Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 112061 - 112080 Napsat příspěvek

Fluke

Aha, já myslel že hledá práci na plný vazek, tudíž že už nechce studovat
464701
Aha, já myslel že hledá práci na plný vazek, tudíž že už nechce studovat
Fluke
0 0
reagovat
nebo novou kadernici :D
464700
nebo novou kadernici *:D*
0 0
reagovat
potřebuje si koupit novej komp.:D
464699
potřebuje si koupit novej komp.*:D*
0 0
reagovat

quisp

Nedostudovaná znamená, že ještě nemá titul a studuje, ne že ji opustil, jiná hantýrka;)
464698
Nedostudovaná znamená, že ještě nemá titul a studuje, ne že ji opustil, jiná hantýrka;)
quisp
0 0
reagovat

Karlos

Jestli máš střední průmyslovou tak práci určitě najdeš a i docela slušnou..BTW proč končíš se školou???
464697
Jestli máš střední průmyslovou tak práci určitě najdeš a i docela slušnou..BTW proč končíš se školou???
Karlos
0 0
reagovat
...nebo bez do McDonaldu, tam muzes varit i to kafe ;)
464696
...nebo bez do McDonaldu, tam muzes varit i to kafe ;)
0 0
reagovat

Karlos

shánět;)...podle mě bys mohl dělat doublera:)..ale víš co je sranda, já na jobs.cz udělal úplně trapnej životopis cca 3 roky zpátky a minulej tejdem mi zavolali jestli nechci práci:D (takže ten jejich systém je mírně creepy)
464695
shánět*;)*...podle mě bys mohl dělat doublera*:)*..ale víš co je sranda, já na jobs.cz udělal úplně trapnej životopis cca 3 roky zpátky a minulej tejdem mi zavolali jestli nechci práci*:D* (takže ten jejich systém je mírně creepy)
Karlos
0 0
reagovat

KARLOS

Mohl bys delat messengera na kole ;)
464694
Mohl bys delat messengera na kole ;)
KARLOS
0 0
reagovat

Passion of the Ass

Udělejte někdo screen, já tam tyhle reklamy mám jen občas, já se chci taky zasmát:)):))
464693
Udělejte někdo screen, já tam tyhle reklamy mám jen občas, já se chci taky zasmát*:))**:))*
Passion of the Ass
0 0
reagovat
Veliceee OT, ale co...
Pro ty, co mě znaj - Na CO bych se mohl hodit jako zaměstnanec??? Tři hodiny procházím jobs.cz a mám takový problém, že mě nikdo nechce... Asi klikám na špatné položky, či co...
Není tam někde nějaká možnost jako "pomocná ruka v práci, která vám uvaří dobrý kafe a v pracovní špičce vám helpne s čímkoli...SŠ/nedostudovaná VS, dobré komunikační schopnosti, milý vzhled (doslova sluníčko) a velice dobré týmové myšlení a spolupráce..."
p.s.(pro redakci): Nechcete člověka, co vám bude vařit dobré kafe a schánět větší návštěvnost??? ;):D
464692
Veliceee OT, ale co... Pro ty, co mě znaj - Na CO bych se mohl hodit jako zaměstnanec??? Tři hodiny procházím jobs.cz a mám takový problém, že mě nikdo nechce... Asi klikám na špatné položky, či co... Není tam někde nějaká možnost jako "pomocná ruka v práci, která vám uvaří dobrý kafe a v pracovní špičce vám helpne s čímkoli...SŠ/nedostudovaná VS, dobré komunikační schopnosti, milý vzhled (doslova sluníčko) a velice dobré týmové myšlení a spolupráce..." p.s.(pro redakci): Nechcete člověka, co vám bude vařit dobré kafe a schánět větší návštěvnost??? ;):D
0 0
reagovat
Passion of the Ass III - tak to je luxus. Ale jak kdo rekl, i to je holt "umeni" :+
464691
[b]Passion of the Ass III[/b] - tak to je luxus. Ale jak kdo rekl, i to je holt "umeni" *:+*
0 0
reagovat
mohla by tam sedet naporad, mura jedna...:D
464690
mohla by tam sedet naporad, mura jedna...*:D*
0 0
reagovat
:D..škoda, že na tyhle večírky nemáme přístup, to by koukali.
464689
*:D*..škoda, že na tyhle večírky nemáme přístup, to by koukali.
0 0
reagovat
A paris už by tam mohla zůstat ;):D
Jinak ty sebevraždy už nejsou to, co dřív... Dnes se spokojí s pilulkama, nebo něčím podobným... A když už přijde řada na nože, tak jsou ty herečky tak blbý, že místo zápěstí si snaží pod/u-řezat ňadro ;)... Kam to dnes spěje :D:D:D
464688
A paris už by tam mohla zůstat ;):D Jinak ty sebevraždy už nejsou to, co dřív... Dnes se spokojí s pilulkama, nebo něčím podobným... A když už přijde řada na nože, tak jsou ty herečky tak blbý, že místo zápěstí si snaží pod/u-řezat ňadro ;)... Kam to dnes spěje :D:D:D
0 0
reagovat
Uz sedi, takze nevim co resite. ;)
464687
Uz sedi, takze nevim co resite. ;)
0 0
reagovat
do vězení s paris :+:+
464686
do vězení s paris *:+**:+*
0 0
reagovat
do vezeni s paris!!!:-:-
464685
do vezeni s paris!!!*:-**:-*
0 0
reagovat
link ja jsem to cetl tu....imho mozna je to trosku pritazene za usi..
464684
http://www.novinky.cz/koktejl/herecka-lindsay-lohanova-se-pokusila-o-sebevrazdu_116437_k1hsr.html ja jsem to cetl tu....imho mozna je to trosku pritazene za usi..
0 0
reagovat
Kdyz se to nepodarilo, tak se nacoxovala a jela si vybourat ve svym Mercedesu. Jelikoz pri speed limitech v Kalifornii a bezpenocsti Mercedesu se ji to zase nepovedlo, tak aspon nastrazila bystre kox v autě a nechala ho nalézt ochránci pořádku, aby zkusila bojovat o svůj život ve vězení.. a btw na VH-1 na podzim začíná nová show: Lindsay vs Paris, the final round!
464683
Kdyz se to nepodarilo, tak se nacoxovala a jela si vybourat ve svym Mercedesu. Jelikoz pri speed limitech v Kalifornii a bezpenocsti Mercedesu se ji to zase nepovedlo, tak aspon nastrazila bystre kox v autě a nechala ho nalézt ochránci pořádku, aby zkusila bojovat o svůj život ve vězení.. a btw na VH-1 na podzim začíná nová show: Lindsay vs Paris, the final round!
0 0
reagovat
myslite tohle? to mi nepride moc jako sebevrazda, kam na ty kachny chodite ;)

kuk, nebo kuk
....imo to spis vypada, jako by si chtela transplantovat kozu ;)
464682
myslite tohle? to mi nepride moc jako sebevrazda, kam na ty kachny chodite ;) [link="http://img173.imagevenue.com/img.php?image=78088_ForoTotal.Lindsay_Lohan_7_122_583lo.jpg"]kuk[/link], nebo [link="http://img177.imagevenue.com/view.php?image=78081_ForoTotal.Lindsay_Lohan_6_122_360lo.jpg "]kuk[/link] ....imo to spis vypada, jako by si chtela transplantovat kozu ;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se