Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111361 - 111380 Napsat příspěvek

Michael

Možná za tři roky:D..kup si PS3, za 11,- to je nejlevnější přehrávač a umí toho zatím nejvíc:)
469038
Možná za tři roky*:D*..kup si PS3, za 11,- to je nejlevnější přehrávač a umí toho zatím nejvíc*:)*
Michael
0 0
reagovat

Bay

Levnější Blu-Ray přehrávač + kombo HD-DVD bojkotují češtinu, takže jedině import ze zahraničních shopů, pokud se obejdeš bez titulků ;)
469037
[link="http://www.moviezone.cz/film-tech/"]Levnější Blu-Ray přehrávač + kombo[/link] HD-DVD bojkotují češtinu, takže jedině import ze zahraničních shopů, pokud se obejdeš bez titulků ;)
Bay
0 0
reagovat

HD-DVD kdy?

Nevíte prosím někdo už u nás budu filmy na HD-DVD? Blu-ray je totiž pěkná brzda. Nejlevnější přehrávač totiž stojí 13 tisíc zatímco HD-DVD přehrávač stojí 7 tisíc!!! Akorát že nejsou filmy! Neplánují čeští distributoři něco kolem Vánoc?
469036
Nevíte prosím někdo už u nás budu filmy na HD-DVD? Blu-ray je totiž pěkná brzda. Nejlevnější přehrávač totiž stojí 13 tisíc zatímco HD-DVD přehrávač stojí 7 tisíc!!! Akorát že nejsou filmy! Neplánují čeští distributoři něco kolem Vánoc?
HD-DVD kdy?
0 0
reagovat
Neřekl bych, že jim to vadí. Právě naopak, návštěvnost roste, s tím také hodnota na trhu a tím pádem si mohou dovolit vyšší cenu pro zadavatele reklamy. To je trh :- Díky bohu za MZ
469035
Neřekl bych, že jim to vadí. Právě naopak, návštěvnost roste, s tím také hodnota na trhu a tím pádem si mohou dovolit vyšší cenu pro zadavatele reklamy. To je trh *:-* Díky bohu za MZ
0 0
reagovat
t_gon: vedení redakce jsem já, nejvyšší vedení potřebuje vysoká čísla čtennosti. takže asi tak.
469034
t_gon: vedení redakce jsem já, nejvyšší vedení potřebuje vysoká čísla čtennosti. takže asi tak.
0 0
reagovat
Mas zajimavou propagaci a prezentaci sebe sama. Hlavne ze jsi se svymi clanky spokojen a bavis se. ?)
A propo kdyz se ty bavis nad reakcemi, tak co na to "vedeni" FP? Maji na to stejny nazor, nebo ti do prace nikdo "nekeca"???
469033
Mas zajimavou propagaci a prezentaci sebe sama. Hlavne ze jsi se svymi clanky spokojen a bavis se. *?)* A propo kdyz se ty bavis nad reakcemi, tak co na to "vedeni" FP? Maji na to stejny nazor, nebo ti do prace nikdo "nekeca"???
0 0
reagovat

A. Harazim

Budu sice reagovat trošku pozdě, ale přece. Onen všemi tak rozkošně nenáviděný Aleš Harazim jsem skutečně já. Tiše si čtu diskuze, tiše čtu nadávky na moje jméno a tiše se nesmírně bavím. Harazim kazí FP, je to samý bulvár, bahno atd. Legrace. Ano, sem tam jsou tam kozy. Kozy táhnou a my je v poslední době dávat musíme, jsou k tomu důvody, které tady rozebírat nebudu. Klidně bych mohl články typu "ŇADRO Angeliny Jolie propaguje film" psát pod pseudonymem, ale rozhodl jsem se je psát pod sebou. Mám z toho totiž docela legraci. Když píšu o nejlepších kozách ve filmu a dám k tomu odkaz na boji proti rakovině prsu, mám z toho děsnou prčku. A docela mě to začalo bavit. Nejvtipnější je pak sledovat, že čím dementnější článek, čím nejkřiklavější a nejnesmyslnější, tím ty čísla čtennosti rostou. Je to smutné, a kdyby to tak nebylo, kozy by také nebyly. Ale klidně nadávejte dál. Já si to přečtu, pobavím se a life goes on :)

A jen tak mimochodem, filmový server s lehce bulvárním nádechem není řekl bych nic opovrženíhodného. Podívejte se na joblo.com, odkud myslíte, že jsem měl, že se Natalie Portman svlékla ve filmu a ukázala prdku? Joblo má ostatně Hot Babes sekci, kde dává věci, které dokonce ani vzdáleně nejsou spojené s filmem. To jen tak pro příklad.

