Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110621 - 110640 Napsat příspěvek

st39.6

Bude to promitat ve firme, kde muzu ocekavat cokoli od zarovek usporadanych do rastru az po diapozitivy ci plazmu (: Ale radsi bych to udelal ve vetsim rozliseni zbytecne, nez v mensim a vypadalo to blbe.
468600
Bude to promitat ve firme, kde muzu ocekavat cokoli od zarovek usporadanych do rastru az po diapozitivy ci plazmu (: Ale radsi bych to udelal ve vetsim rozliseni zbytecne, nez v mensim a vypadalo to blbe.
st39.6
0 0
reagovat
po prevodu na DVD prijdes o rozliseni dycky :)
ja se ptam proto, ze z projektoru stejne kdovijak extra rozliseni nevytahnes (jestli teda tatik nema 4k Soňáka :D), takze aby nebylo zbytecny honit rozliseni, ktery ti to pak nezobrazi...
468599
po prevodu na DVD prijdes o rozliseni dycky :) ja se ptam proto, ze z projektoru stejne kdovijak extra rozliseni nevytahnes (jestli teda tatik nema 4k Soňáka *:D*), takze aby nebylo zbytecny honit rozliseni, ktery ti to pak nezobrazi...
0 0
reagovat

Dik

st39.6 > Bude to promitat na nakem projektoru, coz je nejblizsi technicke info, ktere jsem schopen dodat. O Powerpointu uvazuji jako o posledni zachrane.
mihhi > dik, vyzkousim. Ale jak rikas, zkousel jsem to udelat v Zoneru a poprevodu do DVD videa jsem prisel o rozliseni.
468598
st39.6 > Bude to promitat na nakem projektoru, coz je nejblizsi technicke info, ktere jsem schopen dodat. O Powerpointu uvazuji jako o posledni zachrane. mihhi > dik, vyzkousim. Ale jak rikas, zkousel jsem to udelat v Zoneru a poprevodu do DVD videa jsem prisel o rozliseni.
Dik
0 0
reagovat
Nevite kde bych nasel aktualni seznam novinek na DVD? Existuje na to nejakej web? dik:+
468597
Nevite kde bych nasel aktualni seznam novinek na DVD? Existuje na to nejakej web? dik*:+*
0 0
reagovat
Grol: Jak jsem koukal tak jde jednodusší udělat třeba i v XnViewu, včetně hudby (ale jen 1 skladba), přechodů (hodně různých) a vypálení na CD/DVD (ve formátu exe).

Těch specializovaných programů jsou snad stovky:opár jsem vylovil na studně:
- Wondershare DVD Slideshow Builder link
- ProShow Gold link
- DVD Photo Slideshow Professional link
- MemoriesOnTV link
- Photo2DVD Studio link
- Ulead DVD PictureShow link
- honestech Photo DVD link
468596
Grol: Jak jsem koukal tak jde jednodusší udělat třeba i v XnViewu, včetně hudby (ale jen 1 skladba), přechodů (hodně různých) a vypálení na CD/DVD (ve formátu exe). Těch specializovaných programů jsou snad stovky*:o*pár jsem vylovil na studně: - Wondershare DVD Slideshow Builder http://www.studna.cz/2130/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/wondershare-dvd-slideshow-builder/ - ProShow Gold http://www.studna.cz/2473/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/proshow-gold/ - DVD Photo Slideshow Professional http://www.studna.cz/6404/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/dvd-photo-slideshow-professional/ - MemoriesOnTV http://www.studna.cz/2291/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/memoriesontv/ - Photo2DVD Studio http://www.studna.cz/3009/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/photo2dvd-studio/ - Ulead DVD PictureShow http://www.studna.cz/1460/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/ulead-dvd-pictureshow/ - honestech Photo DVD http://www.studna.cz/7391/multimedia-grafika/tvorba-katalogu-a-prezentaci-snimku/honestech-photo-dvd/
0 0
reagovat
Wow... širokoúhlý Walker. :D :+
468595
Wow... širokoúhlý Walker. *:D* *:+*
0 0
reagovat

sohaj

No, ještě, že ty výsledky vidět nebyly... :D
468594
No, ještě, že ty výsledky vidět nebyly... *:D*
sohaj
0 0
reagovat

