Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 111021 - 111040 Napsat příspěvek

Silence

Jdu si vzít ten diazepam :D
468196
Jdu si vzít ten diazepam *:D*
Silence
0 0
reagovat

deiwi

Naivko! Bude to pětiminutová "reportáž", z čehož tři minuty zabere povídání si s Honzou Hřebejkem o skvělých českých ukázkách... :D
468195
Naivko! Bude to pětiminutová "reportáž", z čehož tři minuty zabere povídání si s Honzou Hřebejkem o skvělých českých ukázkách... *:D*
deiwi
0 0
reagovat
Ravenhorna ;)))
468194
Ravenhorna ;)))
0 0
reagovat
Aby tam na nás nečekalo překvapení v podobě někoho z MZ jako odborníka na filmové ukázky :D
468193
Aby tam na nás nečekalo překvapení v podobě někoho z MZ jako odborníka na filmové ukázky *:D*
0 0
reagovat

deiwi

Tož to, abych do sebe vyklopil flašku vína, když mě to klepne, tak pořádně:D
468192
Tož to, abych do sebe vyklopil flašku vína, když mě to klepne, tak pořádně*:D*
deiwi
0 0
reagovat
Taky jsem na to zvědavej, ale jestli to Nova vezme svou obvyklou formou (kterou vzala i metalovou muziku) tak to abych si připravil Diazepam :)
468191
Taky jsem na to zvědavej, ale jestli to Nova vezme svou obvyklou formou (kterou vzala i metalovou muziku) tak to abych si připravil Diazepam :)
0 0
reagovat
..a ukazeme si nektere klenoty:D
468190
..a ukazeme si nektere klenoty*:D*
0 0
reagovat
mcb:To se zase zábavnou formou dozvíme hodně nového ;-)
Určitě budu sledovat.
468189
mcb:To se zase zábavnou formou dozvíme hodně nového ;-) Určitě budu sledovat.
0 0
reagovat
pozor! ve vikendu dnes pobezi Historie trailerů:D
468188
pozor! ve vikendu dnes pobezi Historie trailerů*:D*
0 0
reagovat
deiwi: ted uz to nezchranis :)
468187
deiwi: ted uz to nezchranis :)
0 0
reagovat
Hehe, tak kdo se ještě nachytal? :)
468186
Hehe, tak kdo se ještě nachytal? :)
0 0
reagovat
Vaškůůůůůůů, kde siiiiiiii? :D
468185
Vaškůůůůůůů, kde siiiiiiii? *:D*
0 0
reagovat
Kluci já možná vím, kam Rybář zmizel:D:D
468184
Kluci já možná vím, kam Rybář zmizel*:D**:D*
0 0
reagovat
To jo... taky vůbec netuším, kam se ten Rybář mohl zdejchnout.... :D :D
Ad. CSFD: Tu jsem snad v životě nepoužíval ke čtení novinek... prostě jen její databázovou část... :)
468183
To jo... taky vůbec netuším, kam se ten Rybář mohl zdejchnout.... *:D* *:D* Ad. CSFD: Tu jsem snad v životě nepoužíval ke čtení novinek... prostě jen její databázovou část... :)
0 0
reagovat
Rybar ... to mi neco rika :o
468182
Rybar ... to mi neco rika *:o*
0 0
reagovat
:D loláda
468181
*:D* loláda
0 0
reagovat
Kde jen muze byt... :D
468180
Kde jen muze byt... *:D*
0 0
reagovat
Tak tak, přečetl jsem si tam všeho všudy pár článků od Douglase, výbornou recenzi na DVD Top Gun od Rybáře (nevíte kam ten se poděl?) a to je tak všechno. Stejně tak to dopadlo i s CSFD. MZ je favorit, těším se na novej xicht a pevně věřím, že to dopadne výborně :)
468179
Tak tak, přečetl jsem si tam všeho všudy pár článků od Douglase, výbornou recenzi na DVD Top Gun od Rybáře (nevíte kam ten se poděl?) a to je tak všechno. Stejně tak to dopadlo i s CSFD. MZ je favorit, těším se na novej xicht a pevně věřím, že to dopadne výborně :)
0 0
reagovat
Cival: Ok. Publicisticke vody zase tolik neznam. Jen mi to udajne psani pro konkurenci pod zenskym pseudonymem prislo divne. K hruznosti clanku na FP se nebudu vyjadrovat, jelikoz od doby, co odtamtud odesli Douglas, Witch a Quint, si tam chodim pocist jen vyjimecne. A kdyz uz, tak diskuze ctenaru.
468178
Cival: Ok. Publicisticke vody zase tolik neznam. Jen mi to udajne psani pro konkurenci pod zenskym pseudonymem prislo divne. K hruznosti clanku na FP se nebudu vyjadrovat, jelikoz od doby, co odtamtud odesli Douglas, Witch a Quint, si tam chodim pocist jen vyjimecne. A kdyz uz, tak diskuze ctenaru.
0 0
reagovat
No, FilmPub není popravdě jediný web, kde mají nějaký 'zkopírovaný' článek. Třeba V Hospodářských novinách, což by měl být seriózní plátek, měli jeden článek o vydávaných comicsech v Česku, který byl kompletně zkopírovaný z jednoho webu (a navíc to byla pouze reklama na vydavatelství Comics Centrum). Jediný rozdíl mezi němi byl v tom, že redaktor HN dopsal na konec dvě věty a obě byly naprosto nepravdivé. Ale po tom, co je na to lidi začali upozorňovat, byl článek stažen. 8)
468177
No, FilmPub není popravdě jediný web, kde mají nějaký 'zkopírovaný' článek. Třeba V Hospodářských novinách, což by měl být seriózní plátek, měli jeden článek o vydávaných comicsech v Česku, který byl kompletně zkopírovaný z jednoho webu (a navíc to byla pouze reklama na vydavatelství Comics Centrum). Jediný rozdíl mezi němi byl v tom, že redaktor HN dopsal na konec dvě věty a obě byly naprosto nepravdivé. Ale po tom, co je na to lidi začali upozorňovat, byl článek stažen. *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se