Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 108861 - 108880 Napsat příspěvek

Perry

467891
[link="http://ocko.idnes.cz/to-nejlepsi-z-ceskych-a-slovenskych-klipu-na-dvd-ft5-/oc_shop.asp?c=A070924_114305_oc_shop_rdd"]Asi nic moc.[/link]
Perry
0 0
reagovat

Fluke

Áno, môžeš... ale pri tej cene by som to radšej nerobil :D. Jediné, čo s tým nemôžeš, je vytrieť si... ehm... koniec tráviaceho traktu (je to málo pružné). Ale na to máme aj vhodnejší papier, ako sú noviny.
467890
Áno, môžeš... ale pri tej cene by som to radšej nerobil *:D*. Jediné, čo s tým nemôžeš, je vytrieť si... ehm... koniec tráviaceho traktu (je to málo pružné). Ale na to máme aj vhodnejší papier, ako sú noviny.
Fluke
0 0
reagovat
Hlavne se s tim nedaji placat mouchy, komari, a podobna havet. :)
467889
Hlavne se s tim nedaji placat mouchy, komari, a podobna havet. :)
0 0
reagovat
Koupil si někdo to DVD s těmi českými videoklipovými hity, co má dneska vyjít myslim v Mladé Frontě ? :D:D;)

P.S.: Já ne, jen bych chtěl vědět, co to je :D
467888
Koupil si někdo to DVD s těmi českými videoklipovými hity, co má dneska vyjít myslim v Mladé Frontě ? *:D**:D**;)* P.S.: Já ne, jen bych chtěl vědět, co to je *:D*
0 0
reagovat

lubo

A můžeš to potom po někom hodit? Můžeš nad tím žrát? Můžeš si to číst venku v zimě na horách v -10? Můžeš to nechat ve škole na lavici a jít na záchod? Můžeš to vytáhnout v MHD v nebezpečných končinách?:D
467887
A můžeš to potom po někom hodit? Můžeš nad tím žrát? Můžeš si to číst venku v zimě na horách v -10? Můžeš to nechat ve škole na lavici a jít na záchod? Můžeš to vytáhnout v MHD v nebezpečných končinách?*:D*
lubo
0 0
reagovat
Ja by som bral hlavne digitálne knihy. Strčiť tie tisícstranové bichle, ktoré zvyknem čítať, do jednoho tenkého LCD panelu, by bolo fajn. Sony má na trhu celkom zaujímavý Reader, ktorého displej žerie elektrinu len pri zmene stránky, ešte keby tak klesol na 100$ (momentalne sa predava za 275$), tak by som doň aj pokojne šiel ?)
467886
Ja by som bral hlavne digitálne knihy. Strčiť tie tisícstranové bichle, ktoré zvyknem čítať, do jednoho tenkého LCD panelu, by bolo fajn. Sony má na trhu celkom zaujímavý Reader, ktorého displej žerie elektrinu len pri zmene stránky, ešte keby tak klesol na 100$ (momentalne sa predava za 275$), tak by som doň aj pokojne šiel *?)*
0 0
reagovat

scroochy

Na to se ale neda drobit rohlik s maslem u snidane ;)
467885
Na to se ale neda drobit rohlik s maslem u snidane *;)*
scroochy
0 0
reagovat
me noviny naopak pekne se*ou, porad se mi to rozpada, je to moc velkej format apod. ja bych nakou e-verzi uvital... asi neco na zpusob eInku s moznosti stahovani obsahu pres wi-fi (platba pausalne)...
467884
me noviny naopak pekne se*ou, porad se mi to rozpada, je to moc velkej format apod. ja bych nakou e-verzi uvital... asi neco na zpusob eInku s moznosti stahovani obsahu pres wi-fi (platba pausalne)...
0 0
reagovat
Jestli se bavíme o českým trhu, a trh tvoří hlavně konzumní společnost, tak je ČR už dávno v zajetí BRD. Důvod je prostý, lokalizace a prodávají je už i v obchodech, základ tedy BRD má a do doby, než přijde HD-DVD otravovat do našich krajin, bych řekl, že BRD bude mít dost silnou pozici na to, aby se HD-DVD u nás prodávalo jen okrajově.
Věřte mi, že běžnej českej občan skončí s HD-DVD v momentě jak zjistí, že se tu vůbec disky neprodávaj a už vůbec nejsou lokalizovaný (a jestli to zjistí až po koupi, tak to stihne zdrbat u všech známých;))

Ad časáky/noviny za cca 10 let, to je taky docela funny věc, viděl jsem už spoustu projektů, jak si v budoucnu čteme e-booky (HW), máme noviny z průhledných digitálních papírů apod., ale lidi si nedají vzít papírová periodika (bude spíše méně časáků), noviny jsou noviny, tu možnost je zmuchlat, dát si je do bot, strčit si je do batohu, cítit ten papír, statickej text si člověk nenechá vzít a knihy také ne, i když asi budou dražší:)
467883
Jestli se bavíme o českým trhu, a trh tvoří hlavně konzumní společnost, tak je ČR už dávno v zajetí BRD. Důvod je prostý, lokalizace a prodávají je už i v obchodech, základ tedy BRD má a do doby, než přijde HD-DVD otravovat do našich krajin, bych řekl, že BRD bude mít dost silnou pozici na to, aby se HD-DVD u nás prodávalo jen okrajově. Věřte mi, že běžnej českej občan skončí s HD-DVD v momentě jak zjistí, že se tu vůbec disky neprodávaj a už vůbec nejsou lokalizovaný (a jestli to zjistí až po koupi, tak to stihne zdrbat u všech známých*;)*) Ad časáky/noviny za cca 10 let, to je taky docela funny věc, viděl jsem už spoustu projektů, jak si v budoucnu čteme e-booky (HW), máme noviny z průhledných digitálních papírů apod., ale lidi si nedají vzít papírová periodika (bude spíše méně časáků), noviny jsou noviny, tu možnost je zmuchlat, dát si je do bot, strčit si je do batohu, cítit ten papír, statickej text si člověk nenechá vzít a knihy také ne, i když asi budou dražší*:)*
0 0
reagovat
urcite musi dvd raz vystriedat neco lepsie
otazka je ci to bude bluray, hddvd alebo nieco uplne, a hlavne v akom casovom horizonte
467882
urcite musi dvd raz vystriedat neco lepsie otazka je ci to bude bluray, hddvd alebo nieco uplne, a hlavne v akom casovom horizonte
0 0
reagovat
Evidentně jsem použil málo smajlíků ?):D.