st39.6

Ok, ok, proužky jsou rozhodně sexy, na tom se shodnem!:) jen ty lidé se mi prostě zdáli malinkatí (prostě mi vyhovuje velikost lidí na CT) a jen jsem poznamenal, že na nově je to skok od ksichtů přes celou obrazovku k malinkejm moderátorů "ode zdi ke zdi", ale krásně jsme si to ujasnili :D a na zvířátka na nově se vždycky rád podívám ;)
468593
Ok, ok, proužky jsou rozhodně sexy, na tom se shodnem!*:)* jen ty lidé se mi prostě zdáli malinkatí (prostě mi vyhovuje velikost lidí na CT) a jen jsem poznamenal, že na nově je to skok od ksichtů přes celou obrazovku k malinkejm moderátorů "ode zdi ke zdi", ale krásně jsme si to ujasnili *:D* a na zvířátka na nově se vždycky rád podívám *;)*
st39.6
0 0
reagovat
a na cem to vlastne chce promitat?
468592
a na cem to vlastne chce promitat?
0 0
reagovat
Pokud nebudou přechody v podobě Lightsaberu, tak to nikdy cool nebude. :D
468591
Pokud nebudou přechody v podobě Lightsaberu, tak to nikdy cool nebude. *:D*
0 0
reagovat
Snad jsou na to nějaké specializované programy, kdysi jsem na to narazil, ale napráskají to do formátu DVD-video, takže zkazí rozlišení?)
468590
Snad jsou na to nějaké specializované programy, kdysi jsem na to narazil, ale napráskají to do formátu DVD-video, takže zkazí rozlišení*?)*
0 0
reagovat
nezapomeň přidat autorun ;)
468589
nezapomeň přidat autorun ;)
0 0
reagovat
ja bych to udelal tak, ze bych si na pozadi udelal playlist a pustil to normalne pres irfanview :D
ale powerpoint ti udela solidni prezentaci vcetne hudby, pokud se dobre vzpominam :)
468588
ja bych to udelal tak, ze bych si na pozadi udelal playlist a pustil to normalne pres irfanview *:D* ale powerpoint ti udela solidni prezentaci vcetne hudby, pokud se dobre vzpominam :)
0 0
reagovat

Promitani fotek

Off-topic: kdyz jste tu ti machri pres pocitace (: Tatka by rad promital fotky (cca 2000 x 1500px) s hudbou na pozadi (a treba nejakymi kul prechodovymi efekty mezi jednotlivymi snimky) a predstavoval by si to tak, ze vlozi CD/DVD do mechaniky a vsechno se pusti samo. Nemate nejake rady, kterak to udelat?
468587
Off-topic: kdyz jste tu ti machri pres pocitace (: Tatka by rad promital fotky (cca 2000 x 1500px) s hudbou na pozadi (a treba nejakymi kul prechodovymi efekty mezi jednotlivymi snimky) a predstavoval by si to tak, ze vlozi CD/DVD do mechaniky a vsechno se pusti samo. Nemate nejake rady, kterak to udelat?
Promitani fotek
0 0
reagovat
Ty střepiny jsou ale technická perla :o velké logo, malý měsíček a 4:3 v 16:9:D
468586
Ty střepiny jsou ale technická perla *:o* velké logo, malý měsíček a 4:3 v 16:9*:D*
0 0
reagovat

Nová Nova

Tak ty černé pruhy by mi zas tak nevadily. Na notebooku je mám při sledování filmu taky a telku máme eště bohužel tu klasickou:( Z toho nového zpravodajství jsem však na rozpacíxh. Myslím, že to eště nenají vychytané. To bylo viděl i na Rayovi, že je to pro něj něco nového. Ale nejvíc mě naštvalo při sportu, kdy si sporťák stoupl přímo tak, že zakrýval hokejové výsledky:-
468585
Tak ty černé pruhy by mi zas tak nevadily. Na notebooku je mám při sledování filmu taky a telku máme eště bohužel tu klasickou*:(* Z toho nového zpravodajství jsem však na rozpacíxh. Myslím, že to eště nenají vychytané. To bylo viděl i na Rayovi, že je to pro něj něco nového. Ale nejvíc mě naštvalo při sportu, kdy si sporťák stoupl přímo tak, že zakrýval hokejové výsledky*:-*
Nová Nova
0 0
reagovat

Luk Rika

Tak mňa len prekvapilo, že chlapci tureckí tam píšu:

* The government websites will be inaccessible an all lawsuits will be manipulated

* We will infiltrate the server of inland revenues for the manipulation of the data which are there.

