Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107961 - 107980 Napsat příspěvek
No to není, jen nárážím na to, že zpravodajci si tenhle moment určitě vychutnají.
486660
No to není, jen nárážím na to, že zpravodajci si tenhle moment určitě vychutnají.
0 0
reagovat
Narazil jsem na zajímavou akci, která se bude konat v květnu v Praze: Zombie Walk
486659
Narazil jsem na zajímavou akci, která se bude konat v květnu v Praze: [link="http://www.zombiewalk.cz/"]Zombie Walk[/link]
0 0
reagovat
a to je jako v poradku, jo?
486658
a to je jako v poradku, jo?
0 0
reagovat
zrovna sem to chtěl postovat:), ale vzhledem k tomu, že ta zpráva je původně od Blesku, tak bych tomu nepřikládal zas tak velkou hodnotu, klidně ji mohla klepnout obyčejná pepka.
486657
zrovna sem to chtěl postovat*:)*, ale vzhledem k tomu, že ta zpráva je původně od Blesku, tak bych tomu nepřikládal zas tak velkou hodnotu, klidně ji mohla klepnout obyčejná pepka.
0 0
reagovat

st39.6

jj taky sem to četl se moc ani nedivím těch útoků na její osobu v poslední době nebylo zrovna málo
486655
jj taky sem to četl se moc ani nedivím těch útoků na její osobu v poslední době nebylo zrovna málo
st39.6
0 0
reagovat
eh
link
486654
eh http://www.ceskamedia.cz/article.html?id=226605
0 0
reagovat

Gorecki

Klid a nohy v teple, já znám atlas.cz už dlouho a neřízená diskuze je u nich normální..ale na filmpubu to takhle kdysi nebývalo, to jo:-
Jinak narážky na MZ mě dost dostali, ten kluk asi dostal tady ban:D
486637
Klid a nohy v teple, já znám atlas.cz už dlouho a neřízená diskuze je u nich normální..ale na filmpubu to takhle kdysi nebývalo, to jo*:-* Jinak narážky na MZ mě dost dostali, ten kluk asi dostal tady ban*:D*
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Mě se tam zdá, že takový dva lidé tam píšou pod více nicky a to psali asi několikrát i za mě.
486636
Mě se tam zdá, že takový dva lidé tam píšou pod více nicky a to psali asi několikrát i za mě.
Gorecki
0 0
reagovat
ragnar: :D:D Ale představa, že by mi začal transformovat záchod a to v době, kdy bych na něm seděl je celkem nepříjemná.:))
486635
ragnar: *:D**:D* Ale představa, že by mi začal transformovat záchod a to v době, kdy bych na něm seděl je celkem nepříjemná.*:))*
0 0
reagovat
ty brdo, tak prave som sa vratil z diskusii na FilmPube, je mi regulerne na vracanie a uz tam nepachnem. Ak si tam nie su schopni spravit ani s takymto niecim poriadok (mozno im to nevadi, alebo co je este horsie, zvysuju si tym navstevnost), tak uz su vazne v prdeli..:-
486632
ty brdo, tak prave som sa vratil z diskusii na FilmPube, je mi regulerne na vracanie a uz tam nepachnem. Ak si tam nie su schopni spravit ani s takymto niecim poriadok (mozno im to nevadi, alebo co je este horsie, zvysuju si tym navstevnost), tak uz su vazne v prdeli..*:-*
0 0
reagovat
Charlotte díky, už se těším, ale stejně bych dal ještě před druhýma transformetama BadBozys3:)
8)
486583
Charlotte díky, už se těším, ale stejně bych dal ještě před druhýma transformetama BadBozys3:) *8)*
0 0
reagovat
Cross: až za týden, na Valentýna. Bude se to jmenovat Transformers 2: Quantum of Metal ;)
486582
Cross: až za týden, na Valentýna. Bude se to jmenovat Transformers 2: Quantum of Metal *;)*
0 0
reagovat

Silence

Před?..hmm..nebude to, ale přeci jen mít blíž k Transmorphers?:D
486581
Před?..hmm..nebude to, ale přeci jen mít blíž k Transmorphers?*:D*
Silence
0 0
reagovat
jj uz vysel trailer link
486580
jj uz vysel trailer http://www.youtube.com/watch?v=2TrJl-kU1Oc
0 0
reagovat
Fluke: Co se směješ, tys neslyšel, že poběží před The Hottie and the Nottie? :D
486579
Fluke: Co se směješ, tys neslyšel, že poběží před The Hottie and the Nottie? *:D*
0 0
reagovat
:D:D:D
486576
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat

transformers

Uz ma byt trailer na dalsi transformenry??:))
486575
Uz ma byt trailer na dalsi transformenry??*:))*
transformers
0 0
reagovat

fingolfincz

jop, ještě bysme to vzali vážně a šli jim zatnout tipec:D..ale máš pravdu, politika je pokec do hospody a i tam je to potom pěkná haluze, protože jeden tvrdí to a druhej to a ani jeden nesleví ze svých názorů:)
486573
jop, ještě bysme to vzali vážně a šli jim zatnout tipec*:D*..ale máš pravdu, politika je pokec do hospody a i tam je to potom pěkná haluze, protože jeden tvrdí to a druhej to a ani jeden nesleví ze svých názorů*:)*
fingolfincz
0 0
reagovat
Ale...já bych sem politiku netahal. To je nebezpečný téma;)
486570
Ale...já bych sem politiku netahal. To je nebezpečný téma*;)*
0 0
reagovat
Mě poslední dobou vytáčí i když ho třeba jen vidím na fotce. Jak jsem se v sobotu díval na OVM, tak jsem se jen utvrdil v názoru, že je to nevychované ho.ado co nezvládá svoji funkci. Jeho vystupování tam bylo ještě horší než vystupování Tachecí v DR.
486564
Mě poslední dobou vytáčí i když ho třeba jen vidím na fotce. Jak jsem se v sobotu díval na OVM, tak jsem se jen utvrdil v názoru, že je to nevychované ho.ado co nezvládá svoji funkci. Jeho vystupování tam bylo ještě horší než vystupování Tachecí v DR.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se