Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 104421 - 104440 Napsat příspěvek

aria

Pěkně si to na horách užij :+ Ale ta TV :- ;)
484356
Pěkně si to na horách užij *:+* Ale ta TV *:-* *;)*
aria
0 0
reagovat
tak se s váma chci rozloučit odjíždím zítra na hory nebudu mít přístup na net ,ani kabelovku jen základní programy (ct1,ct2.nova, prima - ouvej ouvej raděj jsem si sebou vzala spoustu knih), za týden všem ahojky
484354
tak se s váma chci rozloučit odjíždím zítra na hory nebudu mít přístup na net ,ani kabelovku jen základní programy (ct1,ct2.nova, prima - ouvej ouvej raděj jsem si sebou vzala spoustu knih), za týden všem ahojky
0 0
reagovat

Cain.cz

To je mi vcelku jedno, já jen hlavně nechci, aby to mělo normální FPS mulťák, ale základna vs základna, se vším nakupováním atd.
484352
To je mi vcelku jedno, já jen hlavně nechci, aby to mělo normální FPS mulťák, ale základna vs základna, se vším nakupováním atd.
Cain.cz
0 0
reagovat
Dle tiscali games, je Tiberium ve vývoji přes 2 roky. Nepůjde o čistou fps, velký důraz je kladen na krytí a taktické velení družstva (postupem misí se budou odemykat účinější jednotky > pěchota, težká technika, VTOL).

Uvidíme, snad EA neposere AI, vydání je předběžně stanoveno na konec roku 2008
484349
Dle tiscali games, je Tiberium ve vývoji přes 2 roky. Nepůjde o čistou fps, velký důraz je kladen na krytí a taktické velení družstva (postupem misí se budou odemykat účinější jednotky > pěchota, težká technika, VTOL). Uvidíme, snad EA neposere AI, vydání je předběžně stanoveno na konec roku 2008
0 0
reagovat

Tiberium

Snad si zachová ten geniální multiplayer z Renegade.
484348
Snad si zachová ten geniální multiplayer z Renegade.
Tiberium
0 0
reagovat
484346
[link="http://www.gametrailers.com/player/29781.html"]budoucnost není modrá, ale zelená a pro film v ní není místo*:+*[/link]
0 0
reagovat

rcorp

V tom případě by si čekal rok, než by to pustili z celnice, aby si to každej celník na vlastní oči prohlídl:D
484344
V tom případě by si čekal rok, než by to pustili z celnice, aby si to každej celník na vlastní oči prohlídl*:D*
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

I'd keep banging on the wall of Fortress Europe. Proti tomuhle by neměla šanci. ;)
484343
I'd keep banging on the wall of Fortress Europe. Proti tomuhle by neměla šanci. ;)
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

To by nepustili přes hranice EU:))
484342
To by nepustili přes hranice EU*:))*
rcorp
0 0
reagovat
...obcas dokazu napsat poradnou ptakovinu (a vzdycky za to dostanu za usi;), co se mi ted povedlo je ale nevidane :D .... misto "nebýt" sem napsal .... nebid :o. Je to sice desne spatnou naladou a tunou kafe v zilach (pres ten kofein se mi do mozku nemuze protlacit zadnej kyslik...), ale stejne sem se o to chtel podelit :D:D
484340
...obcas dokazu napsat poradnou ptakovinu (a vzdycky za to dostanu za usi;), co se mi ted povedlo je ale nevidane *:D* .... misto "nebýt" sem napsal .... nebid *:o*. Je to sice desne spatnou naladou a tunou kafe v zilach (pres ten kofein se mi do mozku nemuze protlacit zadnej kyslik...), ale stejne sem se o to chtel podelit *:D**:D*
0 0
reagovat
Koukám, že Asylum se zase činí. Na letošek má projekty "Monster" a "100 Million BC" :D
484338
Koukám, že Asylum se zase činí. Na letošek má projekty "Monster" a "100 Million BC" *:D*
0 0
reagovat
AAAAAh, tohle chci! :D
484337
AAAAAh, [link="http://www.amazon.com/JL421-Badonkadonk-Land-Cruiser-Tank/dp/B00067F1CE/"]tohle[/link] chci! *:D*
0 0
reagovat
484336
[link="http://www.youtube.com/watch?v=u1hDOHn7VHc"]Emma Russack[/link]
0 0
reagovat

KarelR

lol, to sedi :D
484334
lol, to sedi *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Názor veřejnosti na kauzu Tachecí (snad to není too much...)

484335
http://www.youtube.com/watch?v=kDMV4ZsE-94
Názor veřejnosti na kauzu Tachecí (snad to není too much...)
0 0
reagovat
Vypadá to že to začíná až 23:50.
484299
Vypadá to že to začíná až 23:50.
0 0
reagovat
tak hraje dneska Tenkrát v Americe nebo nehraje? Pustím to a vidím Krásný ztráty
484296
tak hraje dneska Tenkrát v Americe nebo nehraje? Pustím to a vidím Krásný ztráty
0 0
reagovat
v prvních zprávách říkali, že tu grafiku udělali společně s nejlepšími evropskými grafickými studii a jejich nová grafika je jednou z nejmodernějších v evropě
484291
v prvních zprávách říkali, že tu grafiku udělali společně s nejlepšími evropskými grafickými studii a jejich nová grafika je jednou z nejmodernějších v evropě
0 0
reagovat
to Psema: a mysli si, ze nejsou kdo vi jak pokrocili :D:D
484285
to Psema: a mysli si, ze nejsou kdo vi jak pokrocili *:D**:D*
0 0
reagovat
ježiš, ta primácká grafika je ale geniální. Použít efekty z powerpointu může vážně jen "prima" televize.:D
484289
ježiš, ta primácká grafika je ale geniální. Použít efekty z powerpointu může vážně jen "prima" televize.*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se