Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 101961 - 101980 Napsat příspěvek
jo tak. a s timhle to de, jo? ja sem to obesel trochu jinak (mnohem narocnejc), ale zas tak moc veci, co sou na d 4GB, nemam (krom filmu, ty pulim:D). mam 750GB, to je teprv bordel :D
492882
jo tak. a s timhle to de, jo? ja sem to obesel trochu jinak (mnohem narocnejc), ale zas tak moc veci, co sou na d 4GB, nemam (krom filmu, ty pulim*:D*). mam 750GB, to je teprv bordel *:D*
0 0
reagovat
Tak paměťovky a USBflashky maj FAT32 myslím furt, ale HDD s FATkou je už dost rarita:) vyjma těch externích možná.
492881
Tak paměťovky a USBflashky maj FAT32 myslím furt, ale HDD s FATkou je už dost rarita:) vyjma těch externích možná.
0 0
reagovat
Já tomu prakticky vůbec nerozumím, s rychlostí problémy nemám, vadí mi akorát to, že na fat32 nedostanu nic většího jak 4gb :o(
492879
Já tomu prakticky vůbec nerozumím, s rychlostí problémy nemám, vadí mi akorát to, že na fat32 nedostanu nic většího jak 4gb :o(
0 0
reagovat
aha. no ja mam taky FAT32 a s rychlosti sem spokojenej. neni nad nenarocny lidi :D
492875
aha. no ja mam taky FAT32 a s rychlosti sem spokojenej. neni nad nenarocny lidi *:D*
0 0
reagovat
Need this for speed :D
492867
Need this for speed *:D*
0 0
reagovat
a co je to NTFS? :D
492865
a co je to NTFS? *:D*
0 0
reagovat

Spazz

jj, to přesně znám ;) dokonce sedí značka a kapacita :D
492863
jj, to přesně znám *;)* dokonce sedí značka a kapacita *:D*
Spazz
0 0
reagovat
Je to externí 500gb WD... nechal jsem to tak, jak jsem to dostal do ruk... teprve nedávno jsem zjistil, že je to dost nepohodlné :o)
492860
Je to externí 500gb WD... nechal jsem to tak, jak jsem to dostal do ruk... teprve nedávno jsem zjistil, že je to dost nepohodlné :o)
0 0
reagovat

Fluke

Ak správne počítam, tak to vychádza na 83 partícii... to je už ozajstný humus :D
492840
Ak správne počítam, tak to vychádza na 83 partícii... to je už ozajstný humus *:D*
Fluke
0 0
reagovat
Wau, 330GB dat ve FAT32, to je dost bizardní:)
492839
Wau, 330GB dat ve FAT32, to je dost bizardní*:)*
0 0
reagovat
To bude pecka: link Uz prvni dil byl od tohoto ´rejzi´ a mam takovy dojem spolecnosti The Asylum pecka... :D
492837
To bude pecka: http://imdb.com/title/tt1183733/ Uz prvni dil byl od tohoto ´rejzi´ a mam takovy dojem spolecnosti The Asylum pecka... *:D*
0 0
reagovat

Spazz

Nemas vubec za co, ja s tim mel zatim dobre zkusenosti, ale tolik dat bych asi stejne nerisknul ;)
492836
Nemas vubec za co, ja s tim mel zatim dobre zkusenosti, ale tolik dat bych asi stejne nerisknul *;)*
Spazz
0 0
reagovat
Díky moc všem.:+
terminator007: to vypadá nebezpečně jednoduše. Díkec :o)
492834
Díky moc všem.*:+* terminator007: to vypadá nebezpečně jednoduše. Díkec :o)
0 0
reagovat

Spazz

Je to zhruba uprostred clanku, udela se vse v prikazovem radku...
492826
Je to zhruba uprostred clanku, udela se vse v prikazovem radku...
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Toto jsem nedavno zkousel a data se neztratily a kamosovi to take vyslo: link Ale i tak radsi doporucuji zazalohovat, ja bych to tedy radsi udelal ;)
492825
Toto jsem nedavno zkousel a data se neztratily a kamosovi to take vyslo: http://support.microsoft.com/kb/307881/cs Ale i tak radsi doporucuji zazalohovat, ja bych to tedy radsi udelal *;)*
Spazz
0 0
reagovat

@Spazz

No prej to jde, nedávno to řešil kámoš. A vyřešil. Takže odpoledne snad dám echo.
492821
No prej to jde, nedávno to řešil kámoš. A vyřešil. Takže odpoledne snad dám echo.
@Spazz
0 0
reagovat
Myslím, že existují speciální programy, ale stejně tam je to riziko.
492820
Myslím, že existují speciální programy, ale stejně tam je to riziko.
0 0
reagovat

Spazz

Řešil jsem totéž a nevyřešil... data fuč... :-
492818
Řešil jsem totéž a nevyřešil... data fuč... *:-*
Spazz
0 0
reagovat

spazz

To asi nejde, no.
492816
To asi nejde, no.
spazz
0 0
reagovat
Možná je to blbá otázka, asi určitě to sem nepatří, ale přece jenom - asi neexistuje žadný způsob ja z FAT32 disku udělat NTFS aniž bych přišel o data, že? 330gb se zálohuje blbě :o(
492815
Možná je to blbá otázka, asi určitě to sem nepatří, ale přece jenom - asi neexistuje žadný způsob ja z FAT32 disku udělat NTFS aniž bych přišel o data, že? 330gb se zálohuje blbě :o(
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se