Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 110301 - 110320 Napsat příspěvek

HAL

vstal teď? wtf?
466458
vstal teď? wtf?
HAL
0 0
reagovat
kdo bude pak chtit koupit prava na sfilmovani mych komiksu?:D:+
466457
kdo bude pak chtit koupit prava na sfilmovani mych komiksu?*:D**:+*
0 0
reagovat

imf

A ještě mě zajímá všechno kolem filmů podle komiksů Neila Gaimana, jinak jsem superhrdinských komiksů, jejich filmových zpracování a všudypřítomných zprávách o nich poslední dobou (no...) poněkud přesycený.

btw: Omlouvám se za překlepy a chyby, před chvílí jsem vstal a jak to po sobě čtu tak asi ještě napůl spím.
466456
A ještě mě zajímá všechno kolem filmů podle komiksů Neila Gaimana, jinak jsem superhrdinských komiksů, jejich filmových zpracování a všudypřítomných zprávách o nich poslední dobou (no...) poněkud přesycený. btw: Omlouvám se za překlepy a chyby, před chvílí jsem vstal a jak to po sobě čtu tak asi ještě napůl spím.
imf
0 0
reagovat
Tak to je fajne já teda komiks nečetl ale filmy znám všechny u Robina musím říct bohužel:D:D
466455
Tak to je fajne já teda komiks nečetl ale filmy znám všechny u Robina musím říct bohužel*:D**:D*
0 0
reagovat
link bude, az bude vse hotove, to nesmi nikdo propasnout :)
466454
link bude, az bude vse hotove, to nesmi nikdo propasnout :)
0 0
reagovat
Jo tak na Hellboye se těšim taky jednička bude super a Del Toro je taky super doufám že Pan's Labyrinth bude i u nás ve městě.:D
466453
Jo tak na Hellboye se těšim taky jednička bude super a Del Toro je taky super doufám že Pan's Labyrinth bude i u nás ve městě.*:D*
0 0
reagovat
mohl by se u nas ironman objevit jako komiks, spolu s kapitanem americou, nebo slashem
466452
mohl by se u nas ironman objevit jako komiks, spolu s kapitanem americou, nebo slashem
0 0
reagovat

HAL

Jasny... ja jenom, aby si ragnar nemyslel, ze kdyz se netesis na Batmana, ze nemas rad comicsy obecne. Na Hellboye se taky hodne tesim, ale to je tim, ze ho toci Del Toro a comicsy od nej mi pripadaji... nejcomicsovejsi. Jeste me zajima Iron Man, zvlast po traileru, ktery ma sice dost divne triky (Iron Man vs. stihacky), ale vypada to, ze Favreau bude hrat hodne na humornou notu. Snad se brzy ta ukazka objevi online.
466451
Jasny... ja jenom, aby si ragnar nemyslel, ze kdyz se netesis na Batmana, ze nemas rad comicsy obecne. Na Hellboye se taky hodne tesim, ale to je tim, ze ho toci Del Toro a comicsy od nej mi pripadaji... nejcomicsovejsi. Jeste me zajima Iron Man, zvlast po traileru, ktery ma sice dost divne triky (Iron Man vs. stihacky), ale vypada to, ze Favreau bude hrat hodne na humornou notu. Snad se brzy ta ukazka objevi online.
HAL
0 0
reagovat
Tak potom hlavně hod link...rád bych se dozvěděl něco nového.
466450
Tak potom hlavně hod link...rád bych se dozvěděl něco nového.
0 0
reagovat
vsechno o komiksovem batmanovi, jiz brzy na nasem novem webu, ktery delame s lubem :)
466449
vsechno o komiksovem batmanovi, jiz brzy na nasem novem webu, ktery delame s lubem :)
0 0
reagovat

imf

Moc jich není, ale pár by se jich našlo, třeba na druhý Hellboy... a Watchmeni nebo spinoffy k X-Menům mě taky docela zajímají.
Batmana jako postavu mám docela rád, první dva filmy a komiks který jsem o něm četl (THE Dark Knight Returns) jsou vynikající.... ale Nolan mě svým Návratem moc nepřesvědčil a z dostupných informací mě ani jeho druhý pokus moc nezaujal.
466448
Moc jich není, ale pár by se jich našlo, třeba na druhý Hellboy... a Watchmeni nebo spinoffy k X-Menům mě taky docela zajímají. Batmana jako postavu mám docela rád, první dva filmy a komiks který jsem o něm četl (THE Dark Knight Returns) jsou vynikající.... ale Nolan mě svým Návratem moc nepřesvědčil a z dostupných informací mě ani jeho druhý pokus moc nezaujal.
imf
0 0
reagovat
tesim se, ted vyjde komiks franka miller o batmanovi a jeden jeste, kde bude spolupracovat s jim leem...potom vyjde jeste batman vs. predator, to bude zahul
466447
tesim se, ted vyjde komiks franka miller o batmanovi a jeden jeste, kde bude spolupracovat s jim leem...potom vyjde jeste batman vs. predator, to bude zahul
0 0
reagovat
A tesis se vubec na nejakej comics? ;)
466446
A tesis se vubec na nejakej comics? ;)
0 0
reagovat

HAL

muj dalsi komiks bude o batmanovi :) mam schvaleny scenar jednim uzivatelem
466445
muj dalsi komiks bude o batmanovi :) mam schvaleny scenar jednim uzivatelem
HAL
0 0
reagovat

ragnar

Nový Batman patří k těm pár filmům které mě vůbec nezajímájí...... možná až vyjde nějaké trailer ale i tak docela pochybuju.
466444
Nový Batman patří k těm pár filmům které mě vůbec nezajímájí...... možná až vyjde nějaké trailer ale i tak docela pochybuju.
ragnar
0 0
reagovat
kdo to jeste neslysel, tak jsem dokoncil svuj treti komiks a kdo jde ve ctvrtek, tomu bude predstaven :)
466443
kdo to jeste neslysel, tak jsem dokoncil svuj treti komiks a kdo jde ve ctvrtek, tomu bude predstaven :)
0 0
reagovat
Neni vtipný, ale budiž :-
466442
Neni vtipný, ale budiž *:-*
0 0
reagovat
tak jak se tesite na noveho batmana?
466441
tak jak se tesite na noveho batmana?
0 0
reagovat
Neni to sranda a proto je smazana. Uz vazne budu mazat jakekoliv prispevky na tohle tema.
466440
Neni to sranda a proto je smazana. Uz vazne budu mazat jakekoliv prispevky na tohle tema.
0 0
reagovat
A je tady někde ta sranda nebo už je smazaná, abychom si jí nemohli přečíst?
466439
A je tady někde ta sranda nebo už je smazaná, abychom si jí nemohli přečíst?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se