Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 123801 - 123820 Napsat příspěvek
OT: vsechno opraveno, vetrelec zlikvidovan, preji hezky vecer. :)
449774
OT: vsechno opraveno, vetrelec zlikvidovan, preji hezky vecer. :)
0 0
reagovat

duro

Z tvojho kekesneho prejavu tipujem, ze neznejsia polovicka nepatri medzi castych navstevnikov moviezone ;)
449773
Z tvojho kekesneho prejavu tipujem, ze neznejsia polovicka nepatri medzi castych navstevnikov moviezone *;)*
duro
0 0
reagovat
Michelle Rodriguez uprimne nenavidim, furt ta jeji drsnacka poza, kterou vsude predvadi a to jeste neskutecne spatne, to je des. Fakt jedna z nejhorsich herecek, co jsem mel moznost videt.
449772
Michelle Rodriguez uprimne nenavidim, furt ta jeji drsnacka poza, kterou vsude predvadi a to jeste neskutecne spatne, to je des. Fakt jedna z nejhorsich herecek, co jsem mel moznost videt.
0 0
reagovat

st39.6

Nespoileruj:D
449771
Nespoileruj*:D*
st39.6
0 0
reagovat
Ľubo: Kto tvrdí, že nie som?.... Ehm, Michelle Rodriguez... Nuž, keby som chcel doma narúbať drevo, tak by som si ju možno aj domov priviedol... V jednom filme hrala boxerku, v ďalšom členku S. W. A. T., potom tiež špeciálne komando, tu je tiež drsnejšia ako Sawyer, heh...
449770
Ľubo: Kto tvrdí, že nie som?.... Ehm, Michelle Rodriguez... Nuž, keby som chcel doma narúbať drevo, tak by som si ju možno aj domov priviedol... V jednom filme hrala boxerku, v ďalšom členku S. W. A. T., potom tiež špeciálne komando, tu je tiež drsnejšia ako Sawyer, heh...
0 0
reagovat
Pojistovnu jsem nevidel, u me vedou ve stredu Krokovi... teda Horakovi...:D:))
449769
Pojistovnu jsem nevidel, u me vedou ve stredu Krokovi... teda Horakovi...*:D**:))*
0 0
reagovat

st

Ta z Running Scared alebo ta dalsia nova postava co sa len mihla v poslednej casti?
449768
Ta z Running Scared alebo ta dalsia nova postava co sa len mihla v poslednej casti?
st
0 0
reagovat
me se libi ta nova bloncka v treti serce
449767
me se libi ta nova bloncka v treti serce
0 0
reagovat

Ďuro

Čo ti na to odpovedať...

...sa ožeň ?)
449766
Čo ti na to odpovedať...
...sa ožeň *?)*
Ďuro
0 0
reagovat
btw ještě bych doplnil k debatě o klipech... tady je odkaz na, podle mě, snad nej klip...link Co vy na to?
449765
btw ještě bych doplnil k debatě o klipech... tady je odkaz na, podle mě, snad nej klip...http://www.youtube.com/watch?v=FcTDCRgwPl8 Co vy na to?
0 0
reagovat

duro

Michelle Rodriguez ale zatím jsem v začátku druhé série takže to není definitivní. :D
449764
Michelle Rodriguez ale zatím jsem v začátku druhé série takže to není definitivní. *:D*
duro
0 0
reagovat
Emilie De Ravin taky není k zahození:D
449763
Emilie De Ravin taky není k zahození*:D*
0 0
reagovat

Baby v Lost

Lepší námet: Ktorá baba v Loste sa vám najviac páči? Ja som zo začiatku celkom slintal nad Evangeline Lilly alias Kate, ale s postupom času sa mi jednoznačne najviac páči tá Kórejka. To je jediná ženská z celého seriálu, ktorú by som kľudne choval aj doma :D
449762
Lepší námet: Ktorá baba v Loste sa vám najviac páči? Ja som zo začiatku celkom slintal nad Evangeline Lilly alias Kate, ale s postupom času sa mi jednoznačne najviac páči tá Kórejka. To je jediná ženská z celého seriálu, ktorú by som kľudne choval aj doma *:D*
Baby v Lost
0 0
reagovat
Screwchi si fandiiiiii :D
449761
Screwchi si fandiiiiii *:D*
0 0
reagovat
Tak to jiz nechme za nami a najdeme si nejake inteligentni tema... Kdo z vas se vcera dival na Pojistovnu stesti?
449760
Tak to jiz nechme za nami a najdeme si nejake inteligentni tema... Kdo z vas se vcera dival na Pojistovnu stesti?
0 0
reagovat
nahodou kdyz to tak vezmete tak je az prekvapivy, ze se za takovou dobu existence objevil takovej az ted... to znaci rozumnou a inteligentni ctenarskou zakladnu :)
449759
nahodou kdyz to tak vezmete tak je az prekvapivy, ze se za takovou dobu existence objevil takovej az ted... to znaci rozumnou a inteligentni ctenarskou zakladnu :)
0 0
reagovat
jeeeezis, nejotravnejsi na tehle aferkach je to, jak to vsici resite
449758
jeeeezis, nejotravnejsi na tehle aferkach je to, jak to vsici resite
0 0
reagovat
Tak se MovieZone otrepal v zakladech a jede dal...Prece se pod najezdem jednoho sra.. nezbori :+
449757
Tak se MovieZone otrepal v zakladech a jede dal...Prece se pod najezdem jednoho sra.. nezbori *:+*
0 0
reagovat

Cival

Konečne to niekto berie z toho správneho pohľadu. Rozčuľovať sa nad takými chumajmi je len stratou času.
449756
Konečne to niekto berie z toho správneho pohľadu. Rozčuľovať sa nad takými chumajmi je len stratou času.
Cival
0 0
reagovat
neska sem si dal prvni volavku. velice pekne, sem zvedav na dvojku (a na remake samozrejme)
449755
neska sem si dal prvni volavku. velice pekne, sem zvedav na dvojku (a na remake samozrejme)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist