Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 105741 - 105760 Napsat příspěvek

ľubo

Je to celkem... ještě víc mokré... :D
480424
Je to celkem... ještě víc mokré... *:D*
ľubo
0 0
reagovat

Silence

Vyzerá ešte úchvatnejšie, ako ten ich teaser?
480420
Vyzerá ešte úchvatnejšie, ako ten ich teaser?
Silence
0 0
reagovat
Btw.: Dneska jsem před Václavem viděl trailer na Na vlastní nebezbečí. Časem se snad objeví i na internetu, protože o český remake Divoké řeky tak často nezavadíte... jen mi tam chybí trochu obdoba Meryl Streep a Kevina Bacona.. a ta divoká řeka... napětí... akce.. no celkem všechno... :D
480416
Btw.: Dneska jsem před Václavem viděl trailer na Na vlastní nebezbečí. Časem se snad objeví i na internetu, protože o český remake Divoké řeky tak často nezavadíte... jen mi tam chybí trochu obdoba Meryl Streep a Kevina Bacona.. a ta divoká řeka... napětí... akce.. no celkem všechno... *:D*
0 0
reagovat

lubo

Spíš sem čekal, že si užiju toho prvního místa déle, má to takové "exhilarate" účinky:), ale když to jinak nebude..;)

No more about this topic from me8)
480395
Spíš sem čekal, že si užiju toho prvního místa déle, má to takové "exhilarate" účinky*:)*, ale když to jinak nebude..*;)* No more about this topic from me*8)*
lubo
0 0
reagovat

Fluke

Ragnar ti predal svoje žezlo...?;)
480393
Ragnar ti predal svoje žezlo...?*;)*
Fluke
0 0
reagovat

Cival

Neposlouchej ho a nech nám statistiku:)
480392
Neposlouchej ho a nech nám statistiku*:)*
Cival
0 0
reagovat
Odstrani duvody k ragnarovym vejsplechtum 8)
480391
Odstrani duvody k ragnarovym vejsplechtum *8)*
0 0
reagovat
Tak jsem si konečně srovnal avatar se všemi ostatními weby... Uf. 8)
480388
Tak jsem si konečně srovnal avatar se všemi ostatními weby... Uf. *8)*
0 0
reagovat
cival > kocka zrusi statistiky? nebo jen odstrani zebricek ze sloupce u diskuzi? :)
480387
cival > kocka zrusi statistiky? nebo jen odstrani zebricek ze sloupce u diskuzi? *:)*
0 0
reagovat
And now for something completely different -
Taká drobná somarinka pre klikuchtivých užívateľov (eventuélne by mohla dokonca nahradiť chat, na ktorý však už beztak nikto nechodil...):
MovieZone polis - naše vlastné mestečko na internete...
480386
And now for something completely different - Taká drobná somarinka pre klikuchtivých užívateľov (eventuélne by mohla dokonca nahradiť chat, na ktorý však už beztak nikto nechodil...): [link="http://moviezone.myminicity.com/"]MovieZone polis[/link] - naše vlastné mestečko na internete...
0 0
reagovat
stčko nevi co hovori... 8) Zebricek se - pokud Kocour splni sliby - nedozije konce tydne.;)
480382
stčko nevi co hovori... *8)* Zebricek se - pokud Kocour splni sliby - nedozije konce tydne.*;)*
0 0
reagovat

st39.6

Třikrát hurá Štěpánovy, mám pro tebe becherovku k vánocům:+:D
480381
Třikrát hurá Štěpánovy, mám pro tebe becherovku k vánocům*:+**:D*
st39.6
0 0
reagovat
zebricek zustane. ono to silenstvi casem prejde
480379
zebricek zustane. ono to silenstvi casem prejde
0 0
reagovat
Já bych na druhou stranu ten žebříček zrušit nechtěl, já tam první chci být a líbí se mi to a nikdy bych se nesnížil k postování příspěvků na první místo, proto jsem imfovy to místo neukořistil jako první a s Karlem a Psemou po svém boku bych všechny zbylé útoky na své místo odvrátil a vyvolal případnou histerii a chaos!8)

Takže chápete správně, tenhle příspěvek jsem vůbec nenapsal:D
480376
Já bych na druhou stranu ten žebříček zrušit nechtěl, já tam první chci být a líbí se mi to a nikdy bych se nesnížil k postování příspěvků na první místo, proto jsem imfovy to místo neukořistil jako první a s Karlem a Psemou po svém boku bych všechny zbylé útoky na své místo odvrátil a vyvolal případnou histerii a chaos!*8)* Takže chápete správně, tenhle příspěvek jsem vůbec nenapsal*:D*
0 0
reagovat
Chudáka Ragnara doháňate k šialenstvu... ešte kúsoček a z Batmana je Joker :D

Charlotte
Takýto veyurizmus... ja som tu len v uteráku ;)
480378
Chudáka Ragnara doháňate k šialenstvu... ešte kúsoček a z Batmana je Joker *:D* [b]Charlotte[/b] Takýto veyurizmus... ja som tu len v uteráku *;)*
0 0
reagovat
ja poklidne neco napisu a vy na me utocite, asi mate nejaky problem a vybijite si ho na me, starejte se o o svoje prispevky
480377
ja poklidne neco napisu a vy na me utocite, asi mate nejaky problem a vybijite si ho na me, starejte se o o svoje prispevky
0 0
reagovat
nejlepsi by bylo kdybyste mlceli vsici. pretahnu vas svoji bambuli :D
480375
nejlepsi by bylo kdybyste mlceli vsici. pretahnu vas svoji bambuli *:D*
0 0
reagovat
klesáš, Batmane, klesáš... čím dál víc do propasti trapasu.;)
480374
klesáš, Batmane, klesáš... čím dál víc do propasti trapasu.*;)*
0 0
reagovat
cokoliv napisu vy dva napadnete, nechapu? tvoje kravinky s cernobilymi filmy taky prechazim a nepisu vsude ze uz jsi to psal milionkrat
480370
cokoliv napisu vy dva napadnete, nechapu? tvoje kravinky s cernobilymi filmy taky prechazim a nepisu vsude ze uz jsi to psal milionkrat
0 0
reagovat
nechte tech neustalich narazek :D
480369
nechte tech neustalich narazek *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se