Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104441 - 104460 Napsat příspěvek
sem na tom stejně jako Hlad na pomlázku jsem nikdy nechodil a koledníky posílám z brekem domů
492212
sem na tom stejně jako Hlad na pomlázku jsem nikdy nechodil a koledníky posílám z brekem domů
0 0
reagovat
Já jsem na tom stejně jako Hlad. Většinu svátků a tradic nějak nemusím, ale Velikonoce jsem vždycky vyloženě nesnášel. Nakonec jsem to vyřešil tak, že s vypětím všech sil koleduju doma a pak přeběhnu tři sta metrů k tetě a tam se u čaje a buchty koukám do oběda na pohádky (když nedávají Obušku, z pytle ven!, tak mám zkažené celé jaro :))). Letos to sice bylo poněkud jinak, ale v tom chaosu se mi podařilo nějak zašít a ani jsem nemusel podplatit ségru, aby tvrdila, že jsem ji vyšlehal, tak je hodná. ;)
492211
Já jsem na tom stejně jako Hlad. Většinu svátků a tradic nějak nemusím, ale Velikonoce jsem vždycky vyloženě nesnášel. Nakonec jsem to vyřešil tak, že s vypětím všech sil koleduju doma a pak přeběhnu tři sta metrů k tetě a tam se u čaje a buchty koukám do oběda na pohádky (když nedávají Obušku, z pytle ven!, tak mám zkažené celé jaro *:))*). Letos to sice bylo poněkud jinak, ale v tom chaosu se mi podařilo nějak zašít a ani jsem nemusel podplatit ségru, aby tvrdila, že jsem ji vyšlehal, tak je hodná. ;)
0 0
reagovat

Mr. Hlad

That's my man:+
Kéž by si z tebe ti sadisti vzali příklad. Akorát já jsem nikoho do domu o Velikonocích nepustila pěkně dlouho, tak už možná tak hnusní nejsou. Nicméně špatné zkušenosti mě donutily neslavit to.
492210
That's my man*:+* Kéž by si z tebe ti sadisti vzali příklad. Akorát já jsem nikoho do domu o Velikonocích nepustila pěkně dlouho, tak už možná tak hnusní nejsou. Nicméně špatné zkušenosti mě donutily neslavit to.
Mr. Hlad
0 0
reagovat
Já teda nechci mluvit za ostatní, ale s pomlázkou v ruce jsem se už v pěti letech cítil jako idiot. Krom toho nežeru vejce, takže tenhle svátek je pro mě jen důvod, proč nemusím do školy a můžu trávit celý den v pyžamu.
492209
Já teda nechci mluvit za ostatní, ale s pomlázkou v ruce jsem se už v pěti letech cítil jako idiot. Krom toho nežeru vejce, takže tenhle svátek je pro mě jen důvod, proč nemusím do školy a můžu trávit celý den v pyžamu.
0 0
reagovat
To se slaví pomlázka jen u nás na venkově? :)
Je pravda, že to nějak klesá, letos přišlo cca 20 koledníků, ale pamatuji si, že třeba v jižních Čcchách nebo na jižní Moravě chodil, kdo měl ruce a nohy...
Velcí chlapci a starší pánové plácají většinou něžně (pokud nejde o příbuzné) a některým se už z přemíry panáčků třásly ruce i hlas. Ovšem ve věkové kategorii 4-14 let se to hemží děsivě brutálními stvořeními. Jeden pětiletý andílek s blond vlásky se ke mně přihnal s dvoumetrovou sukovicí a bezelstně se svého tatínka zeptal: "Můžu jí mlátit tou druhou stranou?" ;)
492208
To se slaví pomlázka jen u nás na venkově? :) Je pravda, že to nějak klesá, letos přišlo cca 20 koledníků, ale pamatuji si, že třeba v jižních Čcchách nebo na jižní Moravě chodil, kdo měl ruce a nohy... Velcí chlapci a starší pánové plácají většinou něžně (pokud nejde o příbuzné) a některým se už z přemíry panáčků třásly ruce i hlas. Ovšem ve věkové kategorii 4-14 let se to hemží děsivě brutálními stvořeními. Jeden pětiletý andílek s blond vlásky se ke mně přihnal s dvoumetrovou sukovicí a bezelstně se svého tatínka zeptal: "Můžu jí mlátit tou druhou stranou?" *;)*
0 0
reagovat
to Karel: Tohle bylo, jak se to řekne, cool!! ;)
492205
to Karel: Tohle bylo, jak se to řekne, cool!! *;)*
0 0
reagovat
Otázka na redakci: blog soundtracky už nebude?
492192
Otázka na redakci: blog soundtracky už nebude?
