Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110401 - 110420 Napsat příspěvek
teď de o to jaké jsou ty obecné hodnoty FUP :)
466358
teď de o to jaké jsou ty obecné hodnoty FUP *:)*
0 0
reagovat
link oh my f god :D
466357
http://www.novinky.cz/internet/hardware/nejrychlejsi-domaci-internet-na-svete-ma-75leta-duchodkyne_120099_9ts0b.html oh my f god :D
0 0
reagovat
Limity nejsou, ale FUP tam maji porad, ale uz jenom obecne bez konkretnich cisel.
466356
Limity nejsou, ale FUP tam maji porad, ale uz jenom obecne bez konkretnich cisel.
0 0
reagovat
jj, je to bez limitu, myslim, ze spouste lidi udelali neskutecnou radost. ono uz predtim to fup bylo dost benevolentni, ale ted to slape fakt pekne. ja nevim, co mam za tarif, ale kdyz jsme si ho objednavali, bylo to 4Mb/s a 512Kb/s. Ale asi zase navysovali, protoze mi stahovani uplne bezne jede 1MB/s a UL kolem 1Mb/s. Samozrejme zalezi na tom, kterym smerem vytizis linku vic (kdyz hodne ULuju, nedostanu se s DL pres 6OOKb/s...). Urcite si ho porid. Vypadava malokdy a rychlosti jsou konstantni :+
466355
jj, je to bez limitu, myslim, ze spouste lidi udelali neskutecnou radost. ono uz predtim to fup bylo dost benevolentni, ale ted to slape fakt pekne. ja nevim, co mam za tarif, ale kdyz jsme si ho objednavali, bylo to 4Mb/s a 512Kb/s. Ale asi zase navysovali, protoze mi stahovani uplne bezne jede 1MB/s a UL kolem 1Mb/s. Samozrejme zalezi na tom, kterym smerem vytizis linku vic (kdyz hodne ULuju, nedostanu se s DL pres 6OOKb/s...). Urcite si ho porid. Vypadava malokdy a rychlosti jsou konstantni *:+*
0 0
reagovat
diík, ani jsem nedoufal že by to jelo těch 640, takový lehký pokles mě nezabije, doufám
466354
diík, ani jsem nedoufal že by to jelo těch 640, takový lehký pokles mě nezabije, doufám
0 0
reagovat

krispel

Mam light, beha to 600 kb/s max. Jinak vsechno v pohode.
466353
Mam light, beha to 600 kb/s max. Jinak vsechno v pohode.
krispel
0 0
reagovat
Silence: napravo nahoře jsou další (poslední) dva díly + přeřeky a komentář.
Rychlý OT dotaz pro rychlou odpověď, má někdo zkušenosti s novým UPC internetem, opravdu je to bez limitu, i upload, nebo jsou tam zase nějaké malé písmenka? A valí to tou rychlostí plus mínus?? Chci si dát Light 5Mbit/512Kbit tak jsem zvědavý. Určitě budu radši platit 8 stovek(tarif+pevná IP) za 5120/512 než 650kč za 512/512 wifi.
466352
Silence: napravo nahoře jsou další (poslední) dva díly + přeřeky a komentář. Rychlý OT dotaz pro rychlou odpověď, má někdo zkušenosti s novým UPC internetem, opravdu je to bez limitu, i upload, nebo jsou tam zase nějaké malé písmenka? A valí to tou rychlostí plus mínus?? Chci si dát Light 5Mbit/512Kbit tak jsem zvědavý. Určitě budu radši platit 8 stovek(tarif+pevná IP) za 5120/512 než 650kč za 512/512 wifi.
0 0
reagovat
Ok, tohle je zatraceně divné!! Ale dal bych si další díl... :))
466351
Ok, tohle je zatraceně divné!! Ale dal bych si další díl... :))
0 0
reagovat
vtipně jsem první postoval druhý díl, tady je první link na zbytek příjdete sami
466350
vtipně jsem první postoval druhý díl, tady je první http://www.atomfilms.com/film/hellholes.jsp?channelKeyword=channel_hellholes na zbytek příjdete sami
0 0
reagovat
něco divného link
466349
něco divného http://www.atomfilms.com/film/hellholes_2.jsp
0 0
reagovat
najdi si film a vpravo nahore v profilu mas odkaz na diskuzi. pokud se nekdo v profilu zrovna bavi, mas to v levem sloupci pod odkazy do rubrik
466348
najdi si film a vpravo nahore v profilu mas odkaz na diskuzi. pokud se nekdo v profilu zrovna bavi, mas to v levem sloupci pod odkazy do rubrik
0 0
reagovat
a kde tu najdu diskuze k jednotlivym filmum?
466347
a kde tu najdu diskuze k jednotlivym filmum?
0 0
reagovat