* At the same time we will insist into the server of banks and will care for chaos

a pritom napadnú fantasyplanet :o... akože, nechcem vás nijako dehonestovať, ale FANTASYPLANET :D:D:D
Mali by ste sa cítiť polichytení, že vás v ďalekom zahraničí asi považujú za veľké spravodajské ryby :)):+ (ja viem, nie je to veľmi na smiech, ale nemôžem si pomôcť...)
468584
Tak mňa len prekvapilo, že chlapci tureckí tam píšu: * The government websites will be inaccessible an all lawsuits will be manipulated * We will infiltrate the server of inland revenues for the manipulation of the data which are there. * At the same time we will insist into the server of banks and will care for chaos a pritom napadnú fantasyplanet *:o*... akože, nechcem vás nijako dehonestovať, ale FANTASYPLANET *:D**:D**:D* Mali by ste sa cítiť polichytení, že vás v ďalekom zahraničí asi považujú za veľké spravodajské ryby *:))**:+* (ja viem, nie je to veľmi na smiech, ale nemôžem si pomôcť...)
Luk Rika
0 0
reagovat
Nemluvě o proužcích, které do teď měli majitelé 16:9 po stranách. Pokud neměli obraz roztažený, což si nedovedu např. u Borhyové představit. Už takhle má pusu jak pytel na zmije.
468583
Nemluvě o proužcích, které do teď měli majitelé 16:9 po stranách. Pokud neměli obraz roztažený, což si nedovedu např. u Borhyové představit. Už takhle má pusu jak pytel na zmije.
0 0
reagovat

ľubo

Tenhle hack byl obzvlášť vypečenej. Kluci asi moc koukali na DH4 a zatím se procvičují na něčem menším. Řešíme to, některá data jsou v p*deli... Ale sem to fakt nepatří.;)
468582
Tenhle hack byl obzvlášť vypečenej. Kluci asi moc koukali na DH4 a zatím se procvičují na něčem menším. Řešíme to, některá data jsou v p*deli... Ale sem to fakt nepatří.;)
ľubo
0 0
reagovat

Luc44

ja sem na to koukal jak na lcdcku, tak na supermalinkym crtcku (myslim, ze je to dvanactka:D) co mam vedle postylky a na obou mi to naprosto vyhovovalo. co clovek to nazor, jasne, ale to vysilani je imo prizpusobeny obema formatum tak, aby vyhovovalo i "technicky nepokrocilym" (coz moje minibedynka rozhodne je:D). jeste porad na to koukam z obou stran a v obou pripadech vidim decentni rozvrzeni, ktery je krok vpred, zaroven ale neublizuje tem, kteri "ready" nejsou.
samozrejme se omlouvam za unahlenou reakci, ale pride mi jako by lidi na novu plivali jentak ze zvyku, aby nahodou nezapadli "do davu idiotu, kteri na ni koukaj" ?)
a prouzky sou sexy :D
468581
ja sem na to koukal jak na lcdcku, tak na supermalinkym crtcku (myslim, ze je to dvanactka*:D*) co mam vedle postylky a na obou mi to naprosto vyhovovalo. co clovek to nazor, jasne, ale to vysilani je imo prizpusobeny obema formatum tak, aby vyhovovalo i "technicky nepokrocilym" (coz moje minibedynka rozhodne je*:D*). jeste porad na to koukam z obou stran a v obou pripadech vidim decentni rozvrzeni, ktery je krok vpred, zaroven ale neublizuje tem, kteri "ready" nejsou. samozrejme se omlouvam za unahlenou reakci, ale pride mi jako by lidi na novu plivali jentak ze zvyku, aby nahodou nezapadli "do davu idiotu, kteri na ni koukaj" *?)* a prouzky sou sexy *:D*
Luc44
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se