Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111441 - 111460 Napsat příspěvek

mcb

Já teda jsem ještě u Vegas 6.0 na přechod na 7.0 se chystám. :) Šestka má trošku problémy s aktualizací kodeků, takže u movů záleží na tom, jak byl ten konkrétní soubor encodovaný. Pokud má s nějakým problém, tak ho ale normálně convertuju do DivX... :)
465316
Já teda jsem ještě u Vegas 6.0 na přechod na 7.0 se chystám. :) Šestka má trošku problémy s aktualizací kodeků, takže u movů záleží na tom, jak byl ten konkrétní soubor encodovaný. Pokud má s nějakým problém, tak ho ale normálně convertuju do DivX... :)
mcb
0 0
reagovat
diky, zkusim to....
465315
diky, zkusim to....
0 0
reagovat
snad jakejkoliv strihovej program, ne?? Minimalne Vegas, Premiere a Xpres. Nevim jak Moviemaker :D, ale Final Cut logicky taky ;)
465314
snad jakejkoliv strihovej program, ne?? Minimalne Vegas, Premiere a Xpres. Nevim jak Moviemaker *:D*, ale Final Cut logicky taky ;)
0 0
reagovat

mcb

Sony Video Vegas 7 - myslim, že tam to de - bližší info ti da Silence ;)
465313
Sony Video Vegas 7 - myslim, že tam to de - bližší info ti da Silence *;)*
mcb
0 0
reagovat

People

neznate nekdo program na strihani videa ve formatu MOV??:)
465312
neznate nekdo program na strihani videa ve formatu MOV??*:)*
People
0 0
reagovat
ouje, moje nova plocha link :D:+
465311
ouje, moje nova plocha http://warchild13.com/wp-content/uploads/2006/07/Captain%20America_.jpg *:D**:+*
0 0
reagovat
Ted koukám na Twin Peaks a napadlo mě, že to tu nemáte! Prosím napravit:D
465310
Ted koukám na Twin Peaks a napadlo mě, že to tu nemáte! Prosím napravit*:D*
0 0
reagovat

Silence

Mít vlastní půjčovnu jako v Clerks:D..tak bysme jednomu regálu dali nadpis "sračky":D
465309
Mít vlastní půjčovnu jako v Clerks*:D*..tak bysme jednomu regálu dali nadpis "sračky"*:D*
Silence
0 0
reagovat

Spazz

Ten můj post z 16.06.2007 13:33:39 byl značně ironický... jinak bych musel zešílet, abych dal do dvojic slova "sračka Dokonalý trik" a "skvost Cutter"... :D Mě šlo spíš o to, že se divím, že tam právě nemají ty Direct-to-DVD a jiné sračky ve více discích... 8)
465308
Ten můj post z 16.06.2007 13:33:39 byl značně ironický... jinak bych musel zešílet, abych dal do dvojic slova "sračka Dokonalý trik" a "skvost Cutter"... *:D* Mě šlo spíš o to, že se divím, že tam právě nemají ty Direct-to-DVD a jiné sračky ve více discích... *8)*
Spazz
0 0
reagovat

Psema

Tak zase takhle extrémní problém u nás není. Ty holky (spíš mladé paní :) mají imho nakoukáno, ale chovají se obchodně, to znamená - doporučí ti Diamant jako super dobroudrežnej film, ale taky ti doporučí bez mrknutí oka jakoukoliv Seagalovku... :)) Ne, těď trochu přeháním... lidem, které tam vidím častěji a nechávají si poradit radí DOCELA solidně... Ale také to záleží na tom, jestli se někdo zeptá jaký je nějaký konkrétní film nebo když si někdo nechá doporučit "nějaký dobrý thriller"... :))
465307
Tak zase takhle extrémní problém u nás není. Ty holky (spíš mladé paní :) mají imho nakoukáno, ale chovají se obchodně, to znamená - doporučí ti Diamant jako super dobroudrežnej film, ale taky ti doporučí bez mrknutí oka jakoukoliv Seagalovku... :)) Ne, těď trochu přeháním... lidem, které tam vidím častěji a nechávají si poradit radí DOCELA solidně... Ale také to záleží na tom, jestli se někdo zeptá jaký je nějaký konkrétní film nebo když si někdo nechá doporučit "nějaký dobrý thriller"... :))
Psema
0 0
reagovat

