozrejme super pre nas zakaznikov aj pre samotne studia, ale pre vyrobcov HD/BR imho dost nelogicka strategia (v stadiu kedy este nic nie je rozhodnute). Musia tam byt dost komplikovane vztahy medzi nimi a studiami, ked si to nevedeli vydupat v USA. Uvidime ako sa to rozbehne vo svete
mhsh
0 0
reagovat
Diky za opraveni okynka pro trailery. Hned vas budu navstevovat radeji :-).
450046
Diky za opraveni okynka pro trailery. Hned vas budu navstevovat radeji :-).
0 0
reagovat

HD news :-)

- Tak to vypadá že kombo móda HDDVD se z USA do Evropy nepřestěhuje, Warner oznámil pár HDDVD v pro UK a tituly v usa kombovité jsou v UK obyčejná HDDVD:-. Btw. mezi tituly je i HP4, který nebyl v USA zatím ohlášený.
- Superman Returns HDDVD se den po zveřejnění na Amazonu.com dostal do top 100 OBYČEJNÝCH DVD (je to taky kombo)!
- Další oznámené kombo je Brokeback Mountain v lednu.
450045
- Tak to vypadá že kombo móda HDDVD se z USA do Evropy nepřestěhuje, Warner oznámil pár HDDVD v pro UK a tituly v usa kombovité jsou v UK obyčejná HDDVD*:-*. Btw. mezi tituly je i HP4, který nebyl v USA zatím ohlášený. - Superman Returns HDDVD se den po zveřejnění na Amazonu.com dostal do top 100 OBYČEJNÝCH DVD (je to taky kombo)! - Další oznámené kombo je Brokeback Mountain v lednu.
HD news :-)
0 0
reagovat

imf

Nenamyslaj si, ved uz to patri k MZ folkloru;)
450044
Nenamyslaj si, ved uz to patri k MZ folkloru*;)*
imf
0 0
reagovat

imf

tak tedy zítra v rubrice serialy: ,, Jericho'' se sejdeme :D:D:D
450043
tak tedy zítra v rubrice serialy: ,, Jericho'' se sejdeme *:D**:D**:D*
imf
0 0
reagovat