Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 106201 - 106220 Napsat příspěvek
neomluvitelne, ty sis nevsim myho imo :D ;)
479023
neomluvitelne, ty sis nevsim myho imo *:D* ;)
0 0
reagovat

2 st39.6

"Imo to najdes i na strankach"
Aha, tak sory za moji chybu, jaksi jsem ignoroval tvoje imo v tohle postu...
479022
"Imo to najdes i na strankach" Aha, tak sory za moji chybu, jaksi jsem ignoroval tvoje imo v tohle postu...
2 st39.6
0 0
reagovat

terminator007

Občas bohužel jsem, občas díky bohu jsem;), popravdě mě to trochu i láká, pivo zdarma;), ale mám trénink v tu dobu.
478959
Občas bohužel jsem, občas díky bohu jsem;), popravdě mě to trochu i láká, pivo zdarma*;)*, ale mám trénink v tu dobu.
terminator007
0 0
reagovat

Fluke

Je tam vstup 99,-kč pro studenty, ten je nejlevnejsi jestli jeste jsi :D
479014
Je tam vstup 99,-kč pro studenty, ten je nejlevnejsi jestli jeste jsi *:D*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Vy matfyzaci jste byli vzdycky puntickari. ;)
479011
Vy matfyzaci jste byli vzdycky puntickari. ;)
rcorp
0 0
reagovat
u nas taky. a v dejvicich taky, coz me obzvlast nastvalo, pac nam zmenili rozvrh a ja musel hodinu v tom mrazu cestovat po praze, abych se dostal do atelieru :-
479006
u nas taky. a v dejvicich taky, coz me obzvlast nastvalo, pac nam zmenili rozvrh a ja musel hodinu v tom mrazu cestovat po praze, abych se dostal do atelieru *:-*
0 0
reagovat
dneska pekne chumelilo i u nas, ale je jasny ze to nemohlo vydrzet, presto to bylo pekne zkrasleni dne
479005
dneska pekne chumelilo i u nas, ale je jasny ze to nemohlo vydrzet, presto to bylo pekne zkrasleni dne
0 0
reagovat
"Filmoví nadšenci se tak mohou stát amatérskými kritiky a psát vlastní recenze k filmům. Ty se chovají stejně jako běžné profesionální recenze, jen jsou umístěny v jiné kategorii."

To neni uplne blbe, ale asi to neni uplne presny.

"Dalším rozdílem oproti běžným filmovým webům je kategorie MovieZone FM. Redakce totiž některé články vydává ve formě MP3 souborů ke stažení, a tak je možné si recenze na očekávané filmové trháky poslechnout ve vlastním MP3 přehrávači."

Ehmmm.
478993
"Filmoví nadšenci se tak mohou stát amatérskými kritiky a psát vlastní recenze k filmům. Ty se chovají stejně jako běžné profesionální recenze, jen jsou umístěny v jiné kategorii." To neni uplne blbe, ale asi to neni uplne presny. "Dalším rozdílem oproti běžným filmovým webům je kategorie MovieZone FM. Redakce totiž některé články vydává ve formě MP3 souborů ke stažení, a tak je možné si recenze na očekávané filmové trháky poslechnout ve vlastním MP3 přehrávači." Ehmmm.
0 0
reagovat
Jediny co je tam spatne (podle toho jak jsem to zbezne procital) je hlaska o tom, ze ctenari nemohou hodnotit filmy. Zjevne vychazeli ze starych navrhu, to uzivatelske hodnoceni tu nakonec je. Ale jinak v tom nevidim potiz. Ze to neni sepsane podle predstav aktualnich uzivatelu MZ je snad jasne... to bychom si to museli sepsat sami. ;)
478992
Jediny co je tam spatne (podle toho jak jsem to zbezne procital) je hlaska o tom, ze ctenari nemohou hodnotit filmy. Zjevne vychazeli ze starych navrhu, to uzivatelske hodnoceni tu nakonec je. Ale jinak v tom nevidim potiz. Ze to neni sepsane podle predstav aktualnich uzivatelu MZ je snad jasne... to bychom si to museli sepsat sami. ;)
0 0
reagovat
Protoze je to mimozni PRko pokud teda neodhaluje nejaky budouci zmeny. ;)
478991
Protoze je to mimozni PRko pokud teda neodhaluje nejaky budouci zmeny. ;)
0 0
reagovat
No neměl bych to už, řešit, imf vám řekl co to je, ale taky jsem poukazoval na to, že je to určitě zadarmo, ne snad, konec.
478990
No neměl bych to už, řešit, imf vám řekl co to je, ale taky jsem poukazoval na to, že je to určitě zadarmo, ne snad, konec.
0 0
reagovat
Je to proste PRko, nevim proc to jeste resite. :)
478989
Je to proste PRko, nevim proc to jeste resite. :)
0 0
reagovat
timberzedrin: Fluke se imho ozval opravnene
Ten clanek nebudu komentovat. A ted se bavte o pocasi. Treba o stavu zaveji v Krkonosich. ;)
478988
timberzedrin: Fluke se imho ozval opravnene Ten clanek nebudu komentovat. A ted se bavte o pocasi. Treba o stavu zaveji v Krkonosich. ;)
0 0
reagovat

Fluke

Tak kdyz to je Mitonu, tak to je zadarmo. :) Taky ale podle toho vypada ta kvalita. ;)
478987
Tak kdyz to je Mitonu, tak to je zadarmo. :) Taky ale podle toho vypada ta kvalita. ;)
Fluke
0 0
reagovat

fluke

chces rict ze to neni reklama? ... ses fakt mimon covece

btw ten clanek je fakt mizernej :D
478986
chces rict ze to neni reklama? ... ses fakt mimon covece btw ten clanek je fakt mizernej *:D*
fluke
0 0
reagovat

Fluke

:-:-:- Laudaremus erat sunt est dico semper. :D
478985
*:-**:-**:-* Laudaremus erat sunt est dico semper. *:D*
Fluke
0 0
reagovat

timbenzedrin

"Jste slavní hoši). Reklama (snad) zadarmo"

Přeber si to jak chceš, ale ani jedno neplatí, když to všechno patří Mitonu;)
478984
"Jste slavní hoši). Reklama (snad) zadarmo" Přeber si to jak chceš, ale ani jedno neplatí, když to všechno patří Mitonu*;)*
timbenzedrin
0 0
reagovat

Fluke

Fakt? Vážne? Tý jo!;)) Ty bys měl hlásit novinky ve zprávách;) Jen jsem poukazoval, že na MZ se dá narazit, ikdyž to nejmíň čekáš.
478980
Fakt? Vážne? Tý jo!;)) Ty bys měl hlásit novinky ve zprávách;) Jen jsem poukazoval, že na MZ se dá narazit, ikdyž to nejmíň čekáš.
Fluke
0 0
reagovat
Stačí se podívat na logo :)
478979
Stačí se podívat na logo :)
0 0
reagovat
No v tom pripade je to dost mizerny. ;)
478983
No v tom pripade je to dost mizerny. ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se