P.S. - Docela by mě ale zajímalo, už to není nijak důležité a vlastně je to jedno, ale jen ze zvědavosti, jak se úplně neznámí lidé dozvěděli, že nějaký Harazim má nějakou spojitost s Miladou Hruškovou :)
469032
Budu sice reagovat trošku pozdě, ale přece. Onen všemi tak rozkošně nenáviděný Aleš Harazim jsem skutečně já. Tiše si čtu diskuze, tiše čtu nadávky na moje jméno a tiše se nesmírně bavím. Harazim kazí FP, je to samý bulvár, bahno atd. Legrace. Ano, sem tam jsou tam kozy. Kozy táhnou a my je v poslední době dávat musíme, jsou k tomu důvody, které tady rozebírat nebudu. Klidně bych mohl články typu "ŇADRO Angeliny Jolie propaguje film" psát pod pseudonymem, ale rozhodl jsem se je psát pod sebou. Mám z toho totiž docela legraci. Když píšu o nejlepších kozách ve filmu a dám k tomu odkaz na boji proti rakovině prsu, mám z toho děsnou prčku. A docela mě to začalo bavit. Nejvtipnější je pak sledovat, že čím dementnější článek, čím nejkřiklavější a nejnesmyslnější, tím ty čísla čtennosti rostou. Je to smutné, a kdyby to tak nebylo, kozy by také nebyly. Ale klidně nadávejte dál. Já si to přečtu, pobavím se a life goes on :) A jen tak mimochodem, filmový server s lehce bulvárním nádechem není řekl bych nic opovrženíhodného. Podívejte se na joblo.com, odkud myslíte, že jsem měl, že se Natalie Portman svlékla ve filmu a ukázala prdku? Joblo má ostatně Hot Babes sekci, kde dává věci, které dokonce ani vzdáleně nejsou spojené s filmem. To jen tak pro příklad. P.S. - Docela by mě ale zajímalo, už to není nijak důležité a vlastně je to jedno, ale jen ze zvědavosti, jak se úplně neznámí lidé dozvěděli, že nějaký Harazim má nějakou spojitost s Miladou Hruškovou :)
A. Harazim
0 0
reagovat

PEEPA

"Here's looking for you, kid." Nema chybu ;)
469031
"Here's looking for you, kid." Nema chybu ;)
PEEPA
0 0
reagovat

KarelR

Ma to trochu jinej konec, ale jinak celkem pekny.
Nicmene na original to nema :-)
469030
Ma to trochu jinej konec, ale jinak celkem pekny. Nicmene na original to nema :-)
KarelR
0 0
reagovat

Carrotblanca

Bugs Bunny jako Bogie v osmiminutové kreslené Casablance. Pro závisláky na tom filmu (rozuměj já, Charlotte a možná někdo další :D) povinnost. [link]
Stáhnutelná verze tady. [link]
469029
Bugs Bunny jako Bogie v osmiminutové kreslené Casablance. Pro závisláky na tom filmu (rozuměj já, Charlotte a možná někdo další *:D*) povinnost. [link="http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoID=1494109254"][link][/link] Stáhnutelná verze tady. [link="http://master01.spikedhumor.com//31397/31397_carrotblanca.avi"][link][/link]
Carrotblanca
0 0
reagovat
Ruský a polský dabing znám. Je to děs běs, radši než se na to koukat si pustím něco na Nově :D a film smažu
469028
Ruský a polský dabing znám. Je to děs běs, radši než se na to koukat si pustím něco na Nově *:D* a film smažu
0 0
reagovat
Já si pouštěl L.O.T.R - F.O.T.R s polským voice-overem (taky jeden hlas, zvlášť když mluvil Arwen, jsme brečel smíchy), taky slušný, ale to není dabing, to je vražda... napsala...
469027
Já si pouštěl L.O.T.R - F.O.T.R s polským voice-overem (taky jeden hlas, zvlášť když mluvil Arwen, jsme brečel smíchy), taky slušný, ale to není dabing, to je vražda... napsala...
0 0
reagovat
Stejnak většina z vás nezažila žádný hardcore dabing - myslím že ještě doma mám kazety s ruským dabingem matrixu, x-men a dalších věcí a to je fakt něco, když tam mluví dvě hoďky jeden člověk. :))
469026
Stejnak většina z vás nezažila žádný hardcore dabing - myslím že ještě doma mám kazety s ruským dabingem matrixu, x-men a dalších věcí a to je fakt něco, když tam mluví dvě hoďky jeden člověk. *:))*
0 0
reagovat
Škoda, že nedostanu pětikorunu pokaždé, když se začne bavit o kvalitě českého dabingu a někdo vytáhne Filipovského (Funese)...
469025
Škoda, že nedostanu pětikorunu pokaždé, když se začne bavit o kvalitě českého dabingu a někdo vytáhne Filipovského (Funese)...
0 0
reagovat
Filipovský je mnohem lepší než originál, to říkal i Funes sám, to je známá věc:))
469024
Filipovský je mnohem lepší než originál, to říkal i Funes sám, to je známá věc*:))*
0 0
reagovat

Luc44

Nový český dabing sucks :+ Zrovna včera jsem se díval na dabovaného Funese a rozhodně to byl kvalitní dabing (skoro lepší než originál)
469023
Nový český dabing sucks *:+* Zrovna včera jsem se díval na dabovaného Funese a rozhodně to byl kvalitní dabing (skoro lepší než originál)
Luc44
0 0
reagovat

Luc44

jj ale ten překlad je někdy horší, stačilo se dívat třeba na 7.řadu Stargate na Nově, už si nepamatuju jak přesně, ale nějak šíleně tam nazývali štíty, zbraně a hyperpohon
469022
jj ale ten překlad je někdy horší, stačilo se dívat třeba na 7.řadu Stargate na Nově, už si nepamatuju jak přesně, ale nějak šíleně tam nazývali štíty, zbraně a hyperpohon
Luc44
0 0
reagovat

jardus

Ne, hlavně český dabing sucks...
469021
Ne, hlavně český dabing sucks...
jardus
0 0
reagovat
Nova a Prima sucks
469020
Nova a Prima sucks
0 0
reagovat
OMG, dabing Bourna na primě je peklo, ale překlad, ještě větší. "Píšeme to do notebooku už dva roky" jaký notebook měl asi překladatel na mysli? zřejmě ten, do kterého si hned v dalším záběru Bournu cosi zapisuje...tuškou... přepínám pryč
469019
OMG, dabing Bourna na primě je peklo, ale překlad, ještě větší. "Píšeme to do notebooku už dva roky" jaký notebook měl asi překladatel na mysli? zřejmě ten, do kterého si hned v dalším záběru Bournu cosi zapisuje...tuškou... přepínám pryč
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se