Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 11241 - 11260 Napsat příspěvek
Tajná policie Cintulu evidovala jako prověřovanou osobu s krycím jménem „Ďuro“. :D
904142
Tajná policie Cintulu evidovala jako prověřovanou osobu s krycím jménem „Ďuro“. *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:D

A kdybys to věděl tak by si nám to stejně neřekl. 
904140
*:D**:D**:D* A kdybys to věděl tak by si nám to stejně neřekl. 
904139
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je tajný, takže mi to neřekli.
904139
To je tajný, takže mi to neřekli.
904138
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Koho vlastně Ondra nahrazoval po včerejšku?
904138
Koho vlastně Ondra nahrazoval po včerejšku?
904136
0 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Přesně jak psal Ted. Hlavně, že jsi v pořádku a nikomu se nic nestalo. :+
904137
Přesně jak psal Ted. Hlavně, že jsi v pořádku a nikomu se nic nestalo. *:+*
904133
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Koukám jenom když je tam Karel.

Tady (v Exhumě) se navíc provádějí dávné korejské šamanské rituály a řeže se při tom do prasat. V MZ Live Cival určitě zase jenom reje do Ondry, sorryjako :D
904136
Koukám jenom když je tam Karel. Tady (v Exhumě) se navíc provádějí dávné korejské šamanské rituály a řeže se při tom do prasat. V MZ Live Cival určitě zase jenom reje do Ondry, sorryjako *:D*
904135
3 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Redaktoři se nemusí povinně dívat na MZ Live v přímém přenosu ?
904135
Redaktoři se nemusí povinně dívat na MZ Live v přímém přenosu ?
904134
1 0
reagovat
reaguje na: mkubalikova
Hlavně že jsi v pohodě, já pouštím Exhumu :))
904134
Hlavně že jsi v pohodě, já pouštím Exhumu *:))*
904133
8 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
V kontextu této diskuze mi můj dopolední příspěvek přijde dost nevhodný. Byla jsem ale ještě v šoku a naštvaná, protože jsem ráno kvůli bezohlednému chodci bourala. Nikomu se nic nestalo, plechy se opraví. Já jdu koukat na Bridgertonovi. 
904133
V kontextu této diskuze mi můj dopolední příspěvek přijde dost nevhodný. Byla jsem ale ještě v šoku a naštvaná, protože jsem ráno kvůli bezohlednému chodci bourala. Nikomu se nic nestalo, plechy se opraví. Já jdu koukat na Bridgertonovi. 
6 -1
reagují: hroubek, TedGeorge
reagovat
reaguje na: vZeč
Podle čísel to tak bohužel je. Přes 200 sebevražd na kolejích ročně. Uf to jsem nečekal.... :-
904132
Podle čísel to tak bohužel je. Přes 200 sebevražd na kolejích ročně. Uf to jsem nečekal.... *:-*
904126
1 0
reagovat
Nedavno nam jeden strojvedouci rikal, ze na kolejich zemre v CR denne jeden clovek. A to mluvil jen v kontextu sebevrahu, ale to se mi nechce verit. Kazdopadne on jich mel za 30 let nasbiranejch pet.:-
904126
Nedavno nam jeden strojvedouci rikal, ze na kolejich zemre v CR denne jeden clovek. A to mluvil jen v kontextu sebevrahu, ale to se mi nechce verit. Kazdopadne on jich mel za 30 let nasbiranejch pet.*:-*
904117
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Hodně podnětný rozhovor Šimona Holého s producentem Janem Syručkem o pseudoekonomizaci filmu. Určitě doporučuju. 
904123
Hodně podnětný rozhovor Šimona Holého s producentem Janem Syručkem o pseudoekonomizaci filmu. [url=https://www.youtube.com/watch?v=qoCKcaMnju0]Určitě doporučuju.[/url] 
3 -3
reagovat
Děda byl strojvedoucí, ten dal i tři lidi. Sebevrazi a on si to chudák nese dodnes.
904117
Děda byl strojvedoucí, ten dal i tři lidi. Sebevrazi a on si to chudák nese dodnes.
11 0
reagují: vZeč
reagovat
Mám divnopříhodu s veverkou. Jedu takhle jednou z práce, skoro doma, a jedu místní cestou, obklopenou "lesíkem", najednou vystřelila přes cestu veverka a jasně jsem slyšel "ťuk", a potom jsem viděl ještě šmouhu, jak ta veverka byla odhozená na druhou stranu. No bral jsem to tak, že to má asi za sebou a odhodilo ji to do škarpy. Trošku mě to mrzelo.

Druhý den jedu tou stejnou cestou, vzpomenu si na veverku, zpomalím přesně v tom místě a najednou - kde se vzala, tu se vzala, vyběhne na cestu veverka, uprostřed se zastaví, chvílí kouká a pak peláší zase dál přes cestu. Tak jsem si řekl, že mě chtěla asi uklidnit, jakože to byl fakt jen ťukanec a že je OK. :D
904113
Mám divnopříhodu s veverkou. Jedu takhle jednou z práce, skoro doma, a jedu místní cestou, obklopenou "lesíkem", najednou vystřelila přes cestu veverka a jasně jsem slyšel "ťuk", a potom jsem viděl ještě šmouhu, jak ta veverka byla odhozená na druhou stranu. No bral jsem to tak, že to má asi za sebou a odhodilo ji to do škarpy. Trošku mě to mrzelo. Druhý den jedu tou stejnou cestou, vzpomenu si na veverku, zpomalím přesně v tom místě a najednou - kde se vzala, tu se vzala, vyběhne na cestu veverka, uprostřed se zastaví, chvílí kouká a pak peláší zase dál přes cestu. Tak jsem si řekl, že mě chtěla asi uklidnit, jakože to byl fakt jen ťukanec a že je OK. *:D*
904084
6 0
reagovat
A název máme i bez AI: "1000+1 talent Tonyho" 8)8)8)8)8)8)
904105
A název máme i bez AI: "1000+1 talent Tonyho" *8)**8)**8)**8)**8)**8)*
904087
3 0
reagovat
Chci autobiografii, prosím. Klidně to hoď na nějaký startovač.
1000,- kniha s podpisem + záložka ze srnčí kůže.
904087
Chci autobiografii, prosím. Klidně to hoď na nějaký startovač. 1000,- kniha s podpisem + záložka ze srnčí kůže.
904079
12 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: Vault_13
Zaměň čtyřnohé účastníky dopravy za dvounohé a vyjde ti z toho, že například v Praze jsou daňci téměř vyhynulý druh.  Nejvíc mě vytáčejí srny s telefonem u ucha na přechodu na červenou. Zatím jsem nic nesrazila. 8)
904085
Zaměň čtyřnohé účastníky dopravy za dvounohé a vyjde ti z toho, že například v Praze jsou daňci téměř vyhynulý druh.  Nejvíc mě vytáčejí srny s telefonem u ucha na přechodu na červenou. Zatím jsem nic nesrazila. *8)*
904070
6 -1
reagovat
reaguje na: esmo
Nemluvíme o tom, pyšnej na mě každopádně není nikdy :D
904084
Nemluvíme o tom, pyšnej na mě každopádně není nikdy *:D*
904081
2 0
reagují: Vault_13
reagovat
Farmář je na seznamu? :D:+
904083
Farmář je na seznamu? *:D**:+*
1 0
reagovat
A teď ty lepší příhody, pojď!!!! :D
904082
A teď ty lepší příhody, pojď!!!! :D
904079
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se