|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 11401 - 11420
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 570
- 571
- 572
- .
- 7177
- 7178
Ptam se jen proto, ze na jare si stavime kurnik a potrebuju spolehliveho dodavatele 

|
reagovat
|
Jakoze existuje specificka varianta cileni podle klicovych slov na webu, ale v pripade moviezone by to s jistotou byly hlavni slova typu “film”, “recenze filmu”, “trailer” a to, co se resi v diskuzich se nebere v potaz.
|
reagovat
|
reaguje na:
Snipsley
Ne, takhle to nefunguje.
Jako inzerent mas nad cilenim reklam kompletni kontrolu a pokud to spravne nastavis, tak se nikdy nestane ze by ti reklamni system hodil reklamu nekam “jen tak”. V tomhle pripade spis Seznam nez Google.
A ted z hlavy nevim, kdo tu spravuje web, Gonzi? Kazdopadne predpokladam ze ma spravne oznaceny konkretni podstranky tak, aby se do indexace/“skenovani” vubec nezohlednovaly stranky z diskuze atd. Uz jen z duvodu ze je to clenska sekce. A i kdyby, tak toto zasahuje primarne do organickych vysledku vyhledavani, tzn. neplacenych vysledku, a ne do reklamy.
Jako inzerent mas nad cilenim reklam kompletni kontrolu a pokud to spravne nastavis, tak se nikdy nestane ze by ti reklamni system hodil reklamu nekam “jen tak”. V tomhle pripade spis Seznam nez Google.
A ted z hlavy nevim, kdo tu spravuje web, Gonzi? Kazdopadne predpokladam ze ma spravne oznaceny konkretni podstranky tak, aby se do indexace/“skenovani” vubec nezohlednovaly stranky z diskuze atd. Uz jen z duvodu ze je to clenska sekce. A i kdyby, tak toto zasahuje primarne do organickych vysledku vyhledavani, tzn. neplacenych vysledku, a ne do reklamy.
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Uz jsem to tu jednou vysvetloval, ale muzu to vzit detailneji.
U online reklamy tohohle typu muzes standardne cilit podle predchozi interakce/navstevy webu (navstivil jsem slepicare), muzes zamerit nekoho napr. podle jeho zajmu (miluju slepice a casto koukam na drubezi weby), muzes cilit na konkretni weby (vim ze lidi z moviezone jsou moje cilovka) nebo muzes byt dobytek a davat reklamy nahodne.
U Slepicare to je na 99 % posledni varianta, vzhledem k tomu ze reklamy vidime vsichni, ale nikdo z nas predtim na jejich webu nebyl a o slepice jsme (predtim) zajem nemeli.
Mozna predposledni, protoze nemusi byt vybrana konkretni webova stranka, ale treba tema “zemedelstvi” a moje zkusenost je takova, ze nektery cilovy weby obcas systemu zabloudi do spatnyho tematu.
U online reklamy tohohle typu muzes standardne cilit podle predchozi interakce/navstevy webu (navstivil jsem slepicare), muzes zamerit nekoho napr. podle jeho zajmu (miluju slepice a casto koukam na drubezi weby), muzes cilit na konkretni weby (vim ze lidi z moviezone jsou moje cilovka) nebo muzes byt dobytek a davat reklamy nahodne.
U Slepicare to je na 99 % posledni varianta, vzhledem k tomu ze reklamy vidime vsichni, ale nikdo z nas predtim na jejich webu nebyl a o slepice jsme (predtim) zajem nemeli.
Mozna predposledni, protoze nemusi byt vybrana konkretni webova stranka, ale treba tema “zemedelstvi” a moje zkusenost je takova, ze nektery cilovy weby obcas systemu zabloudi do spatnyho tematu.
|
reagují:
Snipsley
|
reagovat
|
reaguje na:
House5
Já nevím. Když tu nemám slepice, tak tady mám teď nejvýhodnější letenky z Prahy (v letadle jsem nebyl cca 20 let) a u toho sázky. Na fotbal. 

|
reagovat
|
Já tomu taky nerozumím
na mobilu se zobrazují oprávněné reklamy, to co skutečně vyhledavam. Ale na ntb se mi tu střídá slepicar a MND. Ani jedno jsem nikdy nevyhledal.
na mobilu se zobrazují oprávněné reklamy, to co skutečně vyhledavam. Ale na ntb se mi tu střídá slepicar a MND. Ani jedno jsem nikdy nevyhledal.|
reagují:
Gonzi
|
reagovat
|
reaguje na:
(=LIFTY=)
Já jakoukoliv spojitost se Slepicarem nebo nedejboze nejaky podil v te skvele firme popiram a ta castka take nesedi.
|
reagovat
|
Může mi tady někdo prosím vysvětlit, proč mi tady naskakuje reklama na slepicar, když jsem NIKDY na žádný odkaz neklikl?
To jen protože se o tom tady až nebezpečně často bavíme?
Nebo má snad někdo ze zakladatelů smlouvu s kuřecím ďáblem za každodenní čerstvá vejce?
To jen protože se o tom tady až nebezpečně často bavíme?
Nebo má snad někdo ze zakladatelů smlouvu s kuřecím ďáblem za každodenní čerstvá vejce?
|
reagovat
|
reaguje na:
Demonic8
Nemyslím si, že by u nás mohl nastat slovenský nebo maďarský scénář, i kdyby se staronovým premiérem opět stal Babiš. V Česku je úplně jiná atmosféra. Máme jasně prozápadního prezidenta a společnost je většinově nastavena prozápadním směrem (podpora Ukrajiny, podpora manželství pro všechny). Hodně opět pomohla solidarita s lidmi, které postihly nedávné povodně. I kdyby se tedy se tedy Babiš opět stal premiérem, společnost mu jasně nastaví limity, jako je mu nastavila už v minulém desetiletí. Takže zatím se nebojím, i když je samozřejmě nutné neignorovat situaci v sousedních zemích.
|
reagovat
|
Danko, Huliak, Blaha... Ale voliči je chtěli, dali jim ve volbách důvěru...
|
reagují:
Demonic8
|
reagovat
|
reaguje na:
AndyKaufman
Po tom harakiri s SNS a vcera ako nam splnomocnenec na vysetrenie pandemie vytrel vsetkym zrak a mozgove bunky, uz to naozaj beriem len ako nejaku sutaz o najvacsieho kokota na slovensku.
|
reagovat
|
"Každý, kto zahlasoval za protiruskú rezolúciu EP, by mal byť súdený ako vojnový zločinec.. Je najvyšší čas spustiť s Ruskom mierový dialóg. A ospravedlniť sa za vojnových štváčov v EP. S radosťou pôjdem do Moskvy a urobím to."© Místopředseda Smeru Ľuboš Blaha
|
reagovat
|
Nebo na Bony a Klid 2.
To musel být prostě největší trolling před tím, než přišel Kazma.
To musel být prostě největší trolling před tím, než přišel Kazma.

|
reagovat
|
TOP Diskuze
29Scary Movie naplnilo kina po celém světě, Vládci vesmíru nikoliv 19Scary Movie: Recenze 16Víkendový výplach #878 o Vetřelci a spoustě her 24Recenze: 007 First Light je perfektním bondovským filmem pro tuhle éru 13Super Mario galaktický film pokořil miliardu 13Supergirl: Final Trailer 11Vzhlížet ke hvězdám: Trailer 2 10Scary Movie nalákalo davy diváků. Daří se i mladým hororům 26Backrooms: Recenze 9Social Reckoning: Teaser