No celkově optimista jsem, ale když občas procházím žebříčky na Amazonu, kde je mezi stovkou DVD tak 4-5 nex-gen titulů a ještě většina ve druhé polovnině stovky, tak to moc nadějně nevypadá.
Ale ani tak to nevidím tak černě, na to jak mizivý počet lidí momentálně má přehrávače (teď nemluvím jen o HDDVD ale i o BR) tak ceny padají hodně dolů, příští rok by měly jít v přepočtu už silně pod 10000. Lidí s LCD TV, které to už začne lákat je myslím dost.
467881
Evidentně jsem použil málo smajlíků *?)**:D*. No celkově optimista jsem, ale když občas procházím žebříčky na Amazonu, kde je mezi stovkou DVD tak 4-5 nex-gen titulů a ještě většina ve druhé polovnině stovky, tak to moc nadějně nevypadá. Ale ani tak to nevidím tak černě, na to jak mizivý počet lidí momentálně má přehrávače (teď nemluvím jen o HDDVD ale i o BR) tak ceny padají hodně dolů, příští rok by měly jít v přepočtu už silně pod 10000. Lidí s LCD TV, které to už začne lákat je myslím dost.
0 0
reagovat
HD-DVD? U nas? Za osm let? Ty si vetsi optimista nez ja. Ver mi, to neni nic zdravyho :D
467880
HD-DVD? U nas? Za osm let? Ty si vetsi optimista nez ja. Ver mi, to neni nic zdravyho *:D*
0 0
reagovat
správně to má být takhle:

marduk: co myslite budu o 8-9 rokov vychadzat aj lacne bluray takto v casakoch??
mihhi: ne ;)
marduk: a dovod?? :))
mihhi: budou tam HD DVD, blu-ray bude mrtvý formát8)

j/k:D, přežijou oba;)

Za bé je otázka, jestli za 8 let ješte nějaké časáky budou:D, no ale vychází to spíš v novinách, ty by ještě mohly být?).
467879
správně to má být takhle: marduk: co myslite budu o 8-9 rokov vychadzat aj lacne bluray takto v casakoch?? mihhi: ne ;) marduk: a dovod?? *:))* mihhi: budou tam HD DVD, blu-ray bude mrtvý formát*8)* j/k*:D*, přežijou oba*;)* Za bé je otázka, jestli za 8 let ješte nějaké časáky budou*:D*, no ale vychází to spíš v novinách, ty by ještě mohly být*?)*.
0 0
reagovat
DVDckum to trvalo mnohem dyl a to nemely zadnou konkurenci v podobe ustalenyho digitalniho formatu. Neni jedinej duvod verit, ze by se mel tenhle vyvoj urychlit, zvlast kdyz to nikdo nepotrebuje
467878
DVDckum to trvalo mnohem dyl a to nemely zadnou konkurenci v podobe ustalenyho digitalniho formatu. Neni jedinej duvod verit, ze by se mel tenhle vyvoj urychlit, zvlast kdyz to nikdo nepotrebuje
0 0
reagovat

st39.6

a dovod?? :))
467877
a dovod?? *:))*
st39.6
0 0
reagovat
ne ;)
467876
ne ;)
0 0
reagovat
co myslite budu o 8-9 rokov vychadzat aj lacne bluray takto v casakoch??
467875
co myslite budu o 8-9 rokov vychadzat aj lacne bluray takto v casakoch??
0 0
reagovat
SPORT - Hrdina - 11.10 - 39kč
SPORT - Bílé Peklo - 18.10 - 39kč
AHA! - Šakal - 19.10 - 38kč
AHA! - Základní Instinkt - 24.10 - 38kč
Tohle sem si vybral já :-) - Twin Peaks uz mam:+
467874
SPORT - Hrdina - 11.10 - 39kč SPORT - Bílé Peklo - 18.10 - 39kč AHA! - Šakal - 19.10 - 38kč AHA! - Základní Instinkt - 24.10 - 38kč Tohle sem si vybral já :-) - Twin Peaks uz mam*:+*
0 0
reagovat
Hmm a taky Pravdivé lži, Lord of War :+ To docela jde.
467873
Hmm a taky Pravdivé lži, Lord of War *:+* To docela jde.
0 0
reagovat

MeaCulpa

Jj, taky jsem koukal a občas to jsou opravdu lahůdky. Hlavně vítám třeba Twin Peaks - ideální příležitost, jak si za 4 pětky doplnit vzdělání :)
467872
Jj, taky jsem koukal a občas to jsou opravdu lahůdky. Hlavně vítám třeba Twin Peaks - ideální příležitost, jak si za 4 pětky doplnit vzdělání :)
MeaCulpa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se