Promiň, že jsem Tě zklamal, ale vím jakým způsobem přistupuje Netflix ke tvorbě seriálů. A jsem bohužel realista. A navíc se bavíme v čistě teoretické rovině a samozřejmě v lehké nadsázce
Nicméně myslíš si, že nemám trochu pravdu, že by něco podobného v seriálu bylo?? Samozřejmě pokud by to bylo dobře do příběhu zakomponováno, tak by to nebyl problém. Černoch by dával smysl, protože v 17.,18. a 19. století černoši v Anglii a ve Francii byli. To samé gayové. Když, jsou muži více jak několik let na lodi bez ženy, tak mezi nimi vznikne pouto, láska a vztahy, takže romance na palubě by se dala vysvětlit. Ale opravdu tohle chceš vidět u tohohle příběhu?
Spíše celý můj původní příspěvek byl o tom, že by tvůrci nerespektovali knižní předlohu (nečetl jsem ani jeden díl) a dávali tam věci, které jsou čistě z mého pohledu na sílu a nemají žádné opodstatnění pro příběh.
Doufám, že takhle když jsem Ti to vysvětlil, tak chápeš jak to myslím. Osobně to nebylo vůbec mířeno na Tebe, gay, LBTQ+ komunitu atd. Bylo to jen konstatovaní toho jakým způsobem dnes vznikají seriály a filmy, a že je to mnohdy na sílu dělané.
reaguje na:
Disketa1
|
reagovat
|

Inak trailer celkom meh