0 0
reagovat
Karel by o Velikonocích nejradši tancoval jako Fred Astaire, já bych nejradši pováděl plyšovým králíčkům tohle. ;) link
492190
Karel by o Velikonocích nejradši tancoval jako Fred Astaire, já bych nejradši pováděl plyšovým králíčkům tohle. *;)* http://youtube.com/watch?v=qMAcM9_02qA&feature=related
0 0
reagovat
pumiix
to chce česnekačku nebo chleba ze sádlem;)
492202
pumiix to chce česnekačku nebo chleba ze sádlem*;)*
0 0
reagovat
Ja uz jsem navalenej jak doga :-) a to sem byl jenom u zname v obchudku a u pritelkyne :-) whisky a slivovicky, torcha fernetu dela v techto hodinach divy :-D :+
492201
Ja uz jsem navalenej jak doga :-) a to sem byl jenom u zname v obchudku a u pritelkyne :-) whisky a slivovicky, torcha fernetu dela v techto hodinach divy :-D *:+*
0 0
reagovat
aria: Já ty tendence začínám mít teď :) Jinak, tady je lepší verze, ta první má ke konci maličko posunutej zvuk [link]
492200
aria: Já ty tendence začínám mít teď *:)* Jinak, tady je lepší verze, ta první má ke konci maličko posunutej zvuk [link="http://youtube.com/watch?v=wTiEJqZMW7E"][link][/link]
0 0
reagovat
KarelR
když mi bylo 14 tak kvůli Asteirovi a zpívání v dešti jsem chodila do stepu
492199
KarelR když mi bylo 14 tak kvůli Asteirovi a zpívání v dešti jsem chodila do stepu
0 0
reagovat
KarelR
tohle znám ty jo to byli aspon tanečníci
492198
KarelR tohle znám ty jo to byli aspon tanečníci
0 0
reagovat
Veselý Velikonoce. Přihazuju geniální taneční číslo z Velikonoční přehlídky, ve kterým Fred Astaire kupuje plyšovýho králíka ;) [link]
492197
Veselý Velikonoce. Přihazuju geniální taneční číslo z Velikonoční přehlídky, ve kterým Fred Astaire kupuje plyšovýho králíka *;)* [link="http://youtube.com/watch?v=3xEXpJpmgww"][link][/link]
0 0
reagovat
noo a nám b v brně něco furt z té oblohy padá já fakt zimu nesnáším:(
492196
noo a nám b v brně něco furt z té oblohy padá já fakt zimu nesnáším*:(*
0 0
reagovat
Tady na severu teď překvapivě svítí sluníčko jak zběsilý, za což jsem celkem vděčnej, protože Velikonoce ve sněhu by byly divný ?):+
492195
Tady na severu teď překvapivě svítí sluníčko jak zběsilý, za což jsem celkem vděčnej, protože Velikonoce ve sněhu by byly divný *?)**:+*
0 0
reagovat
všem veslé velikonoce
já tak nějak relaxuji chlapi přijedou až na oběd a u nás naštěstí nikdo nezvoní a neotravuje.Venku je hnusně nevim jak kde v republice ale v brně je to hnus, ale zimní věci jsem už nevytáhla naopak jsem začala nakupovat letní oblečení :D já si to jaro a teplo prostě přivolám.
492194
všem veslé velikonoce já tak nějak relaxuji chlapi přijedou až na oběd a u nás naštěstí nikdo nezvoní a neotravuje.Venku je hnusně nevim jak kde v republice ale v brně je to hnus, ale zimní věci jsem už nevytáhla naopak jsem začala nakupovat letní oblečení *:D* já si to jaro a teplo prostě přivolám.
0 0
reagovat
hmm, jeste ze nevznikla dalsi debata na tema ,,masturbacni idol,, .-) ale jde poznat, ze jsou tady i chytri uzivatele, kteri berou veci s nadhledem a humorem a ze k vyvolani flejmu musi byt pouzito jmeno Jessica Alba :+ btw: vesele Velikonoce:+
492185
hmm, jeste ze nevznikla dalsi debata na tema ,,masturbacni idol,, .-) ale jde poznat, ze jsou tady i chytri uzivatele, kteri berou veci s nadhledem a humorem a ze k vyvolani flejmu musi byt pouzito jmeno Jessica Alba *:+* btw: vesele Velikonoce*:+*
0 0
reagovat
loláda :D
492182
loláda *:D*
0 0
reagovat
netoci se to nahodou na prestupni rok? nebo sou to jen nejaky feministicky kecy co sem se docet na zachode z maminejch platku? :D
492181
netoci se to nahodou na prestupni rok? nebo sou to jen nejaky feministicky kecy co sem se docet na zachode z maminejch platku? *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se