Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11361 - 11380 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS

Nemáš

Bez legrace bych ti pomohl rád, ale chtít po mě korekturu je asi stejně absurdní, jako chtít po psovi přednášku o Vojně a míru.

Ale jasně, kdybych měl podobnou prosbu a tohle mi nějakej vocas odepsal, reaguju stejně :D
882666
Bez legrace bych ti pomohl rád, ale chtít po mě korekturu je asi stejně absurdní, jako chtít po psovi přednášku o Vojně a míru. Ale jasně, kdybych měl podobnou prosbu a tohle mi nějakej vocas odepsal, reaguju stejně :D
Nemáš
882664
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
To je délka tvého průměrného příspěvku z Domácího kina. Nebál bych se. 
882665
To je délka tvého průměrného příspěvku z Domácího kina. Nebál bych se. 
8 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mám to chápat tak, že se dobrovolně hlásíš o tu korekturu? ;) To bys mi potom mohl rovnou i nahodit, samozřejmě, jakmile to Hlad posvětí ;) ;) ;)
882664
Mám to chápat tak, že se dobrovolně hlásíš o tu korekturu? ;) To bys mi potom mohl rovnou i nahodit, samozřejmě, jakmile to Hlad posvětí ;) ;) ;)
882663
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Proč by nikdo nečetl sedm a půl tisíce slov? Zase bych ctenáře nepodcenoval, určitě to budeš mít zajímavé :)
882663
Proč by nikdo nečetl sedm a půl tisíce slov? Zase bych ctenáře nepodcenoval, určitě to budeš mít zajímavé :)
882661
14 0
reagovat
Dotaz do pléna: Neměl by někdo chuť udělat mi korekturu k článku, co bych rád poslal Hladovi s prosbou o publikování na MZ?
Je to Filmtech, je to o zvuku kin a pravděpodobně mi to Hlad nevydá, protože to má přes sedm a půl tisíce slov. Takže si případný zájemce přečte článek pro MZ, který nikdy nikdo jiný číst nebude :D :D :D
Samozřejmostí bude poděkování na konci článku. Další info ve vzkazníku?
882661
Dotaz do pléna: Neměl by někdo chuť [b]udělat mi korekturu k článku[/b], co bych rád poslal Hladovi s prosbou o publikování na MZ? Je to [b]Filmtech[/b], je to [b]o zvuku kin[/b] a pravděpodobně mi to Hlad [b]nevydá[/b], protože to má [b][i]přes sedm a půl tisíce slov[/i][/b]. Takže si případný zájemce přečte článek pro MZ, který nikdy nikdo jiný číst nebude :D :D :D Samozřejmostí bude poděkování na konci článku. Další info ve vzkazníku?
16 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: rollman69
Jakože je to ještě horší než předchozí díl Kills? uf . :D
882657
Jakože je to ještě horší než předchozí díl Kills? uf . *:D*
882627
0 0
reagovat
reaguje na: Kostěj
Já naopak dostal film, u kterého věřím, že když se na něj podívám večer, lehce se mi spát nebude :D:D:D
882627
Já naopak dostal film, u kterého věřím, že když se na něj podívám večer, lehce se mi spát nebude *:D**:D**:D*
882623
0 0
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: hroubek
Já už vybral Godlikeovi film a od Darksith jsem dostal Gunmen a již jsem kouknul, takže myslim že u mě splněno? Nebo? 
882624
Já už vybral Godlikeovi film a od Darksith jsem dostal Gunmen a již jsem kouknul, takže myslim že u mě splněno? Nebo? 
882600
1 0
reagovat
Ciwe... Eden Lake? Ty sadisto :D
882623
Ciwe... Eden Lake? Ty sadisto *:D*
882612
2 0
reagují: rollman69
reagovat
Oceňuju - a nějak se s tím popasuju! :+ Jen mi dejte trochu času, jelikož momentálně mi zkouknout jeden film trvá tak týden...8)
882619
Oceňuju - a nějak se s tím popasuju! *:+* Jen mi dejte trochu času, jelikož momentálně mi zkouknout jeden film trvá tak týden...*8)*
882612
0 -1
reagovat
Já mu právě nechtěl dát nějakou typickou hororovou řezničinu, ale právě jak píšeš, spíše nějaký hodně velký nervák. Tak snad to přežije:D:D
882612
Já mu právě nechtěl dát nějakou typickou hororovou řezničinu, ale právě jak píšeš, spíše nějaký hodně velký nervák. Tak snad to přežije*:D**:D*
882595
1 0
reagují: Kostěj, SeldomSeen
reagovat
reaguje na: Adventurer
WB, protože si s nimi umí dost pohrát. A pak taky Dreamwork a 20th Century Fox
882611
WB, protože si s nimi umí dost pohrát. A pak taky Dreamwork a 20th Century Fox
882603
1 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Protože ti všichni patří?
882610
Protože ti všichni patří?
882609
4 -2
reagovat
reaguje na: Adventurer
MGM, Disney, 20th Century Fox a Warneři.
882609
MGM, Disney, 20th Century Fox a Warneři.
882603
0 -1
reagují: Cinefil
reagovat

Nejlepší intro/Logo studia před filmem

Za mě z nostalgie 20th century Fox.
Protože pak mě čekali příběhy z daleké galaxie.
A je fakt hodně hlasitý 8)
Parádní byl taky Universal a oblet kolem Země.:+

Jaký máte vy oblíbené? 
882603
Za mě z nostalgie 20th century Fox. Protože pak mě čekali příběhy z daleké galaxie. A je fakt hodně hlasitý *8)* Parádní byl taky Universal a oblet kolem Země.*:+* Jaký máte vy oblíbené? 
Nejlepší intro/Logo studia před filmem
0 0
reagují: hroubek, Disketa1
reagovat
Mr.Hlad  a DarkSith májí ve výzvě také splněno.

Jinak poprosím všechny ostatní, kdo ještě, nevybrali film jiným, aby to zkusili udělat, co nejdříve, nejlépe do konce týdne - Gacy, Godlike, HAL, Ne__Ty, PetaBlack. 

Jinak všem ještě jednou děkuji. Nejvíce mkubalikové za tabulku, zápisy a organizaci kolem.
882600
Mr.Hlad  a DarkSith májí ve výzvě také splněno. Jinak poprosím všechny ostatní, kdo ještě, nevybrali film jiným, aby to zkusili udělat, co nejdříve, nejlépe do konce týdne - Gacy, Godlike, HAL, Ne__Ty, PetaBlack.  Jinak všem ještě jednou děkuji. Nejvíce mkubalikové za tabulku, zápisy a organizaci kolem.
4 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
imo to neni horor jak hoooodne napinavy thriler... Ale jakoze fakt napinavy ;) :)
882595
imo to neni horor jak hoooodne napinavy thriler... Ale jakoze fakt napinavy ;) :)
882505
1 0
reagují: rollman69
reagovat
No, dostal si docela silný kousek, hodně štěstí :D
882563
No, dostal si docela silný kousek, hodně štěstí *:D*
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Yesssss:D
882506
Yesssss*:D*
882501
0 0
reagovat
Jojo - a po vyškrtnutí viděného a špatně dostupného to skutečně hororem skončilo, takže jestli se nebudu dlouho ozývat, máte mě tu na svědomí... ;)
882505
Jojo - a po vyškrtnutí viděného a špatně dostupného to skutečně hororem skončilo, takže jestli se nebudu dlouho ozývat, máte mě tu na svědomí... *;)*
882503
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist