Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101961 - 101980 Napsat příspěvek
Tak Bolla zařízli. Postal nepůjde v Americe do 1500 kin, ale do... wait for it... pěti :D Uwe se čertí a nadává, že je to megakonspirace, ale kinaři asi mají rádi svoje publikum. Way to go :+
499630
Tak Bolla zařízli. Postal nepůjde v Americe do 1500 kin, ale do... wait for it... pěti *:D* Uwe se čertí a nadává, že je to megakonspirace, ale kinaři asi mají rádi svoje publikum. Way to go *:+*
0 0
reagovat

KarelR

Díky za příjemně strávené odpoledne. Vůbec sem se od toho nemohl odtrhnout. Něco byli exoti, ale většina jsou jak říká Simon: "EXTRAORDINARY"!!!
499627
Díky za příjemně strávené odpoledne. Vůbec sem se od toho nemohl odtrhnout. Něco byli exoti, ale většina jsou jak říká Simon: "EXTRAORDINARY"!!!
KarelR
0 0
reagovat
Boží :D
"I will be back!" :D:+
499625
Boží *:D* "I will be back!" *:D**:+*
0 0
reagovat
"How to play a keyboard" :D, naprostej nářez:D
499624
"How to play a keyboard" *:D*, naprostej nářez*:D*
0 0
reagovat
A sakra, Dark Side už je všude :D
499623
A sakra, Dark Side už je všude *:D*
0 0
reagovat
"I'll be back with vengeance!" :D Ještě by mohl říct "I'm gonna eat your family, Simon!" :)
499622
"I'll be back with vengeance!" *:D* Ještě by mohl říct "I'm gonna eat your family, Simon!" *:)*
0 0
reagovat
V Britain's Got Talent je v každém díle minimálně jedna věc, která nakope zadek jakémukoliv výjevu z našich luhů a hájů... Od výroků poroty, přes samotné soutěžící... Ale tohle je mega ROFL. :D
499621
V Britain's Got Talent je v každém díle minimálně jedna věc, která nakope zadek jakémukoliv výjevu z našich luhů a hájů... Od výroků poroty, přes samotné soutěžící... Ale tohle je mega ROFL. *:D*
0 0
reagovat

Britain's Got Talent - Star Wars Theme

Ty český hudební soutěže prostě nemaj koule. ROFL na druhou :D:D [link]
499620
Ty český hudební soutěže prostě nemaj koule. ROFL na druhou *:D**:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=u3ka2KdGO30"][link][/link]
Britain's Got Talent - Star Wars Theme
0 0
reagovat

křysař ľubo

Tak to je přesně ono. Zachránil jsi mě, díky Ti.;):+
499615
Tak to je přesně ono. Zachránil jsi mě, díky Ti.;)*:+*
křysař ľubo
0 0
reagovat
Podľa všetkého myslíš intro k Onimusha 3: link
499614
Podľa všetkého myslíš intro k Onimusha 3: [link="http://www.youtube.com/watch?v=gNNqHxiEuTQ"]link[/link]
0 0
reagovat