Silence

Chápu to zhruba stejně jako to, proč mají novácké estrády takovou sledovanost......?)
465306
Chápu to zhruba stejně jako to, proč mají novácké estrády takovou sledovanost......*?)*
Silence
0 0
reagovat
Imho největším problémem stejně zůstává v mnoha případech obsluha. U nás byly docela soudný slečny, který věděly, že novej Seagal nebo Bystroň stojej za ...píp..., ale teď tam přibylo osazenstvo, který nemá páru o ničem. Natož o tom, co je dobrej film. Kolikrát vůbec nevědí, co je co a když se jich nějaká 30 letá maminka zeptá, jestli je Krvavej Diamant kvalitní, v klidu řeknou, že je to hororová blbost. To pak musim nastoupit já a vysvětlovat, že je to trochu jinak.?)
465305
Imho největším problémem stejně zůstává v mnoha případech obsluha. U nás byly docela soudný slečny, který věděly, že novej Seagal nebo Bystroň stojej za ...píp..., ale teď tam přibylo osazenstvo, který nemá páru o ničem. Natož o tom, co je dobrej film. Kolikrát vůbec nevědí, co je co a když se jich nějaká 30 letá maminka zeptá, jestli je Krvavej Diamant kvalitní, v klidu řeknou, že je to hororová blbost. To pak musim nastoupit já a vysvětlovat, že je to trochu jinak.*?)*
0 0
reagovat
To je zase chválihodné u té "mojí" půjčovny: Za 1) Počt disků snižuje až když to jde z novinkové police do "normální", což je většinou nejdříve za tři týdny ale někdy i a dva měsíce - podle toho, jak se půjčuje. Takže občas v novinkách ani mocnovinky nejsou. :D A za 2) Majitel je imho filmový maniak, takže ho pohled na zničená DVD štve, tudíž je občas vidět, že dokupuje nová... u těch nejzničenějších. :)
465304
To je zase chválihodné u té "mojí" půjčovny: Za 1) Počt disků snižuje až když to jde z novinkové police do "normální", což je většinou nejdříve za tři týdny ale někdy i a dva měsíce - podle toho, jak se půjčuje. Takže občas v novinkách ani mocnovinky nejsou. *:D* A za 2) Majitel je imho filmový maniak, takže ho pohled na zničená DVD štve, tudíž je občas vidět, že dokupuje nová... u těch nejzničenějších. :)
0 0
reagovat

Fluke

Jo, to už jsem taky viděl, ale většinou u starších (dva měsíce ;) disků. To, že někdo zlikviduje dvdčko za tejden, to je na rozbití kebule.;)
465303
Jo, to už jsem taky viděl, ale většinou u starších (dva měsíce ;) disků. To, že někdo zlikviduje dvdčko za tejden, to je na rozbití kebule.*;)*
Fluke
0 0
reagovat

Psema

Jako u nás žijou prasata, ty lidi dělaj s diskama z půjčoven neuvěřitelný věci, jinak si nedovedu představit, že občas vypadaj jako kdybys je válel po koberci a ještě na ně šlapal;)
465302
Jako u nás žijou prasata, ty lidi dělaj s diskama z půjčoven neuvěřitelný věci, jinak si nedovedu představit, že občas vypadaj jako kdybys je válel po koberci a ještě na ně šlapal;)
Psema
0 0
reagovat
Tak v tom případě u nás žijou prasata, který neuměj dávat disky do mechanik. Eragona stáhli na úzkej počet po tejdnu, kdy byl pořád půjčenej. Stejně je to politika na prd. :D
465301
Tak v tom případě u nás žijou prasata, který neuměj dávat disky do mechanik. Eragona stáhli na úzkej počet po tejdnu, kdy byl pořád půjčenej. Stejně je to politika na prd. *:D*
0 0
reagovat

Psema

Malej zájem, zničený disky, pošlou do jinejch půjčoven:)
465300
Malej zájem, zničený disky, pošlou do jinejch půjčoven:)
Psema
0 0
reagovat
fuuuuuu vcera som si pozrel American History X a ja som velmi rad, ze som si to nepozrel v 1998 ked to videl kazdy moj rovesnik a jedine co si z toho zobrali bola scena s chodnikom.Inak by som si povedal ,ze aj ked si to uz nepamatam ale videl som to. Edward je u mna od teraz ten najvacsi king pod slnkom a az teraz chapem tie chvalospevi okolo jeho mena v kazdom clanku kde sa o nom pisalo.Chcem vidiet kazdy jeho film.Teraz! :) Len som to potreboval vyjadrit :)
465299
fuuuuuu vcera som si pozrel American History X a ja som velmi rad, ze som si to nepozrel v 1998 ked to videl kazdy moj rovesnik a jedine co si z toho zobrali bola scena s chodnikom.Inak by som si povedal ,ze aj ked si to uz nepamatam ale videl som to. Edward je u mna od teraz ten najvacsi king pod slnkom a az teraz chapem tie chvalospevi okolo jeho mena v kazdom clanku kde sa o nom pisalo.Chcem vidiet kazdy jeho film.Teraz! :) Len som to potreboval vyjadrit :)
0 0
reagovat

KARLOS

Už je mrtvá a zakopaná na zahradě.:D Teď jsi zůstal sám, docela, docela sám.:D
465298
Už je mrtvá a zakopaná na zahradě.*:D* Teď jsi zůstal sám, docela, docela sám.*:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Psema: Jsi škrob a nedokážeš pochopit v čem ten film má největší sílu ;):D... Ale jsme dooost OT.... Ale jednoduše Prázdniny the best :D:D:D:D Kde je Charlotte, když ji člověk potřebuje nejvíc ;)....
465297
Psema: Jsi škrob a nedokážeš pochopit v čem ten film má největší sílu ;):D... Ale jsme dooost OT.... Ale jednoduše Prázdniny the best :D:D:D:D Kde je Charlotte, když ji člověk potřebuje nejvíc ;)....
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se