... jako ta hra me zajima asi tak ... hm ... milionkrat vic nez jakakoliv jina. atmosfera dvojky byla sice ok, ale ja sem spis na vsude litajici hlinu, hromadu svistejicich kulek a zatracene realistickou grafiku. to je pro me nejlepsi strujce atmosfery.... :)ja videl video z celyho toho demo levlu a atmosfera traileru mu nesahala ani po kotniky
... jako ta hra me zajima asi tak ... hm ... milionkrat vic nez jakakoliv jina. atmosfera dvojky byla sice ok, ale ja sem spis na vsude litajici hlinu, hromadu svistejicich kulek a zatracene realistickou grafiku. to je pro me nejlepsi strujce atmosfery.... :)
... jako ta hra me zajima asi tak ... hm ... milionkrat vic nez jakakoliv jina. atmosfera dvojky byla sice ok, ale ja sem spis na vsude litajici hlinu, hromadu svistejicich kulek a zatracene realistickou grafiku. to je pro me nejlepsi strujce atmosfery.... :)|
reagovat
|
scroochy: Nekritizuji, jen jsem rikal, ze je to proste jine CoD a hral jsem fakt chvili, cekam na plnou na PS3
obzvlast kritizovat atmosferu, ktera se fakt neda posoudit z takovyho vzorku... imho to vypada slibne a hlavne jsem zvedavej na MP, treba me to konecne donuti koupit novej PC a prejit po trech letech hrani CoD klanove na jinou hru 
(Moje farnost, kde se cítím jako doma, je v Praze.) A na další dny u mě jedou především oba díly Sám doma - na blučkách bez rušivých reklam. A naštěstí tam zůstal legendární a dodnes geniální český dabing s Janem Kalousem.