Cain.cz

Zlatý Warcraft 3...:D
499610
Zlatý Warcraft 3...*:D*
Cain.cz
0 0
reagovat
Že by konečně kvalitně vypadající voda, akorát budou ponorky vidět pouhým okem.:)
499609
Že by konečně kvalitně vypadající voda, akorát budou ponorky vidět pouhým okem.*:)*
0 0
reagovat
Cain.cz : Výborně, Rusové se vrací silnější než dřív.;) A moje oblíbená vzducholod je zachována, supr.8):D
499608
Cain.cz : Výborně, Rusové se vrací silnější než dřív.;) A moje oblíbená vzducholod je zachována, supr.*8)**:D*
0 0
reagovat
Když jsme u těch herních trailerů. Nevzpomíná si někdo na jméno jedné japonské hry, z které bylo fantastické CGI video o nějakém bojovníkovi, co se v probíhající bitvě futuristických bojových lodí ve vzduchi nad zemí, snaží probojovat až k bosovi na jednom z oněch křižníků. Pak svedou souboj, který hrdina už prohrává, aby se najednou za pomoci nějaké božské aury změnil v Uberhrdinu a nakopal záporákovi zadek??? Je to maximálně pár let staré, nic nového ale CGI stále kvalitní. Díky, hodně by mi to pomohlo.:+
499607
Když jsme u těch herních trailerů. Nevzpomíná si někdo na jméno jedné japonské hry, z které bylo fantastické CGI video o nějakém bojovníkovi, co se v probíhající bitvě futuristických bojových lodí ve vzduchi nad zemí, snaží probojovat až k bosovi na jednom z oněch křižníků. Pak svedou souboj, který hrdina už prohrává, aby se najednou za pomoci nějaké božské aury změnil v Uberhrdinu a nakopal záporákovi zadek??? Je to maximálně pár let staré, nic nového ale CGI stále kvalitní. Díky, hodně by mi to pomohlo.*:+*
0 0
reagovat

red alert III

inu nevypadá to věru zle
na red alertu 2 (a dle předběžných informací to samé bude platit i pro 3 díl), je mi sympatické, že narozdíl od světa tiberium wars, se nebere tak vážně.
499606
[link="http://www.gametrailers.com/player/34141.html"]inu nevypadá to věru zle[/link] na red alertu 2 (a dle předběžných informací to samé bude platit i pro 3 díl), je mi sympatické, že narozdíl od světa tiberium wars, se nebere tak vážně.
red alert III
0 0
reagovat
No jo, taky jsem to mohl napsat jasněji - jako např. že to rozhodně není historický a že tam chystají Hummera na odpal :)) Vědět, že se G.I.Joe má odehrávat taky v Paříži, tak se asi vůbec neptám... Každopádně dík za vyjasnění :+
499604
No jo, taky jsem to mohl napsat jasněji - jako např. že to rozhodně není historický a že tam chystají Hummera na odpal *:))* Vědět, že se G.I.Joe má odehrávat taky v Paříži, tak se asi vůbec neptám... Každopádně dík za vyjasnění *:+*
0 0
reagovat

scroochy

Jo, mně to nedošlo. Já jsem si představil nějakou Paříž šestnáctýho století, když to SeldomSeen napsal :D Praha bude v G. I. Joe suplovat tři města, takže záhada vyřešena ;)
499595
Jo, mně to nedošlo. Já jsem si představil nějakou Paříž šestnáctýho století, když to SeldomSeen napsal *:D* Praha bude v G. I. Joe suplovat tři města, takže záhada vyřešena *;)*
scroochy
0 0
reagovat

KarelR

No v metru právě psali o tom, jak dělaj z nějaký pražský ulice francouzskou... a že to je pro film Dark Sky. Můžou se pochopitelně mýlit, ale nechápu, kde ty bereš tu jistotu :)
499594
No v metru právě psali o tom, jak dělaj z nějaký pražský ulice francouzskou... a že to je pro film Dark Sky. Můžou se pochopitelně mýlit, ale nechápu, kde ty bereš tu jistotu *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Chápe někdo tu podělanou Novu? Oni daj doprostřed tak dokonalýho foru s Marcusem reklamu. Za to by jeden zabíjel.;)
499593
Chápe někdo tu podělanou Novu? Oni daj doprostřed tak dokonalýho foru s Marcusem reklamu. Za to by jeden zabíjel.;)
0 0
reagovat
Fluke: To netuším. Ale jednou přijel na natáčení maník s autem, co mělo v sobě díry po kulkách... umělecký pozůstatky z natáčení Babylonu AD. A mělo to sakra styl 8)
499591
Fluke: To netuším. Ale jednou přijel na natáčení maník s autem, co mělo v sobě díry po kulkách... umělecký pozůstatky z natáčení Babylonu AD. A mělo to sakra styl *8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se