LKing

To ti přeju! Ale stačilo by to možná napsat přímo do diskuze k filmu a klidně i jen jednou. 8) :))
466346
To ti přeju! Ale stačilo by to možná napsat přímo do diskuze k filmu a klidně i jen jednou. *8)* *:))*
LKing
0 0
reagovat

SURFS UP

Ted sem dokoukal Surfs Up a nemuzu to pobrat- tak svezi animak tu uz dloho nebyl-paradni animace=primo dokonala atmosfera, uzasne charaktery a ty postavy proste maji dusi a jsou tak skutecne a uveritelne...
Pixar ma VELKOU konkurenci! tohle se jim povedlo a i AUTA vypadaji jako stara a lacina sunka vedle tohohle sveziho vetru....
466345
Ted sem dokoukal Surfs Up a nemuzu to pobrat- tak svezi animak tu uz dloho nebyl-paradni animace=primo dokonala atmosfera, uzasne charaktery a ty postavy proste maji dusi a jsou tak skutecne a uveritelne... Pixar ma VELKOU konkurenci! tohle se jim povedlo a i AUTA vypadaji jako stara a lacina sunka vedle tohohle sveziho vetru....
SURFS UP
0 0
reagovat
Osobne mám tiež radšej MPC, na druhej strane VLC používam, ak si chcem pozrieť televíziu (čo sa stáva asi tak raz za uhorský rok ;)). A vcelku v pohode je aj MPlayer (ten tak isto netreba inštalovať a je schopný prehraŤ prakticky čokoľvek).
466344
Osobne mám tiež radšej MPC, na druhej strane VLC používam, ak si chcem pozrieť televíziu (čo sa stáva asi tak raz za uhorský rok *;)*). A vcelku v pohode je aj MPlayer (ten tak isto netreba inštalovať a je schopný prehraŤ prakticky čokoľvek).
0 0
reagovat
Já byl vždycky spokojený a preferoval jsem MPC, ale poté se stále větší potřebou přehrávání HD >= 720p, jsem byl donucený začít používat VLC (ano, kvůli výkonu počítače)... A ano, ten interface je naprosto nepoužitelný... ?)
466343
Já byl vždycky spokojený a preferoval jsem MPC, ale poté se stále větší potřebou přehrávání HD >= 720p, jsem byl donucený začít používat VLC (ano, kvůli výkonu počítače)... A ano, ten interface je naprosto nepoužitelný... *?)*
0 0
reagovat
imf > jo
imf> jo
:D
466342
imf > jo imf> jo *:D*
0 0
reagovat
Jako asi tu fakt nema smysl flamovat. Navic sam uznavam, ze VLC ma naprosto dementni interface. ;)
466341
Jako asi tu fakt nema smysl flamovat. Navic sam uznavam, ze VLC ma naprosto dementni interface. ;)
0 0
reagovat
Já požívám winplayer ;) a stačí mi to ;):)... Ale když něco nepřehraje, tak to vclko no ;)...
466340
Já požívám winplayer ;) a stačí mi to ;):)... Ale když něco nepřehraje, tak to vclko no ;)...
0 0
reagovat
VLC je dobré jak se tu píše + ho používám na mov. (i když občas u jedné z 30-40 ukázek blbne zvuk a v MPC to pak funguje v pohod).
466339
VLC je dobré jak se tu píše + ho používám na mov. (i když občas u jedné z 30-40 ukázek blbne zvuk a v MPC to pak funguje v pohod).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se