Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110961 - 110980 Napsat příspěvek

krispel

nejrychlejší a nejednodušší a user-friendly je Movie Maker, je součástí každého Windows a většinou s ním nebývájí moc problémy a na takové "video ze svatby" určitě stačit bude;):+
465799
nejrychlejší a nejednodušší a user-friendly je Movie Maker, je součástí každého Windows a většinou s ním nebývájí moc problémy a na takové "video ze svatby" určitě stačit bude*;)**:+*
krispel
0 0
reagovat
krispel: Hmm, já mám rád Adobe Premiere, nebo pro jednoduché úkony Pinacle studio...
465798
krispel: Hmm, já mám rád Adobe Premiere, nebo pro jednoduché úkony Pinacle studio...
0 0
reagovat

Rychlý dotaz pro rychlou odpověˇd

Stále opakující se dotaz po milionté. Potřebuju bráchovi sestříhat video ze svatby. Do jakého programu mám jít, ještě jsem nic podobného nedělal. V programech se učím rychle, takže zvládnu jakkoliv komplikovaný soft.
465797
Stále opakující se dotaz po milionté. Potřebuju bráchovi sestříhat video ze svatby. Do jakého programu mám jít, ještě jsem nic podobného nedělal. V programech se učím rychle, takže zvládnu jakkoliv komplikovaný soft.
Rychlý dotaz pro rychlou odpověˇd
0 0
reagovat

Klop:

Únos šógunova následníka - pôvodný názov neviem, CSFD to nepozná. Mám to na staručkej originál VHS. Je tam dobrá akčná scéna, naháňačka na koňoch, do ktorej hrá nejaký japonský metal, sranda. Najviac sa mi páčil ten skoro-westernový záverečný súboj, počas ktorého tí dvaja samuraji rozsekajú katanami pol mestečka.
465796
Únos šógunova následníka - pôvodný názov neviem, CSFD to nepozná. Mám to na staručkej originál VHS. Je tam dobrá akčná scéna, naháňačka na koňoch, do ktorej hrá nejaký japonský metal, sranda. Najviac sa mi páčil ten skoro-westernový záverečný súboj, počas ktorého tí dvaja samuraji rozsekajú katanami pol mestečka.
Klop:
0 0
reagovat

wuxia

čau lidi omlouvám se za přerušení plodné debaty, chci se zeptat, zda někdo neznáte název wuxia filmu, kde banda 6-7 bojovníků musí od někud někam doručit malého kluka, myslim, že byl z nějaké důležité rodiny, tu ale vyvraždili ninjové, je to dost starý film (70´) a viděl jsem ho asi v 10ti letech, nevíte někdo jak se jmenuje, jen připomínám, že všichni ochránci malého chlapce samozřejmě zemřou a film byl extrémně krvavý. dík. klop
465795
čau lidi omlouvám se za přerušení plodné debaty, chci se zeptat, zda někdo neznáte název wuxia filmu, kde banda 6-7 bojovníků musí od někud někam doručit malého kluka, myslim, že byl z nějaké důležité rodiny, tu ale vyvraždili ninjové, je to dost starý film (70´) a viděl jsem ho asi v 10ti letech, nevíte někdo jak se jmenuje, jen připomínám, že všichni ochránci malého chlapce samozřejmě zemřou a film byl extrémně krvavý. dík. klop
wuxia
0 0
reagovat

ravenhorn

jeste jednou nam rekni, ze hrajes D2 po battlenetu, prosim... :D
465794
jeste jednou nam rekni, ze hrajes D2 po battlenetu, prosim... *:D*
ravenhorn
0 0
reagovat

xMort

A jaké další RPG máš na mysli?
465793
A jaké další RPG máš na mysli?
xMort
0 0
reagovat

HAL

Jako v RPG v multiplayeru se Diablu 2 nic nevyrovná. Už 7 let na trhu a pořád se na battle.netu hraje ve velkém. (včetně mě).
465792
Jako v RPG v multiplayeru se Diablu 2 nic nevyrovná. Už 7 let na trhu a pořád se na battle.netu hraje ve velkém. (včetně mě).
HAL
0 0
reagovat
Sice neznám kvalitu šasi a displeje, ale tohle je nemálo dobrá výbava za dobrou cenu na notebook :) link
465791
Sice neznám kvalitu šasi a displeje, ale tohle je nemálo dobrá výbava za dobrou cenu na notebook *:)* http://www.barbone.cz/index.asp?Odeslat=KONFIGUROVAT&stiid=63879&t=NB&win=1&dealer=
0 0
reagovat
muzete mi nekdo vysvetlit vztah mezi bauerovymi, nejak to nechapu, 6 serie
465790
muzete mi nekdo vysvetlit vztah mezi bauerovymi, nejak to nechapu, 6 serie
0 0
reagovat

Psema

Diablo jednička není o ničem, Diablo jednička je super ;):D
Dvojka ho těžce překonala v multiplayeru ale v singlu na něj imho pořád nemá, hlavně v atmosféře.
465789
Diablo jednička není o ničem, Diablo jednička je super *;)**:D* Dvojka ho těžce překonala v multiplayeru ale v singlu na něj imho pořád nemá, hlavně v atmosféře.
Psema
0 0
reagovat

xMort

Já si vždycky přál kdyby se ten vylepšenej interface dal aplikovat na první díl Kotoru;) , dvojka sice originální nebyla, ale že by to bylo kvůli tomu špatný RPG, to ee.

Hal
Já si najdu čas jen obtížně, stále něco hraju:)
465788
Já si vždycky přál kdyby se ten vylepšenej interface dal aplikovat na první díl Kotoru*;)* , dvojka sice originální nebyla, ale že by to bylo kvůli tomu špatný RPG, to ee. [b]Hal[/b] Já si najdu čas jen obtížně, stále něco hraju:)
xMort
0 0
reagovat

xMort

Jen, že musím porušit zvyk, člověk už je tak nějak zvyklej, že všechno musí instalovat... Na druhou stranu to má zase výhody. :)
465787
Jen, že musím porušit zvyk, člověk už je tak nějak zvyklej, že všechno musí instalovat... Na druhou stranu to má zase výhody. :)
xMort
0 0
reagovat

Sennh

Mě VCL přijde strašně uživatelsky nepřívětivý.
Co ti vadí na tom, že se neinstaluje? :)
A ještě na jednu featuru jsem včera zapomněl. MPC umí od určitě verze vyrobit thumbnail grid z libovolného videa. Navolím si kolik sloupců a řádek screenshotů a kolik px má být výsledek široký a zbytek už vygeneruje sám. Občas se to hodí.

Co se KOTORu týče, tak jednička je o dost lepší. Herně je sice dvojka víc vytáhnutá, ale příběh není tak dobrý. Respektive není zlý, ale je zabitý. Evidentně se na té hře podepsali problémy s vývojem.

Ravenhorn
Co tak čtu ten všeobjímající seznam RPG, hrál jsi ještě nějaké jiné? :)
465786
Mě VCL přijde strašně uživatelsky nepřívětivý. Co ti vadí na tom, že se neinstaluje? :) A ještě na jednu featuru jsem včera zapomněl. MPC umí od určitě verze vyrobit thumbnail grid z libovolného videa. Navolím si kolik sloupců a řádek screenshotů a kolik px má být výsledek široký a zbytek už vygeneruje sám. Občas se to hodí. Co se KOTORu týče, tak jednička je o dost lepší. Herně je sice dvojka víc vytáhnutá, ale příběh není tak dobrý. Respektive není zlý, ale je zabitý. Evidentně se na té hře podepsali problémy s vývojem. [b]Ravenhorn[/b] Co tak čtu ten všeobjímající seznam RPG, hrál jsi ještě nějaké jiné? :)
Sennh
0 0
reagovat

xMort

Včera jsem o něm četl více a když jsem si s ním hrál, tak mi přijde lepší než VLC jen mě trochu štve, že se neinstaluje. :)
465785
Včera jsem o něm četl více a když jsem si s ním hrál, tak mi přijde lepší než VLC jen mě trochu štve, že se neinstaluje. :)
xMort
0 0
reagovat

Fluke

Ale všechno co jsem vyjmenoval je RPG. Ale rozdělení jaký poddruh to už je jiné. Psema to jasně. Já hraju Diablo 2 stále po battle.netu a hodně.
465784
Ale všechno co jsem vyjmenoval je RPG. Ale rozdělení jaký poddruh to už je jiné. Psema to jasně. Já hraju Diablo 2 stále po battle.netu a hodně.
Fluke
0 0
reagovat

Ravenhorn

Pleteš pátý přes devátý, sice jsou to RPG, ale každý trochu jinýho stylu.
465783
Pleteš pátý přes devátý, sice jsou to RPG, ale každý trochu jinýho stylu.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Diablo možná dvojka. Jednička je o ničem.;)
465782
Diablo možná dvojka. Jednička je o ničem.*;)*
0 0
reagovat
Osobně se mě nelíbí vůbec BG série, Icewind dale, Planetscape Tournament. Naopak pro mě super je Diablo série, Dungeon Siege série, Neverwinter nights, Might and Magic 6-8 díl, Oblivion, Two worlds, Fallout 1-2 díl, Sacred, Titan quest.
465781
Osobně se mě nelíbí vůbec BG série, Icewind dale, Planetscape Tournament. Naopak pro mě super je Diablo série, Dungeon Siege série, Neverwinter nights, Might and Magic 6-8 díl, Oblivion, Two worlds, Fallout 1-2 díl, Sacred, Titan quest.
0 0
reagovat

Silence

KOTOR 2 a výbornej příběh? Přeháníš. Nadprůměrnej, možná. Oproti jedničce ale příliš překombinovanej a vyšumákovanej. Jednička jasně vede, i když ty souboje jsou pruda u obou.;)
465780
KOTOR 2 a výbornej příběh? Přeháníš. Nadprůměrnej, možná. Oproti jedničce ale příliš překombinovanej a vyšumákovanej. Jednička jasně vede, i když ty souboje jsou pruda u obou.*;)*
Silence
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se