Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 107221 - 107240 Napsat příspěvek
Njn... Metal je za horama, za dolama, kdezto Gears of War vyslo pred rokem a prodalo se ho vic, nez vsech PS3 her dohromady. Jednoducha matematika. ;)
O Halo 3 snad ani nebudu zacinat. :)
469545
Njn... Metal je za horama, za dolama, kdezto Gears of War vyslo pred rokem a prodalo se ho vic, nez vsech PS3 her dohromady. Jednoducha matematika. ;) O Halo 3 snad ani nebudu zacinat. :)
0 0
reagovat
final fantasy?
469544
final fantasy?
0 0
reagovat
Zaujímavé - človek by si myslel, že sa tu vytasíte s Metal Gear Solid a Final Fantasy (imho hry, na ktorých najlepšie vidno technologický výkon PS3) a vy tu zatiaľ riešite GT :))
469543
Zaujímavé - človek by si myslel, že sa tu vytasíte s Metal Gear Solid a Final Fantasy (imho hry, na ktorých najlepšie vidno technologický výkon PS3) a vy tu zatiaľ riešite GT *:))*
0 0
reagovat
imf: viz. první post - nemám na to čas, resp. tolik času, kolik je třeba ;)
469542
imf: viz. první post - nemám na to čas, resp. tolik času, kolik je třeba ;)
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ty nejsi běžnej zákazník:)
469541
Ty nejsi běžnej zákazník*:)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Obavam se, ze se trochu mylis... Forza neni o nic arkadovejsi nez GT... to mozna PGR... ale nebudeme flamovat. Pokud ti jde o tohle, tak nechapu, proc se zabyvas konzolema a nehrajes GTR na PC. ;)
469540
Obavam se, ze se trochu mylis... Forza neni o nic arkadovejsi nez GT... to mozna PGR... ale nebudeme flamovat. Pokud ti jde o tohle, tak nechapu, proc se zabyvas konzolema a nehrajes GTR na PC. ;)
0 0
reagovat
kdybych byl arcade driver, tak si Forzu pořídím ;)
469539
kdybych byl arcade driver, tak si Forzu pořídím ;)
0 0
reagovat
Ještě že mám PC. Umí všechno co chci. O to mi jde. :D
469538
Ještě že mám PC. Umí všechno co chci. O to mi jde. *:D*
0 0
reagovat

karlos

Do mechaniky bych taky šel, abych to mohl k*******t:D, a pak pouštět v PS3 na bedně.
469537
Do mechaniky bych taky šel, abych to mohl k*******t*:D*, a pak pouštět v PS3 na bedně.
karlos
0 0
reagovat
st: :D;):D Ou, jak jsem se proboha prozradil ;)...
469536
st: :D;):D Ou, jak jsem se proboha prozradil ;)...
0 0
reagovat
karlos > zahod to bravogirl, ten ovladac stal i pri uvedeni na trh nejvis osm stovek ;)
469535
karlos > zahod to bravogirl, ten ovladac stal i pri uvedeni na trh nejvis osm stovek ;)
0 0
reagovat

deiwi

Sony se spoléhalo...to už dělá spoustu let a furt si myslí, že jim to bude fungovat, dobře jim tak, dokud se neprobudí, tak si to zaslouží, takováhle mega firma a chová se jakt trotl co se zasekl v minulým století (mluvím čistě o jejích marketingových schopnostech).
469534
Sony se spoléhalo...to už dělá spoustu let a furt si myslí, že jim to bude fungovat, dobře jim tak, dokud se neprobudí, tak si to zaslouží, takováhle mega firma a chová se jakt trotl co se zasekl v minulým století (mluvím čistě o jejích marketingových schopnostech).
deiwi
0 0
reagovat
Mno, někde v časáku jsem četl, že ta dálka byla hrozně drahá... ALe je to už asi pasé ;)... Přesto bych šel raději do té pc mechaniky... Má své neduhy, ale taky výhody...
469533
Mno, někde v časáku jsem četl, že ta dálka byla hrozně drahá... ALe je to už asi pasé ;)... Přesto bych šel raději do té pc mechaniky... Má své neduhy, ale taky výhody...
0 0
reagovat
GT5? Hmm... Forza 2! 8)
469532
GT5? Hmm... Forza 2! *8)*
0 0
reagovat

st39.6

Vrátit na vrchol by jí šlo kdykoli, stačí jen kdyby to nebyla Sony:) věř mi, dneska prodáš cokoli;)
469531
Vrátit na vrchol by jí šlo kdykoli, stačí jen kdyby to nebyla Sony:) věř mi, dneska prodáš cokoli*;)*
st39.6
0 0
reagovat
Sony se imho až moc spoléhalo na hráčskou obec, tedy jakési tvrdé jádro fandů PS, které ovšem nebylo tak tvrdé, jak si asi mysleli :) PS3 bych si koupil snad jedině kvůli GT5, ale na hraní nemám čas, nemluvě o tom, že za Logitech Driving Force Pro v obýváku by mě žena taky nepochvílila, takže z toho asi nic nebude ;)
469530
Sony se imho až moc spoléhalo na hráčskou obec, tedy jakési tvrdé jádro fandů PS, které ovšem nebylo tak tvrdé, jak si asi mysleli :) PS3 bych si koupil snad jedině kvůli GT5, ale na hraní nemám čas, nemluvě o tom, že za Logitech Driving Force Pro v obýváku by mě žena taky nepochvílila, takže z toho asi nic nebude ;)
0 0
reagovat
a to ja jo fluku ;)

imf > tak chvilku pockej, ono hd-dvd za chvili padne ;) (zasnene se diva do stropu aniz by si uvedomoval krutou realitu;))
469529
a to ja jo fluku ;) imf > tak chvilku pockej, ono hd-dvd za chvili padne ;) (zasnene se diva do stropu aniz by si uvedomoval krutou realitu;))
0 0
reagovat

Karlos

P.S. nejsem zastánce konzolí:) a PS3 ani nepovažuju za čistokrevnou konzoli.
469528
P.S. nejsem zastánce konzolí:) a PS3 ani nepovažuju za čistokrevnou konzoli.
Karlos
0 0
reagovat
Jako... taky mam PSko radsi... kdyby existoval jen blu-ray format, tak nic neresim a dam si ten kus elitniho designu do policky bez vahani... ale tak to bohuzel neni. ;)
469527
Jako... taky mam PSko radsi... kdyby existoval jen blu-ray format, tak nic neresim a dam si ten kus elitniho designu do policky bez vahani... ale tak to bohuzel neni. ;)
0 0
reagovat

Karlos

Víš jak je jednoduchý nabalit jinýmu cílovýmu zákazníku místo herního ovladače tu BT PS3 dálku:) (ta dálka stojí 650Kč)
A více méně narážím na zákazníky (a těch je většina) a ani moc nezná HTPC, ale chce něco co vypadá jako DVD přehrávač a umí všechno.
469526
Víš jak je jednoduchý nabalit jinýmu cílovýmu zákazníku místo herního ovladače tu BT PS3 dálku:) (ta dálka stojí 650Kč) A více méně narážím na zákazníky (a těch je většina) a ani moc nezná HTPC, ale chce něco co vypadá jako DVD přehrávač a umí všechno.
Karlos
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se